Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay ne çok şey biliyosunuz yaaa... akannehir akannehir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zamanla öğrenıyosun elifcim mesela o rhim idrar torbasının üstünde ya bebıs tepındıkce
wc ye kostukca öğrenıyosun :)

oh canım ne güzel yaa
maşallah sübhnallah prenseslerine kardeş kardeş büyyolar içerde :)
hayat boyu hep birbirlerinin yanında yardımında olurlar inşallah :)
sen hangi hastaneye gidiyosun bi de bakıym bana :)

ya o yaşlı teyzelere zamanında büyükleri öyle söylemiş siz bilmezsınız bi yaşlıyız biliyoz ayağına
şimdi onlar yaşlı güya güngörmüş ya bilsede konuşuyo bilmesede halbuki her gebelık kendıne özel hiçbiri birbirine benzemez :)

malum olmuş kadına kız elif hadi hayırlısı inşallah :)

günaydın kızlarr nasılsınız
hayırllı cumalar cümletenn

günaydın canım sen naıslsın biz çok iyiyz :)

günaydın zambakcım :) hayırlısı olsun

kızlar bebek odası yapdınızmı yada ne yapmayı düşünüyorsunuz ya ben hiç bişey bakmadım acaba diyorum yavaş yavaş baksam mı

ben yaptım canım..çilek mobilyadan aldım hepsini...besıgını buyuyen yatak aldım..yanı aldıgım takımı ilkokul bıtene kadar kullanabılır...ben oda yapmayı en cok esyaları ıcın ıstedım..benım evde dolaplar full dolu..bos odam var ...heveslendım de..hazıranın 10 u gıbı gellcek hepsı...boyadık odasını da...bı perdesı kaldı ayarlıyacagım...ama cok guzel oldu ...
sen de alabılırsın dusunuyosan anca oder içini duzersın yavas yavas...
http://www.cilek.com.tr/turkce/SeriBebek.aspx
benimki sevimli bebek odası takımı....dolabını da 3 kapılı aldım...incele istersen ben yakından gordum mobılyaları cok kalıtelı...

kızlar bebek odası yapdınızmı yada ne yapmayı düşünüyorsunuz ya ben hiç bişey bakmadım acaba diyorum yavaş yavaş baksam mı

bana kalırsa son aylara bırakmayın arkadaşlar insan kötü oluyor ağırlaştıkça. cinsiyeti belli olunca yavaştan yavaştan, araştıra araştıra, sindire sindire bakın alın ahtiyaçlarınızı zemuszemus

günaydın canım hayırlı cumalar.
hadi hayırlısı erken mi bilmiyorum ama inşallah vardır bebiş.:ecrin_bebek: ben ilk kasıklarımda şişkinlikle hissetmiştim. hani şu iç çamaşırı hizasındaki bölge.orda iki kemik arası baştan başa bi şişkinlik ve yumuşaklık vardı.

akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

ikiz derken 4 tane gelirmiş kız ahanda öyle bayılırsın işte aklinialirimsmile

eğer böyle olursa ileride yaşanacak diyaloglar ;

herhangi biri : kaç çocugun var elifcim

elif : 4 tane.. 2 kız 2 erkek

herhangi biri : ay çok da genç gösteriyosun ne ara yaptın maşallah

elif : yok tek tek uğraşmadım lazer jet yazıcı gibi 4 tane birden yaptım bitirdim ben o olayı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

deeermişsinnn kaydirigubbakcemile3

bende internetden bakmışdım bunlara gerçekden çok hoşlar peki cnım eger sakıncası yoksa ne kadara aldınız ordaki fiyatlarmı yani

canım ileride ağırlaşıcaksın bide çalışıyosan dahada zor tabii
onun için ileride nasıl olacağını görmeye çalışıp ona göre karar vermen lazım

ben 1 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum :) beşik alıp odama koyacağım için
onuda son aya bıraktım :) sadece bi beşik alcam ama bebeğimin eşyalarını
yerleştirmek için her düzenlemeyi odamda yavaş yavaş bitirdim bile diyebilirim
işte son olarak ikedan şu papatyalı ve aydedeli beşiğin başında duran loş
lambalar var onlarfdan alınıp duvara montelencek ve bide beşiğimiz gelcek o kadar :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy amma güldüm haaaaaaa

ayşe ben devlette riskli gebeliğe gidiyordum dün gitttiğim doktorda devlette çalışıyomuş
ama özeline gidiyorum
çoğul gebelikle ilgili çok övdüler maşşaallah randevu almak baya zorrr ben memnun kaldım artık bi doktorda kalcam inş...

ya bende öle üşünüyorum ama herkes de bişey diyo yok sonra bişey olursa çok üzülürsünüz şimdiden almayın diyolar eşimde bekleyelim biraz daha diyo ama ben yavaşdan yavaşdan bakmak istiyorumm bakalım sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız inş.

ben de oda düşünmüyorum. boş bi odam var ama evim kira olduğu için düşünmüyorum.
bir yıla kadar ev alınacak inşallah. ozaman düşünüyorum. senin dediğim gibi ayşecim sadece beşik bide aksesuar okadar....

aa ne güzel senin bu tertibli hallerine bayılıyorum herşeyini hallediyorsun maşallah. bizde başlamadık şu ayrıntlıdan sonra yavaş yavaş başlarız aslında ben oda düşünüyorum yani oda derken şöle benim dolap zaten full dolu dolap yatak istiyorum birde 1 yaşına kadar yanımızda kalabilecegi beşik bakalım hayırlısı inş 1 yaşına gelincede olur aslında tabide ne bilim şimdiki o heyecanla yapmak istiyorum aslında bakalım kısmet eşimde pek oda tarafdarı değil sonradan alırız diyo

yok ben burdayım :)
saol canım

innşallah canım vardır bebiş eşime bile sölemeden ilk size sölice eğer varsa

:roflol: :roflol:
tembel işi dimi..tek tek uğraşmadannn...

tamam..şakayı uzatmayınnn.. :mymeka: kırarım kemükleriniziii.... bide tutar falannn.. klava:
Rabbim bilir hayırlısını ama...ben ikiz istemiyom artıkkk... boshayallersmile

doktorundan memnunsan sorun yok canım :) inşallah sağlıklı bi şekildede doğurusun :)

32. haftadamı doğurcaksın öel bişi okumuştum senle aramızda 5 hafta var zaten sen 8
hafta erken doğurursan benden 3 hafta erken doğurmuş oluyon kız :)

sağlıkla bi avazda kurtuluruz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…