ya kızlar hiç birimiz başıma ne geleceğini bilemeyiz
bugün doktora gideriz bişe yoktur akşama evde olur yani allah ım herşeyin hayırlısını versinn inş.
ayşenin yaşadığı zaten çok zor bişe oda bilemezdi bilseydide böyle olmazdı zaten
doktorda demiş gizli tansiyon diye sanırım anladığım kadarıyla Allah sabır versin rabbim yaşatmasın kimseye böyle acıı
idilcim canım gönderdim..Hatice ben de bir mesaj atmak isterim Ayşe'ye bana da özelden verir misin numarasını...canım ayşem ya
Bundan sonra kendine çok dikkat et bakkk boş yere üzülüyormuşsun
adetımın gelmesınden 6 gun once yaptrmıştım 24 mayıs adet olmalıydım 18 ınde yaptrmıştım negatıftııııı ama dun yaptrdım 2985 çıktı kaydirigubbakcemile2 olabılıormuş bu gbı durumlar oğleden sonra tekrar dr a gıdıp kan değerlerıme baktrcam çnku kan verdım sabah bakalım hayırlısı olsun ınş.
idilcim canım gönderdim..
cngemn özelden attım sana canım numarayı
gördüm canım çok sağol mesaj attım ben de...
canım cngemn yolladım numarayı sana özelden aldın mı?
LÜTFEN BİLEN BİLGİ VERSİN
selam benim adetim 12 gun gecti gecen hafta test yaptım ikinci cizgi silik cıktı bırde 2 gun önce yaptım onda ıkı cızgıde sılık cıktı neyse cuma gunu doktora gıdıcem yanı hamıleysem 6+2 gunluk olmus olacak ultrasonda bebek gorunur mu
benim boş kese hastalıgım var
6+2 de kesenın içinde bebek gorunur mu yoksa daha erken mi sizce
tecrubelılerden cvp beklıyorum lutfen
ben kaçıorum kızlar bıraz dınleneyım okula geçeceğim yıne opüyorum herkesı bılgınlendırırım ben sızı yıne dua edın bana
LÜTFEN BİLEN BİLGİ VERSİN
selam benim adetim 12 gun gecti gecen hafta test yaptım ikinci cizgi silik cıktı bırde 2 gun önce yaptım onda ıkı cızgıde sılık cıktı neyse cuma gunu doktora gıdıcem yanı hamıleysem 6+2 gunluk olmus olacak ultrasonda bebek gorunur mu
benim boş kese hastalıgım var
6+2 de kesenın içinde bebek gorunur mu yoksa daha erken mi sizce
tecrubelılerden cvp beklıyorum lutfen
offff offfff çok sıkıldım yaaaaa kafamı dagıtıcak bişeyler araıyorum ama yok
:1no2: benim de moralim çok bozuldu yaaaa offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?