Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ara tabi ara..çok memnun olur..hatta özelden mümkünse tel.ini ver bizde arayalım..yada sen arayabiliyosan ara.konuşmasına göre bizde arayalımm.hadi canımmm..
ay gözelrim doldu yaaa...

biraz vakit geçsin öyle arıym. genelde bu saatler doktorlar kontrol için geliyolar ya.
ayşe istanbuldamıydı kızlar...? hangi hastanede acaba..?

kızlar ben mail attım arayamam ne diyeceğimi bilemem ama yanında olmayı çok isterdim olmadı birde cebine mesaj mı atalım...birde simdi her arayanda konusanda daha da kotu olmasın...herkese acıklama yapmak ınsanı bole zamanlarda sıkabılır..ben maıl attım o nedenle bırde varsa cebıne mesaj atmayı dusunuyorum...

kızlar ben çıkmak zorundayım. eşim bekliyo elife yolladım numarayı ondan alabilirsiniz. birazdan arıycam ben de. öpüyorum hepinizi...

ilya hadi ara barii..o bakmasada başkası bakarrr..nasılmış öğren..hadi canımmmm..

evet yaa..ilya numarayı yollamış ama bu seferde ben arayamıyorumm.ne diycem ona.ilk defa birbirimizin sesini duycaz sebebi bumu olmalıydı... :çok üzgünüm:

kızlar mesaj attım ...allahım sabırlar versın...muhtemelen preklamsi oldu gebelik zehirlenmesi ondan şüpheleniyordu o günde...allahtan ona bırsey olmadı...iyidir insallah

telefonumu var verebilirmisinizzz banada elim ayağım boşaldııı bi andaaa allahım sabır versinnnn yarabbimm

Ben de şimdi mesaj attım, inşallah mesajlarımızı görüp bi nebze olsun moral bulur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…