aşkolsun canım yaa ben verdim görmedinmi
evet canım tesekkür ederim. sen çok iyisin ya. gercekten seni tanımak isterdim. hamilesin ama genede bizi bırakmadın.
Benimde reglim bugün 5. gün oldu geçiyor, hala olmadı 2. günü test yaptım iki tane, negatifti galiba bu ayda olmadı :uhm: Yarın bi test daha alıp yapacam yine negatif çıkarsa doktora gideyim artık söktürücü falan versin senağlama ( iki ay önce düşük yapmıştım geçen ay tam gününde regl oldum ama bu ay olmadı niyeyse, belki düşüğün etkisi vardır gecikmesinde )
hepinize günaydın kızlaaaaaarrrrrr zemuszemus
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın
herkese günaydınnnnn....neler kaynatmıssınız haftasonu...valla o kadar gözüm agrıyoruki okuyamadım hepsini...yeni hamile haberlerimiz varmı? inşallah bu hafta güzel haberler almak umuduyla güne merhabaaaa!!!
günaydınn canım erkencisin :))
günaydın canım malesef daha yok ama olucak bu hafta bekliyoruz 2009 un son:CüvCüv: hamişlerini
aaaaaa ama kızlar o kadar günaydın dedım bırınız cevap vermedınız
hepinize günaydın kızlaaaaaarrrrrr zemuszemus
günaydın nanesekerım nasılsın bakalım
günaydın canımcım
hosgeldın suozdek nasılsın
günaydın canımmm bizde dörtgözle hamile haberleri bekliyoruz :sm_cool:
ah canım niye bırakayım sizin şu anda yaşadıklarınızı bende aynen yaşadım. eskisi gibi giremiyorum artık siteye çok eksikleniyorum hamile olduda bizi bıraktı diye düşünürsün diye. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. iş yerinde sorumluluğum fazlada birde sene sonu işleri işte. ben hiç bilmediklerimi burda öğrendim o kadar güzel bi forum.
saol canım iyiyim valla süperim hemde :lepi: sen nasılsın?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?