Ay kızlar doktorum dün ben hastenedeyken bi normal doğum yaptırdı, kız benim gibi ufak tefek de bişeydi ama sadece karnı çıkmış öyle güzeldi ki, 10 dak. içinde bebeğin çığlığı geldi içerden, ondan 15-20 dak. sonra da anne çıktı, o kadar rahat görünüyodu ki imrendim valla, doktorum imrenerek baktığımı görünce sen de böyle doğuracaksın işte sezaryeni düşünme bile dedi bilmiyorumkismile
Benim doktorum harika bu konuda yaaa, hamilelik boyunca hafta hafta nefes ve egzersiz programı uyguluyomuş, normal doğuma hazırlıyomuş, herkese normal yaptırıyo, inşallah ben de öyle olurum yaaa :Saruboceq:
hoşbulduk canımm :)
evet evet hiç düşünmeden yapın şu işi ammaan tatildeyiz deyin :) çünkü stres
çok etkiliyor haticecim hemde çok....
hadi hayırlısı olsun inşallah... :)
gelsin bebeişLER artık 3 mü olur 5 mi sempatiksalakcinni sositososito
güzel günler göreceğiz güneşli günler :lepi:
Ayy işte bende o yüzden normal doğum istiyorumm...epidural sezeryan bilmemne
ne gerek var doğum normal bişey doğanın işleyişi bi hastalık bi rahatsızlık değil ameliyata
gerek yok tabii herhangi bir aksilik yoksa herşey normalse neden sezeryan yapılsın
hem normal doğumda vücut da bebek de daha çabuk toparlanıyor ayy
Allah ım inşallah banada kolay bi normal doğum nasib olur :Saruboceq:
bi tanıdıgım doğum yaptı yaşı bana yakın :) diyoki bi anda oluyo ama çok güzel bişey herşey geçiyo unutuyosun diyo :)
Ay kızlar doktorum dün ben hastenedeyken bi normal doğum yaptırdı, kız benim gibi ufak tefek de bişeydi ama sadece karnı çıkmış öyle güzeldi ki, 10 dak. içinde bebeğin çığlığı geldi içerden, ondan 15-20 dak. sonra da anne çıktı, o kadar rahat görünüyodu ki imrendim valla, doktorum imrenerek baktığımı görünce sen de böyle doğuracaksın işte sezaryeni düşünme bile dedi bilmiyorumkismile
Benim doktorum harika bu konuda yaaa, hamilelik boyunca hafta hafta nefes ve egzersiz programı uyguluyomuş, normal doğuma hazırlıyomuş, herkese normal yaptırıyo, inşallah ben de öyle olurum yaaa :Saruboceq:
inşallah canım sende hemen 10 dk da çıkarsın bebeğini doğurup ben sezeryan olmuştum ama benim dr umda çok iyi bi dr du ben hiç acı çekmedim diyebilirim ayılıncada sonrasındada
günaydın kızlaaar... ben geldiiimmm.
günaydın biz geldikkkkkkkk
Hosdeeediiiiiiiiinnnnnn a.s.
günaydın hoşgeldin şeker..
Günaydın kankicim olumunekankayizsmile
hoşgeldinizzzzopuyorumnanaktan
ayy inşallah bizede nasib olur böle doğum yaa :Saruboceq:Evet hayatım ben de kesinlikle öyle düşünüyorum yerimseniben epidural normal yapmak istiyorum, ağrını biraz hafifletiyolarmış ama sancın az da olsa kalıyomuş, ıkınabilmen ve bebeğin ilerlemesi için o sancıya da ihtiyaç varmış çünkü yerimseniben görsen var ya içerden ne bir çığlık ne bir bağırma hiç ses gelmedi, kız gıkını çıkarmadan doğurdu yaa, 10 dak. içinde de bebeğin çığlığını duyduk harika bişey yaaa boshayallersmile
evet canım dr,umda bunu söylüyo stres stres.ama eldemi hadi ben burda yazışıyorum unutuyorum aklıma inanın bu ay fazla takmadım...ama eşim ilişki sırasında acayip stres oluyor..normalde hiçbirşey yok dr.ilişki yapındediği günler stres hep...inşallah bu tatilde hepsini unutucaz..
amanın 3, 5 olmasın kız nasıl bakarım ben onlara...1 tane olsun ben razıyım yeterki sağlıklı olsun...
canım hayırlısı buymuş..afferim sen olgun bir kadınsın zaten..takdir ediyorum...sabrın sonu selamet...evet gökcecim bugün kan verdim ama negatif canım...ne yapalım sağlık olsun allahım büyük bir adım bir adım derken yavaş yavaş yaklaşıyorum mutlu sona...
hiç üzülmedim canım nedense içim rahat bir huzur var...
Evet hayatım ben de kesinlikle öyle düşünüyorum yerimseniben epidural normal yapmak istiyorum, ağrını biraz hafifletiyolarmış ama sancın az da olsa kalıyomuş, ıkınabilmen ve bebeğin ilerlemesi için o sancıya da ihtiyaç varmış çünkü yerimseniben görsen var ya içerden ne bir çığlık ne bir bağırma hiç ses gelmedi, kız gıkını çıkarmadan doğurdu yaa, 10 dak. içinde de bebeğin çığlığını duyduk harika bişey yaaa boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?