Canlarımm :gitme:
çok sağolun inşallah toparlıycam aklıma geldiğinde unutamıyorum ağlıyorum
ama ne yapabilirdimki ddediğimde hiçbişey gelmiyo aklıma elişmden geleni de gelmeyeni de
yapmaya çalıştım kısmette bunu da yaşamak varmış ama kaybetmek çok zor..
hemde en çok sahip oldugun zamanda 2-3 ay sonra doya doya koklıycam derken kavuşmayı bir ömür sonrasına ertelemek çok acı verici :gitme:
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sabır versin...Herkesin yavrusunu annesine babasıan bağışlasın sağlıkla doğurmak nasib etsin inşallah
ben şimdi çıkıyorum iyiyim ama biraz uzanmam lazım...
Merhaba kızlar,
Haberi almışsınız bugün konbtes arayınca çok şaşırdım sabah henüz ilacımı almadıgım için ağrım vardı konusmaya zor derman buldum...mesajlarınızla çok moral buldum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Pazartesi akşamı doktora gittiğimde ayaklarımın şiştiğini ve bebegımın hareketlerını az hissettiğimi söylediğimde doktorum alaylı bi şekilde gülüp olucak ayşecim bunlar bebegınde hergun aynı hareketlılıkte olmayabilir dedi..ben endişlendım gene lütfen bi bakalım dedim baktık ve bebegımın kalbi atmıyordu...doktorum şok oldu ama ben mahvoldum....nasıl ağladım nasıl kendımden gectım bu ıkıncı kez bebegımın kalbi durması olayı ama bu sefer farklıydı kocamandı kızım yaramazdı hareketliydi...beklemeye daha çok başladıgımdı...Başka ve daha büyük bi hastaneey gidip emın olmak istedım durumdan ve yenimhalalle kadın doğum hastanesıne gitim ordada aynısını söyledıler ve yüksek gizli tansiyon gibi gözüküyor tahlıl yapıcaz bakıcaz emın olucaz...sanada suni sancı verip doğurtcaz dediler.
tahliller sonucu hormonlar olarak bende hiçbi sorun çıkmadıgı gibi idrarımda da protein çıkmadıgı için bebegımın ölme sebebının sandıkları gibi yüksek tansiyon olmadıgını isersek bebege otopsi yapabilceklerini söylediler.bizde istediğimizi söyledik.otopsi yapıldı sonucu henüz çıkmadı....doğumdan 15-20 gün sonra ise çapa tıp fakültesinde infertilite polikliniğine gidip bu işin üstüne ayrıca gitmemi tavsiye ettiler...çapa daha iyi dedi doktorlar...2 tane karnımda bebegım öldüğü için bi üçüncüsü şansa bırakılmıycak yani...ama otopsi ve bana yapılcak diğer tahlıllerde temız çıkarsa napılıcak bilmiyorum...
ama hamılelıgımde hiçbir ihmalde bulunmadıgımı ve hatta doktorları usandıracak şekilde
kontrollere gittğğimi düşünüyorum aksine bana vitamın verirken bile kullanmama gerek bile olmadıgını söyleyecek kadarda rahattılar çünki normalde sağlıklı bi insanım gebelıktede ilk aylarda yaşadığım kanama hariç başka hiçbi sıkıntı yaşamadım...yaşadıysamda bile bu hep doktorlarımın bilgisi dahılındeydı bundan sonra riskli gebelıkler konusunda uzman bi doktorla devam ettiricem tahıllerımı ve tadvimi inşallah...
Doğum...
Doğumum çok kolay oldu sabah 9 dan akşam 9 a kadar sancı çektim ama sanırım adet sancılarımda çok şiddetli oldugu için bu sancı bana çok ağır gelmedi zor gecen bi adet gibiydi...yalnız son yarım saat feci sancılar çektiğimi söyleyebilirim doğumda 5 dakıkada gerçekleşti...ve doğumdan sonra 1 saat ıcınde ayaklanmıştım bile ve endımı çok iyi hissediyordum...şu andada iyiyim sadece biraz belim ağrıyo
işte böyle kızlar çok üzüldüm çok ağladım ama hiçbişey geri gelmiyo en çokta doğumhandeden cıkarken kucağında bebekleriyle çıkanların yanında tekerleklı sandalyede benım tek ve kucağı boş oluşum o an mahvoldum benımle beraber doğumu bilen diğer kladınlarda ağladılar ama kucaklarındaydı bebekleri...doğum sonu servısıde yatarken sabaha kadar yenıdopğmuş bebekelrın sesleri vardı...o sesi çok sevmeme rağmen uyudum duymamak için...
kısaca özetlenmeye çalıştrım canlarım hepinize tekrartekrarteşekkür ederim mesajalrını yazdıkalrınız moral oldu bana güç verdi sağolun iyiki varsınız....
Dinlen bitanem...kendine çok iyi bak...olur mu canım?
canım yaaa..yazdıklarından moral buldum biraz..iyisin gibi geldi..daha iyi ol bitanem.bundan sonrakiler içinn daha güçlü ol..hoşçakal...
başın sağ olsun canım allah sabır versin
senin sağlığının ii olması çok önemli rabbim sağlıkla tekrar evlatlar nasip etsin sana
kendi canımızmış gibi üzüldük inan ne çok bağlanmışız biz burda birbirimize bunu bugün anladımmmm
kesinlikle şenay birbirimize çok bağlanmışız....dünden beri ayşeden bir haber gelecek mi diye bekledim durdum...birimiz beş dakika geç kalsakk nerede kaldı diye merak ediyoruz...
AYŞEM CANIM benim yaaa inan sana hep dua edicem çok sağlam bir karekterin oldugunu tekrar gösterdim. cnım dikkat et kendine hepimizin dulara seninle bitanem
ayşem canım benim çok merak etmiştik hepimiz seni...biz her zaman yanındayız bunları beraber atlatıcaz en kısa zamanda da toparayacaksın inş ki biraz toparlanmış gördüm seni daha da toparlanacaksın da...biz buralardayız artık telefonlarımızıda biliyorsun istedigin heran ulasabilirsin bize..seni her daim dinlerim gece olsun gündüz olsun...canım benim yaa olumunekankayizsmile
Ayşecik sen dinlen şimdi bol bol, yorma kendini, inşallah bidahaki sefere daha da toparlanmış, daha da güçlü olarak geleceksin, bol bol sohbet edicez yine, birlikte aşıcaz zor günleri ve atlatıcaz, hepsi geride kalacak bitanem olumunekankayizsmile biz hepimiz seni çok ama çok seviyoruz :asigim:
cnm ya sabahtan beri aklım hep sendeydi
başın sağolsun
EVET AYŞEM SEN DİNLEN....SONRA BU KUDURUK KARASU SENİ YOLDAN ÇIKARIR..YAZ DÖNÜŞÜ BELKİ YİNE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BEBEK..NE ZAMAN KENDİNİ HAZIR HİSSEDERSEN YAni...
DİKKAT ET KENDİNE..
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar...kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi...
ayşem sende en kısa zamanda toparlan ve aramıza dön olurmu bitanem...biz buralardayız...
ayşemmm canım çok çok geçmiş olsun rabbim sabır versin çok üzüldüm duyunca ne dicemi bilemiyorumm
ya kızlar nasıl bağlanmışız birbirimize sabahdan beri o kadar huzursuzumki anlatamam zaten dün ayşeden haber yok deyince çok korkmuşdum sabah hemen aklıma o gelmişdi acaba nasıl diye topiğe bi geldim hala çok üzgünüm RABBİM ayşeye dayanma gücü versin inş.
SİZİ ÇOK SEVİYORUMMM
CANIM YAA ALLAH SABIR VERSİN UMARIM EN KISA ZAMANDA TOPARLANIRSIN. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ....
canım benımmmm mutluyum allah daım etsın ınş... evet kan tahlılım 5600 e çıkmışş yanı hamıleyımmmmm :hulya: ultrasonla da bakıldı çok az da olsa gorundu kesecıkkk yanı mınık bı nokta 0 şeklındee şaka gbı ınanamdım yanı akannehir haftaya salı tekrar gıdıcem artı ozel dr a gıdıcem haftaya..böle ışte allahım ınş. sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp eder bebişlerimizi
sen nasılsın nasıl gıdıo hamışlıkkkk kaç aylık senınnnn :CüvCüv:
canım benim ben çıkmısım sen gırmıssın topiğe...ama aysecim sen bu surecte cok ıyı bır anneydın kızına karsı ..sorumluluklarını bılen bırıydın...elınden gelenı yaptıgına ınanıyorsun kı cok ta haklısın ...kader demekten baska bır secenegımız yok..allahım sabırlar versın...tahmın etıgımız gıbı sen gercekten cok guclu bır kadınsın...:asigim:
Dün güzel bir haber aldık,bugünse acı bir haber:çok üzgünüm:
Ayşe çok geçmiş olsun canım.Ne desek boş,acını hafifletmez....Allah yardımcın olsun canım.Zaman içinde atlatacaksın bu acıyı,inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın..:teselli:
bu arada şimdi okudum ayşe arkadaşım allah sabır versin ne diyimki
büyük geçmiş olsun....çok üzüldüm çok....
ayşemmmmmmm canım benim arkadaşım cok gecmiş olsun.:sinifsinif::sinifsinif:.rabbim birdaha yaşatmasın..inan cok zor seni en iyi anlayabilecek kişilerden birisi benim ama allah acıyı verirken sabrınıda yanında veriyor buna inan..mafoldumbenmeleğin seni cennette bekliyor...
hani demişsinya doğum haneden herkez bebeği kucağında cıkarken ben bomboş cıktım diye aynı acıyı bende yaşamıştım ne kadar cok kötü olduğunu bilirim..ama biz dayanıklıyız bunlarıda atlatıcaz ve bebişlerimizin kardeşlerini kucağıma alıcamız günlerde olucak..
canım kendine cok dikkat et sonucta sen doğum yapmış bir bayansın kendini koruman lazım üşütmemeye dikkat et öpüyorum canım seniopuyorumnanaktan
Ayşem!Sabahtan beri o kadar merak ettik ki seni...olumunekankayizsmile Ama hep söylediğimiz gibi oldu;Allah güç vermiş sana belli yazdıklarından da.Yaşadıkların kolay ya da çabuk unutulacak şeyler değil bunun hepimiz;en çok da sen farkındasın biliyorum ve o yüzden kelimeler kifayesiz kalıyor bu noktada benim için....
İnşallah problem her neyse en kısa zamanda öğrenir,tedavi sürecini atlatır,yeniden hamile kalır ve sağlıklı bir gebelik geçirip en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına.
Yanında olamasak da;üzüntünde de sevincinde de burda sonuna kadar desteğiz sana sakın unutma....
Canlaım ya inanın bana çok destek oldunuz en başta eşim ailem kardeşlerim akrabalarım akşam sabah hastanenın önündeydı kayınvalidem duyar duymaz eskişehirden çıkıp yanıma geldi....hele bu sabah şenay arayınca beni merak ettiğinizi bilmek bile çok iyi hissettirdi...sonra mesjlarınız gelince hem sevındım hem ağladım hem şaşırdım....yazmışsınız ya biçoğunuz nasılda bağlamışız diye bende aynen öyle dedim ailem de çok sevındıler aradıgınız için onlarda teşekkür ediyolar size çok memnun oldular..eşim de hatta fena teşkilat kurmuş bunlar yaa diye takıldı bana :) tekrar çok sağolun
yazdıkalrınızı aşağı alıntıladım ama toplu cevap yazıyorum fazla oturamıycam çünkü...
evet iyiym ben ara ara ağlama krizi geliyo ama herkes yanımda çok moral buluyorum elbette kızımı özlüyorum ellerimi karnıma her koydugumda bi tekme bekliyorum hala inşallah zamanla hafifliycek acısı inşallah başka bebeklerımde olucak cennete 2 melek gönderdim kavusucaz onalrlada inşallah...ama yeni bebek için en az 1 sene dinlenmem lazım 18.08.2009 da 9 haftalık bir kürtaj ve 01.06.2010 da 25 haftalık bir doğum ikiside kayıp ikiside benden uzaktahem vucut olarak hemde psikolojik olrk yıprandım dinlenmem lazım biliyorum ama nasıl sabredıcem bilmiyorum eğer dinlenmem gerekmese hemen bu ay hamıle kalmak isterım ama dinlenmelıyım daha sağlıklı bebeklerım olsun diye böyl işte kızlar...fala kalamıyorum ama sizi cevapsız , sizden uzaktada kalamıyorum hatta hastanede yatarken geri dönunce haberi kızlara nasıl verıcem diye kara kara düşünüyordum ama siz öğrenmışsınız bile Rabbim kimseye yaşatmaın hepsi imtihan sabır sınav hep dediğim gibi güzel günler görücez güneşli günler inşallah bebeklerimizle beraber bu sıkıntılar bize ayakta kalmayı öğretmeli ve biz minik bebeklerımızın minik ellerınde tutarken çok güçlü olmaıyız inşallah..hepinişzi tek tek kocaman öpüyorummm
GÖKÇEÇİMMM SENİDE ÇOK TEBRİK EDİYORUM CANIM SAĞLIKLA KUCAKLARSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİ....ALLAH IM ACISINI GÖSTERMESIN....HAYIRLI OLSUN
Canlaım ya inanın bana çok destek oldunuz en başta eşim ailem kardeşlerim akrabalarım akşam sabah hastanenın önündeydı kayınvalidem duyar duymaz eskişehirden çıkıp yanıma geldi....hele bu sabah şenay arayınca beni merak ettiğinizi bilmek bile çok iyi hissettirdi...sonra mesjlarınız gelince hem sevındım hem ağladım hem şaşırdım....yazmışsınız ya biçoğunuz nasılda bağlamışız diye bende aynen öyle dedim ailem de çok sevındıler aradıgınız için onlarda teşekkür ediyolar size çok memnun oldular..eşim de hatta fena teşkilat kurmuş bunlar yaa diye takıldı bana :) tekrar çok sağolun
yazdıkalrınızı aşağı alıntıladım ama toplu cevap yazıyorum fazla oturamıycam çünkü...
evet iyiym ben ara ara ağlama krizi geliyo ama herkes yanımda çok moral buluyorum elbette kızımı özlüyorum ellerimi karnıma her koydugumda bi tekme bekliyorum hala inşallah zamanla hafifliycek acısı inşallah başka bebeklerımde olucak cennete 2 melek gönderdim kavusucaz onalrlada inşallah...ama yeni bebek için en az 1 sene dinlenmem lazım 18.08.2009 da 9 haftalık bir kürtaj ve 01.06.2010 da 25 haftalık bir doğum ikiside kayıp ikiside benden uzaktahem vucut olarak hemde psikolojik olrk yıprandım dinlenmem lazım biliyorum ama nasıl sabredıcem bilmiyorum eğer dinlenmem gerekmese hemen bu ay hamıle kalmak isterım ama dinlenmelıyım daha sağlıklı bebeklerım olsun diye böyl işte kızlar...fala kalamıyorum ama sizi cevapsız , sizden uzaktada kalamıyorum hatta hastanede yatarken geri dönunce haberi kızlara nasıl verıcem diye kara kara düşünüyordum ama siz öğrenmışsınız bile Rabbim kimseye yaşatmaın hepsi imtihan sabır sınav hep dediğim gibi güzel günler görücez güneşli günler inşallah bebeklerimizle beraber bu sıkıntılar bize ayakta kalmayı öğretmeli ve biz minik bebeklerımızın minik ellerınde tutarken çok güçlü olmaıyız inşallah..hepinişzi tek tek kocaman öpüyorummm
GÖKÇEÇİMMM SENİDE ÇOK TEBRİK EDİYORUM CANIM SAĞLIKLA KUCAKLARSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİ....ALLAH IM ACISINI GÖSTERMESIN....HAYIRLI OLSUN
Dükkanı yine ben açtım bu sabah boshayallersmile hepinize günaydın kepelekleriiiiiiiiimmmmmm opuyorumnanaktan inşallah bugün güzel haberlerle geçer ve hepimiz için biraz daha moral olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ayşecimm...hep böyle ol..güçlü ol..kızınızdan sadece bu dünyada ayrıldınız..asıl yerde..sonsuzlukta hep beraber olacaksınız..bunu düşünn...öpüyorum güzel yanaklarından..Canlaım ya inanın bana çok destek oldunuz en başta eşim ailem kardeşlerim akrabalarım akşam sabah hastanenın önündeydı kayınvalidem duyar duymaz eskişehirden çıkıp yanıma geldi....hele bu sabah şenay arayınca beni merak ettiğinizi bilmek bile çok iyi hissettirdi...sonra mesjlarınız gelince hem sevındım hem ağladım hem şaşırdım....yazmışsınız ya biçoğunuz nasılda bağlamışız diye bende aynen öyle dedim ailem de çok sevındıler aradıgınız için onlarda teşekkür ediyolar size çok memnun oldular..eşim de hatta fena teşkilat kurmuş bunlar yaa diye takıldı bana :) tekrar çok sağolun
beceriksizzz....anca kudur senn..Ya ben sizi kudurtuyom kudurtuyom, evlerinize gidip bebek yapıyonuz da, benim kudurukluğum bi kendi işime yaramıyo bilmiyorumkismile hep boşa gidiyo buna ne diceksiniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye buna diyolar demek :roflol:
günaydın kuduruk kankii... olumunekankayizsmileDükkanı yine ben açtım bu sabah boshayallersmile hepinize günaydın kepelekleriiiiiiiiimmmmmm opuyorumnanaktan inşallah bugün güzel haberlerle geçer ve hepimiz için biraz daha moral olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben kahvaltımı edip geliyorum şekerler cokacimcoook sonra da gelip tatlı niyetine sizi yicem :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
canım benim benim de mesajım ulaşmıştır inşallah dün sana iletim raporunu göremedim ama ...neyse sen bılıyorsun zaten kalbımızle aklımızla hep yanındayız ...hele de dun hıc cıkmadın aklımdan ayse....aklımın bır kosesınde sureklı sen vardın...allahım sağlıklı bır hamılelık saglıklı bır bebek nasıp etsın en kısa zamanda ama en onemlısı de senın ruhunu rahatlatman...daha yasın kucuk...zor seyler atlattın ama gececek hepsı...kendine iyi bak...Canlaım ya inanın bana çok destek oldunuz en başta eşim ailem kardeşlerim akrabalarım akşam sabah hastanenın önündeydı kayınvalidem duyar duymaz eskişehirden çıkıp yanıma geldi....hele bu sabah şenay arayınca beni merak ettiğinizi bilmek bile çok iyi hissettirdi...sonra mesjlarınız gelince hem sevındım hem ağladım hem şaşırdım....yazmışsınız ya biçoğunuz nasılda bağlamışız diye bende aynen öyle dedim ailem de çok sevındıler aradıgınız için onlarda teşekkür ediyolar size çok memnun oldular..eşim de hatta fena teşkilat kurmuş bunlar yaa diye takıldı bana :) tekrar çok sağolun
tinkeeeer günaydın balımm...
naneşekerimmm günaydın canımmm....
günaydın cicim...dün kabus gıbıydı evde yatakta heryerde aklım doluydu bugun bıraz daha rahatım aysenınde guclu oldugunu okudum ya bıraz daha huzurluyum ama dun evde resmen bunalımdım esım yasakladı buraya gırmemı :dilcikar:ama kım takar ben sızlerle mutluyum..:1hug:
nane gunaydın cicim...
Ben kahvaltımı edip geliyorum şekerler cokacimcoook sonra da gelip tatlı niyetine sizi yicem :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 dimi kim takar kocişi hem nerden bilicek girdiğini :))
günaydın tatlımmmm...
günaydın cicim...dün kabus gıbıydı evde yatakta heryerde aklım doluydu bugun bıraz daha rahatım aysenınde guclu oldugunu okudum ya bıraz daha huzurluyum ama dun evde resmen bunalımdım esım yasakladı buraya gırmemı :dilcikar:ama kım takar ben sızlerle mutluyum..:1hug:
tabikide herseyi anlatmyıverırım olur bıter...şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?