Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayşem gözlerim doldu inan..ama biz hep dedik..ayşe güçlüdür inatçıdır..gelir üstesinden bununda diyeee...canımbenim..rabbim inş böyle bi acı yaşatmaz bidaha.....

Canım Ayşem...

Canlarımm :gitme:

çok sağolun inşallah toparlıycam aklıma geldiğinde unutamıyorum ağlıyorum
ama ne yapabilirdimki ddediğimde hiçbişey gelmiyo aklıma elişmden geleni de gelmeyeni de
yapmaya çalıştım kısmette bunu da yaşamak varmış ama kaybetmek çok zor..
hemde en çok sahip oldugun zamanda 2-3 ay sonra doya doya koklıycam derken kavuşmayı bir ömür sonrasına ertelemek çok acı verici :gitme:
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sabır versin...Herkesin yavrusunu annesine babasıan bağışlasın sağlıkla doğurmak nasib etsin inşallah

ben şimdi çıkıyorum iyiyim ama biraz uzanmam lazım...

Dinlen bitanem...kendine çok iyi bak...olur mu canım?

selam kızlar bugün sabah test yaptım hamileymişim ama kasıkarım da ve göğüslerimda ağrım var belimdede neden ki acaba

canım yaaa..yazdıklarından moral buldum biraz..iyisin gibi geldi..daha iyi ol bitanem.bundan sonrakiler içinn daha güçlü ol..hoşçakal...

başın sağ olsun canım allah sabır versin
senin sağlığının ii olması çok önemli rabbim sağlıkla tekrar evlatlar nasip etsin sana
kendi canımızmış gibi üzüldük inan ne çok bağlanmışız biz burda birbirimize bunu bugün anladımmmm

kesinlikle şenay birbirimize çok bağlanmışız....dünden beri ayşeden bir haber gelecek mi diye bekledim durdum...birimiz beş dakika geç kalsakk nerede kaldı diye merak ediyoruz...

AYŞEM CANIM benim yaaa inan sana hep dua edicem çok sağlam bir karekterin oldugunu tekrar gösterdim. cnım dikkat et kendine hepimizin dulara seninle bitanem

ayşem canım benim çok merak etmiştik hepimiz seni...biz her zaman yanındayız bunları beraber atlatıcaz en kısa zamanda da toparayacaksın inş ki biraz toparlanmış gördüm seni daha da toparlanacaksın da...biz buralardayız artık telefonlarımızıda biliyorsun istedigin heran ulasabilirsin bize..seni her daim dinlerim gece olsun gündüz olsun...canım benim yaa olumunekankayizsmile

Ayşecik sen dinlen şimdi bol bol, yorma kendini, inşallah bidahaki sefere daha da toparlanmış, daha da güçlü olarak geleceksin, bol bol sohbet edicez yine, birlikte aşıcaz zor günleri ve atlatıcaz, hepsi geride kalacak bitanem olumunekankayizsmile biz hepimiz seni çok ama çok seviyoruz :asigim:

Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ayşeden de haber aldım, rahatladım biraz, artık eve gidebilirim yerimseniben yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

cnm ya sabahtan beri aklım hep sendeydi
başın sağolsun

EVET AYŞEM SEN DıNLEN....SONRA BU KUDURUK KARASU SENı YOLDAN ÇIKARIR..YAZ DÖNÜŞÜ BELKı YıNE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BEBEK..NE ZAMAN KENDıNı HAZIR HıSSEDERSEN YAni...
DıKKAT ET KENDıNE..

Canlarım bende Çıkıyorumm..ayşe umduğumdan iyi gibi geldi..moral oldu bana..öpüyorum sizleri..kendinize iyi bakın...

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar...kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi...

ayşem sende en kısa zamanda toparlan ve aramıza dön olurmu bitanem...biz buralardayız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…