sağolun kızlarr
yaa ben kendimi bi garip hissdiyorum günğm yakın
ama hamie gibiyim böyle hissediyorum
haftasonu çok kötüydüm mide bulantısı
falan ne bilim ilaç bile içmedim :) ne olu olmaz die
Günaydın kızlarr okadar yorgunumki anlatamam kollarım çok ağrıyor dün bütün gün temizlik yaptım yer fayanslarını cifledim ölüyorum her yanım ağrıyor zor çalışıyorum c.tesi günü yazmıştım pembe renkli akıntım olmuştu yumurtlama demiştik dünde aynısı oldu ben bu ay çok umutluyum yumurtlama günümden önce ve tam günlerinde çalıştık bakalım inş. tutturabilmişizdir :Saruboceq:
vay be 500.sayfayı açmak bana nasip olmuş ay şimdi gördüm valla
günaydın deyip kaçtı demeyin sakın çok yoğunum ama bakmadanda duramıyorum buraya
nasılsınız canlarım ben çok iyiyim
bugün moraliin bozulmasına izin vermiycem inş hiç bişekilde
smartcım anketini yeni gördüm tabiki çok çok beğendim
yav herkez amma çalışmış gibi görünüyo valla ben de bu hafta pek iş yok 2 kez anca. kocamla ayrı düştük nedense anlamadım olmazdı ama :kedi:
günaydın bayankarasu nasılsın canım
kız sen niye çalışmıyosun oyun bozancılık yok bak ocak ayında hamile patlaması yaşanacak bu topikte hemen bu akşamdan itibarren başla çalışmala okklava: klava:
kız sen niye çalışmıyosun oyun bozancılık yok bak ocak ayında hamile patlaması yaşanacak bu topikte hemen bu akşamdan itibarren başla çalışmala okklava: klava:[/QUO
cumartesi günü başladım canım zaten yumurtladığımı hissediyorum demiştim ya
kalkmadım yataktan hiç. gün aşırı devam etcem dünde tık yoktu e bugün artık
bide bu yumurtlama kaç gün sürer
nane şekeri çok sevindim canım barıştığınıza allah bi daha küstürmesin:teytey:
Tweety canım inşallah tutturmuşsunuzdur, hadi hayırlısı :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiçbir topikte bu kadar çok çalışma yoktur heralde...
kız sen niye çalışmıyosun oyun bozancılık yok bak ocak ayında hamile patlaması yaşanacak bu topikte hemen bu akşamdan itibarren başla çalışmala okklava: klava:[/QUO
cumartesi günü başladım canım zaten yumurtladığımı hissediyorum demiştim ya
kalkmadım yataktan hiç. gün aşırı devam etcem dünde tık yoktu e bugün artık
bide bu yumurtlama kaç gün sürer
valla canım yumurtylamanın kaç gün sürdüğünü bilmiyorum ama biz 10. günden itibaren başladık ve adetime kadar devam edicez çünkü belki yumurtlamamı yanlış hesaplıyorumdur ben işimi garantiye almak istiyorum
kesin canım bencede kudurduk hepimiz bu ay :roflol:
wouwww yoksa bir hamiş adayımız dahamı oluyor ne zemuszemus inşallahhh yaa... hadi hayırlısı bakalım... :lepi:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan inşallah hamişsindir canım benim :1hug:
deryainci canım ınsallah hamıssındır ne gıbı farklılıklar hıssedıyosun kendınde
inşallah hamilesindir canımcım. sen yinede dikkat et kendine canım
deryacım ne gibi belirtilerin var bizimle paylaşırmısınnnn
çok sevindim canım öyle hissediyorsan birşeyler vardır yerimseniben işallah müjdeli haberini bekliyoruz zemuszemus
merhaba günaydın arkadaşlar ben siteye yeni üyeyim sohbetlerinizi çok samimi buldum ve ben de katılmak istedimm..benim adetim bayağı bi gecikti bu ay..geçen ay 24 ünde adet olmuştum ve her ay 3 gün önce adet oluyodum yani bu ay 21 inde adet olmam gerekiyodu ama olmadı bugün kan testi yaptırdımm yarın sonuç alcam inş pozitif çıkar çok umutluyum..fazla bi belirtim yok aslında sadece biraz halsizim ve bu gece feci halde karnıma kramplar girdi sizce bi promlem var mıdır ,,bilgisi olanlardan yardım bekliyorumm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herşey tatlı bebişler için :lepi:
merhaba günaydın arkadaşlar ben siteye yeni üyeyim sohbetlerinizi çok samimi buldum ve ben de katılmak istedimm..benim adetim bayağı bi gecikti bu ay..geçen ay 24 ünde adet olmuştum ve her ay 3 gün önce adet oluyodum yani bu ay 21 inde adet olmam gerekiyodu ama olmadı bugün kan testi yaptırdımm yarın sonuç alcam inş pozitif çıkar çok umutluyum..fazla bi belirtim yok aslında sadece biraz halsizim ve bu gece feci halde karnıma kramplar girdi sizce bi promlem var mıdır ,,bilgisi olanlardan yardım bekliyorumm
ayyy inşallah.....
ben kendimi garip hissdiyorum
sürekli bir bulantım var.... cumartesi günü akıntım kanlı geldi ve başka gelmedi
normalde adetime 4 gün kaldı.. ne bir ağrım var ne de başka bi belitim sanki zzamanı gelmemiş gibi normalde 1 hafta önce karnım ağrırdı ama tık yok...
bir de cmt günü apartmanda bir teyzemiz var durduk yere beni gördü ve senin karnında bebek var dedi... eşimde bak gördün mü anladı dedi.. kadın ayzaymır hastası aptal oldum bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?