Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım carsamba günümü yapsam .....10 günmü beklesem. bilmiyorum. belkide adetim gelirrr offfffffffffff

çarşamba yap canım istersen. o zaman günün 4 gün geçmiş olacak. yani geç döllenme olmadığı taktirde testte çıkıyo. ama kendini fazla kaptırma psikolojik olarak adetin gecikmesin canım.

herkese günaydıınnnnnnn
benimde bugün 30. günüm kaydirigubbakcemile3
inşallahh adet olmam diye dua etmekle geçiyo günlerim :Saruboceq:
perşembeye kadar beklicem..hala olmazsam test yapıcam...
şu listenin son durumu nedir? bakındım ama göremedim

ne güzel yaa inşallah böyle sıkıntısız geçer hamileliğin ve doğumun bende sadece göğüslerimi takip ediyorum çünkü adet öncesi pek ağrım olmaz bakalım takipçileriyim

göğüsler gerçekten çok değişiyo. benim yumurtlama dönemim geçtikten sonra ağrımaya başlamıştı. ne mümkün göğüslere dokunabilmek. şu anda daha beterler asla dokulanmıyorum göğüslerime. inşallah bebeşin gelmiştir sana canım kaydirigubbakcemile5

canım yaaa bence 10 gün bekleme daha önce böyle çok gecikmelerin olmadıysa bi kaç gün sonra yap istersen belki silikte olsa çıkar ikinci çizgi

sadece bir kere 10 gün gecikti canım ama zaten adetim düzensiz genelde 2 veya 3 gün gecikir.
ama çokta gecikirse veya adet olursam kendime iyi bir doktor arastırıcam.

işallah canım agzınızdan bal damlıyo.
aglamak istiyorum......

sende bendensin yani canım. bende beklemedeyim. işallah hamişizdir..

inşallah canım yaa bu ay çok sıkı çalıştık hiç atlamadım bakalım umarım gelmiştir bebişim ama ben kime sorduysam ilk belirtinin göğüslerde olduğu çok acıdığını uçlarının çıktığını ve kaşındığını anlatıyolar tabi kişiye göre değişebilir ama ben yinede önce göğüslerimi takip ediyorum başka bişey takip etmicem çünkü hüsaranlıkla sonuçlanabiliyo fazla kaptırmak istemiyorum kendimi

çarşamba yap canım istersen. o zaman günün 4 gün geçmiş olacak. yani geç döllenme olmadığı taktirde testte çıkıyo. ama kendini fazla kaptırma psikolojik olarak adetin gecikmesin canım.

evet canım tesekkür ederim. sen çok iyisin ya. gercekten seni tanımak isterdim. hamilesin ama genede bizi bırakmadın.

herkese günaydınnnnn....neler kaynatmıssınız haftasonu...valla o kadar gözüm agrıyoruki okuyamadım hepsini...yeni hamile haberlerimiz varmı? inşallah bu hafta güzel haberler almak umuduyla güne merhabaaaa!!!

aaaaaa ama kızlar o kadar günaydın dedım bırınız cevap vermedınız

o zaman bence hafta sonuna kadar bekle derim canım ben üzülmeni istemem

evet canım zaten 7 aydır hep öle oluyor. beklesem iyi olur. zaten eger bebişim benleyse . gecte baksam ögrenirim . dimi ama canımmmmmm
sizi çok seviyorum . bana dstek oldugunuz için çok tesekkürlerrr

herkese günaydınnnnn....neler kaynatmıssınız haftasonu...valla o kadar gözüm agrıyoruki okuyamadım hepsini...yeni hamile haberlerimiz varmı? inşallah bu hafta güzel haberler almak umuduyla güne merhabaaaa!!!

günaydın canım malesef daha yok ama olucak bu hafta bekliyoruz 2009 un son:CüvCüv: hamişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…