Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
of ya çok üzüldüm.o kadar iyi kalpliydiki bece ayşe.ne diyeceğimi bilmeeidm ya.biz bile adet bi kaç gün gecikip tekrar olunca nasıl üüzlüoruz o hissetti can ya o

Ya kızlar tam olarak anlamadım ama bu ayaklarının ŞıŞmesıyle bebeĞın baĞlantısı nasıl ? Bu konulardan bıraz uzaĞımda bırınız aÇıklayabılır mı ? Merak ettım .... Canım yaaa ınŞllah hayırlı saĞlıklı bebekler verır herkese

kızlar çok üzüldük ama..tamam daha bişey yazmayın bence...

Son düzenleme:
selam kzılar ben geldimmmm...
sonunda sağ aslim geldik memleketimeize allaha şükür..
anlamadım ne oldu şimdi okumadımda ayşenin bebeğine birşeymi oldu yazın lütfenn

ya ne oldu kızlar bi durummu var hayırdır.uğrayamıyorum işler yoğun

canım allah yardımcınız olsun umarım temız cıkar sonucların

işallah canım. uzun zamandır işten giremiyodum . biizm internette nerelere girdigimiz iş saatınde raporlanıyomus. o yüzden aksamları gecmişi okuyom canımcım.pazartesiye kadar izinliyim. doktor işinide halldedemedim henüz. ama amniosentez için prof buldum o da gebelik takibi yapmıyo ama amniosentezi yapıcak işallah sonuclarım hayırlısıyla iyi çıkarda.allah herkesin yavrusunu bagıslasın.
bende hareketlerini hissetmeye basladım kuzucugumun . allahım işallah bagıslar yavrumuzu bize.

ayşe bebeğini kaybetti canım..

ayyyyyyy inanmıyorum yaaaa cok kötü oldum...:gitme::gitme:
şuan inanın ağlıyorum...cok ama cok üzüldüm...ne zaman haber verdi..yoksa bu işilik onadnmıymışş...kızlar tlf varsa lütfen özelden msj atında en azından msj atıp yanında olduğumuzu bilsin...
allahım kimselere böyle acı göstermesin...:Saruboceq:mafoldumbenmafoldumben

çok aşırı uzuldum allah sabır versın dıorum sadece mafoldumben

gökcecim yanlışmı okudum bilmiyorum ama sende hamişsin galiba canım...hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...senin günün gecmişmiydi nasıl öğrendin..

hadi hayırlısı bak sonunda hissettin...

evet canım sende aynı seylerı yasamıssın tabıkı cok ıyı anlarsın onu...
Onun odem de tansıyondandır muhtemelen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…