Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

selam canım hoşgeldin..opuyorumnanaktan
cok cok gecmiş olsun umarım şimdi iyisindir..:1hug:bizde seni cok merak etmiştik acaba kırmzılar geldimi diye..canımcım inşallah kırmızlar gelmezde eşinin doğum gününe büyük bir süpriz olur..hihoyyyt
canım cok sağol evet üzülmedim ama dahada umudum var..sonucta 5 gün önce yaptırdım cıkma ihtimali vardı ama cıkmayadabilir diye bekliyorum..allahtan ümit kesilmezmiş bekleyip görücez..gelirsede sağlık olsun tatilde hiç düşünmeden plansız beraberlikten sonra inşallah bebişimiz gelir..
canım bizde seni özledik pazartesiye görüşrüz artıkım.öpüyorum seni diakkat et kendine..opuyorumnanaktan

canım benim iyi dileklerin için çok saol.inş sende en kısa zamanda müjdeli haber verirsin bize.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bu sefer bu forma biraz uzun yazıcam ama şimdiden kusura bakmayın,, hamile olduğunu öğrenen bayanlardan bişey öğrenmek istiyorum, 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum yeni olduğu için streste değilim ama mayısın 4 de regl oldum ilk defa kanamam çok oldu ve açık renkte oldu,, bu ayda regl günüm 1 haziran 1 gün kaldı ama benim 1 haftadır göğüsümde damarlar çok belli oldu yeşille mavi renkte kasıklarımda bir ağrı var hiç durmuyo sanki bir baskı var midem bulanıyo ama kusmuyorum göbeğimden kasıklarıma doğru koyu bi çizgi çıktı sizce bu kadar tesadüf olur mu yoksa hamilemiyimdir yardım ederseniz sevinirim allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .bilmiyorumkismile

merhaba, koyu çizginin bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum
göğüslerdeki büyüme bendeki en belirgin belirtiydi
yarınmış regl günün
eğer gebelik varsa bugün eczaneden idrar testi alıp yaparsan bence çıkacaktır
bide sabah ilk idrarla yapmak daha belirgin sonuç verir bilginize
hakkınızda hayırlısı olsun

teşekkürler bilgi için ben dün yapmıştım ama akşam yaptım negatif çıkmıştı yinede yarın sabah bi bakim bakalım ne çıkacak bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar...güzel bir hafta geçirmek dileğiyle..havalar iyice ısındı ben de çalışma motivesi sıfır...karne gününü sabırla bekliyorum..
bu arada naneşeker seni merak ettim...regl oldun mu...hakkında hatırlı olsun canım..

Günaydın kızlar :)

ay naneşeker merak ettim canım nooldu ? tets yapmadınmı yada regl oldun mu ?

Ben bu haftasonunu kabus gibi geçridim bütün vücudum şişti ayakalrım yüzüm bacaklarım ellerimm
ne ayakkbılarım oldu ayağıma ne vücut ağrım geçti tosuncuk gibiydim resmen iner diye neler yapmadım
ama inmedi bi türlü...şişler bugün akşama kadar inmezse doktoruma gidicem TİNKER senin de
bu kadar şişliklerin oluyo mu ya yediğime içtiğime dikkat etmeme rağmen ne bu şişlik anlamadım
cuma akşamı bi şişti dün akşam hafifledi biraz ama hala şiş ayaklarım ellerimbilmiyorumkismile

günaydın kızlar...!!!Nasılsınız?
ben dün kırmızıları gördüm listeden silebilirsiniz artık...sanırım yine tiroid bezlerimden kaynaklanıyor bu gecikmeler(
ben de artık ara veriyorum çok sıkıldım 14 ay oldu ya bunaldım artık...şimdilik sahalardan çekiliyorum...zamanı gelince olur zaten strese girmeye hiç gerek yok...14 aydır bekliyorum hiçbişey oldugu yok en iyisi beklememek...benim haberlerim bu kadar kızlar sizden nbr?

yok canım ya ben de senınkı kadar olmuyo en azından ayakkabılarıma gırıyom ama sadece yenı fark ettım yuzugumu pek zor cıkardım:)o da sıkışmış yara yapmıs da farkında değilim..tuzu kıscaksın dıyolar ole durumda..ya da ayaklarını dıkcekmıssın ..ama tabı eskısı kadar ınce degıl bacaklarım..onuda aldıgım 8 kıloya verıyom ben genelde..
benımde karın bolgem cok rahatsız etmeye basladı ..nefes alıslarım degıstı artık apışarak yuruyorum cok ıgrenc..bacaklarımı alayım dedım haftasonu...uzanamadım gobekten

Günaydın canım :)

sağlık olsun nanem şekerim dinlen bencede iyi olur ama troidini ihmal etme önemli çünkü
herşeyin hayırlısı...vakti zamanı var sağlıkla hayırlısıyla olur inşallah :)

canım hayırlısı olsun dinlenme kararını destekliyorum daha gençsin önünde vaktin çok...

ya cuma günü 3 tane erik yemiştim tuza banarak çok canım çektiği için yedim ama az yedim
sanırım ondan oldu ama genedle hep dikkat ediyorum yediklerime
bacakalrımı diktim yıkadım duş aldım hiç fayda etmedi hayır yatamıyorumda yatınca
her tarafım acıyo...bende aynen öle nefes alışlarım değişti karnım büyüdü rahatsız ediyo tabii ki
ayak tırnaklarımı bile kesemedim gecen gün göbekimden....annemde çok korktu haftasonu
baya şişti ayaklarım benim ayaklarım çok zayıftır çünkü ama korktu annem bende kendi
doktoruma gitmek istediğim için gitmedim bi yere bu akşam bi uğrayım diyorum
bi tehlikesi var mı tuz azaltmaktan başka neler yapabilirim diye sorucam....
ben 2 haftadır alyans falan takamıyorum zaten şişlikten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…