saol canım
innşallah canım vardır bebiş eşime bile sölemeden ilk size sölice eğer varsa
ya bende öle üşünüyorum ama herkes de bişey diyo yok sonra bişey olursa çok üzülürsünüz şimdiden almayın diyolar eşimde bekleyelim biraz daha diyo ama ben yavaşdan yavaşdan bakmak istiyorumm bakalım sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız inş.
kontes canım çok sevindim senin adına herşeyin yolunda olmasına
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman.opuyorumnanaktan
doktorundan memnunsan sorun yok canım :) inşallah sağlıklı bi şekildede doğurusun :)
32. haftadamı doğurcaksın öel bişi okumuştum senle aramızda 5 hafta var zaten sen 8
hafta erken doğurursan benden 3 hafta erken doğurmuş oluyon kız :)
sağlıkla bi avazda kurtuluruz inşallah :)
görüşürük kkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben çıkıyorum kızlar. kayınpederim hastanede yatıyo işlerimi bitireyim ki hemencik yanına gideyim.
ben de oda düşünmüyorum. boş bi odam var ama evim kira olduğu için düşünmüyorum.
bir yıla kadar ev alınacak inşallah. ozaman düşünüyorum. senin dediğim gibi ayşecim sadece beşik bide aksesuar okadar....
aa ne güzel senin bu tertibli hallerine bayılıyorum herşeyini hallediyorsun maşallah. bizde başlamadık şu ayrıntlıdan sonra yavaş yavaş başlarız aslında ben oda düşünüyorum yani oda derken şöle benim dolap zaten full dolu dolap yatak istiyorum birde 1 yaşına kadar yanımızda kalabilecegi beşik bakalım hayırlısı inş 1 yaşına gelincede olur aslında tabide ne bilim şimdiki o heyecanla yapmak istiyorum aslında bakalım kısmet eşimde pek oda tarafdarı değil sonradan alırız diyo
:roflol: :roflol:
tembel işi dimi..tek tek uğraşmadannn...
tamam..şakayı uzatmayınnn.. :mymeka: kırarım kemükleriniziii.... bide tutar falannn..klava:
Rabbim bilir hayırlısını ama...ben ikiz istemiyom artıkkk... boshayallersmile
amin canım inş hepimiz bi avazda kurtuluruzzz
canım yedinci ayda sürpriz demezlerse eğer benim miniklerrr
36.haftaya kadar beklemiyoruz dedi doktorrr 32.haftadan sonra gidişata göre alıyoruz dediii
bende internetden bakmışdım bunlara gerçekden çok hoşlar peki cnım eger sakıncası yoksa ne kadara aldınız ordaki fiyatlarmı yani
ben çıkıyorum kızlar. kayınpederim hastanede yatıyo işlerimi bitireyim ki hemencik yanına gideyim.
canım pek idirim olmuyo evet ordaki fiyatlar ama biz nakit verdik...2000 falanken 1890 a anlaştık..ama dolabı üç kapılı...yatağı büyüyeninden ..onlar biraz farkediyo...normal beşik daha ucuz mesela...en güzeli büyüyen yatağın hem küçük hem de büyük yatağı içinde...yani beşiğin üstüne ayrıyetten yatak almıyon bırde orda gosterılen nevresım takımı da hedıyelerı...
canım bizim kendı evımız bebek odasına uygun çokda güzel bi odamız var
ama ben çalışıyo olucam bebeğımı sadece akşam görebilcem
bana benım nefesıme sesime en çok ihtiyacı olan bi zamanda sadece sabahalrıda olsa
ondan ayrı kalıcam onun için en azından gece benım yanımda olsun istiyorum hemde
bi kaç yerde okudugma göre en azındna ilk 6 ay bebegın anne yanında kalması
en sağlıklısıymış o yazıyı bulunca paylaşırım burda da inşallah :)
hem 1 yaşına gelince oyun / resim masası gişbi ufak tefek şeyler ekleyerekde
zenginleştirebilirim odayı diyede düşnüüyorum hayırlısı bakalım :) şimdilik yanımda olcak kızçem
inşallah :)
sağol canım :)
ayy benım dolabımda çok doluydu kullanamdıkalrımı ayırdım kışlıklarımı hurçlara kaldırdım bomboş kaldı
dolabımın altında 6 tane kare göz var genıs genis gene ikeadan oraya hasır sepetler
alıp bebgımın giysilerini orda skalıycam inşallah :) bakalım planladıgımız gibi olcak mı :)
aslında bende hevesliydim en baştan ama araştırdım düşndüm yok en iyi yanıma almak
il_ya yada yazdıgım gibi gece bari yanımda olsun istedım bide 1 yasıan gelene kadar
bi sürü derdi olcak yok diş çıakrttı yok ateşlendi yok 2 saate bi emzir fln
böyle karar verdik eşimle :)
yoksa yatak odamı üst kata tasıyıp hemen onun yakınındakı mınık odayıda bebek odası
yapıp ikisi yakın ve yanyana yatak odaları hep bi tarafta olsa güzel olur diydum ama
lohusa halımle ve hamılelıgımın son donemlerınde bide bebek yenı doğmusken o merdivwenlerden in çık yapmakda korkuttu benii
ay amma uzun yazıyorum biri beni durdursun delikafadulden
gecen akşam diyorumki eşime ayy sarısın olur dımı bızım kız sarışın osln ya diyorum
şöyel olsun böyle olsun demıyorum kendisi gibi olması gerektiği gibi hayırlısı olacak şekilde olsun diyo susturuyo beni :)
doğru söyluyo ama ben durduramıyorum kendımı öyle söylemden :)
sende hayırlısı olsun de canım :) sağlıklı olsun
evet ya ben de korkuyom ....sıcaktan...en önemlisi de güneş lekeleriiiiiiiiiiihayırlısıyla sağlıkla ne zman gelceklerse o zamn gelsinler :) inşallah :)
ya şimdiden hava nasıl sıcak kavuruyo burası....o sıcakalrda naapcaz o koca göbeklerimizle yaa eyvahedigeldismile
evet 6 aya kadar anneyle kalmalı bencede...ben de yanımda yatırcam 6 aya kadar kuzumu ablamın küçük beşiği var bana vercek o odada olcak diğerleri de bebek odasında...yani aslında oda almamın en buyuk sebebi esyaları...yoksa bebek benle kalcak...ama 6 aydan sonra mutlaka ayırcam odasını..alışsın..hiç sevmiyorum ole kazık kadar cocuklar anne bbayla yatıyo ya...en ıyısı kendını fazla bılmeden ayırmak odasını...zira benım dayımın kızı 5.sınıf hala anneyle yatıyo ...bıraktıramadılar bır turlu...
evet canım bencede en güzeli en fazla 1 sene yatcak yanında o kadar
sonradan alıştırmak çok zor olur çünkü....
5. sınıf ve hala anneylemi yatıyo inanmıyorum akannehir
ben öyle bi konuda ısrar etsem heralde annem kendı yatagıma bağlardı beni lülülülülülü
bikeresinde 1. sınıfa gidiyodum dişim ağrıyo diye ağlaya ağlaya ortalarına yatmıştım annemle babamın ahahaa
yaşasın kötülük sanki diş ağrısını geçiriyo anneyle babayla yatmak yalana bak kaydirigubbakcemile3
ama yutturmuşum demekki ki zafere ulaştım :lepi:
evet ya ben de korkuyom ....sıcaktan...en önemlisi de güneş lekeleriiiiiiiiiii
şipariş veriyon haa....tövbe yarabbim de ben de aynısını yapıyorum...halbuki güzel allahım okadar güzel yakıştırıyo ki ama bende tutamıyom kendimi....
canlarım..kuzuşarımm..sizi seviyonnn..yemeğe gidiyonn.öpüyonnn... zemuszemus
http://www.bebekmarket.com/magaza/index.php/cPath/138
canım bak burda var strerilizatör aleti...incele istersen gerçi marka konusunda bir bilgim yok...
canlarım..kuzuşarımm..sizi seviyonnn..yemeğe gidiyonn.öpüyonnn... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?