Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dün söyledinmi çocuğu orda burda anlatma diye...

evet solemezmıyım eger bır daha duyarsam senı dr un odasına sokmam dedım...orda goruyo yok tobulmus yok solemıs herseyı anlatıyo...sokmam gercekten zaten cadı bı kadın benım dr um parcalayıverır onu...şahadetim de azcık feminist havası var zaten ...malum evlenmemıs hıc kadın...esım bıle korkuyo ondan:roflol:
neyse cektım kulagını yani...

:roflol: iyi ettin..anlatmasın..erkekler dikkat etmez..benim babamda öyle küçük kardeşlerimi çok dillendirir..olmadı dr.un yanına sokma... en büyük ceza.. kaydirigubbakcemile3
evet ya ama herkes soz versın eylulde yıne burdayız ...ben gıtmem bıryerlere:gitme:
ben malesef gündüzleri giremem eğer tayinim çıkarsa..merkezlerde net yok çünkü..ama telefonlarını msnlerinizi almak isterim.internet ortamından arkadaşlık asla bana göre değildi ama dün kendime şaşırdım..ayşe için deli oldum..oldukk...dedim tamamdır..burdakiler haliss muliss iyi insanlar..bunlarla arkadaşlık edilir.. boshayallersmile
valla hiç kopmayalım kızlarr... :sinifsinif:
Bana kuduruk diyene bak hele :roflol: :roflol: :roflol:
olsun kız okadarcık..18 gündür ttık yok.. bilmiyorumkismile

kılzar günaydın herkese.dün doktora gittim 1 yıllık evli olup 3 aydır korunmadığüımızı söylemedim.
1 yıldır evliyiz 1-2 aydır korunduk sonra korunmadık dedimm.baktı rahim ağzında biraz kızarıklık var dedi.neo-penatron forte l diye bi fiitl ve monodoks ilaç verdi.1 hafta kullan dedi.
yumurtalıkların biraz tembel çalışan yumurtalık tipine benziyo dedi.dün adetimin 9.günüydü buna rağmen bi yumurta var dedi.
cumartesi pazartesi ve çarş.birlikte olun dedi.
14 haziranda progston istiyorum ve eşinden sperme testi istiyorum dedi
her iki sonucuda alıp yanıma gelin dedi.
böyle işte

Canım iyi bi doktora benziyo, yapabileceği, ilk etapta isteyebileceği herşeye bakmış. baştan savma yapmamış işini, doktorunu tuttum, söylediklerini aynen yap, yakında meleğine kavuşacaksın inşallah yerimseniben

CAnımmmm!Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle bundan sonra...Sen kalbini gönlünü ferah tutmaya devam et yeter...
Umarım en kısa zamanda bedenen olmasa da psikolojik olarak kendini toplamış olur ve aramıza yeniden dönersin.
Seni çok sevdiğimizi unutma canım benim!

canım banada iyi bi dr gibi geldi.... devam et bu dr.la...sabırlı ol sende.stres yapmaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…