Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
• Tükettiğiniz besinlere dikkat ediniz. Karahindiba (dandelion), kabuklu armut, maydanoz, salatalık, elma, üzüm, kabak, portakal, tam tahıl ürünleri, yeşil yapraklı sebzeler, tarçın ve karanfille yapılmış çay, kiraz sapı, mısır püskülü, avokado yaprağından hazırlanmış karışım vücuttan ödemi atmaya yardımcıyken, salamura ve turşu gibi tuzlu yiyecekler, alkol, kola, kafein, çikolata, şeker, soya sosu gibi besinler, aşırı protein ve süt ürünleri tüketimi, meyankökü içeren besinler vücutta ödemi artıran besinlerdir.

• Sağlıklı kilo diliminde yer alınız. Fazla kilo damarlar üzerinde ekstra basınç oluşmasına ve dolaşımın yavaşlamasına ve sonuçta vücuttaki sıvı dengesinin bozulmasına neden olur.

• Egzersiz yapınız. Düzenli fiziksel aktivite dolaşım sistemi için uyarıcıdır ve sıvı dengesini düzenlemeye yardımcıdır.

• Masaj yaptırınız. Masaj vücudun ödeminin çözülmesine yardım eder.

kötü düşünme ama önlemini al..şişliklerin varsa maydonoz kaynat suyunu iç..ödeme iyi geliyomuş..ama hamilelikte bi zararı olurmu onu bilemiyorumm..dr.unu ara gerekirse...şişliklerin devam ediyosa..

yaa evett..gerçekten çok güzel bi bağ var aramızdaa..yaza çıkarken telefonlarımızı falan verelim birbirimizee..hatta elimizde olsada bi gün bulluşsak..çok isterimm..

kesinlikleee katılıyorum size kızlar...ve bende telefonlarınızı almak isterim...biraraya gelmek de harika olurdu gerçekten..inşallah nasip olur... :Saruboceq:

yavrular, iyi bakın yavrularımıza.... ben çıkıyorum. akşama gelicem, okurum yazışmalarınızı. iyiki varsınız...

kötü düşünme ama önlemini al..şişliklerin varsa maydonoz kaynat suyunu iç..ödeme iyi geliyomuş..ama hamilelikte bi zararı olurmu onu bilemiyorumm..dr.unu ara gerekirse...şişliklerin devam ediyosa..

EVET BENDE MAYDANOZ SUYUNU OKUYOMDA COK TUKETILIRSE ERKEN DOGUM DIYObilmiyorumkismile

ikide bir aşağı bakıyorum..ayşe gelmiştir diye..aslında gelirse belki kötümü olur onun için..aylardır iki kişilk konuşuyodu..kızını anlatıyodu..hatırlamak istemez belki o yazıları...

ikide bir aşağı bakıyorum..ayşe gelmiştir diye..aslında gelirse belki kötümü olur onun için..aylardır iki kişilk konuşuyodu..kızını anlatıyodu..hatırlamak istemez belki o yazıları...

BENCE GELMESIN KAFASINI DINLESIN AZCIK BIRAZ KENDIYLE BASBASA KALMAYA IHTVERDIR...HALA DAHA BAHSEDERKEN SANKI ICIMIN YAGI ERIYO BOLE....mafoldumben

böyle şeyler duyunca insan hamile kaldığına sevinemiyor.doğana kadar hep korkuyla baklicez her an bir şey oldu olacak diye.ben çok etkilendim yaaa umarım kendini kısa sürede toparlar mafoldumbenmafoldumben

AY GULDURN BENI...NE VURUYON BE...ZATEN SU IKI GULUCUKTE AKLIMA HEP SEN GELIYON....
:dilcikar: :mymeka: şutarafagitti

Zaten Elif ya alıngan olur böyle :dilcikar: ya da sinirli olur böyle :mymeka:
Kız ben bu deliyi çok seviyom ama beee :asigim: :asigim: :asigim: saftirik kankim benim olumunekankayizsmile
Eliiiiiiifffffff bana kızmıyon deee miiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:

AY GULDURN BENI...NE VURUYON BE...ZATEN SU IKI GULUCUKTE AKLIMA HEP SEN GELIYON....
:dilcikar: :mymeka: şutarafagitti

allah gülmeden ayırmasın..ayşem gelsin onuda güldürürüzz.inatçıdır cadıdır o..biz ilk sürtüşmüştük ayşeyle biraz..iyi arkadaşlıklar kavgayla başlarmış.bak nerden belli olmuş..:)))) canım benim yaa..kızlar valla çok seviyom sizi...

evet..kocişten ayrı olmak pisi pisikopat yaptı beni...
kızmıyorum canımmm...
bende seni çok seviyommmmm..... olumunekankayizsmile

heee bu arada sende şu ikonda geliyosun aklımaaa... aklinialirimsmile
bide... :jeyyar:
pis kudurukk...

böyle şeyler duyunca insan hamile kaldığına sevinemiyor.doğana kadar hep korkuyla baklicez her an bir şey oldu olacak diye.ben çok etkilendim yaaa umarım kendini kısa sürede toparlar mafoldumbenmafoldumben

canım hamılelık saglıklı olsan bıle baslı basına bır rısktır yanı her hamılelık rısktır bana olmaz dememek lazım..bırazda kader...

BEN DEEEE
:roflol:
evet..kocişten ayrı olmak pisi pisikopat yaptı beni...
kızmıyorum canımmm...
bende seni çok seviyommmmm..... olumunekankayizsmile
BENİbilmiyorumkismile
heee bu arada sende şu ikonda geliyosun aklımaaa... aklinialirimsmile
bide... :jeyyar:
pis kudurukk...

EVET EVET KARASUDA DA OOO

KIZLAR BUGÜN BıRAZ ZOR BıR GÜN OLDU...AMA ıYıSıYLE KÖTÜSÜYLE HEP BıRLıKTE OLMAK NE GÜZEL..ıYı Kı VARSINIZ..BURDAKı YALNIZLIĞIMI SıZLERLE PAYLAŞMAK BENı COK MUTLU EDıYO...AYŞEME DE KENDı ÇOK SEVDıĞı BU SÖZLERı ONA ıTAF EDıYORUM...

Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…