gökcecim yanlışmı okudum bilmiyorum ama sende hamişsin galiba canım...hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...senin günün gecmişmiydi nasıl öğrendin..
kızlarrr hadi ama telafonu yokmu bu kızın kimsede yaaa
kızlar çok üzüldük ama..tamam daha bişey yazmayın bence..okudukça kötü olurrr..olumsuz şeyler yazmayınnn....
hatta idil ayşe ihmal etti diye yazmışsın bi mesajında..onu sil..çok üzülürr...
tama sildim ama siz de yazdiklarini silin kızlar düşünemedim özür dilerim üzüntüden :1no2:
saol hayatım benım 10 gun geçmişti aşağı yukarı kan testınde öğrendık 18 mayısta 00 çıkmıştı dun 2985 çıktı hayrlısı bugun bı daha kan verdım yıne bakılck snra da ultrasona bakılıcam bakalım kesesını görebılecek mıyız her şeyın hayırlısı olsun başta hep onu dıorummmm
saol hayatım benım 10 gun geçmişti aşağı yukarı kan testınde öğrendık 18 mayısta 00 çıkmıştı dun 2985 çıktı hayrlısı bugun bı daha kan verdım yıne bakılck snra da ultrasona bakılıcam bakalım kesesını görebılecek mıyız her şeyın hayırlısı olsun başta hep onu dıorummmm
gülüm niye özür diliyon..şoktan ne dediğimizi bilemedik..çok üzüldük..ama ayşe güçlü kızdır..atlatıcak inşş...inatçıdır o..:)
evet canım bende 5 aylık kızımı kaybetmiştim ama benimkisi olmuca belliydi..inanın acısı hiçbirzaman gecmiyor herdaim taze..ama allahım inşallah birdaha aynı acıları yaşatmasın...hadi hayırlısı bak sonunda hissettin...
evet canım sende aynı seylerı yasamıssın tabıkı cok ıyı anlarsın onu...
Onun odem de tansıyondandır muhtemelen..
gökcem kusura bakma üzüntümüzden doğru dürüst seni tebrik edemedik...tebrik ediyorum seni canım bakk geldi bebişin nihayet...
evet canım bende 5 aylık kızımı kaybetmiştim ama benimkisi olmuca belliydi..inanın acısı hiçbirzaman gecmiyor herdaim taze..ama allahım inşallah birdaha aynı acıları yaşatmasın...
canım cok sevindim hayırlı olsun tebrikler...sağlıklı sıhattli kucağına almak nasip olsun inş.
adetten kac gün önce yaptırmıştım canım testi sen..bende adetimden 5 gün önce yaptırdım cıkmadı..ve hala adet olmadım...
tinker canım sağol aldım noyu msj atıcam..
saol hayatımmmm çok teşekkur ederım allahım tum ısteyenlere nasıp etsın ınş.
gökçe canımm tebrik ederimmm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
sabah senin haberini duyunca ağladım peşinedede zaten ağlamak bitmedii
Hatice ben de bir mesaj atmak isterim Ayşe'ye bana da özelden verir misin numarasını...canım ayşem ya
Bundan sonra kendine çok dikkat et bakkk boş yere üzülüyormuşsun
evet ıdılım yhaaaa cıdden ole hele bı öğleden snra şu sonucu da alayım da ıyıcene rahatlayacağımmm çok pimpirikliyim ben yhaaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?