hoşgeldın canım kızçen nasıl :)
biz iyiyiz
hatce ancak akşama gelürmüş daha bekliyoruz yani :)
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız
haticeden ne haber
dün inşallah yarın iyi haberlerle gelirim dyodu??
ayyy inşallah hayırlı haberlerle gelir
dualarım onunla
kızım çok iyi teyzoş bugün
biraz hareketli :)) pek kımıldamıyo daha erken sanırım :))
bu arada tınkerin oyuncaklarına bende bayıldım
siz nasılsınız bakalım sende tam olarak tekmeleme nzmn başlamıştı cnm
yok sizde olmaz...ama benim bebeğim her gruptan olabılırmıs..peki ışık saçıyomu etrafa hani böyle tavana fln renklı yumuşak ışık saçanalrı var ya
onlardanmı bu yani yoksa sadece ses mi çıkartıyo anlayamadım :)
ama şekli çok şekermiş bide beşiğe asıldıgı için çok yer kaplamayan güzel bişey olsa gerek keşke ayrıntılı resimleri olan bi web site olsa bakardım
aa dur ya chicco nun mağzası var bakırköye gidince orda sorıym bi ben bunu :)
sağol canımm :)
benim kan grubum ab+ eşimin b+ bizdede öle bi surum olur u acaba ya bilmiyorumkismile
canım benım allah yardımcınız olsun sıkma kendını kız belkı bundada bı hayır vardır bu stresle hamılelık derdını unutur farkında olmadan kalıverırmıssın...bu arada evet yedıklerınızde gozum var....dunyayı getırseler gozum doymuyo...obur hamişler...yediklerimizdedemi gözünüz varrr.. :roflol:
ayşeynen sen gelin bizide yiyn.. lülülülülülü lülülülülülü
yavrum bişey yedim desem kısmen yalan..
tavuk sote yiyecekyim ama canım hiiiç istemedii..çok stresli bi günn.. :sinifsinif:
TİNKERCİM
ekledim hepsini sık kullanılanlara :) çok sağol :)
ama bu bebek oyuncakları ne kadar pahalı ya yuh diyesım geldi yaniii :)
elifcim beşiktaşın bi marşı var bak yazıym buraya
çocuklar inanın, inanın çocuklar,
güzel günler göreceğiz, güneşli günler,
bu alemde istanbul'u devireceğiz,
şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz...
şeklindedir marş :) inancaksın yani :)
inşallah datlımmmmm.....şuan böyle bi mutluluğa böyle bi habere çoook ihtiyacımız varrr.. :sinifsinif:TİNKERCİM
elifcim beşiktaşın bi marşı var bak yazıym buraya
çocuklar inanın, inanın çocuklar,
güzel günler göreceğiz, güneşli günler,
bu alemde istanbul'u devireceğiz,
şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz...
şeklindedir marş :) inancaksın yani :)
annummm sen bize ne demek istiyon şimdi hem biz yemıyoz ki
bebişler yiyolar doymak bilmiyolar yoksa biz sadece aracıyız sempatiksalakcinni
elçiye zeval olmaz...seni de yiyebiliriz ham ham hammmm m kaydirigubbakcemile3
oh maşallah canım :)
ben ılk hareketını snaırım 16-17 haftalıkken hıssetmsıtım ama bişey oldu dıye korkuyodum o anda
pıt diye bi vurdu :) ilk o zamndı sonra hep kaydıgını hıssedıyodum ama tekme
haftaada bıkere fln atıyodu
taa ki 19-20 haftaya kadar hep öyle hafıf hafıf geçiştirdi...sonra bırden bı fazlalaştı hala da
öyle dün gece hele ayakalrını dayıyo gerılıyodu içerde
sabahta kayyodu sağa sola ama sabahtan beri ses soluk yok uyyomu acaba endişelendım...biz şu anda 24 hafta + 5 günlüğüzz
az arkama yaslanıp beklıym barı yemekde yedım sımdı belkı aç oldugu ıcın tekmelemıomuştur
az beklıym bakıym boshayallersmile
aha yazarken tekmeledi yaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hemde üst üste ooohh maşallah maşallah maşallah
canım benım allah yardımcınız olsun sıkma kendını kız belkı bundada bı hayır vardır bu stresle hamılelık derdını unutur farkında olmadan kalıverırmıssın...bu arada evet yedıklerınızde gozum var....dunyayı getırseler gozum doymuyo...evet yaaa..belki öyle olurrr dimi tinkerr...ben unuturumm.bebiş geliverir.... boshayallersmile
ye yavrum ye...egemize yarasınnnn... :icecream: :icecream:
Aranıza yeni katldım kzılar okuyorum yazdıklarınızı sizin adınıza çok mutlu oluyorum allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese ama bende göbişimde bebek istiyorummçok yalnzm kmseler anlatamıyorum psikolojm bozulduuu
Aranıza yeni katldım kzılar okuyorum yazdıklarınızı sizin adınıza çok mutlu oluyorum allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese ama bende göbişimde bebek istiyorummçok yalnzm kmseler anlatamıyorum psikolojm bozulduuu
yok sizde olmaz...ama benim bebeğim her gruptan olabılırmıs..bu ısıklı ama tavana vermıyo o ısıklılar saskın edıyomus bebılerı hem de asırı pahallı bu 30 tl ayrıyetten musıklerı super ben sırf musıklerı ıcın alcam 'bach' calıyo...o da epey sakınlestırıyo sen yerınde ıncele ama ablam hamılelıgındede dınletıyodu...
canım benım allah yardımcınız olsun sıkma kendını kız belkı bundada bı hayır vardır bu stresle hamılelık derdını unutur farkında olmadan kalıverırmıssın...bu arada evet yedıklerınızde gozum var....dunyayı getırseler gozum doymuyo...
evet malesef ama az olsun öz olsun...o marşın aslı edip akbayramın çocular şarkısı ben de çok severim...sarkı halını tabı...
inşallah datlımmmmm.....şuan böyle bi mutluluğa böyle bi habere çoook ihtiyacımız varrr.. :sinifsinif:
size şişkolar..koca göbekli oburlar demek istiyorum dostummm... guclubacismile
çocukları bahane ediyonuz götürüyonuz anasını satıyım... kaydirigubbakcemile3
oyyy kzuummm maşallah yaaa
benim kızım pek bi nazlı yaa daha yeni hisetmeye başladım ben kızımı :))
doktor diyoki annesini hiç üzmüycek maşallah diyo
bakalım çıkıncada öylemi olcak kaydirigubbakcemile3
oyyy kzuummm maşallah yaaa
benim kızım pek bi nazlı yaa daha yeni hisetmeye başladım ben kızımı :))
doktor diyoki annesini hiç üzmüycek maşallah diyo
bakalım çıkıncada öylemi olcak kaydirigubbakcemile3
ay benım 4.sınıf kızlardan bir kız nasıl aglıyodu az once noldu dedım soleyemem cok ayıp dıyo...meger kız arkadaslarından bırı koltuk altındakı kılı gormus bunla dalga gecmısler..halbukı ondada var...ama nasıl utanıyo aglıyo..bende konustum bunda utancak bırsey yok kasınız kırpıgınız gıbı o kıllarda cok normal dedım..dıgerlerıde ozur dıledı ama.gorsen benım mınıklerım buyumuste kılları cıkmıs yaa...daha dun 1.sınıftı bunlar...
ay benım 4.sınıf kızlardan bir kız nasıl aglıyodu az once noldu dedım soleyemem cok ayıp dıyo...meger kız arkadaslarından bırı koltuk altındakı kılı gormus bunla dalga gecmısler..halbukı ondada var...ama nasıl utanıyo aglıyo..bende konustum bunda utancak bırsey yok kasınız kırpıgınız gıbı o kıllarda cok normal dedım..dıgerlerıde ozur dıledı ama.gorsen benım mınıklerım buyumuste kılları cıkmıs yaa...daha dun 1.sınıftı bunlar...
:)) ayşecim benim kızda çikolatayı ve çilekli sütü çok seviyo ozmn pıtır pıtır atıyo içimde :))
biz daha küçüğüz 20+1 sanırım 1-2 haftaya tekmeler benim kızımda
isim ne düşünüyosunuz siz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?