ay ne çok şey biliyosunuz yaaa... akannehir akannehir
kızlarrrr dünkü kontrol çok güzeldi yeni doktorumu beğendimm bilmediğim okdar çok şey söyledikiii
toxoplasma varmış bendede kedi ve köpek e hiç dokunmuyorsun heralde dediiii çiğ et yasak ama ellenince bişe olmuyomuş
kızlarım gayet iyiiydi popolarını gördümmm zillilerin okdar oynaklarkiiii 300 er gr geliyolarmışş
yalnız ben sizden önce doğururum gibi geliyooo 32.haftadan sonra bekletmiyoruz dedi doktorrrr
ben 72 kilo olmuşum bu arada nere gidiyom anlamadımm elimde yüzümde bişe yok koca bi karnım var
rahim ağzı yetmezliğide görünmüyomuş şuannn
artı tek yumurta ikizleri arası kan transferi diye bişe vardı o riskde yokmuş çok şükür
okdar sevindim ve şükrettimkiii
şükürler olsunnn rabbimeeee
canım sağol yaa. birilerinden bunları duymaya gerçektewn çok ihtiyacım var. eşime belli etmek istemiyorum. burda arkadaşım da konuşacağım birileri de yok. o yüzden internetten araştırarakk falan altından kalkmaya çalışıyorum. etrafımdakiler hep elli yaşın üstünde kdınlar. tecrübeliler ya her kafadan bi ses çıkıyo kafam allak bullak oluyo.eyvahedigeldismile
kızlar yaaa..dün üst komşumla akşam otururken yine bana senin iki tane oluyomuş elif bide dedii...üçüncü kez söylüyo aynı şeyiii...ve ''ya ben kimse için böyle bişey söylemedim biliyomusunn...ilk defa sana söylüyorum dediii...''''' bilmiyorumkismile
günaydın kızlarr nasılsınız
hayırllı cumalar cümletenn
günaydın canlarım hayırlı cumalarhihoyyytcumalarhihoyyytcumalarhihoyyytcumalarhihoyyytcumalarhihoyyyt
rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar versin,bugün midem buladı ilk defa sora kasıklarımda sızlıyo ara sıra , bide göğüslerim acırdı adet olacam sıra acımıyo iyice ümitlenmeye başladım bu ay daha 6 günüm var.erkennmi başladım :CüvCüv:
yok ben burdayım :)ben gelmiştim ama gidim gari slm veren yoh :a015:a0:çok üzgünüma015:a015:a015:
kızlar bebek odası yapdınızmı yada ne yapmayı düşünüyorsunuz ya ben hiç bişey bakmadım acaba diyorum yavaş yavaş baksam mı
kızlar bebek odası yapdınızmı yada ne yapmayı düşünüyorsunuz ya ben hiç bişey bakmadım acaba diyorum yavaş yavaş baksam mı
günaydın canlarım hayırlı cumalarhihoyyytcumalarhihoyyytcumalarhihoyyytcumalarhihoyyytcumalarhihoyyyt
rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar versin,bugün midem buladı ilk defa sora kasıklarımda sızlıyo ara sıra , bide göğüslerim acırdı adet olacam sıra acımıyo iyice ümitlenmeye başladım bu ay daha 6 günüm var.erkennmi başladım :CüvCüv:
akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
ben yaptım canım..çilek mobilyadan aldım hepsini...besıgını buyuyen yatak aldım..yanı aldıgım takımı ilkokul bıtene kadar kullanabılır...ben oda yapmayı en cok esyaları ıcın ıstedım..benım evde dolaplar full dolu..bos odam var ...heveslendım de..hazıranın 10 u gıbı gellcek hepsı...boyadık odasını da...bı perdesı kaldı ayarlıyacagım...ama cok guzel oldu ...
sen de alabılırsın dusunuyosan anca oder içini duzersın yavas yavas...
http://www.cilek.com.tr/turkce/SeriBebek.aspx
benimki sevimli bebek odası takımı....dolabını da 3 kapılı aldım...incele istersen ben yakından gordum mobılyaları cok kalıtelı...
malum olmuş kadına kız elif hadi hayırlısı inşallah :)
ikiz derken 4 tane gelirmiş kız ahanda öyle bayılırsın işte aklinialirimsmile
eğer böyle olursa ileride yaşanacak diyaloglar ;
herhangi biri : kaç çocugun var elifcim
elif : 4 tane.. 2 kız 2 erkek
herhangi biri : ay çok da genç gösteriyosun ne ara yaptın maşallah
elif : yok tek tek uğraşmadım lazer jet yazıcı gibi 4 tane birden yaptım bitirdim ben o olayı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
deeermişsinnn kaydirigubbakcemile3
bana kalırsa son aylara bırakmayın arkadaşlar insan kötü oluyor ağırlaştıkça. cinsiyeti belli olunca yavaştan yavaştan, araştıra araştıra, sindire sindire bakın alın ahtiyaçlarınızı zemuszemus
ben gelmiştim ama gidim gari slm veren yoh :a015:a0:çok üzgünüma015:a015:a015:
canım ileride ağırlaşıcaksın bide çalışıyosan dahada zor tabii
onun için ileride nasıl olacağını görmeye çalışıp ona göre karar vermen lazım
ben 1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum :) beşik alıp odama koyacağım için
onuda son aya bıraktım :) sadece bi beşik alcam ama bebeğimin eşyalarını
yerleştirmek için her düzenlemeyi odamda yavaş yavaş bitirdim bile diyebilirim
işte son olarak ikedan şu papatyalı ve aydedeli beşiğin başında duran loş
lambalar var onlarfdan alınıp duvara montelencek ve bide beşiğimiz gelcek o kadar :)
canım ileride ağırlaşıcaksın bide çalışıyosan dahada zor tabii
onun için ileride nasıl olacağını görmeye çalışıp ona göre karar vermen lazım
ben 1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum :) beşik alıp odama koyacağım için
onuda son aya bıraktım :) sadece bi beşik alcam ama bebeğimin eşyalarını
yerleştirmek için her düzenlemeyi odamda yavaş yavaş bitirdim bile diyebilirim
işte son olarak ikedan şu papatyalı ve aydedeli beşiğin başında duran loş
lambalar var onlarfdan alınıp duvara montelencek ve bide beşiğimiz gelcek o kadar :)
saol canımyok ben burdayım :)
günaydın canım hayırlı cumalar.
hadi hayırlısı erken mi bilmiyorum ama inşallah vardır bebiş.:ecrin_bebek: ben ilk kasıklarımda şişkinlikle hissetmiştim. hani şu iç çamaşırı hizasındaki bölge.orda iki kemik arası baştan başa bi şişkinlik ve yumuşaklık vardı.
ikiz derken 4 tane gelirmiş kız ahanda öyle bayılırsın işte aklinialirimsmile
eğer böyle olursa ileride yaşanacak diyaloglar ;
herhangi biri : kaç çocugun var elifcim
elif : 4 tane.. 2 kız 2 erkek
herhangi biri : ay çok da genç gösteriyosun ne ara yaptın maşallah
elif : yok tek tek uğraşmadım lazer jet yazıcı gibi 4 tane birden yaptım bitirdim ben o olayı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
deeermişsinnn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy amma güldüm haaaaaaa
ayşe ben devlette riskli gebeliğe gidiyordum dün gitttiğim doktorda devlette çalışıyomuş
ama özeline gidiyorum
çoğul gebelikle ilgili çok övdüler maşşaallah randevu almak baya zorrr ben memnun kaldım artık bi doktorda kalcam inş...
ayy kıyamam nereye gidiyorsun burdayız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?