İyi bakalım, bol bol su iç, senin siyah akıntıların olur şimdi, hijyene falan da her zamankinden daha fazla dikkat et canım benim yerimseniben 1 aya geçer zaten merak etme, benimki geçmişti :teselli:
Kızlar bütün enerjim sıfıra düştü benim yaa, canım hiçbişey yapmak istemiyo, hele ders yapmak hiç ama hiç istemiyo :sinifsinif:
inşallah canım sağol..hijyene evet çok dikkat ediyorum ama ben de siyah akıntı yok canım normal akıntı var..acaba iyileşmiyor mu(
Valla hayatım bende ilk 1 hafta 10 gün kadar koyu renk akıntılar oldu, doktorum da demişti zaten, yakılan doku atılacak akıntıyla demişti, 10 günden sonra normal akıntıya dönmüştü, ama belki seninki benimkinden daha küçük bi yaraysa aynı şekilde olmayabilir, takılma sen öyle şeylere, iyileşiyodur mutlaka olumunekankayizsmile
o kadar kötü oldum ki, hırsımdan sinirimden üzüntümden ne diyeceğimi bilemiyorum. ayşeye mi ağlıyorum, kendimemi, giden bebeklerimize mi.... bimiyorum. ayşecim yıkılmıştır şimdi biliyorum. isyan etmemek elde değil, gerçekten çok acı...
ayşem gelmemiş hala...gelir diye umut etmiştim ama...inşallah kendini çabuk toparlar canım benim ya... mafoldumben
al benden de o kadar,,,,e-okulla uğrasıyom ama bayılcam nerdeyseKızlar bütün enerjim sıfıra düştü benim yaa, canım hiçbişey yapmak istemiyo, hele ders yapmak hiç ama hiç istemiyo :sinifsinif:
mafoldumben mafoldumbencanım benım,,,ay sorma yaaa...o kadar kötü bi günkii...Allahım günah yazmasın...başta ayşee...başımda bi ağırlık kaç gündür...hava kapalı..eşimi çook özledim,,ayşenin bebişinden sonra eşime daha bi ihtiyaç duydumm.. .cuma günü randevum olmasa iki gün rapor alıp gidecektim sabah nerdeyse..ama dr.işini erteleyemem...
nedemek istediğini çok iyi anladım canımmm...olsun diye uğraşmak başka bişey ama olduktan heleki bu kadar alıştıkttan sonra kaybetmek..inşallah evdeki eşyalarını..ayşenin aldıklarını kaybetmişlerdir ortadan...onları gördüğü anı düşünemiyorumm.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Tinker, Şenay ve Cngemn kızlar sözüm özellikle size, lütfen ama lütfen en azından 8. ayınıza girmeden hemen herşeye heveslenip de almayın bebekleriniz için :sinifsinif: aynı şey sizin de başınıza gelicek diye söylemiyorum nolur yanlış anlamayın beni, bundan sonra hep sizin meleklerinize sağ salim kavuşmanız için olacak dualarım :Saruboceq: ama mantıklı düşündüğünüzde doğru olanın bu olduğunu anlicaksınız siz de :sinifsinif:
Siz hepiniz benim kardeşlerimsiniz, Allah hiçbirimize göstermesin bidaha böyle acılar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
al benden de o kadar,,,,e-okulla uğrasıyom ama bayılcam nerdeyse
al benden de o kadar,,,,e-okulla uğrasıyom ama bayılcam nerdeyse
mafoldumben mafoldumbencanım benım,,,
evet sende aynı seylerı yasadın ama aysenen ıkıncı bu ilk bebeğinin de kalbi durmustu ama bu epey buyumustu artık...mafoldumben
Tinker, Şenay ve Cngemn kızlar sözüm özellikle size, lütfen ama lütfen en azından 8. ayınıza girmeden hemen herşeye heveslenip de almayın bebekleriniz için :sinifsinif: aynı şey sizin de başınıza gelicek diye söylemiyorum nolur yanlış anlamayın beni, bundan sonra hep sizin meleklerinize sağ salim kavuşmanız için olacak dualarım :Saruboceq: ama mantıklı düşündüğünüzde doğru olanın bu olduğunu anlicaksınız siz de :sinifsinif:
Siz hepiniz benim kardeşlerimsiniz, Allah hiçbirimize göstermesin bidaha böyle acılar :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ŞENAY KONUŞTU CANIMMM..TANSıYONDANMIŞ.ÇOK KONUŞAMAMIŞLAR.ŞENAY AĞLAMIŞ.. :çok üzgünüm:kızlar nooldu bi haber alan var mı ayşeden. ben cesaret edip arayamadım.msj yolladım. aklımdan hiç çıkmadı zor attoım kendimi eve canım benim nasıl acaba...
EVETTT....mafoldumben mafoldumbencanım benım,,,
evet sende aynı seylerı yasadın ama aysenen ıkıncı bu ilk bebeğinin de kalbi durmustu ama bu epey buyumustu artık...mafoldumben
acaba ilk bebegindedemi gizli tansiyondan kalbi durmuştu? Allah tekrar yaşatmasın bu acıyı ya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar nooldu bi haber alan var mı ayşeden. ben cesaret edip arayamadım.msj yolladım. aklımdan hiç çıkmadı zor attoım kendimi eve canım benim nasıl acaba...
kaydirigubbakcemile5
aynen canlarım, aslında ben inanmazdım böyle şeylere hiç. Ama şimdi göze gelmek ne demek, nazar değmek ne demek...hepsini anlar oldum , inanır oldum.
Herkesede hevesla anlatmayın herşeyinizi...bebeğim iyi ben iyiyim herşey çok iyi demeyin. Inanın bana kötü ne varsa çekiyor insan kendine...
AMİNNNNN....KATILIYORUM CANIM SANA....
ŞENAY KONUŞTU CANIMMM..TANSİYONDANMIŞ.ÇOK KONUŞAMAMIŞLAR.ŞENAY AĞLAMIŞ.. :çok üzgünüm:
EVETTT....(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?