Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

karasucum cok sağol canım..evet erken ama ben ateşte ölçüyodum bugün düşmeye başladı ateşim..yani bu demek oluyorki test doğru...
ama hiç üzülmedim...tatil modundayım hazırlıklara başladım bile...yine evet kanamayan vajinadan umut kesilmezmiş...:roflol:

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar...
nasılsınız...opuyorumnanaktan
ELSONUM size hayırlı haber veremedim canım dünde cok merak etmişsiniz cok sağolun..

haticeee canım benim..
çok merak ettik dün seniii..
yüzde yüz olmasada negatifmiş sonuçç....kesinliklede üzülmemişsin..çok takdir ettim senii..
Allah ondan ümidini kesmeyen kullarını çok sever ve sonunda verirmiş onlara istedikleriinii..
bizede verecek inşallahhh...nasibin önüne geçilmiyorr..bakalım ben ne yapıcam??
bugün başlıyorum seropheneye...aslında 5.gün dedi dr ama ben üçüncü gün başlıycam..banane... :dilcikar:

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar...
nasılsınız...opuyorumnanaktan
ELSONUM size hayırlı haber veremedim canım dünde cok merak etmişsiniz cok sağolun..

canım arkadaşım..Helal olsun sana... olumunekankayizsmile
çok takdir ettim hemen karalar bağlamamışsınnn...
canım benimmmmm.....harikasınn..
Allah sabrının mükafatını versin en kısa zamanda inşallahhhhh..
bugün cuma bol bol dua edelim birbirimizeee...

Hoşgeldiniz bacular opuyorumnanaktan günaydın tekrar herkese opuyorumnanaktan
ELıF tamam kuşum kızma :sinifsinif: ama napim yaa pamucuk aklımı başımdan aldı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canım allah razı olsun ...evet hiç üzülmedim hemde..her ay üzntüden kendimi yiyip bitiriyorum ben ağlayınca sanki oluyormu olmuyor...bu ay nasip değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkım..
canım hadi inşallah bu hapta sana yarar bol bol yumurtlarsın...inşallah haziran sonu senden alırız mutlu haberler..canım sen bilirsin başlma konusunda karasu dr,umuza sorduysan gerisi önemli değil...

sağol sağol sağol:lepi::lepi:
valla canım cok dua ederek gittim (allahım hayırlı haberler gelmeyi nasip et diye)
ama bu ay nasip değilmiş..ama inanıyorumki mutlu sona cok az kaldı..
Allahım inşallah hepimizin mükafatını en kısa zamanda versin..
canım hep dualarımdasınız..

ELİF tamam kuşum kızma :sinifsinif: ama napim yaa pamucuk aklımı başımdan aldı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
sus kız...o kadar merak ettirdin bizi dünn... :mymeka:

çok doğru söylüyosun canım...
çok sağol..hayırlısıyla inşallah haplar işe yarar bu ay bende...
evet karasuya sordum..o da sağolsun dr.unu aradı benim için..oda üçüncü gün başlayabilir demişşş... başlıycam bende bugünn..dualrınınzı eksik etmeyin canlarımm.. opuyorumnanaktan

Ay Karasu doktorumuz mu kaydirigubbakcemile3 hay Allah iyiliğini versin kız :roflol: :roflol: :roflol:
Beklenmeyen bir etki görüldüğünde derhal Karasu doktorunuza başvurunuz kızlar bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Günaydın kızlaarrr :)

sabah eşimi öpe koklaya eskişehire
görümcemi barışmış ve helalleşmiş bi şekilde konyaya uğurladım
laptopumu ve eşyalarımı kitaplarımı aldım elime sırtıma
annemlere gittim bıraktım oraya orda kalcam diye sonra kahvaltı ettim işe geldiimm :)

hatcecım günaydın :)

hayırlısı olsun canım sen hep kendine bakmışın demekki cadı seni klava: insna accuk da
kocişine bakar yauu şu dakkadan itibaren havuç suyu kahve fındık fıstık artık ne buluyosan
yedirip içirip öyle şaapiiosn :jeyyar: tamam mı :) he bu arada keçiboynuzunun da çok faydasını gören duydum
doktor eş faktorunden bahsetmıssse bi yandan da o cepheyı kuşat bakalım köşede sıkışsın bebiş
daha ne kadar kaçabilir hiç yeri kalmadı...etrafın sarıldı bebiş tesliim olll kaydirigubbakcemile3

mucuk canım canını sıkmaman çok güzle tatıl olayına gir kafanda rahatlar herşeyin hayırlısı olsun :)

günaydın bacularrrrr...
karasu hoşgeldin canımmm...bidaha böyle habersiz gitme..parçalarıızzz senii... kötükedihüso

günaydın elifcim :)

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ELİF tamam kuşum kızma :sinifsinif: ama napim yaa pamucuk aklımı başımdan aldı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım...o pamuğu bizim içinde koklaya koklaya öp oldumu cok severim onların o halini...

ee bacım sen her konuda bilgilendirinyo bizi..sen karasu dr,umussun artık...:lepi:

Ay kızlar doktorum dün ben hastenedeyken bi normal doğum yaptırdı, kız benim gibi ufak tefek de bişeydi ama sadece karnı çıkmış öyle güzeldi ki, 10 dak. içinde bebeğin çığlığı geldi içerden, ondan 15-20 dak. sonra da anne çıktı, o kadar rahat görünüyodu ki imrendim valla, doktorum imrenerek baktığımı görünce sen de böyle doğuracaksın işte sezaryeni düşünme bile dedi bilmiyorumkismile
Benim doktorum harika bu konuda yaaa, hamilelik boyunca hafta hafta nefes ve egzersiz programı uyguluyomuş, normal doğuma hazırlıyomuş, herkese normal yaptırıyo, inşallah ben de öyle olurum yaaa :Saruboceq:

hoşgeldin ayşemmmmmŞenizŞeniz
cok sağol canım evet galiba ben hep kendime bakmışım..ama senin sözünü dinlicem ne bulursam koçişe yedircem...birde bu ay onu besliyim bakim ne olucak...artık bebiş iyice sıkıştı canım az kaldı mutlu son cok yakında..inşallah tatilde hiç düşünmeden zevkini cıkara cıkara şey yaparız:kedi::kedi:sonra gelsin bebeler
cok mutluyum cok opuyorumnanaktan

Ayy işte bende o yüzden normal doğum istiyorumm...epidural sezeryan bilmemne
ne gerek var doğum normal bişey doğanın işleyişi bi hastalık bi rahatsızlık değil ameliyata
gerek yok tabii herhangi bir aksilik yoksa herşey normalse neden sezeryan yapılsın
hem normal doğumda vücut da bebek de daha çabuk toparlanıyor ayy
Allah ım inşallah banada kolay bi normal doğum nasib olur :Saruboceq:

bi tanıdıgım doğum yaptı yaşı bana yakın :) diyoki bi anda oluyo ama çok güzel bişey herşey geçiyo unutuyosun diyo :)

hoşbulduk canımm :)

evet evet hiç düşünmeden yapın şu işi ammaan tatildeyiz deyin :) çünkü stres
çok etkiliyor haticecim hemde çok....
hadi hayırlısı olsun inşallah... :)

gelsin bebeişLER artık 3 mü olur 5 mi sempatiksalakcinni sositososito

güzel günler göreceğiz güneşli günler :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…