- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
hoşbulduk cnm.kzılar ya bu ay bebek konusnda çok rahatım be niyeyse.hiç stres filan yok bilmiyomusunuz:)
zambak2009, paradies__angel+, prensesss016, superisiyim, ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26
Selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız??????????????
Ayy canım ya kızkardşimel konuştuk sabahtan sesi nasıl halsiz geliyo
hiçbişey yiyemıyom abla ya bi kaşık çorba bile yıyemıyom çok midem bulanıyo diyo
o da senle aynı 8 haftalık hamiş :) limon yala zeytın ye fln dedim işe yaramıyo diyo :)
bulantı bide şeyden oluyo mesela ben iş yerımde iken hiçbişey yıyemıyodum cunku
iş yerının kokusundan tiksinmiştm evde az da olsa yıyebılıyodum kızkardeşimde
çalışmıyo evde....evin kokuusndan havasındna tıskınmış dışarda biyerde oldumu azda olsa
bişeyler yiyo belki sende iş yerının havasındna tıksınmıssındır evde biraz rahatlarsın
rapor iste seve seve yazar doktor.
boshayallersmile
hoş geldin hemşom kurban durumlar nasılzemuszemus
zambak2009, paradies__angel+, prensesss016, superisiyim, ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26
superisiyim+, yaren0144, kontes26+, ELSON+, ay_she+, prensesss016, cngemn
selamm kızlar nasılsınız bakimm?
ah canım yaaa sorma sabah kraker yedim bastırsın diye inan o bile kar etmedi çıkardım hemen şimdi yarım simit yedim oda zorla şimdi oda çıkmak istiyo dışarı ama tutuyorum ben yoksa iyice halsiz düşücem evet iş yeri mahvediyo beni acayip tiksindim burdan izin alınca annmlerde kalayım bi kaç gün çağırdılar biz sana bakarız dediler çok istiyorum bakıma çok ihtiyacım var ama malesef kociş sorun çıkartıyo yaaa annemlerden kıskanıyo beni napıcam bilmem tek başıma evde kalmanın bi anlamıda yokki yemek falan yapamadıktan sonra mafoldumben
selam kızlaaarrrrr a.s. nasılsınızzz????
hoşgeldin canım yiyiz sen naıslsın :)
hoşgeldın idilcim :)
bencede annenlerde kalman en iyisi....eşin neden öyle yapıyor ki çok anlamsız bence
evde tek başıona yatsan da ayakta olsanda daha kötü olursun e devamlıda
yanına birileri gelip gidemez ya annenlerde kalman en iyisi bencede kanamalarımın
yoğun oldugu 10 gün zarfında raporluyken ben hep annemlerde kaldım çok da rahat oldu.
büyük ihtimal iş yerının havasından tiksinmişsin farklı bi atmosfer iyi gelir canım inşallah :)
iyidir hemşommm sen nasılsın gurban olduğum kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım iyiyizz
selam kızlaaarrrrr a.s. nasılsınızzz????
hoşgeldın idilcim :)
rahatsızım midem bulanıyor bide ölüyom sağ tarafımdaki boynumdan nasıl ağrıyor ya sanki birisi oturmuş kaldıramıyorum tansiyonum düşmüş
oyyy geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile
ahhhh canım çok iyi anlıyorum seni bendede mide bulantısı çok varrr. ama yöntemimi buldum yaaa. benim canım ekşi tuzlu çekiyo yiyorum hemeeen midem kalkıyo kusuyorum. sonra tatlı bişiler yiyince kusmuyorum nedense. az önce öğlen yemeğimi çıkardım üstelik folik asitte ziyan oldu. şimdi dondurma yiyorum bastırdı. bide o kadar midee bulantısına millet zayıflar ben kilo aldım bilmiyorumkismileah canım yaaa sorma sabah kraker yedim bastırsın diye inan o bile kar etmedi çıkardım hemen şimdi yarım simit yedim oda zorla şimdi oda çıkmak istiyo dışarı ama tutuyorum ben yoksa iyice halsiz düşücem evet iş yeri mahvediyo beni acayip tiksindim burdan izin alınca annmlerde kalayım bi kaç gün çağırdılar biz sana bakarız dediler çok istiyorum bakıma çok ihtiyacım var ama malesef kociş sorun çıkartıyo yaaa annemlerden kıskanıyo beni napıcam bilmem tek başıma evde kalmanın bi anlamıda yokki yemek falan yapamadıktan sonra mafoldumben
hoşbuldummmmmmhoşgeldın canım :)
göğüslerden anlaşılıyo bitek başka bi değişiklik olmuyo. diğerleri genelde psikolojik oluyo canım yaaa.saol canım sence hamilemiyim midem bulanıyor sen bi anlatsana senin hamilelik belirtilerin nelerdi.benim daha 6 günüm var regl olmama sence erkenmiopuyorumnanaktan
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz iyiyz biz sizler nasılsınız hamiş olanlae bebişleriniz nasıl
ahhhh canım çok iyi anlıyorum seni bendede mide bulantısı çok varrr. ama yöntemimi buldum yaaa. benim canım ekşi tuzlu çekiyo yiyorum hemeeen midem kalkıyo kusuyorum. sonra tatlı bişiler yiyince kusmuyorum nedense. az önce öğlen yemeğimi çıkardım üstelik folik asitte ziyan oldu. şimdi dondurma yiyorum bastırdı. bide o kadar midee bulantısına millet zayıflar ben kilo aldım bilmiyorumkismile
hoşbuldummmmmm
göğüslerden anlaşılıyo bitek başka bi değişiklik olmuyo. diğerleri genelde psikolojik oluyo canım yaaa.
hoşbuldukkk canemmmm benim bebikim daha çok küçük olduğu için bilmiyorum ama ben gayet iyiymişim doktor ööle dedi. guclubacismile
Ayşee
ay çok tatlı bunlar keske bızımkılerıde bole ceken bı alet olsa....anne karnında demı ne guzel olurdu...oğlanların kıyafette super
Ayşee
ay çok tatlı bunlar keske bızımkılerıde bole ceken bı alet olsa....anne karnında demı ne guzel olurdu...oğlanların kıyafette super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?