Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam benim adetim 12 gun gecti gecen hafta test yaptım ikinci cizgi silik cıktı bırde 2 gun önce yaptım onda ıkı cızgıde sılık cıktı neyse cuma gunu doktora gıdıcem yanı hamıleysem 6+2 gunluk olmus olacak ultrasonda bebek gorunur mu
benim boş kese hastalıgım var
6+2 de kesenın içinde bebek gorunur mu yoksa daha erken mi sizce
tecrubelılerden cvp beklıyorum lutfen

aminn canım aminnn

Hatice ben de bir mesaj atmak isterim Ayşe'ye bana da özelden verir misin numarasını...canım ayşem ya

Bundan sonra kendine çok dikkat et bakkk boş yere üzülüyormuşsun
idilcim canım gönderdim..

anladım gökcecim aklına kötü şeyler getirme inşallah herşey yolundadır...
bakalım bende birkec gün gelmesse yaptırırım tekrar..sağol canım

LÜTFEN BıLEN BıLGı VERSıN

selam benim adetim 12 gun gecti gecen hafta test yaptım ikinci cizgi silik cıktı bırde 2 gun önce yaptım onda ıkı cızgıde sılık cıktı neyse cuma gunu doktora gıdıcem yanı hamıleysem 6+2 gunluk olmus olacak ultrasonda bebek gorunur mu
benim boş kese hastalıgım var
6+2 de kesenın içinde bebek gorunur mu yoksa daha erken mi sizce
tecrubelılerden cvp beklıyorum lutfen

canım böyle bir hastalık duymadım daha önce, bebek ne zaman görünür ultrasonda bilmiyorum gerçekten...kızlar sana şimdi cevap verir...
biraz moralimiz b ozuk kimse kusurumuza bakmasın

ben kaçıorum kızlar bıraz dınleneyım okula geçeceğim yıne opüyorum herkesı bılgınlendırırım ben sızı yıne dua edın bana

canım gorunmeyebılır.ama bılemem bellı olmaz da

bu arad yaa sölemeyi unuttum ben bebişimin hareketlerini artık hissedebiliyorumm yani çok azacık ama sanıorım o miniğimin hareketi RABBıM hepimizin bebişlerini kuaklarımıza almayı nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…