aaa ondan hiç haberim yokkk...
gününün geçtiğini bile bilmiyodummm..bugünde hiç girmedi herlade..
o grip olmuştu heralde..rrapor falanmı aldıkiii... bilmiyorumkismile
obur ayşeeeeeeeeee..........ekmek aramı çayımı alıym geliom beni bekleyin anacım
evet canım dün de görmedim ben..sanırım 4 gün rapor alıcam demişti..inşallah iyidir ve mayıs ayının son sürprizini yapar inşallah :)
ahhh.inşallahh..biraz verimsiz bi ay oldu..
ay bugün ilaca başlıyorummm.. eyvahedigeldismile istermisiniz bu ayda ben ekleneyim hamişler listesineee... alkisalkisalkis
tekrar merhabalar herkese
hoşgeldin haticeeeeeee.... kaydirigubbakcemile5
evet ya nazar değdi heralde topiciğimize
kızz istemez miyizzz kaydirigubbakcemile
hadi hayırlısı inşallahh inşallahh bu ay olur canım çifter çifter :) :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hoşgeldin hatice iyiyiz canım sen nasılsın bahçeni ektin mi:)
obur ayşeeeeeeeeee..........
obuuuuuuuuuuurrrrrr ayşeeeeeeeeee... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
ahhh.inşallahh..biraz verimsiz bi ay oldu..
ay bugün ilaca başlıyorummm.. eyvahedigeldismile istermisiniz bu ayda ben ekleneyim hamişler listesineee... alkisalkisalkis
kızlar yaaa..ben yakında gündüzleri giremiycemm.burdada kalsam giremiycem...
memlekete tayinim çıksada giremiycemm...
napçam ben...akşamlarıda siz olmuyonuzzz... :gitme:
selam kızlarr nasılzınızz....
tekrar merhabalar herkese
sağol duan için canım benim..sanada çifter çifter sanada...
ay okudunmu bilmiyorum..üst komşumda üçüncü keredir bana istermisin ikiz olsun deyip duruyor..dün akşamda bide ikiz oluyomuş dedii... ilk defa böyle diyorum birine dedi bide... eyvahedigeldismile
Allahım güzel Allahım benim kalbimi biliyo..ben herzaman önce hayırlısını istiyorum..hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat istiyorum..ikiz fikri güzel ama ben artıkım tek istiyorumm.ama tabi Allah ne veririse şükür diycezz... boshayallersmile
ay evet oburum galiab kız kaydirigubbakcemile3
sen o zamana kadar hamile kalırsın (inşallah) işten çıkarsın akşama kadar forumda takılırız nası fikir ama :) aklinialirimsmile
hoşgeldin canım :)
hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
hoşbuldum sucum sağol ben iyiyim canım sen nasılsın...evet canım ekeli cok oldu büyüdüler diplerini kazıyorum şimdide..
sağol duan için canım benim..sanada çifter çifter sanada...
ay okudunmu bilmiyorum..üst komşumda üçüncü keredir bana istermisin ikiz olsun deyip duruyor..dün akşamda bide ikiz oluyomuş dedii... ilk defa böyle diyorum birine dedi bide... eyvahedigeldismile
Allahım güzel Allahım benim kalbimi biliyo..ben herzaman önce hayırlısını istiyorum..hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat istiyorum..ikiz fikri güzel ama ben artıkım tek istiyorumm.ama tabi Allah ne veririse şükür diycezz... boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?