Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
zambak2009, paradies__angel+, prensesss016, superisiyim, ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26

Selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız??????????????

ah canım yaaa sorma sabah kraker yedim bastırsın diye inan o bile kar etmedi çıkardım hemen şimdi yarım simit yedim oda zorla şimdi oda çıkmak istiyo dışarı ama tutuyorum ben yoksa iyice halsiz düşücem evet iş yeri mahvediyo beni acayip tiksindim burdan izin alınca annmlerde kalayım bi kaç gün çağırdılar biz sana bakarız dediler çok istiyorum bakıma çok ihtiyacım var ama malesef kociş sorun çıkartıyo yaaa annemlerden kıskanıyo beni napıcam bilmem tek başıma evde kalmanın bi anlamıda yokki yemek falan yapamadıktan sonra mafoldumben

superisiyim+, yaren0144, kontes26+, ELSON+, ay_she+, prensesss016, cngemn
selamm kızlar nasılsınız bakimm?

hoşgeldin canım yiyiz sen naıslsın :)

zambak2009, paradies__angel+, prensesss016, superisiyim, ELSON, ay_she+, yaren0144, kontes26

Selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız??????????????

hoşgeldın idilcim :)

bencede annenlerde kalman en iyisi....eşin neden öyle yapıyor ki çok anlamsız bence
evde tek başıona yatsan da ayakta olsanda daha kötü olursun e devamlıda
yanına birileri gelip gidemez ya annenlerde kalman en iyisi bencede kanamalarımın
yoğun oldugu 10 gün zarfında raporluyken ben hep annemlerde kaldım çok da rahat oldu.

büyük ihtimal iş yerının havasından tiksinmişsin farklı bi atmosfer iyi gelir canım inşallah :)

bende eşime anlam veremiyorum canım rapor al ama evde yat diyo bana kim bakıcak o zaman annemlerde kalayım diyince surat yapıyo sanki bilmiyo benim neler yaşadığımı ama o ne derse desin kalıcam annemlerde yokda daha çok halsiz düşücem hastanede kalıp serum yemektense annemlerde kalırım oda yapsın suratını bakalım nereye kadar yapıcak

hoşgeldin canım iyiyizz

Hoşbuldukkkk :)

selam kızlaaarrrrr a.s. nasılsınızzz????

Teşekkürler canım sen nasılsın?

hoşgeldın idilcim :)

Hoşbulduk canımmm

rahatsızım midem bulanıyor bide ölüyom sağ tarafımdaki boynumdan nasıl ağrıyor ya sanki birisi oturmuş kaldıramıyorum tansiyonum düşmüş

oyyy geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

Ayşee

ay çok tatlı bunlar keske bızımkılerıde bole ceken bı alet olsa....anne karnında demı ne guzel olurdu...oğlanların kıyafette super

ahhhh canım çok iyi anlıyorum seni bendede mide bulantısı çok varrr. ama yöntemimi buldum yaaa. benim canım ekşi tuzlu çekiyo yiyorum hemeeen midem kalkıyo kusuyorum. sonra tatlı bişiler yiyince kusmuyorum nedense. az önce öğlen yemeğimi çıkardım üstelik folik asitte ziyan oldu. şimdi dondurma yiyorum bastırdı. bide o kadar midee bulantısına millet zayıflar ben kilo aldım bilmiyorumkismile
hoşgeldın canım :)
hoşbuldummmmmm

saol canım sence hamilemiyim midem bulanıyor sen bi anlatsana senin hamilelik belirtilerin nelerdi.benim daha 6 günüm var regl olmama sence erkenmiopuyorumnanaktan
göğüslerden anlaşılıyo bitek başka bi değişiklik olmuyo. diğerleri genelde psikolojik oluyo canım yaaa.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz iyiyz biz sizler nasılsınız hamiş olanlae bebişleriniz nasıl

hoşbuldukkk canemmmm benim bebikim daha çok küçük olduğu için bilmiyorum ama ben gayet iyiymişim doktor ööle dedi. guclubacismile

ah canım yaaa başımız dertte bu bulantılarla ben ekşi hiçbirşey yiyemiyorum sadece meyve yiyince çıkarmıyorum hep tatlı tatlı meyve yemek istiyorum zaten doğru düzgün başka bişeyde yiyemiyorum simit bile yesem çıkarıyorum tek dileğim en kısa zamanda bitmesi ben kilo aldımmı bilmiyorum çarşamba randevum var o zaman belli olucak bakalım ama bence ben almadım hatta vermiş bile olabilirim açlıktan

Ayşee

ay çok tatlı bunlar keske bızımkılerıde bole ceken bı alet olsa....anne karnında demı ne guzel olurdu...oğlanların kıyafette super

evet tinker yaa keşke biizmkileride böle çeken bi alet olsa ne güzel olurduuu

sen alt tarafa eklediğim vido yu izledınmı onu izle muhteşem görüntüler varr

izledıkçe ayy canımm canımm diyip göbeğimi kucaklıyorum yaaa :gitme:

bak tekrar ekliyoırum

http://www.gidahareketi.org/VideoList.aspx?Id=42&Page=1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…