Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:Saruboceq::Saruboceq:
sancı verip doğurtmuşlarr
yüksek tansiyondan demiş doktor

benimde ilk aklıma sen geldin ibilyomusun..dedim tinkerla beraberlerdi..herlşeylerini konuşurlardı diyee.canım allah sana bağışlasın bebeğini...

canım anlatsana..nnasıl..ne olmuş??

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yaaaa!AYŞE'cim çok üzüldüm inan!:gitme:
Ne kötü hissediyorsudur kendini kim bilir!
Bu tarz şeylerde sözcükler kifayesiz kalıyor diye dşünürüm hep;çünkü ne söylenirse söylensin kayıp çok büyük
ve iki sözcükle bunu onarmak çok zor.
yardımcı olabileceğim,seni az da olsa rahatlatabileceğim bişey olursa lütfen yaz olurmu!

ağlamıyorduuu sanırım yada anlamadım ben ağladıpğımdan sormadım okdar canım zaten ne diyeceğimi bilemedimki okdar zorki kelimeleri bir araya getirmekk:sinifsinif:

evet yaa..bende arayamadım o yüzden..mesaj attımmm... :çok üzgünüm:

pazartesi akşamı doktora gittiğinde ayaklarının şiştiğini söylemişş
doktorda normal demiş ama az hareket ediyo demiş bakmışlar kalbi durmuş bebeğinin

sancı verip doğurtmuşlarr
yüksek tansiyondan demiş doktor

geleceğini söyledi ben yanlış anlamadıysam topiğee
şaşırdı biraz arayınca ama ben konuşamadım çok zorlandım yaa
allahım sabır versin

dedimki sende öyle bi belirti yok gibiydiii onlarda anlamamış şimdi nedenine bakılacakmış

ağlamıyorduuu sanırım yada anlamadım ben ağladıpğımdan sormadım okdar canım zaten ne diyeceğimi bilemedimki okdar zorki kelimeleri bir araya getirmekk:sinifsinif:

demekki bazen doktora gitmeyi abartıyoruz yaaa boşuna değilmiş yanii

doğru mu okudum yoksa ayşenin bebeği mafoldumben
Allahımmmm nedennnnnnnn :1no2:
Allah sabır versin Ayşe'ye çok zor bir durum çok acı bir durum, çok üzüldüm yaaa mahvolmuştur kızcaz.......Allahım sen bizi koru Yarabbim

evet bızde sabahtan beri şoktayız ...:sinifsinif:

evet yaa Ben de ne diyeceğimi bilemem bu gibi durumalrda...benneyaptımki
Pembeninki çok çok daha küçüktü alındığında ona dahi söyleyecek söz bulamamıştım doğru dürüst.O yzden arayamamıştım da sadece bolca mesaj atabilmiştim.

bende msj atabildim ancak..arasam aglardım ben dayanamam böyle şeylere((

kızlar hamile olanlar ve de düşünenler hamilelikte tansiyonunuzu sürekli kontrol ettirin aklınıza geldikçe çok önemli baskın...benım yapım geregı tansıyonum hep dusuktur hamılelıktede ole cıkıyo hep ama bellı olmayabılır tuzu dıkkatlı kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…