peki adet oldumu...
su1983 canım karamsar olmamaya çalışıyorum ama her ay hüsran olunca gerçekten olmucak gıbıme gelıyor tabıkı Allah ım hayırlısını zamanını bılıyor bunu bılıyorum dua da edıyorum ınsallah çok uzun sürmez gelısı bebegımın
ahhh ahhhh regl yaklsana kadar ıyıyım ama regl yaklasınca düşünceler alıyor benı tatlım evet düşündükçe yıpranıyosun ama elımde degıl açıkçası Allah ım ne zaman nasıp ederse tabıkı o zaman olacak ama bızler sabırsızıs bıraz işte ınsallah çok fazla bekletmez melegım benı
bak bende 10 ay bekledim 2 ayda bir doktora gittim. doktor 1 sene bekleyelim dedi hep. en son 8.ayda gitmiştim 4 ay daha bekleyelim dedi ve 2 ay sonra bebişim geldi. bende hep senin gibi düşünüyordum kesin olmucak eşimi doktora gitmeye ikna edemiyordum çok daha bir sürü şey ama 10 ay sonra oldu. bak hiç bi sorun olmadığı halde 10 ayda hamile kalabildim demekki zamanı bu zamanmış.
ınsallah nanesekerım ınsallah Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın
günaydın canım ınsallah tatlım ınsallah
günaydın sanada deryainci... inşallah aminnn.. :Saruboceq:
sağolun kızlarrgünaydın canımmm :) seninde gününe az kaldı sen nasılsın bakalım yerimseniben
Şekerler günaydın dedim ama geldi mi bilmiyorum, okulda int. çok yavaş bugün:sinifsinif:
nasılsınız bakalım, ne var ne yok?? Hamiş var mı hamiş kaydirigubbakcemile5
sağolun kızlarr
yaa ben kendimi bi garip hissdiyorum günğm yakın
ama hamie gibiyim böyle hissediyorum
haftasonu çok kötüydüm mide bulantısı
falan ne bilim ilaç bile içmedim :) ne olu olmaz die
günaydınnnn sanada canım..daha yeni geldi msjın... yok şimdilik ama bekliyoruz güzel haberleri...
nasılsın bakalım?
sağolun kızlarr
Ben çok iyiyim, bu hafta yumurtlama haftam ve çok güzel başladım, bugünden itibaren çalışmalara hız veriyoruz kocişle, geçen hafta grip olmuştum, ilaçları da bıraktım bugünden itibaren, inş. yumurtlamama etkisi olmaz ilaçlarımın(
Bu ay bebişe fena odaklandım, inşallah bu sefer tutturacaz zemuszemus
sağolun kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?