Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aa ikimiz kalmışız herkes gitmiş :) bu arada naneseker naptı acaba günü geçti inşallah kırmızılar gelmemiştir bilmiyorumkismile

aaa ondan hiç haberim yokkk...
gününün geçtiğini bile bilmiyodummm..bugünde hiç girmedi ....
o grip olmuştu heralde..rrapor falanmı aldıkiii... bilmiyorumkismile

aaa ondan hiç haberim yokkk...
gününün geçtiğini bile bilmiyodummm..bugünde hiç girmedi herlade..
o grip olmuştu heralde..rrapor falanmı aldıkiii... bilmiyorumkismile

evet canım dün de görmedim ben..sanırım 4 gün rapor alıcam demişti..inşallah iyidir ve mayıs ayının son sürprizini yapar inşallah :)

ekmek aramı çayımı alıym geliom beni bekleyin anacım
obur ayşeeeeeeeeee..........
obuuuuuuuuuuurrrrrr ayşeeeeeeeeee... lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
evet canım dün de görmedim ben..sanırım 4 gün rapor alıcam demişti..inşallah iyidir ve mayıs ayının son sürprizini yapar inşallah :)

ahhh.inşallahh..biraz verimsiz bi ay oldu..
ay bugün ilaca başlıyorummm.. eyvahedigeldismile istermisiniz bu ayda ben ekleneyim hamişler listesineee... alkisalkisalkis

kızlar yaaa..ben yakında gündüzleri giremiycemm.burdada kalsam giremiycem...
memlekete tayinim çıksada giremiycemm...
napçam ben...akşamlarıda siz olmuyonuzzz... :gitme:

ahhh.inşallahh..biraz verimsiz bi ay oldu..
ay bugün ilaca başlıyorummm.. eyvahedigeldismile istermisiniz bu ayda ben ekleneyim hamişler listesineee... alkisalkisalkis

evet ya nazar değdi heralde topiciğimize
kızz istemez miyizzz kaydirigubbakcemile
hadi hayırlısı inşallahh inşallahh bu ay olur canım çifter çifter :) :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet ya nazar değdi heralde topiciğimize
kızz istemez miyizzz kaydirigubbakcemile
hadi hayırlısı inşallahh inşallahh bu ay olur canım çifter çifter :) :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sağol duan için canım benim..sanada çifter çifter sanada...
ay okudunmu bilmiyorum..üst komşumda üçüncü keredir bana istermisin ikiz olsun deyip duruyor..dün akşamda bide ikiz oluyomuş dedii... ilk defa böyle diyorum birine dedi bide... eyvahedigeldismile
Allahım güzel Allahım benim kalbimi biliyo..ben herzaman önce hayırlısını istiyorum..hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat istiyorum..ikiz fikri güzel ama ben artıkım tek istiyorumm.ama tabi Allah ne veririse şükür diycezz... boshayallersmile

ay evet oburum galiab kız kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaa..ben yakında gündüzleri giremiycemm.burdada kalsam giremiycem...
memlekete tayinim çıksada giremiycemm...
napçam ben...akşamlarıda siz olmuyonuzzz... :gitme:

sen o zamana kadar hamile kalırsın (inşallah) işten çıkarsın akşama kadar forumda takılırız nası fikir ama :) aklinialirimsmile

selam kızlarr nasılzınızz....

hoşgeldin canım :)

tekrar merhabalar herkese

hoşgeldin buyrunnnnnnnnn

amin canım sağolasınn opuyorumnanaktan
okudum okudum evet hep söylüyor bunu komşun kızz içine mi doğuyo ne :) kimbilir belki de ikizlerin gelcek canımm..ama dediğin gibi önce hayırlı sağlıklı olsun da tek çift farketmez:) aslında düşününce ikiz güzel gibi geliyor tek seferde iki tane bidaha düşünmezsin:)) ama bakımı büyütmesi çok zor olur sanırım..neyse bi hamile kalalım da inşallah,gerisini Allah bilir :)

hoşbuldum ayşemm ayşemmŞeniz

benim ilk hamileliğimde karın ağrısı idi şikayetim, doktora gittik hamilemiyşim ama bi kan birikintisi gözüküyo, sanırım 2 tane tutacakmış yani ikiz olacakmış ama 2. tutmamış demişti. en çok da buna sevinmiştim, ikiz olmasından hep korktum zaten, halen daha korkuyorum.annem tek yumurta ikizi, halalarım doğmuş ikiz, eşimin anane ve babanesi ikiz... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…