Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağolun kızlarr
yaa ben kendimi bi garip hissdiyorum günğm yakın
ama hamie gibiyim böyle hissediyorum
haftasonu çok kötüydüm mide bulantısı
falan ne bilim ilaç bile içmedim :) ne olu olmaz die

çok sevindim canım öyle hissediyorsan birşeyler vardır yerimseniben işallah müjdeli haberini bekliyoruz zemuszemus

kızz niye kendini o kadar yordun yaa... inşallah hamilesindir canım yaa...valla böyle hamiş haberleri alınca ümitlerimiz tazeleniyor... opuyorumnanaktan

kız sen niye çalışmıyosun oyun bozancılık yok bak ocak ayında hamile patlaması yaşanacak bu topikte hemen bu akşamdan itibarren başla çalışmala okklava:klava:

günaydın bayankarasu nasılsın canım

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Naneşekerle yumurtlama haftamız aynıymış, inşallah birlikte hamiş kalıcaz bu ay, senin ne zamandı?
Hadi kızlar Ocak ayında hamiş patlaması yapalım topiğimizde, durmak yok, kocişlerle küsmek yok, çalışmalara tam gaz devam :dance: :dance: :dance:

kız sen niye çalışmıyosun oyun bozancılık yok bak ocak ayında hamile patlaması yaşanacak bu topikte hemen bu akşamdan itibarren başla çalışmala okklava:klava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiçbir topikte bu kadar çok çalışma yoktur heralde...

Tweety canım inşallah tutturmuşsunuzdur, hadi hayırlısı :Saruboceq:

saol canım benim inş....Seninde daha önce öyle bir akıntın olmuştu değilmi sen ozaman kalmıştın inş.bende bebeğimi yakalayabilmişimdir :)) ben eşime yumurtlama döneminden hemen önce keçi boynuzu kaynatıp suyunu içirdim bende sabahları aç karnına çörekotu-bal-tarçın karışımı yedim eşimde yedi aynı kürden bakalım iyide çalıştık gerçi daha bitmedi çalışmalar tam gaz devam kaydirigubbakcemile3 bekleyip göreceğiz bakalım yerimseniben

ıyıyım bende bayankarasu ınsallah hemen kalırsınız hamıs canım benım 1 ocak regl tarıhım bakalım neler olacak

merhaba günaydın arkadaşlar ben siteye yeni üyeyim sohbetlerinizi çok samimi buldum ve ben de katılmak istedimm..benim adetim bayağı bi gecikti bu ay..geçen ay 24 ünde adet olmuştum ve her ay 3 gün önce adet oluyodum yani bu ay 21 inde adet olmam gerekiyodu ama olmadı bugün kan testi yaptırdımm yarın sonuç alcam inş pozitif çıkar çok umutluyum..fazla bi belirtim yok aslında sadece biraz halsizim ve bu gece feci halde karnıma kramplar girdi sizce bi promlem var mıdır ,,bilgisi olanlardan yardım bekliyorumm

wouwww yoksa bir hamiş adayımız dahamı oluyor ne zemuszemus inşallahhh yaa... hadi hayırlısı bakalım... :lepi:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan inşallah hamişsindir canım benim :1hug:

deryainci canım ınsallah hamıssındır ne gıbı farklılıklar hıssedıyosun kendınde

inşallah hamilesindir canımcım. sen yinede dikkat et kendine canım

deryacım ne gibi belirtilerin var bizimle paylaşırmısınnnn

çok sevindim canım öyle hissediyorsan birşeyler vardır yerimseniben işallah müjdeli haberini bekliyoruz zemuszemus

ayyy inşallah.....
ben kendimi garip hissdiyorum
sürekli bir bulantım var.... cumartesi günü akıntım kanlı geldi ve başka gelmedi
normalde adetime 4 gün kaldı.. ne bir ağrım var ne de başka bi belitim sanki zzamanı gelmemiş gibi normalde 1 hafta önce karnım ağrırdı ama tık yok...
bir de cmt günü apartmanda bir teyzemiz var durduk yere beni gördü ve senin karnında bebek var dedi... eşimde bak gördün mü anladı dedi.. kadın ayzaymır hastası aptal oldum bir anda

hoşgeldin canım umarım hamilesindir kimisi hiç bir belirti yaşamadanda hamile kalbiliyo pek belirtilere takılma evde kendin test yaptınmı hiç

günaydın hoşgeldin aramıza....kramp girmesi bildiğim kadarıyla bi sorun teşkil etmiyor..hatta hamilelik belirtisi de olabiliyor kimilerinde...inşallah sende hamilesindir..yarın haberlerini alırız...merakla bekliyoruz... yerimseniben

canım belki o kan lekesi yerleşme belirtisidir hadi inşalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…