Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:a015:

şenay aradı canım sabah konuşmuşlar ayşeyle...pazartesi doktora gitmiş şişlik şikayetinden dolayı doktor normal demiş.ayşe ama bugün pek haraket etmedi bebek deyince ultrasonla bakmışlarki bebegin kalbi durmuş mafoldumben sonra suni sancıyla doğurmuş bebegini...yüksek tansiyondan demiş doktor... mafoldumben

merhaba kızlar bebeğini kaybeden arkadaşımıza geçmiş olsun Rabbim kendisine ve bütün ailesine sabır versin. Bir dahada kimseye böyle acılar yaşatmasın.Hamile arkadaşlarımıza sorunsuz bir hamilelik diliyorum inş sağ salim kucaklarına alırlar ve ömür boyu mutlu mesut yaşarlar.Hamile olmayan arkadaşlarımızada hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim.

Kesinlikle katılıyorum vereliniortak Allahım hepinizin meleğini nazarlardan saklasın, onları size bağışlasın inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gizli tansiyon mu varmış yaa... Gizli şekeri bilirimde!!! Hayat neler öğretiyor bizlere...dünya acımasız...

kızlar tuz fazlası vucutta odem yapıyo...aysenın sıslıklerının sebebı de buydu..tuz da dogal olarak tansıyon yukseltıyo...bu arada benım de bacaklarımda hafıf odem var gıbı cumartesı dr dan test ıstıem ıdrarda albumın denen bı proteınmı ne varmıs ona bakılıyormus...oda preklamsi tanısında yardımcı oluyo..yanı 20.haftadan sonra tuz tuketımı cok onemlı yuruyuz yapmak lazımmıs..en az 2-3 lt su...maydanoz ıyı gelıyomus odeme bugun okudum
...ooof bırazda allahtan kısmet ısı ...bahane oluyo bazı seyler hayırlısı bole dıyıp hayata donmek lazım ama cok zor zannedersem

bizimde facebook faciamız olmuştu...fotolar , yazılar...eşim ilk gün gece 1 de yazılar yazdı. insanları aradı ewden haber verdi.... 3 ay bitene kadar haber vermiceksin bile insanlara...
insanlar bi bebeğin yokolmasını isteyebilecek kadar ucuzlar... inanamamıştım hamile kalınca bende, çevremde bazı insanlar geri çekiliverdi öğrenince. anlamsız geliyor ama, en yakınından bile korkuyor insan.

evet kesinlikle..ben de inanırım nazara..Allah nasip ederde hamile kalırsam bi süre söylemyeyi düşünmüyorum aile dışındakilere....arkadaşlara falannn... bi size bide ailelere.okadar..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:a015:
canım yazdım bensana okumadınmı?

iyice tembihle anlatmasın.nazar değer diye kaldırttık fotolarınıda snaa..ben çok inanırım.geçen bende eşime anlattım dedim ya..içinden kızma olurmu..gerçekten biz çocuk aşkıyla yanıp tuttşan umudumuzuu kesen insanlar falan olsak içimiz giderdi ama inan kötü niyetli insanlar değiliz..hele eşim hiç.. :sinifsinif:

canım bence eşine söyle birdaha anlatmasın... ne çeşit insanlar var yüzüne güler ama sonra da çekemez seni kıskanır.Allah korusun nazar deger mazallah...eşine ayşenin olayı ibret olsun bence...

offfffff çok üzgünüm yaa anlatamam halimi. mafoldumben

aynı durumdayım :sinifsinif: Zaten benim sıkıntım bana yetiyo, bi de e-okul çıldırtıyo üstüne

oof evet ya...ılk donem acılmıyodu son haftaya bırakmıstım..sımdı de erkenden haledeyım dedım ama bıtmıyo kı mubarek hele de bız tek tek cocukların okudukları hıkayelerı gırıyoz...gercı hepsını yazmıyom ben napayım 50 ye yakın ınce ınce kıtap okuyan var tek tek nasıl gıreyım sıstem zaten manyak

kızlar bence ayşeyi çokta sıkıp aramamak lazım. ben 10 gün telefonlara çıkmamıştım. hoş herkes bir olmuyor ama... ben bitiktim, onu düşünemiyorum.
aslında aramayı çok isterim ama söylenecek ve onu teselli edebilecek bir söz yok, biliyorum. zaten ağlaya ağlaya kurbağa gibi oldum. dayanamam, daha çok üzülür biliyorum.
mesaj atmak istiyorum ben, tel.ini bana yollarsanız sewinirim.

okudum canım. inan aptal gibiyim nazara ben de inanırım allah nazarlardan saklasın herkesi.

Aynı durumdayım :sinifsinif: zaten benim sıkıntım bana yetiyo, bi de e-okul çıldırtıyo üstüne

YOK CANIM SIZLERIN OLE SEYLER DUSUNMEYECEGINE EMINIM ...YAABURDA COK FARKLI BIR HAVA OLDU..UZUNTULERDE SEVINCLERDE DUSUNCELERDE COK DURUST OLDUGUNA INANIYORUM..opuyorumnanaktan
canım bence eşine söyle birdaha anlatmasın... ne çeşit insanlar var yüzüne güler ama sonra da çekemez seni kıskanır.Allah korusun nazar deger mazallah...eşine ayşenin olayı ibret olsun bence...

EVET AKSAM ANLATICAM...UYUZ GERZEK KACINCI SOLEYISIM AMA ANLAMIYO...

canım çoğumuz mesaj attık zaten ne diyeceğimizi bilemediğimiz içinnn...

ben de aynı sklama yapmak ınsanı yeterı kadar bıtırır aynı seylerı tekrar tekrar yasar..ben de mesaj atmayı tercıh ettım...canı ıstedıgınde okur...ısttemezsede sıler gecer...bızım onun yanında oldugumuzu bılır zaten..

yaa kızlar şimdi okudum ayşenin durumunu.inanılmaz üzüldüm allahım sabır versin.tüylerim diken diken oldu ne söyleyeceğimi bilemiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Kızlar kolalı ıceceklerve soda da odemı arttırıyormus ve ben bu aralar delı gıbı ıctım ....ama artık doguma kadar ıcmeyecegım...acaba ondan mı oldu benım sıslıklerım...ama aysenın hıssetmeyecek kadar sısmıs demı...ayrıntılarını bılmıyoz kı...ben de telaŞ yaptım sımdı...

YOK CANIM SIZLERIN OLE SEYLER DUSUNMEYECEGINE EMINIM ...YAABURDA COK FARKLI BIR HAVA OLDU..UZUNTULERDE SEVINCLERDE DUSUNCELERDE COK DURUST OLDUGUNA INANIYORUM..opuyorumnanaktan

yaa evett..gerçekten çok güzel bi bağ var aramızdaa..yaza çıkarken telefonlarımızı falan verelim birbirimizee..hatta elimizde olsada bi gün bulluşsak..çok isterimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…