canım benim göğüslerim farklıydı. ama herkesin bünyesi farklı mesela benim görümcemde hiç bi değişiklik olmadı ya sadece adeti gecikti ve öyle öğrendi. herkeste aynı belirti olmazki sen içini rahat tut canım.
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnn
bol hamişli ve yumurtalı günler sizin olsun:dance:
bilmiyorumki canım bekliyorum işte ama kendimi şartlamıyorum,adet olacakmışım gibi bekliyorum yani olursa sürpriz olsun :))
GÜNAYDINNNNN
iyi haftalar bol bebişler olsun inşallah
çok ısterımkı bebegım benımle olsun tatlım ama nedense öyle hıssedemıyorum çünkü faklılık hıssetmıyorum kendımde yıne adet olucam offfff
anladım canım ınsallah benımde hiç belırtı olmaksızın gelmıstır melegım ama hiçççç sanmıyorummmm
anladım canım ınsallah benımde hiç belırtı olmaksızın gelmıstır melegım ama hiçççç sanmıyorummmm
anladım canım inşallah bebişin sana ceee yapmıştır. hihoyyyt
GÜNAYDINNNNN
GÜNAYDINNNNN
ümitsizlige kapılma sakın zehselcim...baz hamileler hiçbir belirti yaşamıyorlar... durum herkese göre farklı belirtiler gösteriyor... canını sıkma olurmu...
bılıyorum canım bazı hamıleler belırtı yasamıyorlar ama yınede ınsan bır belırtı arıyor olmayıncada yok dıyor yanı 7 ay oluyo artık ne sorun varkı acaba dıye düşünüyorum
kızlar angelll ne yaptı ben onu listede göremedim.
kızlar angelll ne yaptı ben onu listede göremedim.
canım o en son kan testi yaptırdı maalesef negatifti :1no2:
böyle şeyler düşünmemeye çalış canım...insan ne kadar çok düşünürse o kadar çok yıpratıyor kendini...olacagına inanmak lazım...Allahın izniyle bir sorunun yoktur inşallah...herşeyin vakti zamanı var dimi öle düşünmek lazım ne zaman nasip olursa o zaman çocuk sahibi oluruz...bak evlendiğimizde de öle değilmi vakti zamanı geldiğinde evleniriz..vakti zamanı gelincede cocuk sahibi oluruz..ama kendimizi umutsuzluga kaptırmayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?