Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bende ayırıcam bu yaz artık odasını 1 yaşına girecek koca sıpa hala benle yatıyor ama kendi yatağında genede ayırıcam bu yaz odasını

ben alcam canım...hani ilk etapta kullunmam çunku izinde olcam ama mesela onun söle bır faydası da var..hanı ne kadar emzirirsen o kadar cok sut gelir diyolar ya bazen bebek çekemiyo kavga edıyo memeyle ...o zamanlar kullanılabılır,,ya da ne olur ne olmaz dıye alcaksın...
canlarım..kuzuşarımm..sizi seviyonnn..yemeğe gidiyonn.öpüyonnn... zemuszemus

afiyet olsun yavruuuuuuuu

canım benim ablam 2 dogumunuda sezeryanla yapdı ve ne yazıkki bebeişleri hiç emmedi annesi o hep süt sayma makinesi ile sütüdü biberonla verdi mama vermekden iyi yani ayrıca işe gidenler anneler için çok kullanışlı bence

Ya evet tabii ki alcam almak zorundayım yani
hatta bide gecen gu burda paylaştıgım bi biberon var anne göğsüne öyle benzıyokı
kullananlar cokmemnunmuş anne göğsünü yabancılamıyomus bebek bide ondan
alcam hatta
burada http://www.hepsiburada.com/nuby-dog...aspx?productId=oyunnub67018&categoryId=301172

ama hangi süt sağma makinasını alsam ona hala karar veremedım ama sanrım medela marka alıcam

evet ya alıcam canım çalışıyorum cunku....

peki ablan hangi marka aldı ve klasik mi aldı elektiriklimi ?

kızlar yaa bişey danışmak istiyorum size benim mide bulantılarım her gün biraz daha artmaya başladı ve istirahate ihtiyacım var işyerinde daha zor oluyo doktoruma rica etsem bana 1 hafta kadar rapor verirmi sizce

kızlar yaa bişey danışmak istiyorum size benim mide bulantılarım her gün biraz daha artmaya başladı ve istirahate ihtiyacım var işyerinde daha zor oluyo doktoruma rica etsem bana 1 hafta kadar rapor verirmi sizce

verir tabi canım anlatacaksın durumunu dr mutlaka verir merak etme

verir tabi canım anlatacaksın durumunu dr mutlaka verir merak etme

çok sağol canım yaaa casaret verdin hiç böyle bişey gelmemişti başıma rapor falan gibi o yüzden tereddüt ettim az sonra arıcam doktorumu ve rapor isticem haftaya işe gelmek istemiyorum çünkü hep yatmak istiyorum sadece yatınca hafifliyo mide bulantım yoksa hep kusucam

Ayy canım ya kızkardşimel konuştuk sabahtan sesi nasıl halsiz geliyo
hiçbişey yiyemıyom abla ya bi kaşık çorba bile yıyemıyom çok midem bulanıyo diyo
o da senle aynı 8 haftalık hamiş :) limon yala zeytın ye fln dedim işe yaramıyo diyo :)

bulantı bide şeyden oluyo mesela ben iş yerımde iken hiçbişey yıyemıyodum cunku
iş yerının kokusundan tiksinmiştm evde az da olsa yıyebılıyodum kızkardeşimde
çalışmıyo evde....evin kokuusndan havasındna tıskınmış dışarda biyerde oldumu azda olsa
bişeyler yiyo belki sende iş yerının havasındna tıksınmıssındır evde biraz rahatlarsın
rapor iste seve seve yazar doktor.

yemek yedeik geldik oğlumla ama sanki doymadık yaa

bizde kızımla yemekten geliyoruz :)

köfte pilav çorba vardı ama köfteyi pek gözüm tumadı yemedım çorbada hoşuam gitmedi
pilav yedım sadece sonrada bi tane kakaolu topkek yedım sankı doymamısım gibi geldiydi banada :) şimdi arkama yaslanıp accuk dınlenıym herkes cumadayken :)

hoşbulduk cnm.kzılar ya bu ay bebek konusnda çok rahatım be niyeyse.hiç stres filan yok bilmiyomusunuz:)

superisiyim+, yaren0144, kontes26+, ELSON+, ay_she+, prensesss016, cngemn
selamm kızlar nasılsınız bakimm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…