Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

öncelikle hoşgeldin canım..evladınıda allah bağışlasın...
valla bu belirtiler konusunda sana ne desem bilmiyorum sanki adet belirtisi gibi ama adet ve hamişlik belirtisi aynı oluyor...dr.söylediği gibi bekleyeip görücez..ama cokta düşünme strestande gelmiyo olabilir..hakkında hayırlısı neyse o olasun canım..

tşk ederim cevabın için :) aslında benim adetime de çok var 10hazıran gibi alacağım. hani psikolojik desem daha bunları düşünmeye de kalmadı. bilemedim CADIARZU
sanırım testler için de çok erken değilmi

ne demek canım yardımcı olamadım ama kusura bakma..adetine daha 10 gün varmış evet cok erken daha...
ben bugün kanada baktırdım canım daha 5 gün var cıkmadı yani yok.sende yaptırırsan eminim cıkmaz...beklimekten başka care yok canım hayırlısı neyse o olaun inş..

canım oğlunuzu Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:
ilk önce okuyunca yaradan kaynaklandığını düşündüm o lekelerin ama doktora kontrole de gitmişsin ve yara iyileşmiş..aslında saydığın belirtiler hamilelikten olabilir ama yumurtlama döneminde de olabilirsin..veya tüm o belirtiler psikolojikte olabilir canım o yüzden en iyisi beklemek veya günün geçti mi bilmiyorum o zaman kan testi yaptırablirsinbilmiyorumkismile

amin hepimiz için hakkımızda hayırlısı... ama göğüslerim özellikle uçları çok kötü ya uyuşuk gibi. yüce rabbim ilkinde hemen vermişti bize bir evlat inşallah bunda da aratmadan hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip eder

çok tşk ederim, amin. adetime daha çok var 15 gün var, doktor kan testi için 20 gün bekle demişti ama ben ne bileyim ya bi hoşum :) tarif edemedim şimdi hislerimi...

ben bir de şeyi çok merak ediyorum.hep arkadaşlar hamilelik belirtileri yaşamışlar hatta çok yoğun yaşayan var ama adet olmuşlar. acaba korunmadan önceki adet dönemlerinde de yumurtlama zamanlarında böyle yoğun bişeyler hissediyorlarmıydı? yoksa korunmasız birliktelikten dolayı vücut kendini böyle mi hissettiriyor. çünkü ben hiç böyle şeyler yaşamamıştım adet dönemi veya adet öncesi dönemlerimde

çok tşk ederim, amin. adetime daha çok var 15 gün var, doktor kan testi için 20 gün bekle demişti ama ben ne bileyim ya bi hoşum :) tarif edemedim şimdi hislerimi...

hımm anladım canım belki de bu ay hamile kalmışsındır hissediyorsundur :) inşallah öyledir..gününe çok varmış canım en iyisini beklemek kan testi için erken..sakın aklını oraya takma sonra adetin geleceği varsa da stresten gelmez..ama inşallah adetin gelmez ve hamilesindir canım..Allah gönlüne göre versin bizi de haberdar et olur mu :) :1hug:

hatıcecım nasılsın

negatıfmiş sanırım olsunnnn allahtan hayırlısı buymuşşş

evet gökcecim bugün kan verdim ama negatif canım...ne yapalım sağlık olsun allahım büyük bir adım bir adım derken yavaş yavaş yaklaşıyorum mutlu sona...
hiç üzülmedim canım nedense içim rahat bir huzur var...

tamam arkadaşım haberdar ederim.hayırlısıysa olsun, hepimiz için :1hug:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.............27 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48....................1 HAZİRAN
zambak2009...............2 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
ceylinaz......................8 HAZİRAN
oba_cigdem..............15 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN
anggelll....................26 HAZİRAN
gokcegokce..............30 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul--??

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

karasu bugün niye hiç gelmedi yaaa...

Evet hiç gelemedim ama napiyim, pamucuğumu bırakamadım ki boshayallersmile teyzeleri, bi görseniz pamuk yaa, pamuk boshayallersmile inşallah hepimiz yaşarız o güzel duyguyu :Saruboceq:

evet ben de onu sorcaktım hatta yarayı söylicektim o demişti hiç acımıyor diye..
ben de merak ettim işleri mi yoğun acababilmiyorumkismile

Canım benim hadi gözün aydın atlatmışsın olumunekankayizsmile ben sana söylemiştim dimi hç acımıyo diye yerimseniben

:) nabersiniz. hoşbulduk..
karasu beren nerde hiç karşılaşmadım.

Ya sen de hep ben yokken geliyosun be güzelim yaaaaa :sinifsinif:

ikiside gelmedi bugünn.karasunun böyle hiç gelmediğini bilmem...ya net yok okulda)ki sanmıyorum)yada çok yoğun..berende gelmedi hiçç.. boshayallersmile

Gece kankimin yanında refakatçi kaldım hastanede, tosuncuğun gaz problemi vardı sabaha kadar ayakta dikti bizi sıpa kaydirigubbakcemile3 öğlende de çıkış yaptık hastaneden, eve geçtik, doktoruma 1 günlük istirahat yazdırıp okula bıraktım, o uykusuzlukla derse falan giremezdim valla bilmiyorumkismile yani okulda değildim hayatım yerimseniben olsaydım ne yapar eder girerdim bilirsiniz olumunekankayizsmile

Tatlım daha erken belki geç döllenme olmuştur, doktorun da söylemiş zaten bekleyelim görelim dimi yerimseniben senin de dediğin gibi, kanamayan vajinadan ümit kesilmezmiş kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

Kepeleklerim günaydın bu arada opuyorumnanaktan sizi çok özledim ama tosuncuk öyle bağladı ki beni kendine, valla dün geceden beri burnumda tütüyo, bu akşam yine gidecem görmeye boshayallersmile
Neyse siz toplanana kadar ben bi kahvaltımı edip geleyim cokacimcoook

günaydın bacularrrrr...
karasu hoşgeldin canımmm...bidaha böyle habersiz gitme..parçalarıızzz senii... kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…