ben alcam canım...hani ilk etapta kullunmam çunku izinde olcam ama mesela onun söle bır faydası da var..hanı ne kadar emzirirsen o kadar cok sut gelir diyolar ya bazen bebek çekemiyo kavga edıyo memeyle ...o zamanlar kullanılabılır,,ya da ne olur ne olmaz dıye alcaksın...canım sterilizatörden önce bi süt sağma şeysi almam gerekıyo yaa
ama kararsız kalıom kullansıssız diyolar göğsü mahvedıyo diyolar ama evde de süt bırakmam gerekıcek sen napcan o konuda bilmiyorumkismile
canlarım..kuzuşarımm..sizi seviyonnn..yemeğe gidiyonn.öpüyonnn... zemuszemus
kızlar bende ayırıcam bu yaz artık odasını 1 yaşına girecek koca sıpa hala benle yatıyor ama kendi yatağında genede ayırıcam bu yaz odasını
vereliniortakevet zamanı gelmis artık
canım sterilizatörden önce bi süt sağma şeysi almam gerekıyo yaa
ama kararsız kalıom kullansıssız diyolar göğsü mahvedıyo diyolar ama evde de süt bırakmam gerekıcek sen napcan o konuda bilmiyorumkismile
ben alcam canım...hani ilk etapta kullunmam çunku izinde olcam ama mesela onun söle bır faydası da var..hanı ne kadar emzirirsen o kadar cok sut gelir diyolar ya bazen bebek çekemiyo kavga edıyo memeyle ...o zamanlar kullanılabılır,,ya da ne olur ne olmaz dıye alcaksın...
afiyet olsun yavruuuuuuuu
canım benim ablam 2 dogumunuda sezeryanla yapdı ve ne yazıkki bebeişleri hiç emmedi annesi o hep süt sayma makinesi ile sütüdü biberonla verdi mama vermekden iyi yani ayrıca işe gidenler anneler için çok kullanışlı bence
evet ya alıcam canım çalışıyorum cunku....
peki ablan hangi marka aldı ve klasik mi aldı elektiriklimi ?
kızlar yaa bişey danışmak istiyorum size benim mide bulantılarım her gün biraz daha artmaya başladı ve istirahate ihtiyacım var işyerinde daha zor oluyo doktoruma rica etsem bana 1 hafta kadar rapor verirmi sizce
verir tabi canım anlatacaksın durumunu dr mutlaka verir merak etme
çok sağol canım yaaa casaret verdin hiç böyle bişey gelmemişti başıma rapor falan gibi o yüzden tereddüt ettim az sonra arıcam doktorumu ve rapor isticem haftaya işe gelmek istemiyorum çünkü hep yatmak istiyorum sadece yatınca hafifliyo mide bulantım yoksa hep kusucam
yemek yedeik geldik oğlumla ama sanki doymadık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?