bu arad yaa sölemeyi unuttum ben bebişimin hareketlerini artık hissedebiliyorumm yani çok azacık ama sanıorım o miniğimin hareketi RABBİM hepimizin bebişlerini kuaklarımıza almayı nasip etsin inş..
ya şimdi yemek yemem lazım ama ne yiyicem bilmiyorumm iştahım hiç yok ama yemem lazım
ben geldim..ayşede gelmiştir diye düşündüm ama gelmemiş...
başım çatlıycak..hava o kadar kapalıkii..eşime sarılıp uyumak istiyorum sadece... mafoldumben
kızlar merhabalar.benim adetim 5 gün geç geldi hemde 2 gün sürdü acaba hamile olabilme ihtimalim varmıdır???
şenay gelebilir demişti..yani öyle anlamışşş..yanlış anlamıştır belki...ayşe gelecek mi bugün?
bende yaa aradım eşimi ona söleyemedim de canın sıkkın ne oldu diyo bişey yok dedim şimdi oda üzülecekk ama yanımda olsa sarılsam şimdi ona uzansam biraz keşke yaa
Ya noldu mİnİkİme nesİ var lÜtfen acİl anlatın bana lÜtfen
zaten moralİm bozuk 2lİ testİmde dÜŞÜkte olsa rİsk Çıktı
amnİyosentez Önderdİ dr. Falan
2gÜndÜr aĞlamamak İÇİn tutuyorum kendİmİ
allahım yardım et hepİmİze,
nolmuŞ mİnİkİme
bende yaa aradım eşimi ona söleyemedim de canın sıkkın ne oldu diyo bişey yok dedim şimdi oda üzülecekk ama yanımda olsa sarılsam şimdi ona uzansam biraz keşke yaa
kızlar ay inanamıyorum okuyunca şok oldum gerçekten tüylerim diken diken oldu( canım ayşecim yaa Allah'ım sabırlar versinn birdaha yaşatmasın böyle acılar..
insan ne diyeceğini bilemiyor ya çok üzüldümm çoooook mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar ay inanamıyorum okuyunca şok oldum gerçekten tüylerim diken diken oldu( canım ayşecim yaa Allah'ım sabırlar versinn birdaha yaşatmasın böyle acılar..
insan ne diyeceğini bilemiyor ya çok üzüldümm çoooook mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım biz de hala şoktayız atlatamadık o şoku...çok üzüldük herkes perişan oldu mafoldumben
Suuuu sen nasılsın hayatım, yaran tamamen iyileşti mi? Ne zaman gidiyosun kontrole?
Allah'ım sabırlar versin ayşeye,eşine,ailesine :gitme::gitme:
gökcenin hamileliğine bile sevinemedim mafoldumben allahımm sen bizi koru....
test yaptın mı?
evt canım hala inanamıyoruz dediğin gibi RABBİM SABIR VERSİN NE DİYEBİLİRİZ Kİ BAŞKA
evet..öyle diyodu eşimde bana ilk zamanlar..ama artık kızmıyo..Aynı durumdayım, telefonda sesimden anladı kociş, neyin var senin, gergin gibisin dedi, bişey yok dedim anlatmak da istemiyorum, kızacak sonra, bırak şu topiği çok etkileniyosun dicek biliyorum :sinifsinif: ama ben sizsiz yapamam ki :gitme:
Allah'ım sabırlar versin ayşeye,eşine,ailesine :gitme::gitme:
aminn canım Allah kimseye göstermesin böyle acılar
Allah bebişlerinizi size bağışlasın :Saruboceq:
sağol canım sen nasılsın?
yarayı geçen hafta yaktırdım canım 1 ay sonra gidicem kontrole inşallah tamamen geçer :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?