Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama lütfen biri bana ayşenin telefonunu verebilirmii??

offf..neden oluyo o yaaa....

bilmiyorum isyan etmek çok günah ama böle bir durumda aklımızın önune gecemiyoz...neden neden neden...allahım acısını yasattığı gibi sabrını da verır,,,
ama giden bir can...kızlar onu o kadar ıyı anlayabılıyorum ki...hareketlerını hissettikten sonra ınanılmaz bir bağ olusuyo anneyle bebek arasında...bunu yasayıp kaybetmek çok zor...duyduğumdan beri elim karnımda bırakamıyorum...mafoldumben
allahım meleklerımızı bıze bağısla...

pazartesi akşamı doktora gittiğinde ayaklarının şiştiğini söylemişş
doktorda normal demiş ama az hareket ediyo demiş bakmışlar kalbi durmuş bebeğinin

doktorda normal demiş ama az hareket ediyo demiş bakmışlar kalbi durmuş bebeğinin

Offfffff offfffffffffffffffff offfffffffffffffff yaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben neden olmuş peki yaaaaaa :sinifsinif:

geleceğini söyledi ben yanlış anlamadıysam topiğee
şaşırdı biraz arayınca ama ben konuşamadım çok zorlandım yaa
allahım sabır versin

:sinifsinif: :sinifsinif: ayy canım benim yaa..şişliklerden dolayımı kalbi durmuş??

benimde ilk aklıma sen geldin ibilyomusun..dedim tinkerla beraberlerdi..herlşeylerini konuşurlardı diyee.canım allah sana bağışlasın bebeğini...
kızlar konuştumm ayşeyleee

canım anlatsana..nnasıl..ne olmuş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…