Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım :)

sağlık olsun nanem şekerim dinlen bencede iyi olur ama troidini ihmal etme önemli çünkü
herşeyin hayırlısı...vakti zamanı var sağlıkla hayırlısıyla olur inşallah :)

inşallah canım...herşeyin başı sağlık diye boşuna demiyorlar...bende tiroidi ihmal etmemeyi düşünüyorum bi kontrol ettireyim...en azından adetlerim düzene girsin...dün itibariyle bebek düşüncesini kafamdan attım artık... a.s

seninde ayakların şişiyormuş canım...sanırım hamilelik ilerledikçe bu ayaktaki şişmeler normal ama yinede şişleri indirici yöntemler vardır...hiç doktoruna sordunmu tavsiye edebilecegi birşey vardır muhakkak..
ayaklarını ılık suda bekletmek de iyi gelebilir canım..bide bol bol masaj yap onlara yada eşine yaptırt:)

tinkerbell09, naneşeker, ay_she, sevtapduzyol, günaydın kızlar hepinize..opuyorumnanaktan
birazdan burda elektirikler kesilicek akşama kadar yok..bugün görüşemicem sizinle..inşallah gec gider erken gelir..,
zaten bugün sizlerle son günümdü..yarın allah izin verirse memlekete gidiyoruz 20 gün yokuz..
gelincede tayin işi olursa eşimin taşınma telaşı başlar...
ayşemmm canım cok gecmiş olsun canım yaaa..bencede dr,una sor ne olur ne olmaz..biliyosun genelde şişen hamişler doğum yaklaştığında şişiyor ..
tinkercim canım seninde artık işe gitmek istememen normal ağırlaştn artık sıcakta hiç cekilmez..Allahın yardımcın olsun...
naneşekerim canım kırmızılar gelmiş boşver ne yapalım bekledikce bu sıpalar gelmicek..bende bu ay herşeyi bıraktım bakalım bu ay bekleyemelimde neolucak görelim....

hayırlısı olsun canım inşallah...tabii ki herseyın başı sağlık :)

daha önce şişme gibi sorunlarım olmadıgı için doktora böyle bişi sormamıştım bu akşam
bi uğrycm bakalım....eşim sınav için eskişehir e gitmişti canım bu sabah döndü
ben annemlerdeydim zaten kzıdı bana doktora gitmedım diye....annem ovdu suda beklettım
havaya diktim yok yok inmedi hiç bi şekilde zamanla bebege zarar verıyomus dun akşam
öğrendım onu da kokrtum onun için bu akşam gidicem inşallah doktora eyvahedigeldismile

NE GÜZEL TATİLE ÇIKIYORSUNUZ ÇOK SEVİNDİM CANIM SENİN ADINA...GÜZEL BİR TATİL YAP KAFAN RAHAT BİR ŞEKİLDE OHHH...
EN DOĞRUSU BENCE BİZİM YAPTIGIMIZ...HERŞEYİN HAYIRLISI...
GÜLE GÜLE GİT GEL CANIM BENİM ÇOK ÖPÜYORUM SENİ KENDİNE DE İYİ BAK ORALARDA... opuyorumnanaktan

Günaydın canım :)
ya aslında şişikler çok önemli dğeil ama çok çok şişince koktuk bizde yoksa hafif
şişikler normal hava ısındı zaten karnım brunumda normal yani işe gelmekte ayrı bi
işkence neysekı temmuzun başı gibi izne çıkıcam inşallah o zaman rahatlarım...boshayallersmile

ooo 20 gün görüşemiycek miyiz ? neyse canım siz dinlenın kafa dağıtında tabii tatıl
çok önemli :) biz bu yazı istanbulda geçiricez gibi gözüküyo :) belki arada bi eskişehire kaçarız :)

o zaman bu akşam mutlaka sor canım...allah'ın izniyle hiçbişey olmaz bebişine inş merak etme canım..streste yapma kendine...

sağol hayatım...evet kafamın iyice dağılacağı kesin..bu tatil hem eşime hem bana cok iyigelicek..hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...inşallah canım hayırlısıyla gidelim hayırlısıylada gelelim...sizde kendinize iyibakın bende öpüyorum kuşum...

ayşem anladım canım korkar tabi insan daha önce hamişlik yaşadığınmı var bu tecrübe oluyor birdahakine akıllanırsın..ama ihmal etme git dr.
evet canikom 20 gün yokum ama arada giricem haberlerinizi alıcam tabi..kayınvaldemlerde internet var ama cocuklardan düşerse arada uğrarım..
şimcik sen zaten hamişsin bu sene gidemessende tatile seneye kızcenle gidersin..zemuszemus

kız olurmu..bu zamanda kadrolu devlet işi bırakılırmı..buldumda bunıycam..tefe korlar beni valla... tayin işi içinde sabredicez artıkım..napalımm..benim sinirlerimi bozan başımdaki müdürün herşeyi bilirim deyip hiç bişey bilmemesii...çok sinirleniyorum..tahammülüm yok artık..görmeye bile.. arkadaşım diyoki ben müdüre hiç bişey sormadım..dilekçeyi yazdım koydum önüne..okadar..
benim başımdaki niye bu ıkadar maydonoz..sonuçta dilekçe benim hakkım...
ben dilekçeyi vereyimde çıkar çıkmaz onu ilgilendirmezz...

ayy..evet..bendede heves sıfır sıfır sıfırı........ :umursamaz:
naneşeker hoşgeldin canım..geçmiş olsun..bebek işini erteleyen erteleyennee..e insanız bunalıyoruz ib yerde...ama en iyisi erteleyin..yazın tadını çıkarın....

canlarım günaydın..hafta sonu temizlik yaptım accık..vücut hamlamışş..çok kötüyüm.her tarafım ağrıyor..kociişlede sürtüştük biraz..bide pazartesi bugünnn..
bide bu iki gıcıkları görmek sinirlerimi bozuyo...yani bugün benden hayır gelmez... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın canım hoşgeldin....
canım morelini bozma elbet herşey yoluna giricektir...gerci sinirlenmemekta elde değil hayırlısı olsun canım..

ay_she+, emk87, ipek26, naneseker+, ELSON
Selam kızlar nasılsınız bakalım p.tesi kimse iyi olmaz ama ben yinede sorayım :)))

evet canım zamanal öğrenicez işte :)
sık ısk gel sen genede habersiz bırakma bizi emi :) iyi tatiller canım sana şimdiden :)
hee valla bizde seneye kzıçemle giderük demüü kaydirigubbakcemile3

tabii çalışmak zorundaysan eğer bu zamanda kadrolu devlet işi bırakılmaz....
ama hani ben çalışmak zorunda mısın diye merak ettim belki şimdiki kadar maaş almıycaksın
belki devlet işi gibi olmıycak ama eşinle bi arada olucaksın yani kıyaslanamaz bence
ikinizde yıpranıyorsunuz ya ondan dedim canım...sen bülüsün tabii ki çalışman gerekiyorsa
tam gaz devam :)

günaydın canlar.

günadyıın :)

günaydın arkadaşlar ben yeniyim aranızda ama :) benide alın p
hoşgeldin canım aramıza...tabi senide aramıza alırız ama bugün selam veripte birdaha uğramamazlık yapmassın inş.
ay_she+, emk87, ipek26, naneseker+, ELSON
Selam kızlar nasılsınız bakalım p.tesi kimse iyi olmaz ama ben yinede sorayım :)))

günaydın canım hoşgeldin...ben kendi adıma cok iyiyim.hihoyyyt.sen ansılsın.

canım geçmiş olsun vallaha en ufak fıkrım yok bunlardan baska kagan kocatepedede drunuza danısın cok sıserse dıyo..vallahı ben erıgı tuzsuz yıyom uzun zamandır..bosver hıc koyma artık sen..fazla soda içme istersen ondada tuz mineral var ya..ne bıleyım aklıma o geldı..
oooh benım adıma da yap tatılını ne guzel ben temmuz 1 e kadar surunmece...
günaydın canlar.

gunaydın canım gecmısler olsun allah bebişine uzun sağlıklı güzel mutlu bir ömür nasip etsin ...sen nasılsın..günlerin nasıl geçiyo...

bu arada yeni gelen tum arkadaslara da gunaydın

tabikide canım yapmazmıyım hiç..sende temmuza kadar sürüncen ama sonundada oğluşun gelicek..keşke hamiş olsaydımda tatile cıkmasamda olurdu..ama ne yapalım daha zamanı gelememiş

canım ben çalışmazsam aç kalmayız ama bu zamandada iki kişinin çalışması başka..çocuk olunca herşeyini almak isterim meselaa ben..tek eşimin maaşıyla zor..
eninde sonunda bi araya gelicez Allahın izniyle..böyle engel olmaya çalışan kendi bilmezler vız gelir..Allah yanımızda olsun yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…