Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım tesekkür ederim. sen çok iyisin ya. gercekten seni tanımak isterdim. hamilesin ama genede bizi bırakmadın.

ah canım niye bırakayım sizin şu anda yaşadıklarınızı bende aynen yaşadım. eskisi gibi giremiyorum artık siteye çok eksikleniyorum hamile olduda bizi bıraktı diye düşünürsün diye. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. iş yerinde sorumluluğum fazlada birde sene sonu işleri işte. ben hiç bilmediklerimi burda öğrendim o kadar güzel bi forum.

canım bazen regl gecikmesinin 6.7. günlerinde testte çıkabiliyor ama istersen kan testi yaptırıp kesin sonuç alabilirsin umarım hamilesindir :1hug:

herkese günaydınnnnn....neler kaynatmıssınız haftasonu...valla o kadar gözüm agrıyoruki okuyamadım hepsini...yeni hamile haberlerimiz varmı? inşallah bu hafta güzel haberler almak umuduyla güne merhabaaaa!!!

günaydın canımmm bizde dörtgözle hamile haberleri bekliyoruz :sm_cool:

allahım bize çoçuklarımızı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder..2010 hamis patlaması olur işallah topiğimizde...

kızlar ben çıkıyorum biraz çalısayımm.. ama arada yanınıza kacarım tabikiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…