Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım evet öyle düşünüyorsunda yarın doğuma gitsen ortalıkta hiç bişe olmayınca daha kötü hem çok pahalıya alınır herşeyy hem boşa alınan dünyaca şey olur.sen bence abartmadan başla onların yıkanıp ütülenmesi var hazırlanmalarınıda sen yaparsan ağırlaşınca zor olurr
oda konusunda ilk önce karar ver odamı beşikmi diye beşikse hemen alamsanda olurda odaysa onuda şimdiden bakman lazım derim ben

kontes canım çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olmasına

sağol canım okdar rahatladımki anlatamam
ii haber bekleyen herkese rabbim hayırlı haberler müjdeletsinnnn

ben çıkıyorum kızlar. kayınpederim hastanede yatıyo işlerimi bitireyim ki hemencik yanına gideyim.

amin canım inş hepimiz bi avazda kurtuluruzzz

canım yedinci ayda sürpriz demezlerse eğer benim miniklerrr
36.haftaya kadar beklemiyoruz dedi doktorrr 32.haftadan sonra gidişata göre alıyoruz dediii

canım bizim kendı evımız bebek odasına uygun çokda güzel bi odamız var
ama ben çalışıyo olucam bebeğımı sadece akşam görebilcem
bana benım nefesıme sesime en çok ihtiyacı olan bi zamanda sadece sabahalrıda olsa
ondan ayrı kalıcam onun için en azından gece benım yanımda olsun istiyorum hemde
bi kaç yerde okudugma göre en azındna ilk 6 ay bebegın anne yanında kalması
en sağlıklısıymış o yazıyı bulunca paylaşırım burda da inşallah :)

hem 1 yaşına gelince oyun / resim masası gişbi ufak tefek şeyler ekleyerekde
zenginleştirebilirim odayı diyede düşnüüyorum hayırlısı bakalım :) şimdilik yanımda olcak kızçem
inşallah :)

sağol canım :)
ayy benım dolabımda çok doluydu kullanamdıkalrımı ayırdım kışlıklarımı hurçlara kaldırdım bomboş kaldı
dolabımın altında 6 tane kare göz var genıs genis gene ikeadan oraya hasır sepetler
alıp bebgımın giysilerini orda skalıycam inşallah :) bakalım planladıgımız gibi olcak mı :)

aslında bende hevesliydim en baştan ama araştırdım düşndüm yok en iyi yanıma almak
il_ya yada yazdıgım gibi gece bari yanımda olsun istedım bide 1 yasıan gelene kadar
bi sürü derdi olcak yok diş çıakrttı yok ateşlendi yok 2 saate bi emzir fln
böyle karar verdik eşimle :)
yoksa yatak odamı üst kata tasıyıp hemen onun yakınındakı mınık odayıda bebek odası
yapıp ikisi yakın ve yanyana yatak odaları hep bi tarafta olsa güzel olur diydum ama
lohusa halımle ve hamılelıgımın son donemlerınde bide bebek yenı doğmusken o merdivwenlerden in çık yapmakda korkuttu benii

ay amma uzun yazıyorum biri beni durdursun delikafadulden

gecen akşam diyorumki eşime ayy sarısın olur dımı bızım kız sarışın osln ya diyorum
şöyel olsun böyle olsun demıyorum kendisi gibi olması gerektiği gibi hayırlısı olacak şekilde olsun diyo susturuyo beni :)

doğru söyluyo ama ben durduramıyorum kendımı öyle söylemden :)

sende hayırlısı olsun de canım :) sağlıklı olsun

amin canım inş hepimiz bi avazda kurtuluruzzz

canım yedinci ayda sürpriz demezlerse eğer benim miniklerrr
36.haftaya kadar beklemiyoruz dedi doktorrr 32.haftadan sonra gidişata göre alıyoruz dediii

hayırlısıyla sağlıkla ne zman gelceklerse o zamn gelsinler :) inşallah :)

ya şimdiden hava nasıl sıcak kavuruyo burası....o sıcakalrda naapcaz o koca göbeklerimizle yaa eyvahedigeldismile

bende internetden bakmışdım bunlara gerçekden çok hoşlar peki cnım eger sakıncası yoksa ne kadara aldınız ordaki fiyatlarmı yani

canım pek idirim olmuyo evet ordaki fiyatlar ama biz nakit verdik...2000 falanken 1890 a anlaştık..ama dolabı üç kapılı...yatağı büyüyeninden ..onlar biraz farkediyo...normal beşik daha ucuz mesela...en güzeli büyüyen yatağın hem küçük hem de büyük yatağı içinde...yani beşiğin üstüne ayrıyetten yatak almıyon bırde orda gosterılen nevresım takımı da hedıyelerı...

hmm anladım canım sagol bende büyüyn yatak istiyorum yani sonradan da kullanacagı bişey olsun diye

evet 6 aya kadar anneyle kalmalı bencede...ben de yanımda yatırcam 6 aya kadar kuzumu ablamın küçük beşiği var bana vercek o odada olcak diğerleri de bebek odasında...yani aslında oda almamın en buyuk sebebi esyaları...yoksa bebek benle kalcak...ama 6 aydan sonra mutlaka ayırcam odasını..alışsın..hiç sevmiyorum ole kazık kadar cocuklar anne bbayla yatıyo ya...en ıyısı kendını fazla bılmeden ayırmak odasını...zira benım dayımın kızı 5.sınıf hala anneyle yatıyo ...bıraktıramadılar bır turlu...

hayırlısıyla sağlıkla ne zman gelceklerse o zamn gelsinler :) inşallah :)

ya şimdiden hava nasıl sıcak kavuruyo burası....o sıcakalrda naapcaz o koca göbeklerimizle yaa eyvahedigeldismile
evet ya ben de korkuyom ....sıcaktan...en önemlisi de güneş lekeleriiiiiiiiiii

gecen akşam diyorumki eşime ayy sarısın olur dımı bızım kız sarışın osln ya diyorum
şöyel olsun böyle olsun demıyorum kendisi gibi olması gerektiği gibi hayırlısı olacak şekilde olsun diyo susturuyo beni :)

doğru söyluyo ama ben durduramıyorum kendımı öyle söylemden :)

sende hayırlısı olsun de canım :) sağlıklı olsun[/QUOTE]

şipariş veriyon haa....tövbe yarabbim de ben de aynısını yapıyorum...halbuki güzel allahım okadar güzel yakıştırıyo ki ama bende tutamıyom kendimi....

evet canım bencede en güzeli en fazla 1 sene yatcak yanında o kadar
sonradan alıştırmak çok zor olur çünkü....
5. sınıf ve hala anneylemi yatıyo inanmıyorum akannehir
ben öyle bi konuda ısrar etsem heralde annem kendı yatagıma bağlardı beni lülülülülülü

bikeresinde 1. sınıfa gidiyodum dişim ağrıyo diye ağlaya ağlaya ortalarına yatmıştım annemle babamın ahahaa
yaşasın kötülük sanki diş ağrısını geçiriyo anneyle babayla yatmak yalana bak kaydirigubbakcemile3
ama yutturmuşum demekki ki zafere ulaştım :lepi:

http://www.bebekmarket.com/magaza/index.php/cPath/138
canım bak burda var strerilizatör aleti...incele istersen gerçi marka konusunda bir bilgim yok...

ay evet güneş lekeleride var dimi ben onu unutmustum sadece terlemekten korkuyodum akannehir

siaprş vermıyom aslında eşim kumral küçükken saçalrı sarı olmasada
çok açık renkmış
e benım 6 yasıan kadar saçalrım hep sarıydı gözleirmde maviydi yavaş yavaş
değişti... bakma şimdi esmerim yani gözlerim ela tenımde öyle sarısın olcak kadar çok
açık renk dğeildir ama eşimin ten rengi bildiğin beyaz bana göre yanyana gelince
beşiktaş bayrağı gibi oluyoruz kaydirigubbakcemile3

onun için merak eidyorum sarısınmı olcaakk nası olcaakk boshayallersmile
sipariş vermıyom ama söylenıyom işte farketmeden hamilelik psikolojisi işte boshayallersmile

gecen gün kiraz yiyorum bacağımı ellemişim...ay bacagımı eledım bebegın bacagında kiraz lekesi olmasın diyorum
deminde beni öptükten sonra bacanı ellemiştin orda benım vesıkalık resmım çıkarmış diyo gülüyoruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…