kızlar hatıceyı merak edıyom adet oldumu ki....
dün söyledinmi çocuğu orda burda anlatma diye...
dün söyledinmi çocuğu orda burda anlatma diye...
bende merak ediyorum...dün bişeyde sölemedi...umarım güzel bi haber verir bize bugün :Saruboceq:
vallaa fena ittifak kurduk burda..getirtmesin bizi oraya..klava:
zaten bikaç haftaya herkeşler dağılır... :gitme:
sen niye yiycekmişin beni..kocişim yiycekk... :dilcikar:
cumayı bekliyoruz dört gözle..yarın yani... :kedi: :kedi:
evet solemezmıyım eger bır daha duyarsam senı dr un odasına sokmam dedım...orda goruyo yok tobulmus yok solemıs herseyı anlatıyo...sokmam gercekten zaten cadı bı kadın benım dr um parcalayıverır onu...şahadetim de azcık feminist havası var zaten ...malum evlenmemıs hıc kadın...esım bıle korkuyo ondan:roflol:
neyse cektım kulagını yani...
ben malesef gündüzleri giremem eğer tayinim çıkarsa..merkezlerde net yok çünkü..ama telefonlarını msnlerinizi almak isterim.internet ortamından arkadaşlık asla bana göre değildi ama dün kendime şaşırdım..ayşe için deli oldum..oldukk...dedim tamamdır..burdakiler haliss muliss iyi insanlar..bunlarla arkadaşlık edilir.. boshayallersmileevet ya ama herkes soz versın eylulde yıne burdayız ...ben gıtmem bıryerlere:gitme:
olsun kız okadarcık..18 gündür ttık yok.. bilmiyorumkismileBana kuduruk diyene bak hele :roflol: :roflol: :roflol:
Bana kuduruk diyene bak hele :roflol: :roflol: :roflol:
bana arkadasını sole sana kım oldugunu soleyım ...sırnaşık şey
evet ya ama herkes soz versın eylulde yıne burdayız ...ben gıtmem bıryerlere:gitme:
bana arkadasını sole sana kım oldugunu soleyım ...sırnaşık şey
aynenn..bu kuduruk yoldan çıkardı bizi..
ben böyle değildimm..sonradan oldummmmmm...
Ben de burdayım Eylülde :lepi:
ama telefonlarımızı alırsak arada birbirimize mesaj çekelim..herşey yolundamı falan diyee.. eylüle kadar kopmayalım...
kılzar günaydın herkese.dün doktora gittim 1 yıllık evli olup 3 aydır korunmadığüımızı söylemedim.
1 yıldır evliyiz 1-2 aydır korunduk sonra korunmadık dedimm.baktı rahim ağzında biraz kızarıklık var dedi.neo-penatron forte l diye bi fiitl ve monodoks ilaç verdi.1 hafta kullan dedi.
yumurtalıkların biraz tembel çalışan yumurtalık tipine benziyo dedi.dün adetimin 9.günüydü buna rağmen bi yumurta var dedi.
cumartesi pazartesi ve çarş.birlikte olun dedi.
14 haziranda progston istiyorum ve eşinden sperme testi istiyorum dedi
her iki sonucuda alıp yanıma gelin dedi.
böyle işte
Canlaım ya inanın bana çok destek oldunuz en başta eşim ailem kardeşlerim akrabalarım akşam sabah hastanenın önündeydı kayınvalidem duyar duymaz eskişehirden çıkıp yanıma geldi....hele bu sabah şenay arayınca beni merak ettiğinizi bilmek bile çok iyi hissettirdi...sonra mesjlarınız gelince hem sevındım hem ağladım hem şaşırdım....yazmışsınız ya biçoğunuz nasılda bağlamışız diye bende aynen öyle dedim ailem de çok sevındıler aradıgınız için onlarda teşekkür ediyolar size çok memnun oldular..eşim de hatta fena teşkilat kurmuş bunlar yaa diye takıldı bana :) tekrar çok sağolun
yazdıkalrınızı aşağı alıntıladım ama toplu cevap yazıyorum fazla oturamıycam çünkü...
evet iyiym ben ara ara ağlama krizi geliyo ama herkes yanımda çok moral buluyorum elbette kızımı özlüyorum ellerimi karnıma her koydugumda bi tekme bekliyorum hala inşallah zamanla hafifliycek acısı inşallah başka bebeklerımde olucak cennete 2 melek gönderdim kavusucaz onalrlada inşallah...ama yeni bebek için en az 1 sene dinlenmem lazım 18.08.2009 da 9 haftalık bir kürtaj ve 01.06.2010 da 25 haftalık bir doğum ikiside kayıp ikiside benden uzaktahem vucut olarak hemde psikolojik olrk yıprandım dinlenmem lazım biliyorum ama nasıl sabredıcem bilmiyorum eğer dinlenmem gerekmese hemen bu ay hamıle kalmak isterım ama dinlenmelıyım daha sağlıklı bebeklerım olsun diye böyl işte kızlar...fala kalamıyorum ama sizi cevapsız , sizden uzaktada kalamıyorum hatta hastanede yatarken geri dönunce haberi kızlara nasıl verıcem diye kara kara düşünüyordum ama siz öğrenmışsınız bile Rabbim kimseye yaşatmaın hepsi imtihan sabır sınav hep dediğim gibi güzel günler görücez güneşli günler inşallah bebeklerimizle beraber bu sıkıntılar bize ayakta kalmayı öğretmeli ve biz minik bebeklerımızın minik ellerınde tutarken çok güçlü olmaıyız inşallah..hepinişzi tek tek kocaman öpüyorummm
kılzar günaydın herkese.dün doktora gittim 1 yıllık evli olup 3 aydır korunmadığüımızı söylemedim.
1 yıldır evliyiz 1-2 aydır korunduk sonra korunmadık dedimm.baktı rahim ağzında biraz kızarıklık var dedi.neo-penatron forte l diye bi fiitl ve monodoks ilaç verdi.1 hafta kullan dedi.
yumurtalıkların biraz tembel çalışan yumurtalık tipine benziyo dedi.dün adetimin 9.günüydü buna rağmen bi yumurta var dedi.
cumartesi pazartesi ve çarş.birlikte olun dedi.
14 haziranda progston istiyorum ve eşinden sperme testi istiyorum dedi
her iki sonucuda alıp yanıma gelin dedi.
böyle işte
Bu arada Fatoş,Elif,karasu,nane,yaren günaydın hepinize zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?