amin canım sağolasınn opuyorumnanaktan
okudum okudum evet hep söylüyor bunu komşun kızz içine mi doğuyo ne :) kimbilir belki de ikizlerin gelcek canımm..ama dediğin gibi önce hayırlı sağlıklı olsun da tek çift farketmez:) aslında düşününce ikiz güzel gibi geliyor tek seferde iki tane bidaha düşünmezsin:)) ama bakımı büyütmesi çok zor olur sanırım..neyse bi hamile kalalım da inşallah,gerisini Allah bilir :)
benim ilk hamileliğimde karın ağrısı idi şikayetim, doktora gittik hamilemiyşim ama bi kan birikintisi gözüküyo, sanırım 2 tane tutacakmış yani ikiz olacakmış ama 2. tutmamış demişti. en çok da buna sevinmiştim, ikiz olmasından hep korktum zaten, halen daha korkuyorum.annem tek yumurta ikizi, halalarım doğmuş ikiz, eşimin anane ve babanesi ikiz... opuyorumnanaktan
kesinlikle caınm..rabbimden hayırlısı..iki çocuk çooook zor olsa gerekkk...boshayallersmile
canım niye korkuyosunkii..sakınan göze çöp batar..korkarsan ikiz değil üçüz olur bak... kaydirigubbakcemile3
hayırlısı de...
ay evet oburum galiab kız kaydirigubbakcemile3
sen o zamana kadar hamile kalırsın (inşallah) işten çıkarsın akşama kadar forumda takılırız nası fikir ama :) aklinialirimsmile
canım niye korkuyosunkii..sakınan göze çöp batar..korkarsan ikiz değil üçüz olur bak... kaydirigubbakcemile3
hayırlısı de...
tabi arkadaşım hayırlısı. ben bu konuda şöyle dua ediyorum:
Allahım isteyen kuluna ver ikiz bebek (ben istemiyorum ya nasılsa kaydirigubbakcemile3)
her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.... hayırlısı
canlarım ben gidiyorummm..öpüyorum sizi..güzel keyifli hafta sonlarııı.... opuyorumnanaktan
ya benim arakadaşımın arkadaşı olduya kız 1 yıllık evli cocuk diye yanıp tutuşurken allah bir verdi üçüz 5 aylık olmuştur sanırım..2,si kız 1,i oğlanmış..
yaaaa..kızım şimcik bile hamiş kalsam teeee nezmaan doğummm..
çok ayrı kalırızzz... :gitme:
ama sanırım bu gidişle sırf sizin için eve pc alıcam.... sositososito
ya benim arakadaşımın arkadaşı olduya kız 1 yıllık evli cocuk diye yanıp tutuşurken allah bir verdi üçüz 5 aylık olmuştur sanırım..2,si kız 1,i oğlanmış..
canlarım ben gidiyorummm..öpüyorum sizi..güzel keyifli hafta sonlarııı.... opuyorumnanaktan
Kızlar Ayşe Gider Hadi Öpüyorum Hepinizi Ayrı Ayrı Şeniz zemuszemus
slm canlarım...nasılsınız? bugün kimse yok ama yinede haberlerim vereyim dedim..salı günü rapor almıştım bronşit olmuşum..4 gün evdeydim ama çok giremedim int..perşembe cuma iyiydim ama haftasonu sınavlarım vardı onlara çalıştım...ama hepinizi çok özledim ya..
bu arada ben hala kırmızıları görmedim...bugün 36.günüm...listeye 34.günümü yazdırdımki ne olur ne olmaz kesin olsun diye ama o gün de olmadım...32 ve 34.günlerde test yaptım negatifti...bakalım hala olmadım hiçbir belirtimde yok...önceden ne zaman adet olacaksam 2-3 gün önceden alnımda hep aynı yerde bir sivilce çıkardı o da yok şimdilik:)) bir kaç gün daha beklerim baktım gelmiyor bu sefer kan testi yaptırcam..ve 2 haziran eşimin doğum günü eger varsa çok güzel bir hediye olacak inş..bakalım benim pek umudum olmasada yinede bekliyorum hayırlısı...
haticecim kan testi negatif çıkmış...üzülmemene çok sevindim canım...ama daha 5 gün varmış yinede umudum var benim senden...olmasada güzel bir tatilin ardından belki büyük süprizii yaşarsınız inş...
karaguul arkadasım senide tebrik ediyorum...hayırlısıyla kucagınada alırsın bebişini inş..darısı bizlerinde başına...bizlerde görücekmiyiz şu cift çizgiyi çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
benden bu kadar canlar pazartesi görüşürz inş..hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?