Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayşemmmmmmm canım benim arkadaşım cok gecmiş olsun.:sinifsinif::sinifsinif:.rabbim birdaha yaşatmasın..inan cok zor seni en iyi anlayabilecek kişilerden birisi benim ama allah acıyı verirken sabrınıda yanında veriyor buna inan..mafoldumbenmeleğin seni cennette bekliyor...
hani demişsinya doğum haneden herkez bebeği kucağında cıkarken ben bomboş cıktım diye aynı acıyı bende yaşamıştım ne kadar cok kötü olduğunu bilirim..ama biz dayanıklıyız bunlarıda atlatıcaz ve bebişlerimizin kardeşlerini kucağıma alıcamız günlerde olucak..
canım kendine cok dikkat et sonucta sen doğum yapmış bir bayansın kendini koruman lazım üşütmemeye dikkat et öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan

Ayşem!Sabahtan beri o kadar merak ettik ki seni...olumunekankayizsmile Ama hep söylediğimiz gibi oldu;Allah güç vermiş sana belli yazdıklarından da.Yaşadıkların kolay ya da çabuk unutulacak şeyler değil bunun hepimiz;en çok da sen farkındasın biliyorum ve o yüzden kelimeler kifayesiz kalıyor bu noktada benim için....

İnşallah problem her neyse en kısa zamanda öğrenir,tedavi sürecini atlatır,yeniden hamile kalır ve sağlıklı bir gebelik geçirip en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına.
Yanında olamasak da;üzüntünde de sevincinde de burda sonuna kadar desteğiz sana sakın unutma....

Canlaım ya inanın bana çok destek oldunuz en başta eşim ailem kardeşlerim akrabalarım akşam sabah hastanenın önündeydı kayınvalidem duyar duymaz eskişehirden çıkıp yanıma geldi....hele bu sabah şenay arayınca beni merak ettiğinizi bilmek bile çok iyi hissettirdi...sonra mesjlarınız gelince hem sevındım hem ağladım hem şaşırdım....yazmışsınız ya biçoğunuz nasılda bağlamışız diye bende aynen öyle dedim ailem de çok sevındıler aradıgınız için onlarda teşekkür ediyolar size çok memnun oldular..eşim de hatta fena teşkilat kurmuş bunlar yaa diye takıldı bana :) tekrar çok sağolun

yazdıkalrınızı aşağı alıntıladım ama toplu cevap yazıyorum fazla oturamıycam çünkü...
evet iyiym ben ara ara ağlama krizi geliyo ama herkes yanımda çok moral buluyorum elbette kızımı özlüyorum ellerimi karnıma her koydugumda bi tekme bekliyorum hala inşallah zamanla hafifliycek acısı inşallah başka bebeklerımde olucak cennete 2 melek gönderdim kavusucaz onalrlada inşallah...ama yeni bebek için en az 1 sene dinlenmem lazım 18.08.2009 da 9 haftalık bir kürtaj ve 01.06.2010 da 25 haftalık bir doğum ikiside kayıp ikiside benden uzakta hem vucut olarak hemde psikolojik olrk yıprandım dinlenmem lazım biliyorum ama nasıl sabredıcem bilmiyorum eğer dinlenmem gerekmese hemen bu ay hamıle kalmak isterım ama dinlenmelıyım daha sağlıklı bebeklerım olsun diye böyl işte kızlar...fala kalamıyorum ama sizi cevapsız , sizden uzaktada kalamıyorum hatta hastanede yatarken geri dönunce haberi kızlara nasıl verıcem diye kara kara düşünüyordum ama siz öğrenmışsınız bile Rabbim kimseye yaşatmaın hepsi imtihan sabır sınav hep dediğim gibi güzel günler görücez güneşli günler inşallah bebeklerimizle beraber bu sıkıntılar bize ayakta kalmayı öğretmeli ve biz minik bebeklerımızın minik ellerınde tutarken çok güçlü olmaıyız inşallah..hepinişzi tek tek kocaman öpüyorummm

GÖKÇEÇİMMM SENİDE ÇOK TEBRİK EDİYORUM CANIM SAĞLIKLA KUCAKLARSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİ....ALLAH IM ACISINI GÖSTERMESIN....HAYIRLI OLSUN

Dinlen bitanem...kendine çok iyi bak...olur mu canım?

canım yaaa..yazdıklarından moral buldum biraz..iyisin gibi geldi..daha iyi ol bitanem.bundan sonrakiler içinn daha güçlü ol..hoşçakal...

kesinlikle şenay birbirimize çok bağlanmışız....dünden beri ayşeden bir haber gelecek mi diye bekledim durdum...birimiz beş dakika geç kalsakk nerede kaldı diye merak ediyoruz...

AYŞEM CANIM benim yaaa inan sana hep dua edicem çok sağlam bir karekterin oldugunu tekrar gösterdim. cnım dikkat et kendine hepimizin dulara seninle bitanem

cnm ya sabahtan beri aklım hep sendeydi
başın sağolsun

EVET AYŞEM SEN DİNLEN....SONRA BU KUDURUK KARASU SENİ YOLDAN ÇIKARIR..YAZ DÖNÜŞÜ BELKİ YİNE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BEBEK..NE ZAMAN KENDİNİ HAZIR HİSSEDERSEN YAni...
DİKKAT ET KENDİNE..

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar...kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi...

ayşem sende en kısa zamanda toparlan ve aramıza dön olurmu bitanem...biz buralardayız...

ayşemmm canım çok çok geçmiş olsun rabbim sabır versin çok üzüldüm duyunca ne dicemi bilemiyorumm

CANIM YAA ALLAH SABIR VERSİN UMARIM EN KISA ZAMANDA TOPARLANIRSIN. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ....

bu arada şimdi okudum ayşe arkadaşım allah sabır versin ne diyimki
büyük geçmiş olsun....çok üzüldüm çok....

Bitanem olumunekankayizsmile güzel ayşeciğim benim :teselli: 1 yıl sonra da biz burda seninle gün sayıyor olucaz kaydirigubbakcemile5 en azından ben kendi adıma söz veriyorum :lepi: ELİFin de dediği gibi kuduruk karasu seni kudurtur merak etme kaydirigubbakcemile3

Ya ben sizi kudurtuyom kudurtuyom, evlerinize gidip bebek yapıyonuz da, benim kudurukluğum bi kendi işime yaramıyo bilmiyorumkismile hep boşa gidiyo buna ne diceksiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye buna diyolar demek :roflol:

Dükkanı yine ben açtım bu sabah boshayallersmile hepinize günaydın kepelekleriiiiiiiiimmmmmm opuyorumnanaktan inşallah bugün güzel haberlerle geçer ve hepimiz için biraz daha moral olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben kahvaltımı edip geliyorum şekerler cokacimcoook sonra da gelip tatlı niyetine sizi yicem :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

herkese günaydın kızlarrr!!!!

canım benimmmm... opuyorumnanaktan o kadar güçlüsünki canım helal olsun sana...Rabbim bu kadar sabrın da karşılıgını vericek inş.
ara vermek dinlenmek sana iyi gelicek bencede.. kendini hazır hissettiğinde sağlıgına kavuştugunda yine bebişlerin olucak Allahın izniyle...
kendine çok çok dikkat et..bizi de kendinden habersiz bırakma olurmu canım..çok öpüyorum seni... olumunekankayizsmile

günaydın balımmmm... inş dediğin gibi güzel bir gün olur bugün...

canım ayşecimm...hep böyle ol..güçlü ol..kızınızdan sadece bu dünyada ayrıldınız..asıl yerde..sonsuzlukta hep beraber olacaksınız..bunu düşünn...öpüyorum güzel yanaklarından..
beceriksizzz....anca kudur senn..

günaydın kuduruk kankii... olumunekankayizsmile
Ben kahvaltımı edip geliyorum şekerler cokacimcoook sonra da gelip tatlı niyetine sizi yicem :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

sen niye yiycekmişin beni..kocişim yiycekk... :dilcikar:
cumayı bekliyoruz dört gözle..yarın yani... :kedi: :kedi:

canım benim benim de mesajım ulaşmıştır inşallah dün sana iletim raporunu göremedim ama ...neyse sen bılıyorsun zaten kalbımızle aklımızla hep yanındayız ...hele de dun hıc cıkmadın aklımdan ayse....aklımın bır kosesınde sureklı sen vardın...allahım sağlıklı bır hamılelık saglıklı bır bebek nasıp etsın en kısa zamanda ama en onemlısı de senın ruhunu rahatlatman...daha yasın kucuk...zor seyler atlattın ama gececek hepsı...kendine iyi bak...
tinkeeeer günaydın balımm...

günaydın cicim...dün kabus gıbıydı evde yatakta heryerde aklım doluydu bugun bıraz daha rahatım aysenınde guclu oldugunu okudum ya bıraz daha huzurluyum ama dun evde resmen bunalımdım esım yasakladı buraya gırmemı :dilcikar:ama kım takar ben sızlerle mutluyum..:1hug:

kaydirigubbakcemile3 dimi kim takar kocişi hem nerden bilicek girdiğini :))

nane gunaydın cicim...

günaydın tatlımmmm...

vallaa fena ittifak kurduk burda..getirtmesin bizi oraya.. klava:
zaten bikaç haftaya herkeşler dağılır... :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…