kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:a015:
kaydirigubbakcemile5
aynen canlarım, aslında ben inanmazdım böyle şeylere hiç. ama şimdi göze gelmek ne demek, nazar değmek ne demek...hepsini anlar oldum , inanır oldum.
herkesede hevesla anlatmayın herşeyinizi...bebeğim iyi ben iyiyim herşey çok iyi demeyin. inanın bana kötü ne varsa çekiyor insan kendine...
gizli tansiyon mu varmış yaa... Gizli şekeri bilirimde!!! Hayat neler öğretiyor bizlere...dünya acımasız...
evet haklısın canım..allahım nazarlardan korusun...ya ınanırmısın..facebookte bır ıkı fotom vardı anında hepsını sıldım bugun....nıyese benımde ılk aklma gelen nazar oldu...ben esıme sınır oluyorum bu konuda bebegın kılosuuna kadar herseyı anlatıyo herkese ballandıra ballandıra..bebege sarkı soledıgımı bıle annesıne anlatmıs tepkı verdıgını..kayınvalıdemde mıllete soluyomus...sınır oldum duyunca ..bırak ta ozel kalsın dı mı erkeler cok bosbogaz...
evet kesinlikle..ben de inanırım nazara..Allah nasip ederde hamile kalırsam bi süre söylemyeyi düşünmüyorum aile dışındakilere....arkadaşlara falannn... bi size bide ailelere.okadar..kaydirigubbakcemile5
aynen canlarım, aslında ben inanmazdım böyle şeylere hiç. ama şimdi göze gelmek ne demek, nazar değmek ne demek...hepsini anlar oldum , inanır oldum.
herkesede hevesla anlatmayın herşeyinizi...bebeğim iyi ben iyiyim herşey çok iyi demeyin. inanın bana kötü ne varsa çekiyor insan kendine...
canım yazdım bensana okumadınmı?kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:a015:
evet haklısın canım..allahım nazarlardan korusun...ya ınanırmısın..facebookte bır ıkı fotom vardı anında hepsını sıldım bugun....nıyese benımde ılk aklma gelen nazar oldu...ben esıme sınır oluyorum bu konuda bebegın kılosuuna kadar herseyı anlatıyo herkese ballandıra ballandıra..bebege sarkı soledıgımı bıle annesıne anlatmıs tepkı verdıgını..kayınvalıdemde mıllete soluyomus...sınır oldum duyunca ..bırak ta ozel kalsın dı mı erkeler cok bosbogaz...
şenay aradı canım sabah konuşmuşlar ayşeyle...pazartesi doktora gitmiş şişlik şikayetinden dolayı doktor normal demiş.ayşe ama bugün pek haraket etmedi bebek deyince ultrasonla bakmışlarki bebegin kalbi durmuş mafoldumben sonra suni sancıyla doğurmuş bebegini...yüksek tansiyondan demiş doktor... mafoldumben
aynı durumdayım :sinifsinif: Zaten benim sıkıntım bana yetiyo, bi de e-okul çıldırtıyo üstüne
evet kesinlikle..ben de inanırım nazara..Allah nasip ederde hamile kalırsam bi süre söylemyeyi düşünmüyorum aile dışındakilere....arkadaşlara falannn... bi size bide ailelere.okadar..
canım yazdım bensana okumadınmı?
iyice tembihle anlatmasın.nazar değer diye kaldırttık fotolarınıda snaa..ben çok inanırım.geçen bende eşime anlattım dedim ya..içinden kızma olurmu..gerçekten biz çocuk aşkıyla yanıp tuttşan umudumuzuu kesen insanlar falan olsak içimiz giderdi ama inan kötü niyetli insanlar değiliz..hele eşim hiç.. :sinifsinif:
Aynı durumdayım :sinifsinif: zaten benim sıkıntım bana yetiyo, bi de e-okul çıldırtıyo üstüne
YOK CANIM SIZLERIN OLE SEYLER DUSUNMEYECEGINE EMINIM ...YAABURDA COK FARKLI BIR HAVA OLDU..UZUNTULERDE SEVINCLERDE DUSUNCELERDE COK DURUST OLDUGUNA INANIYORUM..opuyorumnanaktanevet kesinlikle..ben de inanırım nazara..Allah nasip ederde hamile kalırsam bi süre söylemyeyi düşünmüyorum aile dışındakilere....arkadaşlara falannn... bi size bide ailelere.okadar..
canım yazdım bensana okumadınmı?
iyice tembihle anlatmasın.nazar değer diye kaldırttık fotolarınıda snaa..ben çok inanırım.geçen bende eşime anlattım dedim ya..içinden kızma olurmu..gerçekten biz çocuk aşkıyla yanıp tuttşan umudumuzuu kesen insanlar falan olsak içimiz giderdi ama inan kötü niyetli insanlar değiliz..hele eşim hiç.. :sinifsinif:
canım bence eşine söyle birdaha anlatmasın... ne çeşit insanlar var yüzüne güler ama sonra da çekemez seni kıskanır.Allah korusun nazar deger mazallah...eşine ayşenin olayı ibret olsun bence...
kızlar bence ayşeyi çokta sıkıp aramamak lazım. ben 10 gün telefonlara çıkmamıştım. hoş herkes bir olmuyor ama... ben bitiktim, onu düşünemiyorum.
aslında aramayı çok isterim ama söylenecek ve onu teselli edebilecek bir söz yok, biliyorum. zaten ağlaya ağlaya kurbağa gibi oldum. dayanamam, daha çok üzülür biliyorum.
mesaj atmak istiyorum ben, tel.ini bana yollarsanız sewinirim.
kızlar bence ayşeyi çokta sıkıp aramamak lazım. Ben 10 gün telefonlara çıkmamıştım. Hoş herkes bir olmuyor ama... Ben bitiktim, onu düşünemiyorum.
Aslında aramayı çok isterim ama söylenecek ve onu teselli edebilecek bir söz yok, biliyorum. Zaten ağlaya ağlaya kurbağa gibi oldum. Dayanamam, daha çok üzülür biliyorum.
Mesaj atmak istiyorum ben, tel.ini bana yollarsanız sewinirim.
offfffff çok üzgünüm yaa anlatamam halimi. mafoldumben
YOK CANIM SIZLERIN OLE SEYLER DUSUNMEYECEGINE EMINIM ...YAABURDA COK FARKLI BIR HAVA OLDU..UZUNTULERDE SEVINCLERDE DUSUNCELERDE COK DURUST OLDUGUNA INANIYORUM..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?