kızlar msn değil de teli var arasak mı..?
ne denir ki arayınca...? allahım ne zor yaaaa
ara tabi ara..çok memnun olur..hatta özelden mümkünse tel.ini ver bizde arayalım..yada sen arayabiliyosan ara.konuşmasına göre bizde arayalımm.hadi canımmm..
ay gözelrim doldu yaaa...
Msn geldi ama dediğin gibi kapalı, başkasıyla da konuşmak istemedim, sen en iyisi teli ver de ya arar ya mesaj atarız, ben bişeyler yapmak istiyorum yaa, duramam böyle mafoldumben
canım çevrim içi şu an konuşabilirsin ama başkası işte..
evet yaa..ilya numarayı yollamış ama bu seferde ben arayamıyorumm.ne diycem ona.ilk defa birbirimizin sesini duycaz sebebi bumu olmalıydı... :çok üzgünüm:kızlar ben mail attım arayamam ne diyeceğimi bilemem ama yanında olmayı çok isterdim olmadı birde cebine mesaj mı atalım...birde simdi her arayanda konusanda daha da kotu olmasın...herkese acıklama yapmak ınsanı bole zamanlarda sıkabılır..ben maıl attım o nedenle bırde varsa cebıne mesaj atmayı dusunuyorum...
evet yaa..ilya numarayı yollamış ama bu seferde ben arayamıyorumm.ne diycem ona.ilk defa birbirimizin sesini duycaz sebebi bumu olmalıydı... :çok üzgünüm:
evet yaa..ilya numarayı yollamış ama bu seferde ben arayamıyorumm.ne diycem ona.ilk defa birbirimizin sesini duycaz sebebi bumu olmalıydı... :çok üzgünüm:
ben mesaj atıcam dayanamam ..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?