Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

karasu canım bende 5 aylık bebeğimde normal doğum olmuştu inan o kadar rahatki anlatamam...tabi o sancıyı cekmekte daha beter siddetli bir adet sancısı catala yatıyon iki üç ıkınmada bebek cıkıyır ve bebekle birlikte sancıda bitip gidiyor..sonra cataldan kendin yürüyerek gidiyosun yatağa..
tabikide normal her şekilde daha rahat..

evet canım dr,umda bunu söylüyo stres stres.ama eldemi hadi ben burda yazışıyorum unutuyorum aklıma inanın bu ay fazla takmadım...ama eşim ilişki sırasında acayip stres oluyor..normalde hiçbirşey yok dr.ilişki yapındediği günler stres hep...inşallah bu tatilde hepsini unutucaz..
amanın 3, 5 olmasın kız nasıl bakarım ben onlara...1 tane olsun ben razıyım yeterki sağlıklı olsun...

Evet hayatım ben de kesinlikle öyle düşünüyorum yerimseniben epidural normal yapmak istiyorum, ağrını biraz hafifletiyolarmış ama sancın az da olsa kalıyomuş, ıkınabilmen ve bebeğin ilerlemesi için o sancıya da ihtiyaç varmış çünkü yerimseniben görsen var ya içerden ne bir çığlık ne bir bağırma hiç ses gelmedi, kız gıkını çıkarmadan doğurdu yaa, 10 dak. içinde de bebeğin çığlığını duyduk harika bişey yaaa boshayallersmile

inşallah canım sende hemen 10 dk da çıkarsın bebeğini doğurup ben sezeryan olmuştum ama benim dr umda çok iyi bi dr du ben hiç acı çekmedim diyebilirim ayılıncada sonrasındada

Kızlar bu arada benim lab.da seminer var şu an, öğlene kadar memur odasından kaçamak yapıp girecem artık yerimseniben

kıslarrr benim bahcede biraz işim var oraya cıkıyorum..sebzelerimi izne cıkmadan diplerini kazıyım...farmvilla oynuyorum burda kendi kendime.neyse sonra görüşrüz öptüm sizi

ya kızlar doğumdan bahsetmişsiniz. ben çok korkuyorumeyvahedigeldismile. annemin hemşire bi arkadaşı var. senin normal doğum yapman zor gibi gözüküyo kesin sezeryan yaparsın dedi kafam karıştı. daha çok erken diye doktora da soramıyorum. :sinifsinif:

günaydın kızlaaar... ben geldiiimmm.

günaydın canım :)

ayy inşallah bizede nasib olur böle doğum yaa :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım tabii zor kız şaka yapıyom o kadar cocuk tek seferde annaaaamm ! :hulya:

günaydın biz geldikkkkkkkk

günaydın hoş geldiniz :)

canım hayırlısı buymuş..afferim sen olgun bir kadınsın zaten..takdir ediyorum...sabrın sonu selamet...

ya ne güzel ..aslında o kadar çok imreniyorum ki normal doğuma..ama bunun için dr a aşırı güvenmek lazım..senin ki gibi...ama ben tokatta o kadar çok vukuat duydum ki...daha dün apartmanda bı kadın normal dogum yapmıs dr ugramamıs bıle..ebelerde habıre bagırmıs kadıncagıza bagırıyo dıye...yaparken bana mı sordun dıyolarmıs..bunları duyunca zaten korkuyorum ıyıce hevesım kırılıyo..bırde bende rahim ters...ondada zorlanma oluyomus..bebek genelde ters pozısyona gelemıyomus...tabı son anda nolur bılmıyom ama ben tokatta dogum yaparsam kı ole olcak...muhtemelen sezeryan olcak ama olursa epidural olsun dıyom en azından bebısımın ılk sesını duyayım...opuyorumnanaktan

yavrular geldimmm...
doğum olayına girmişsinizzzz...
karasu çok şanslısın yaaa...dr.un nekadar iyiymişş...bu müthiş bi moral kaynağı insana...
bende dilekçemi hazırlıyorumm..tayin istiycem bugün nasipse...
dua edin kızlar nolurrr...
dün gece feci bir rüya gördümm.evin önünde bi adamelinde fener bekliyodu..gözetleyip gözetleyip gidiyodu..
tabi bilinç altı bunlar ama çok ama çok korkunçtu... mafoldumben
bide dev dalgalarla boğuştummm..Allahım o ne kötü bişeydi..şehadet falan getiriyodumm.ne demek acaba... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…