slm canlarım...nasılsınız? bugün kimse yok ama yinede haberlerim vereyim dedim..salı günü rapor almıştım bronşit olmuşum..4 gün evdeydim ama çok giremedim int..perşembe cuma iyiydim ama haftasonu sınavlarım vardı onlara çalıştım...ama hepinizi çok özledim ya..
bu arada ben hala kırmızıları görmedim...bugün 36.günüm...listeye 34.günümü yazdırdımki ne olur ne olmaz kesin olsun diye ama o gün de olmadım...32 ve 34.günlerde test yaptım negatifti...bakalım hala olmadım hiçbir belirtimde yok...önceden ne zaman adet olacaksam 2-3 gün önceden alnımda hep aynı yerde bir sivilce çıkardı o da yok şimdilik:)) bir kaç gün daha beklerim baktım gelmiyor bu sefer kan testi yaptırcam..ve 2 haziran eşimin doğum günü eger varsa çok güzel bir hediye olacak inş..bakalım benim pek umudum olmasada yinede bekliyorum hayırlısı...
haticecim kan testi negatif çıkmış...üzülmemene çok sevindim canım...ama daha 5 gün varmış yinede umudum var benim senden...olmasada güzel bir tatilin ardından belki büyük süprizii yaşarsınız inş...
karaguul arkadasım senide tebrik ediyorum...hayırlısıyla kucagınada alırsın bebişini inş..darısı bizlerinde başına...bizlerde görücekmiyiz şu cift çizgiyi çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
benden bu kadar canlar pazartesi görüşürz inş..hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan
naneşekerrr inşallah hamilesindirrrr :lepi:
slm canlarım...nasılsınız? bugün kimse yok ama yinede haberlerim vereyim dedim..salı günü rapor almıştım bronşit olmuşum..4 gün evdeydim ama çok giremedim int..perşembe cuma iyiydim ama haftasonu sınavlarım vardı onlara çalıştım...ama hepinizi çok özledim ya..
bu arada ben hala kırmızıları görmedim...bugün 36.günüm...listeye 34.günümü yazdırdımki ne olur ne olmaz kesin olsun diye ama o gün de olmadım...32 ve 34.günlerde test yaptım negatifti...bakalım hala olmadım hiçbir belirtimde yok...önceden ne zaman adet olacaksam 2-3 gün önceden alnımda hep aynı yerde bir sivilce çıkardı o da yok şimdilik:)) bir kaç gün daha beklerim baktım gelmiyor bu sefer kan testi yaptırcam..ve 2 haziran eşimin doğum günü eger varsa çok güzel bir hediye olacak inş..bakalım benim pek umudum olmasada yinede bekliyorum hayırlısı...
haticecim kan testi negatif çıkmış...üzülmemene çok sevindim canım...ama daha 5 gün varmış yinede umudum var benim senden...olmasada güzel bir tatilin ardından belki büyük süprizii yaşarsınız inş...
karaguul arkadasım senide tebrik ediyorum...hayırlısıyla kucagınada alırsın bebişini inş..darısı bizlerinde başına...bizlerde görücekmiyiz şu cift çizgiyi çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
benden bu kadar canlar pazartesi görüşürz inş..hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bu sefer bu forma biraz uzun yazıcam ama şimdiden kusura bakmayın,, hamile olduğunu öğrenen bayanlardan bişey öğrenmek istiyorum, 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum yeni olduğu için streste değilim ama mayısın 4 de regl oldum ilk defa kanamam çok oldu ve açık renkte oldu,, bu ayda regl günüm 1 haziran 1 gün kaldı ama benim 1 haftadır göğüsümde damarlar çok belli oldu yeşille mavi renkte kasıklarımda bir ağrı var hiç durmuyo sanki bir baskı var midem bulanıyo ama kusmuyorum göbeğimden kasıklarıma doğru koyu bi çizgi çıktı sizce bu kadar tesadüf olur mu yoksa hamilemiyimdir yardım ederseniz sevinirim allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .bilmiyorumkismile
merhaba, koyu çizginin bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum
göğüslerdeki büyüme bendeki en belirgin belirtiydi
yarınmış regl günün
eğer gebelik varsa bugün eczaneden idrar testi alıp yaparsan bence çıkacaktır
bide sabah ilk idrarla yapmak daha belirgin sonuç verir bilginize
hakkınızda hayırlısı olsun
günaydın kızlarrr iyi haftalar hepinize
günaydın kızlarrr iyi haftalar hepinize
Günaydın kızlar :)
ay naneşeker merak ettim canım nooldu ? tets yapmadınmı yada regl oldun mu ?
Ben bu haftasonunu kabus gibi geçridim bütün vücudum şişti ayakalrım yüzüm bacaklarım ellerimm
ne ayakkbılarım oldu ayağıma ne vücut ağrım geçti tosuncuk gibiydim resmen iner diye neler yapmadım
ama inmedi bi türlü...şişler bugün akşama kadar inmezse doktoruma gidicem TİNKER senin de
bu kadar şişliklerin oluyo mu ya yediğime içtiğime dikkat etmeme rağmen ne bu şişlik anlamadım
cuma akşamı bi şişti dün akşam hafifledi biraz ama hala şiş ayaklarım ellerimbilmiyorumkismile
günaydın kızlar...!!!Nasılsınız?
ben dün kırmızıları gördüm listeden silebilirsiniz artık...sanırım yine tiroid bezlerimden kaynaklanıyor bu gecikmeler(
ben de artık ara veriyorum çok sıkıldım 14 ay oldu ya bunaldım artık...şimdilik sahalardan çekiliyorum...zamanı gelince olur zaten strese girmeye hiç gerek yok...14 aydır bekliyorum hiçbişey oldugu yok en iyisi beklememek...benim haberlerim bu kadar kızlar sizden nbr?
günaydın kızlar...!!!Nasılsınız?
ben dün kırmızıları gördüm listeden silebilirsiniz artık...sanırım yine tiroid bezlerimden kaynaklanıyor bu gecikmeler(
ben de artık ara veriyorum çok sıkıldım 14 ay oldu ya bunaldım artık...şimdilik sahalardan çekiliyorum...zamanı gelince olur zaten strese girmeye hiç gerek yok...14 aydır bekliyorum hiçbişey oldugu yok en iyisi beklememek...benim haberlerim bu kadar kızlar sizden nbr?
yok canım ya ben de senınkı kadar olmuyo en azından ayakkabılarıma gırıyom ama sadece yenı fark ettım yuzugumu pek zor cıkardım:)o da sıkışmış yara yapmıs da farkında değilim..tuzu kıscaksın dıyolar ole durumda..ya da ayaklarını dıkcekmıssın ..ama tabı eskısı kadar ınce degıl bacaklarım..onuda aldıgım 8 kıloya verıyom ben genelde..
benımde karın bolgem cok rahatsız etmeye basladı ..nefes alıslarım degıstı artık apışarak yuruyorum cok ıgrenc..bacaklarımı alayım dedım haftasonu...uzanamadım gobekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?