Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
başım çatlıycak..hava o kadar kapalıkii..eşime sarılıp uyumak istiyorum sadece... mafoldumben

bu arad yaa sölemeyi unuttum ben bebişimin hareketlerini artık hissedebiliyorumm yani çok azacık ama sanıorım o miniğimin hareketi RABBİM hepimizin bebişlerini kuaklarımıza almayı nasip etsin inş..

canım benimm :1hug:

ya şimdi yemek yemem lazım ama ne yiyicem bilmiyorumm iştahım hiç yok ama yemem lazım

canım kendini zorla birşeyler ye lütfen...gerçi bende bir şey yemedim hala...canım istemiyo :sinifsinif:

ben geldim..ayşede gelmiştir diye düşündüm ama gelmemiş...

ayşe gelecek mi bugün?

başım çatlıycak..hava o kadar kapalıkii..eşime sarılıp uyumak istiyorum sadece... mafoldumben

bende yaa aradım eşimi ona söleyemedim de canın sıkkın ne oldu diyo bişey yok dedim şimdi oda üzülecekk ama yanımda olsa sarılsam şimdi ona uzansam biraz keşke yaa

kızlar merhabalar.benim adetim 5 gün geç geldi hemde 2 gün sürdü acaba hamile olabilme ihtimalim varmıdır???

kızlar ay inanamıyorum okuyunca şok oldum gerçekten tüylerim diken diken oldu ( canım ayşecim yaa Allah'ım sabırlar versinn birdaha yaşatmasın böyle acılar..
insan ne diyeceğini bilemiyor ya çok üzüldümm çoooook
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım takma hiç kafana böyle riskli çıkıp da sonradan sağlıkla doğuranı çok duydum ben, inşallah çıkmicak bi aksilik, sen içini ferah tut :teselli:

bende yaa aradım eşimi ona söleyemedim de canın sıkkın ne oldu diyo bişey yok dedim şimdi oda üzülecekk ama yanımda olsa sarılsam şimdi ona uzansam biraz keşke yaa

Aynı durumdayım, telefonda sesimden anladı kociş, neyin var senin, gergin gibisin dedi, bişey yok dedim anlatmak da istemiyorum, kızacak sonra, bırak şu topiği çok etkileniyosun dicek biliyorum :sinifsinif: ama ben sizsiz yapamam ki :gitme:

canım biz de hala şoktayız atlatamadık o şoku...çok üzüldük herkes perişan oldu mafoldumben

Suuuu sen nasılsın hayatım, yaran tamamen iyileşti mi? Ne zaman gidiyosun kontrole?

evt canım hala inanamıyoruz dediğin gibi RABBİM SABIR VERSİN NE DİYEBİLİRİZ Kİ BAŞKA

evet..öyle diyodu eşimde bana ilk zamanlar..ama artık kızmıyo..
Allah'ım sabırlar versin ayşeye,eşine,ailesine :gitme::gitme:

aminn canım Allah kimseye göstermesin böyle acılar
Allah bebişlerinizi size bağışlasın :Saruboceq:

aminnnnnnn...

sağol canım sen nasılsın?
yarayı geçen hafta yaktırdım canım 1 ay sonra gidicem kontrole inşallah tamamen geçer :Saruboceq:

İyi bakalım, bol bol su iç, senin siyah akıntıların olur şimdi, hijyene falan da her zamankinden daha fazla dikkat et canım benim yerimseniben 1 aya geçer zaten merak etme, benimki geçmişti :teselli:

Kızlar bütün enerjim sıfıra düştü benim yaa, canım hiçbişey yapmak istemiyo, hele ders yapmak hiç ama hiç istemiyo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…