Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ınsallah canım güzel haberler verırsın bıze belkıde bebiş cumartesı yerlestı rahmıne ondan öyle geldı akıntın hiç bellı olmaz az kalmıs zaten gününe ınsallah pozıtıf olucak sonuç ınsallah

evde test yapmadım ebruli bu ay ,saol naneseker inş. hamileyimdir yarın sonucu alır almaz haber vercem ben de sabırsızlanıyorumm

osgeada canım ınsallah sende güzel haberler verırsın bızlere

inş. zehselcim çok heyecanlıyım yrına kadar nasıl beklicemm

eeee gebelık testı al yap bak bakalım zaten 1 hafta geçmıs adetınden varsa ondada çıkacak 2. çizgi çıkmazsa bıle erken dersın yarını beklersın ama çıkarsa çok ıyı olacak

Son düzenleme:
kızlar benım doktorum gelecek sımdı çıkmalıyım daha sonra görüşürüz yıne hoscakalın

canım belki o kan lekesi yerleşme belirtisidir hadi inşalllahhhhh

bene yle düşündüm ... hayırlısı inşallah

inşallahhh
hepimiz müjdeli haberler veririz 2010 ilk ayında

arkadaşlar merhaba...
ben bu topici bugün gördüm ve biraz inceledim. allah hepinize gönlünüzdekini verir inşallah.ama dikkatimi çeken bir konu üzerine küçük bir tavsiyem olacak size. birkaç arkadaşımızın yumurtlama dönemi ve ilişki ile ilgili sözlerini gördüm.naçizane tavsiyem yumurtlama dönemi veya günü diye ayrım yapmayın. ilişkilerinizi o döneme göre ayarlamayın. geçen yıl ben de hep bu dönemleri kollar yoğun şekilde ilişki yaşardım. ama bu yanlış. yumurtlama döneminizi asla tespit edemezsiniz. o kitler falan kesinlikle güvenilir değil. her ay yumurtanızın çatladığı gün farklı olabilir. peki ne yapmak lazım.bu konuda prof.dr. bir aile dostumuz bana şunu tavsiye etti.

adetinin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girin. taki yeniden adet olana kadar yada adetin gecikene kadar. adetin gecikmesi zaten büyük ihtimalle hamile olduğun anlamına gelir.hem tarih hesapkitap işleriyle uğraşmazsın hemde bir hafta süreyle hergün ilişkiye girip cinsellikten uzaklaşmazsın,hem de günaşırı ilişki yani birgün ara vermekle sperm kalitesini hergün ilişkiye girdiğin zamana göre artırmış olursun.
ben dediğini yaptığım ay hamile kaldım.belki tesadüf bilmiyorum ama ben sadec duyduğumu paylaşmak istedim.umarım herşey istediğiniz gibi olur.

cnm görmedin sanıyorum benim kırmızılar geldi... güzel haber veremedim yine bu ay..

canım yaaa hoşgeldin verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. sana sonuna kadar katılıyorum bende bu aya kadar hep yumurtlama günümü hesplayıp ona göre çalışıyoduk ama baktım olmuyo bu aydan itibaren başladım bidahaki adetime kadar gün aşırı ilişkiye giriyoruz çünkü seninde dediğin gibi belkide yumurtlama günlerim heapladığım günler değildir diye düşündüm ve işimi garantiye almak istedim o yüzden şimdi adetimne kadar gün aşırı devam bakalım tutucakmı bu ay

canım ilgin için çok teşekkür ederiz doğru söylüyorsun aslında her ay değişebilir yumurtlama dönemi ama ben kendi adıma söyleyim,o haftayı çok rahat anlayabiliyorum sancılarım oluyor çünkü diğer türlü adetten diğer adete kadar yapmak bana göre değil :)) ama yinede teşekkür ederim bilgilerin için yerimseniben

yok canım ben burdayım ama şuna dikkat ettim kırmızıları görenler pek uğramıyorlar buraya fazla üzülmek yok yaaaa lütfen gelesek aylara sağlık

evet canım o benim de dikkatimi çekti niye gelmiyorlarki acaba :1closedeyes:

evet canım o benim de dikkatimi çekti niye gelmiyorlarki acaba :1closedeyes:

acaba buraya girince bebeğe dahamı yoğunlaştıklarını düşünüyolar yaa zaten bir sonraki ayın isimlerinide yazdırmıyolar bu topik sadece bi aylık değil kızlar hemen yeni tarihlerinizi yazdırın ona göre vazgeçmek yok klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…