ayyy inşallah.....
ben kendimi garip hissdiyorum
sürekli bir bulantım var.... cumartesi günü akıntım kanlı geldi ve başka gelmedi
normalde adetime 4 gün kaldı.. ne bir ağrım var ne de başka bi belitim sanki zzamanı gelmemiş gibi normalde 1 hafta önce karnım ağrırdı ama tık yok...
bir de cmt günü apartmanda bir teyzemiz var durduk yere beni gördü ve senin karnında bebek var dedi... eşimde bak gördün mü anladı dedi.. kadın ayzaymır hastası aptal oldum bir anda
evde test yapmadım ebruli bu ay ,saol naneseker inş. hamileyimdir yarın sonucu alır almaz haber vercem ben de sabırsızlanıyorumm
inş. zehselcim çok heyecanlıyım yrına kadar nasıl beklicemm
canım belki o kan lekesi yerleşme belirtisidir hadi inşalllahhhhh
ınsallah canım güzel haberler verırsın bıze belkıde bebiş cumartesı yerlestı rahmıne ondan öyle geldı akıntın hiç bellı olmaz az kalmıs zaten gününe ınsallah pozıtıf olucak sonuç ınsallah
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26...............................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
arkadaşlar merhaba...
ben bu topici bugün gördüm ve biraz inceledim. allah hepinize gönlünüzdekini verir inşallah.ama dikkatimi çeken bir konu üzerine küçük bir tavsiyem olacak size. birkaç arkadaşımızın yumurtlama dönemi ve ilişki ile ilgili sözlerini gördüm.naçizane tavsiyem yumurtlama dönemi veya günü diye ayrım yapmayın. ilişkilerinizi o döneme göre ayarlamayın. geçen yıl ben de hep bu dönemleri kollar yoğun şekilde ilişki yaşardım. ama bu yanlış. yumurtlama döneminizi asla tespit edemezsiniz. o kitler falan kesinlikle güvenilir değil. her ay yumurtanızın çatladığı gün farklı olabilir. peki ne yapmak lazım.bu konuda prof.dr. bir aile dostumuz bana şunu tavsiye etti.
adetinin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girin. taki yeniden adet olana kadar yada adetin gecikene kadar. adetin gecikmesi zaten büyük ihtimalle hamile olduğun anlamına gelir.hem tarih hesapkitap işleriyle uğraşmazsın hemde bir hafta süreyle hergün ilişkiye girip cinsellikten uzaklaşmazsın,hem de günaşırı ilişki yani birgün ara vermekle sperm kalitesini hergün ilişkiye girdiğin zamana göre artırmış olursun.
ben dediğini yaptığım ay hamile kaldım.belki tesadüf bilmiyorum ama ben sadec duyduğumu paylaşmak istedim.umarım herşey istediğiniz gibi olur.
arkadaşlar merhaba...
ben bu topici bugün gördüm ve biraz inceledim. allah hepinize gönlünüzdekini verir inşallah.ama dikkatimi çeken bir konu üzerine küçük bir tavsiyem olacak size. birkaç arkadaşımızın yumurtlama dönemi ve ilişki ile ilgili sözlerini gördüm.naçizane tavsiyem yumurtlama dönemi veya günü diye ayrım yapmayın. ilişkilerinizi o döneme göre ayarlamayın. geçen yıl ben de hep bu dönemleri kollar yoğun şekilde ilişki yaşardım. ama bu yanlış. yumurtlama döneminizi asla tespit edemezsiniz. o kitler falan kesinlikle güvenilir değil. her ay yumurtanızın çatladığı gün farklı olabilir. peki ne yapmak lazım.bu konuda prof.dr. bir aile dostumuz bana şunu tavsiye etti.
adetinin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girin. taki yeniden adet olana kadar yada adetin gecikene kadar. adetin gecikmesi zaten büyük ihtimalle hamile olduğun anlamına gelir.hem tarih hesapkitap işleriyle uğraşmazsın hemde bir hafta süreyle hergün ilişkiye girip cinsellikten uzaklaşmazsın,hem de günaşırı ilişki yani birgün ara vermekle sperm kalitesini hergün ilişkiye girdiğin zamana göre artırmış olursun.
ben dediğini yaptığım ay hamile kaldım.belki tesadüf bilmiyorum ama ben sadec duyduğumu paylaşmak istedim.umarım herşey istediğiniz gibi olur.
cnm görmedin sanıyorum benim kırmızılar geldi... güzel haber veremedim yine bu ay..
evet canım o benim de dikkatimi çekti niye gelmiyorlarki acaba :1closedeyes:
selam selam selam nasılsınız kızlaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?