Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım iyiyim sen nasılsın ikimizinde az kaldı :)) nasıl hissediyorsun kendini yerimseniben

ıyıyım bende canım evet az kaldı canım yaaaa çok karısıgım nasıl hıssedebılırımkı keske bebegım benımle olsa dıyorum ama hiç sanmıyorum be canım sen nasıl hıssedıyosun

ıyıyım bende canım evet az kaldı canım yaaaa çok karısıgım nasıl hıssedebılırımkı keske bebegım benımle olsa dıyorum ama hiç sanmıyorum be canım sen nasıl hıssedıyosun

öyle düşünme canım belkide bebeğin seninledir :Saruboceq: ben de öyle beklemedeyim her ay olduğu gibi adet öncesi belirtiler var yerimseniben

SU1983 canım sana bişi sorucam dıyosunya hamıle kalınca gögüsler çok degısıyo dıye ben gögüslerımde belırgın bişi hissettmıyorum sanırım yıne hamıle degılım o zaman

öyle düşünme canım belkide bebeğin seninledir :Saruboceq: ben de öyle beklemedeyim her ay olduğu gibi adet öncesi belirtiler var yerimseniben

çok ısterımkı bebegım benımle olsun tatlım ama nedense öyle hıssedemıyorum çünkü faklılık hıssetmıyorum kendımde yıne adet olucam offfff

SU1983 canım sana bişi sorucam dıyosunya hamıle kalınca gögüsler çok degısıyo dıye ben gögüslerımde belırgın bişi hissettmıyorum sanırım yıne hamıle degılım o zaman

canım benim göğüslerim farklıydı. ama herkesin bünyesi farklı mesela benim görümcemde hiç bi değişiklik olmadı ya sadece adeti gecikti ve öyle öğrendi. herkeste aynı belirti olmazki sen içini rahat tut canım.

GÜNAYDINNNNN
iyi haftalar bol bebişler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…