heee bu arada sende şu ikonda geliyosun aklımaaa... aklinialirimsmile
bide... :jeyyar:
pis kudurukk...
KIZLAR BUGÜN BİRAZ ZOR BİR GÜN OLDU...AMA İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE HEP BİRLİKTE OLMAK NE GÜZEL..İYİ Kİ VARSINIZ..BURDAKİ YALNIZLIĞIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK BENİ COK MUTLU EDİYO...AYŞEME DE KENDİ ÇOK SEVDİĞİ BU SÖZLERİ ONA İTAF EDİYORUM...
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Sen de iyi ki varsın canım benim olumunekankayizsmile hepiniz iyi ki varsınız kızlar, yaz tatilinde gerçekten çok özlicem sizi :sinifsinif:
KIZLAR BUGÜN BİRAZ ZOR BİR GÜN OLDU...AMA İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE HEP BİRLİKTE OLMAK NE GÜZEL..İYİ Kİ VARSINIZ..BURDAKİ YALNIZLIĞIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK BENİ COK MUTLU EDİYO...AYŞEME DE KENDİ ÇOK SEVDİĞİ BU SÖZLERİ ONA İTAF EDİYORUM...
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz
SEN DAHA ÇİRKİNSİN
evet bu haftayı saymazsak ıkı hafta sonra bende yokum ..ama fırsatını buldugum yerde gırerım nete sızlerı bılgılendırırım...agustoz ortaso donerım tokata...o zaman tekrar buluşuruz...yerimseniben
hala bir şey yemedim....offf canım cok sıkkın kızlar yaaa nasıl atlatıcaz bunu bilmiyorum
vallahi ayse okusaydı bunu kızardı sana ıcındebı can var senın sorumlulugu sana aıt nıye yemısyorsun...oglen vaktı gecelı cok oldu yazık degıl mı o masuma dur azcık kızayım sana:mymeka:
karasu bu arada okudum gıt gıt gıdak yazını deli kız seni o nerden cıktı ayol...
vallahi ayse okusaydı bunu kızardı sana ıcındebı can var senın sorumlulugu sana aıt nıye yemısyorsun...oglen vaktı gecelı cok oldu yazık degıl mı o masuma dur azcık kızayım sana:mymeka:
bencede canım..kız...
karasu bu arada okudum gıt gıt gıdak yazını deli kız seni o nerden cıktı ayol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?