ben bi anneyim 4 yaşında bir oğlum var ve 5 senelik de evliyim. daha çok eşimin isteği ile 2. bir çocuk için uğraşıyoruz biz de ama çok yeniyiz bu konuda akannehir
23 nisanda mevcut yaramı dondurdum en son 13 mayısta adet gördüm ve 19unda adetim bitti. ve korunmadan birlikte olduk. pazartesi günü arada bel ağrısı ile birlikte göğüslerimde yoğun uyuşma gibi hislenmeler yaşadım.ve pazartesi akşamı da kahveerengimsi akıntım geldi ve acayip bi bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım.göğüslerim ise dokunulduğunda acıyacak gibiydi. ertesi sabaha kadar hafif hafif renkli akıntım devam etti. ve salı sabahı doktora gittim durumu anlattım vajinal muayenede bişey görmediğini söyledi. hatta bi yerleşme de olmadığını ve yaramın da iyileştiğini belirtti, çok şükür kist filan da yokmuş. ben de kahverengi akıntının ve bel, karın ve göğüste yaşadıklarımın nedenini sordum, yumurtlama döneminde olduğundan olabilir veya hormon değişiklidir dedi, ama hamilelik de olabilir bunu şuan bilemeyiz bu yüzden ilaç veremem takip edelim dedi.
o gün kahverengimsi akıntı geçti ama salı günü kadar olmasa da karnımda ve belimde ağrı hissediliyorum ve karnım şiş, sanki bel çevrem kalınlaşmış.göğüslerimde de duyarlılık var sanki bikaç beden büyümüşler gibi geliyo bana.şimdi hamilelik olsa bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum, yumurtlamadan olsa ilk hamileliğimde yaşamıştım bunlar bir de şimdi yaşıyorum ??? acaba diyorum uzun süre sonra korunmasız birliktelik sonucunda vücudun tepkisi mi ??? yani alayacağınız bu yaşadıklarımı neye yoracağımı şaşırdım inşallah hayırlara vesile olurlar:)
tşk ederim cevabın için :) aslında benim adetime de çok var 10hazıran gibi alacağım. hani psikolojik desem daha bunları düşünmeye de kalmadı. bilemedim CADIARZUöncelikle hoşgeldin canım..evladınıda allah bağışlasın...
valla bu belirtiler konusunda sana ne desem bilmiyorum sanki adet belirtisi gibi ama adet ve hamişlik belirtisi aynı oluyor...dr.söylediği gibi bekleyeip görücez..ama cokta düşünme strestande gelmiyo olabilir..hakkında hayırlısı neyse o olasun canım..
tşk ederim cevabın için :) aslında benim adetime de çok var 10hazıran gibi alacağım. hani psikolojik desem daha bunları düşünmeye de kalmadı. bilemedim CADIARZU
sanırım testler için de çok erken değilmi
ben bi anneyim 4 yaşında bir oğlum var ve 5 senelik de evliyim. daha çok eşimin isteği ile 2. bir çocuk için uğraşıyoruz biz de ama çok yeniyiz bu konuda akannehir
23 nisanda mevcut yaramı dondurdum en son 13 mayısta adet gördüm ve 19unda adetim bitti. ve korunmadan birlikte olduk. pazartesi günü arada bel ağrısı ile birlikte göğüslerimde yoğun uyuşma gibi hislenmeler yaşadım.ve pazartesi akşamı da kahveerengimsi akıntım geldi ve acayip bi bel ağrısı ve karın ağrısı yaşadım.göğüslerim ise dokunulduğunda acıyacak gibiydi. ertesi sabaha kadar hafif hafif renkli akıntım devam etti. ve salı sabahı doktora gittim durumu anlattım vajinal muayenede bişey görmediğini söyledi. hatta bi yerleşme de olmadığını ve yaramın da iyileştiğini belirtti, çok şükür kist filan da yokmuş. ben de kahverengi akıntının ve bel, karın ve göğüste yaşadıklarımın nedenini sordum, yumurtlama döneminde olduğundan olabilir veya hormon değişiklidir dedi, ama hamilelik de olabilir bunu şuan bilemeyiz bu yüzden ilaç veremem takip edelim dedi.
o gün kahverengimsi akıntı geçti ama salı günü kadar olmasa da karnımda ve belimde ağrı hissediliyorum ve karnım şiş, sanki bel çevrem kalınlaşmış.göğüslerimde de duyarlılık var sanki bikaç beden büyümüşler gibi geliyo bana.şimdi hamilelik olsa bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum, yumurtlamadan olsa ilk hamileliğimde yaşamıştım bunlar bir de şimdi yaşıyorum ??? acaba diyorum uzun süre sonra korunmasız birliktelik sonucunda vücudun tepkisi mi ??? yani alayacağınız bu yaşadıklarımı neye yoracağımı şaşırdım inşallah hayırlara vesile olurlar:)
canım oğlunuzu Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:
ilk önce okuyunca yaradan kaynaklandığını düşündüm o lekelerin ama doktora kontrole de gitmişsin ve yara iyileşmiş..aslında saydığın belirtiler hamilelikten olabilir ama yumurtlama döneminde de olabilirsin..veya tüm o belirtiler psikolojikte olabilir canım o yüzden en iyisi beklemek veya günün geçti mi bilmiyorum o zaman kan testi yaptırablirsinbilmiyorumkismile
çok tşk ederim, amin. adetime daha çok var 15 gün var, doktor kan testi için 20 gün bekle demişti ama ben ne bileyim ya bi hoşum :) tarif edemedim şimdi hislerimi...
hatıcecım nasılsın
negatıfmiş sanırım olsunnnn allahtan hayırlısı buymuşşş
hımm anladım canım belki de bu ay hamile kalmışsındır hissediyorsundur :) inşallah öyledir..gününe çok varmış canım en iyisini beklemek kan testi için erken..sakın aklını oraya takma sonra adetin geleceği varsa da stresten gelmez..ama inşallah adetin gelmez ve hamilesindir canım..Allah gönlüne göre versin bizi de haberdar et olur mu :) :1hug:
tamam arkadaşım haberdar ederim.hayırlısıysa olsun, hepimiz için :1hug:
karasu bugün niye hiç gelmedi yaaa...
evet ben de onu sorcaktım hatta yarayı söylicektim o demişti hiç acımıyor diye..
ben de merak ettim işleri mi yoğun acababilmiyorumkismile
:) nabersiniz. hoşbulduk..
karasu beren nerde hiç karşılaşmadım.
ikiside gelmedi bugünn.karasunun böyle hiç gelmediğini bilmem...ya net yok okulda)ki sanmıyorum)yada çok yoğun..berende gelmedi hiçç.. boshayallersmile
huuuu huuuu kıslarr ben geldimm...
ne yazıkki sizlere hayırlı haberler getiremedim.:gitme:.koca bir NEGATİFİ gördüm.:gitme:
ama hiç üzülmedim kıslarr bundada var bir hayır..allahım nasip etmemiş olmamışş.önümüzdeki maçlara çalışıcam artıkım..:lepi:
haaa birde kadınlar külübünde duymuştum kanamayan vajinadan umut kesilmezmiş..daha sonucta günüme 5 gün var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?