- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
- 98
kızlarr günaydın hepinizeeeopuyorumnanaktan
Kepeleklerim günaydın bu arada opuyorumnanaktan sizi çok özledim ama tosuncuk öyle bağladı ki beni kendine, valla dün geceden beri burnumda tütüyo, bu akşam yine gidecem görmeye boshayallersmile
Neyse siz toplanana kadar ben bi kahvaltımı edip geleyim cokacimcoook
Evet hiç gelemedim ama napiyim, pamucuğumu bırakamadım ki boshayallersmile teyzeleri, bi görseniz pamuk yaa, pamuk boshayallersmile inşallah hepimiz yaşarız o güzel duyguyu :Saruboceq:
Canım benim hadi gözün aydın atlatmışsın olumunekankayizsmile ben sana söylemiştim dimi hç acımıyo diye yerimseniben
Ya sen de hep ben yokken geliyosun be güzelim yaaaaa :sinifsinif:
Gece kankimin yanında refakatçi kaldım hastanede, tosuncuğun gaz problemi vardı sabaha kadar ayakta dikti bizi sıpa kaydirigubbakcemile3 öğlende de çıkış yaptık hastaneden, eve geçtik, doktoruma 1 günlük istirahat yazdırıp okula bıraktım, o uykusuzlukla derse falan giremezdim valla bilmiyorumkismile yani okulda değildim hayatım yerimseniben olsaydım ne yapar eder girerdim bilirsiniz olumunekankayizsmile
Tatlım daha erken belki geç döllenme olmuştur, doktorun da söylemiş zaten bekleyelim görelim dimi yerimseniben senin de dediğin gibi, kanamayan vajinadan ümit kesilmezmiş kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar...
nasılsınız...opuyorumnanaktan
ELSONUM size hayırlı haber veremedim canım dünde cok merak etmişsiniz cok sağolun..
haticeee canım benim..
çok merak ettik dün seniii..
yüzde yüz olmasada negatifmiş sonuçç....kesinliklede üzülmemişsin..çok takdir ettim senii..
Allah ondan ümidini kesmeyen kullarını çok sever ve sonunda verirmiş onlara istedikleriinii..
bizede verecek inşallahhh...nasibin önüne geçilmiyorr..bakalım ben ne yapıcam??
bugün başlıyorum seropheneye...aslında 5.gün dedi dr ama ben üçüncü gün başlıycam..banane... :dilcikar:
canım arkadaşım..Helal olsun sana... olumunekankayizsmile
çok takdir ettim hemen karalar bağlamamışsınnn...
canım benimmmmm.....harikasınn..
Allah sabrının mükafatını versin en kısa zamanda inşallahhhhh..
bugün cuma bol bol dua edelim birbirimizeee...
sus kız...o kadar merak ettirdin bizi dünn... :mymeka:Hoşgeldiniz bacular opuyorumnanaktan günaydın tekrar herkese opuyorumnanaktan
ELİF tamam kuşum kızma :sinifsinif: ama napim yaa pamucuk aklımı başımdan aldı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
canım allah razı olsun ...evet hiç üzülmedim hemde..her ay üzntüden kendimi yiyip bitiriyorum ben ağlayınca sanki oluyormu olmuyor...bu ay nasip değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkım..
canım hadi inşallah bu hapta sana yarar bol bol yumurtlarsın...inşallah haziran sonu senden alırız mutlu haberler..canım sen bilirsin başlma konusunda karasu dr,umuza sorduysan gerisi önemli değil...
canım allah razı olsun ...evet hiç üzülmedim hemde..her ay üzntüden kendimi yiyip bitiriyorum ben ağlayınca sanki oluyormu olmuyor...bu ay nasip değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkım..
canım hadi inşallah bu hapta sana yarar bol bol yumurtlarsın...inşallah haziran sonu senden alırız mutlu haberler..canım sen bilirsin başlma konusunda karasu dr,umuza sorduysan gerisi önemli değil...
yol bacım yol ben bunu hak ettim..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kıslarrr canlarım benim hepinizden allah razı olsun...biliyorum cok geciktim ama 4 alınca dr. göster eve gel baya uzun sürdü.gelir gelmez yazdım ama hayırlı haberler getiremedim sizlere...boshayallersmile
test sonucum 0.100 koca bir NEGATİF ne yapalım bundada var hayır inanın hiç üzülmedim..
sizleri cok seviyorum iyiki varsınızz:1hug:
günaydın bacularrrrr...
karasu hoşgeldin canımmm...bidaha böyle habersiz gitme..parçalarıızzz senii... kötükedihüso
sus kız...o kadar merak ettirdin bizi dünn... :mymeka:
çok doğru söylüyosun canım...
çok sağol..hayırlısıyla inşallah haplar işe yarar bu ay bende...
evet karasuya sordum..o da sağolsun dr.unu aradı benim için..oda üçüncü gün başlayabilir demişşş... başlıycam bende bugünn..dualrınınzı eksik etmeyin canlarımm.. opuyorumnanaktan
Hoşgeldiniz bacular opuyorumnanaktan günaydın tekrar herkese opuyorumnanaktan
ELİF tamam kuşum kızma :sinifsinif: ama napim yaa pamucuk aklımı başımdan aldı bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Ay Karasu doktorumuz mu kaydirigubbakcemile3 hay Allah iyiliğini versin kız :roflol: :roflol: :roflol:
Beklenmeyen bir etki görüldüğünde derhal Karasu doktorunuza başvurunuz kızlar bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Günaydın Ayşeeee opuyorumnanaktan
Günaydın kızlaarrr :)
sabah eşimi öpe koklaya eskişehire
görümcemi barışmış ve helalleşmiş bi şekilde konyaya uğurladım
laptopumu ve eşyalarımı kitaplarımı aldım elime sırtıma
annemlere gittim bıraktım oraya orda kalcam diye sonra kahvaltı ettim işe geldiimm :)
hatcecım günaydın :)
hayırlısı olsun canım sen hep kendine bakmışın demekki cadı seniklava: insna accuk da
kocişine bakar yauu şu dakkadan itibaren havuç suyu kahve fındık fıstık artık ne buluyosan
yedirip içirip öyle şaapiiosn :jeyyar: tamam mı :) he bu arada keçiboynuzunun da çok faydasını gören duydum
doktor eş faktorunden bahsetmıssse bi yandan da o cepheyı kuşat bakalım köşede sıkışsın bebiş
daha ne kadar kaçabilir hiç yeri kalmadı...etrafın sarıldı bebiş tesliim olll kaydirigubbakcemile3
mucuk canım canını sıkmaman çok güzle tatıl olayına gir kafanda rahatlar herşeyin hayırlısı olsun :)
günaydın elifcim :)
Ay kızlar doktorum dün ben hastenedeyken bi normal doğum yaptırdı, kız benim gibi ufak tefek de bişeydi ama sadece karnı çıkmış öyle güzeldi ki, 10 dak. içinde bebeğin çığlığı geldi içerden, ondan 15-20 dak. sonra da anne çıktı, o kadar rahat görünüyodu ki imrendim valla, doktorum imrenerek baktığımı görünce sen de böyle doğuracaksın işte sezaryeni düşünme bile dedi bilmiyorumkismile
Benim doktorum harika bu konuda yaaa, hamilelik boyunca hafta hafta nefes ve egzersiz programı uyguluyomuş, normal doğuma hazırlıyomuş, herkese normal yaptırıyo, inşallah ben de öyle olurum yaaa :Saruboceq:
hoşgeldin ayşemmmmmŞenizŞeniz
cok sağol canım evet galiba ben hep kendime bakmışım..ama senin sözünü dinlicem ne bulursam koçişe yedircem...birde bu ay onu besliyim bakim ne olucak...artık bebiş iyice sıkıştı canım az kaldı mutlu son cok yakında..inşallah tatilde hiç düşünmeden zevkini cıkara cıkara şey yaparız:kedi::kedi:sonra gelsin bebeler
cok mutluyum cok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?