Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anladım canım ınsallah benımde hiç belırtı olmaksızın gelmıstır melegım ama hiçççç sanmıyorummmm

kızlar topiğimiz 500. sayfaya geldi ne mutlu bize kaydirigubbakcemile3 hihoyyythihoyyyt

çok ısterımkı bebegım benımle olsun tatlım ama nedense öyle hıssedemıyorum çünkü faklılık hıssetmıyorum kendımde yıne adet olucam offfff

ümitsizlige kapılma sakın zehselcim...baz hamileler hiçbir belirti yaşamıyorlar... durum herkese göre farklı belirtiler gösteriyor... canını sıkma olurmu...

anladım canım ınsallah benımde hiç belırtı olmaksızın gelmıstır melegım ama hiçççç sanmıyorummmm

canım su arkadaşımızın dediği gibi herkesin bünyesi farklıdır herkeste belirti olacak diye bir kural yok sen içini ferah tut belki de gelmiştir meleğin :Saruboceq:

karamsar olma canım ya. herşeyin bi zamanı var öyle düşün. herşey zamanı gelince oluyo işte. allahım hayırlısıyla hayırlı bi zamanda versin diye ben çok dua ettim. sen öyle de canım.

ümitsizlige kapılma sakın zehselcim...baz hamileler hiçbir belirti yaşamıyorlar... durum herkese göre farklı belirtiler gösteriyor... canını sıkma olurmu...

bılıyorum canım bazı hamıleler belırtı yasamıyorlar ama yınede ınsan bır belırtı arıyor olmayıncada yok dıyor yanı 7 ay oluyo artık ne sorun varkı acaba dıye düşünüyorum

su1983 canım karamsar olmamaya çalışıyorum ama her ay hüsran olunca gerçekten olmucak gıbıme gelıyor tabıkı Allah ım hayırlısını zamanını bılıyor bunu bılıyorum dua da edıyorum ınsallah çok uzun sürmez gelısı bebegımın

bılıyorum canım bazı hamıleler belırtı yasamıyorlar ama yınede ınsan bır belırtı arıyor olmayıncada yok dıyor yanı 7 ay oluyo artık ne sorun varkı acaba dıye düşünüyorum

böyle şeyler düşünmemeye çalış canım...insan ne kadar çok düşünürse o kadar çok yıpratıyor kendini...olacagına inanmak lazım...Allahın izniyle bir sorunun yoktur inşallah...herşeyin vakti zamanı var dimi öle düşünmek lazım ne zaman nasip olursa o zaman çocuk sahibi oluruz...bak evlendiğimizde de öle değilmi vakti zamanı geldiğinde evleniriz..vakti zamanı gelincede cocuk sahibi oluruz..ama kendimizi umutsuzluga kaptırmayalım...

ahhh ahhhh regl yaklsana kadar ıyıyım ama regl yaklasınca düşünceler alıyor benı tatlım evet düşündükçe yıpranıyosun ama elımde degıl açıkçası Allah ım ne zaman nasıp ederse tabıkı o zaman olacak ama bızler sabırsızıs bıraz işte ınsallah çok fazla bekletmez melegım benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…