yaa evett..gerçekten çok güzel bi bağ var aramızdaa..yaza çıkarken telefonlarımızı falan verelim birbirimizee..hatta elimizde olsada bi gün bulluşsak..çok isterimm..
Kızlar kolalı ıceceklerve soda da odemı arttırıyormus ve ben bu aralar delı gıbı ıctım ....ama artık doguma kadar ıcmeyecegım...acaba ondan mı oldu benım sıslıklerım...ama aysenın hıssetmeyecek kadar sısmıs demı...ayrıntılarını bılmıyoz kı...ben de telaŞ yaptım sımdı...
yaa evett..gerçekten çok güzel bi bağ var aramızdaa..yaza çıkarken telefonlarımızı falan verelim birbirimizee..hatta elimizde olsada bi gün bulluşsak..çok isterimm..
kötü düşünme ama önlemini al..şişliklerin varsa maydonoz kaynat suyunu iç..ödeme iyi geliyomuş..ama hamilelikte bi zararı olurmu onu bilemiyorumm..dr.unu ara gerekirse...şişliklerin devam ediyosa..
EVET BENDE MAYDANOZ SUYUNU OKUYOMDA COK TUKETILIRSE ERKEN DOGUM DIYObilmiyorumkismile
çok tüketme sendeee... :mymeka:
azıcık bi çay bardağı falann...
ikide bir aşağı bakıyorum..ayşe gelmiştir diye..aslında gelirse belki kötümü olur onun için..aylardır iki kişilk konuşuyodu..kızını anlatıyodu..hatırlamak istemez belki o yazıları...
AY GULDURN BENI...NE VURUYON BE...ZATEN SU IKI GULUCUKTE AKLIMA HEP SEN GELIYON....
:dilcikar: :mymeka: şutarafagitti
AY GULDURN BENI...NE VURUYON BE...ZATEN SU IKI GULUCUKTE AKLIMA HEP SEN GELIYON....
:dilcikar: :mymeka: şutarafagitti
Zaten Elif ya alıngan olur böyle :dilcikar: ya da sinirli olur böyle :mymeka:
Kız ben bu deliyi çok seviyom ama beee :asigim: :asigim: :asigim: saftirik kankim benim olumunekankayizsmile
Eliiiiiiifffffff bana kızmıyon deee miiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:
böyle şeyler duyunca insan hamile kaldığına sevinemiyor.doğana kadar hep korkuyla baklicez her an bir şey oldu olacak diye.ben çok etkilendim yaaa umarım kendini kısa sürede toparlar mafoldumbenmafoldumben
BEN DEEEEallah gülmeden ayırmasın..ayşem gelsin onuda güldürürüzz.inatçıdır cadıdır o..biz ilk sürtüşmüştük ayşeyle biraz..iyi arkadaşlıklar kavgayla başlarmış.bak nerden belli olmuş..:)))) canım benim yaa..kızlar valla çok seviyom sizi...
:roflol:Zaten Elif ya alıngan olur böyle :dilcikar: ya da sinirli olur böyle :mymeka:
Kız ben bu deliyi çok seviyom ama beee :asigim: :asigim: :asigim: saftirik kankim benim olumunekankayizsmile
Eliiiiiiifffffff bana kızmıyon deee miiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:
BENİbilmiyorumkismileevet..kocişten ayrı olmak pisi pisikopat yaptı beni...
kızmıyorum canımmm...
bende seni çok seviyommmmm..... olumunekankayizsmile
heee bu arada sende şu ikonda geliyosun aklımaaa... aklinialirimsmile
bide... :jeyyar:
pis kudurukk...
BEN DEEEE
:roflol:
BENİbilmiyorumkismile
EVET EVET KARASUDA DA OOO
senide seviyormmmm Şeniz çirkin arkadaşım benimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?