Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bak bende 10 ay bekledim 2 ayda bir doktora gittim. doktor 1 sene bekleyelim dedi hep. en son 8.ayda gitmiştim 4 ay daha bekleyelim dedi ve 2 ay sonra bebişim geldi. bende hep senin gibi düşünüyordum kesin olmucak eşimi doktora gitmeye ikna edemiyordum çok daha bir sürü şey ama 10 ay sonra oldu. bak hiç bi sorun olmadığı halde 10 ayda hamile kalabildim demekki zamanı bu zamanmış.

inşallah zehselcim inşallah...biran önce bebegin olur da kollarına almak nasip olur... :Saruboceq:

bılıyorum canım evet bazen hiç sorun olmasada o kadar bekleyebılıyoruz benımde doktorum bekleyelım dıyor zaten ama bende regl olayım hemen doktora gıdıcem yıne ocakta esımıde götürücem bır bakılsın sorun yoksa bıle kafamız rahat olur denemeye devam ederız napalım tatlım hayırlısı artık

ınsallah nanesekerım ınsallah Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın

Şekerler günaydın dedim ama geldi mi bilmiyorum, okulda int. çok yavaş bugün:sinifsinif:
nasılsınız bakalım, ne var ne yok?? Hamiş var mı hamiş kaydirigubbakcemile5

günaydın canım ınsallah tatlım ınsallah

günaydın sanada deryainci... inşallah aminnn.. :Saruboceq:

günaydın canımmm :) seninde gününe az kaldı sen nasılsın bakalım yerimseniben
sağolun kızlarr
yaa ben kendimi bi garip hissdiyorum günğm yakın
ama hamie gibiyim böyle hissediyorum
haftasonu çok kötüydüm mide bulantısı
falan ne bilim ilaç bile içmedim :) ne olu olmaz die

Şekerler günaydın dedim ama geldi mi bilmiyorum, okulda int. çok yavaş bugün:sinifsinif:
nasılsınız bakalım, ne var ne yok?? Hamiş var mı hamiş kaydirigubbakcemile5

günaydınnnn sanada canım..daha yeni geldi msjın... yok şimdilik ama bekliyoruz güzel haberleri...
nasılsın bakalım?

sağolun kızlarr

wouwww yoksa bir hamiş adayımız dahamı oluyor ne zemuszemus inşallahhh yaa... hadi hayırlısı bakalım... :lepi:

günaydınnnn sanada canım..daha yeni geldi msjın... yok şimdilik ama bekliyoruz güzel haberleri...
nasılsın bakalım?

Ben çok iyiyim, bu hafta yumurtlama haftam ve çok güzel başladım, bugünden itibaren çalışmalara hız veriyoruz kocişle, geçen hafta grip olmuştum, ilaçları da bıraktım bugünden itibaren, inş. yumurtlamama etkisi olmaz ilaçlarımın(
Bu ay bebişe fena odaklandım, inşallah bu sefer tutturacaz zemuszemus

sağolun kızlarr

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan inşallah hamişsindir canım benim :1hug:

Günaydın kızlarr okadar yorgunumki anlatamam kollarım çok ağrıyor dün bütün gün temizlik yaptım yer fayanslarını cifledim ölüyorum her yanım ağrıyor zor çalışıyorum c.tesi günü yazmıştım pembe renkli akıntım olmuştu yumurtlama demiştik dünde aynısı oldu ben bu ay çok umutluyum yumurtlama günümden önce ve tam günlerinde çalıştık bakalım inş. tutturabilmişizdir :Saruboceq:

deryainci canım ınsallah hamıssındır ne gıbı farklılıklar hıssedıyosun kendınde

ayyy heyecanlandm bak inşallah hamiş olursun sende bu ay canım... benimde bu hafta yumurtlama haftam bizde iyi başladık...günleri kaçırmadan çalışmalara devam:)) kocişlede barıştık artık :lepi: çok güzel bir haftasonuydu bu hafta...hadi hayırlısı...

kızlar bu hafta sonu öğrendiğim ve çok çok sevindiğim bi haberi sizinlede paylaşmak istedim bi arkadaşı 3.5 yıllık evli ve 3 yıldır bebek istiyolardı ama malesef olmuyodu aşılama yöntemini denedi yine olmadı hiçbir problemleri yoktu ama olmuyodu artık bu ay başka dotor bulduklarını ve gideceklerini söylemiştiki bu ay hamile olduğunu öğrendi yani kendiliğinden hamile kalmş ben çok sevindim yani herşey Allaha kalmış o bu zaman olmasını istemiş şimdi oldu darısı başımıza

vay be 500.sayfayı açmak bana nasip olmuş ay şimdi gördüm valla
günaydın deyip kaçtı demeyin sakın çok yoğunum ama bakmadanda duramıyorum buraya
nasılsınız canlarım ben çok iyiyim
bugün moraliin bozulmasına izin vermiycem inş hiç bişekilde
smartcım anketini yeni gördüm tabiki çok çok beğendim
yav herkez amma çalışmış gibi görünüyo valla ben de bu hafta pek iş yok 2 kez anca. kocamla ayrı düştük nedense anlamadım olmazdı ama :kedi:

sağolun kızlarr

inşallah hamilesindir canımcım. sen yinede dikkat et kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…