Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Sen de iyi ki varsın canım benim olumunekankayizsmile hepiniz iyi ki varsınız kızlar, yaz tatilinde gerçekten çok özlicem sizi :sinifsinif:

bende bendeeeeeeee hepinizi çok seviyorum ve tatilde çok özlicemmmmm opuyorumnanaktan

Sen de iyi ki varsın canım benim olumunekankayizsmile hepiniz iyi ki varsınız kızlar, yaz tatilinde gerçekten çok özlicem sizi :sinifsinif:

evet bu haftayı saymazsak ıkı hafta sonra bende yokum ..ama fırsatını buldugum yerde gırerım nete sızlerı bılgılendırırım...agustoz ortaso donerım tokata...o zaman tekrar buluşuruz...yerimseniben

ay tinker çok duygulandımmmmm....

Ayşeeee seni seviyoruz balım... güçlü olmaya çalış lütfenn...

evet bu haftayı saymazsak ıkı hafta sonra bende yokum ..ama fırsatını buldugum yerde gırerım nete sızlerı bılgılendırırım...agustoz ortaso donerım tokata...o zaman tekrar buluşuruz...yerimseniben

ay okuyan ne biçim sınıf öğretmenı bu dıyebılır her yazdıgımda ya eksık ya da yanlıs seyler yazıyom ımla sıfır..ama tek nedenı acele acele yazıyorum ondan yanı yoksam bılırım kuralları...nıye acıklama geregı duydum bılmıyorum:1rolleyes:

hala bir şey yemedim....offf canım cok sıkkın kızlar yaaa nasıl atlatıcaz bunu bilmiyorum

vallahi ayse okusaydı bunu kızardı sana ıcındebı can var senın sorumlulugu sana aıt nıye yemısyorsun...oglen vaktı gecelı cok oldu yazık degıl mı o masuma dur azcık kızayım sana:mymeka:

kızlar ben her an kaçabılırım esım gelır bırazdan...cok opuyorum sızlerı sımdıden

vallahi ayse okusaydı bunu kızardı sana ıcındebı can var senın sorumlulugu sana aıt nıye yemısyorsun...oglen vaktı gecelı cok oldu yazık degıl mı o masuma dur azcık kızayım sana:mymeka:

bencede canım..kız...

kızlar ama canım hiç istemiyo....nazar muhabbeti geçti biraz önce bende korkmaya başladım
benim eşim de herkese söylüyo ona kızıyorum niye söylüyorsun diye ama dayanamıyo söylüyo herkese......Allahım sen bizi koru yarabbim

Evet gelmiş, ama geçmişi okuyo sanırım bilmiyorumkismile neyse ne zaman kendini konuşmak için hazır hissederse ozaman yazsın, biz burdayız nasılsa boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…