Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşemmm canım çok çok geçmiş olsun rabbim sabır versin çok üzüldüm duyunca ne dicemi bilemiyorumm

ya kızlar nasıl bağlanmışız birbirimize sabahdan beri o kadar huzursuzumki anlatamam zaten dün ayşeden haber yok deyince çok korkmuşdum sabah hemen aklıma o gelmişdi acaba nasıl diye topiğe bi geldim hala çok üzgünüm RABBıM ayşeye dayanma gücü versin inş.
SıZı ÇOK SEVıYORUMMM

CANIM YAA ALLAH SABIR VERSİN UMARIM EN KISA ZAMANDA TOPARLANIRSIN. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin ....

gokcem nasılsın? mutlu musun? nasıl öğrendin hamile olduğunu anlat bakalım sabah pek konuşamadık...malum hepimizin canı sıkkındı
şimdi herşey anlat güzelim

gokcem nasılsın? mutlu musun? nasıl öğrendin hamile olduğunu anlat bakalım sabah pek konuşamadık...malum hepimizin canı sıkkındı
şimdi herşey anlat güzelim

canım benımmmm mutluyum allah daım etsın ınş... evet kan tahlılım 5600 e çıkmışş yanı hamıleyımmmmm :hulya: ultrasonla da bakıldı çok az da olsa gorundu kesecıkkk yanı mınık bı nokta 0 şeklındee şaka gbı ınanamdım yanı akannehir haftaya salı tekrar gıdıcem artı ozel dr a gıdıcem haftaya..böle ışte allahım ınş. sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp eder bebişlerimizi

sen nasılsın nasıl gıdıo hamışlıkkkk kaç aylık senınnnn :CüvCüv:

gökçecim canım benim sabah yazdım ama görmemişsindir malum..
çok sevindim
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sııhhatlii...

gökçecim canım benim sabah yazdım ama görmemişsindir malum..
çok sevindim
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı sııhhatlii...

amın canm benım evet ınan gormedım ama senın de aracılığınla tum ark larıma teşekkur ederım dualrı için her şey içinnnnnn allahım tum ısteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versın ınş. benım de sağlıklı bı şekılde elıme kucağıma almayı nasıp etsın rabbimmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bana 10 +3 olduu...çok sevindim senin için ...boş yere üzülüyormuşsun bak geldi bebişin canım benim....Allahın isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah
eee nasıl öğrendin canım adetin geciktikten sonra idrar testi mi yaptın nasıl oldu anlat

Son düzenleyen: Moderatör:

kız geçmişi okumadın sanırım anlatayım

ben normalde 34 gunde 1 adet olan bırıyım herkes bılıo burda .. ama 2 aydır 41 gunde oluyodum... ayın 18 ınde (mayıs) kan testı yaptrdık betahcg 00 çıktı o yuzden umıtlenmedım de artık sonra ..daha sonra geçen akşam aşırı derecede ıdrar yollarım sızladı dr a gıttım ıdrar testı yaptı ıdrar yollarımda ıltıhap çıktı. antıbıyotık verdı .hatta kullandım 2 kere ..sonra eşim çok ısrar ettı bak uzulmek yok sonunda ama gel bı daha test yapalım yanı bşey kaybbetmeyız dedı. ben çnku her testın sonunda negatıf yıkılıodum ama bunda ben de dedım eşime ıyı pekı yapalım zaten olmayacağını bılıorum çnku 14 gun once yaptrdığımızda 00 dı hemen bebek mı gelır dedım. nıtekım kanı verdım derse gıttım eve geldım eşim eve geldı .. kızx mı olsun erkek mı dedı ben salak yıne anlamıorum akannehir neyse ne alaka dedım hamılesın dedı ve değerim 2985 miş şok oldum ınanamadım bu sabah hemen dr gıttım tekrar kan yaptrdım 5600 ıdıopuyorumnanaktan hayırlısı allahımdannn

uuuuu çok ilginç olmuş sizinki de...bak ümitlenmediğin ay geldi bebişin...
üzülmek yok bundan sonra..sen üzülürsen o da üzülür unutma...canımın içi kendine çok dikkat et

uuuuu çok ilginç olmuş sizinki de...bak ümitlenmediğin ay geldi bebişin...
üzülmek yok bundan sonra..sen üzülürsen o da üzülür unutma...canımın içi kendine çok dikkat et

evet hayatım aynen ole oldu allahım buyukluğunu yın eyıne yıne gosterdı boşuna demıyorlar allahtan umıt kesılmez dıye o çok buyukkkkkk:Saruboceq:

evet uzulmek yok bugun okulda benı sınır ettı çocuklar çok bağırdım çağırdım sonra kendıme kızdım artık sadece kendın değilsin bebiş var dedımmm :kedi:

rakadaşlar mrb.doktora gittim neo-penotran forte l adında fiitl verdi.
afederisin zma abne bunu nasıl kullancağım.öndenmi arkadanmı

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.............1 HAZİRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zambak2009.........2 HAZİRAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
ceylinaz......................8 HAZİRAN
huysuzoglum............10 HAZİRAN
oba_cigdem..............15 HAZİRAN
anggelll....................26 HAZİRAN
elson.........................27 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?

Destekçi Annelerimiz
ipek26
--sevtapduzyol

canım benim ben çıkmısım sen gırmıssın topiğe...ama aysecim sen bu surecte cok ıyı bır anneydın kızına karsı ..sorumluluklarını bılen bırıydın...elınden gelenı yaptıgına ınanıyorsun kı cok ta haklısın ...kader demekten baska bır secenegımız yok..allahım sabırlar versın...tahmın etıgımız gıbı sen gercekten cok guclu bır kadınsın...:asigim:

hamile arkadaşlar slam benim adetime 7 gün var ve hiç bir adet belirtim yok oysaki normalde 10 gün kala şişerdi göğüslerim... yok kasık ağrım yok sadece adet öncesi yaşadığım ıslaklık hissim var bu tarz belirti yaşayanınız oldumu bu arada 11. ayım bu ay son zamanları bekliyorum yani teşekkür ederim allah herkeze gönlündekini verdin.....

Dün güzel bir haber aldık,bugünse acı bir haber:çok üzgünüm:
Ayşe çok geçmiş olsun canım.Ne desek boş,acını hafifletmez....Allah yardımcın olsun canım.Zaman içinde atlatacaksın bu acıyı,inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşayacaksın..:teselli:

bu arada şimdi okudum ayşe arkadaşım allah sabır versin ne diyimki
büyük geçmiş olsun....çok üzüldüm çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…