Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canım seni merak ettik ( doktora gittinmi ? bu arada henüz yeni hamişimiz yok (

merhaba canım bizde seni merak ediyorduk...üzülme canım ya daha herşey beli değilki bak hala daha hasta olmamışsın...hiç doktora gittinmi canım?

gitmedim valla.. en son kıçımı başımı 2 hafta önce açmıştım zaten... ya anlamadığım bir anormallik yoktu.. hayatımda adetim gecikmemiştir... biz bebek çalışmalarına başladık yaa, düzenli olması gerekio ya bu meletin... şimdi bozdu düzeni...
ne şans... kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım seni merak ettik ( doktora gittinmi ? bu arada henüz yeni hamişimiz yok (

yok gitmedim canım yaa.. gitmicemde.. aslında aklım hep sizdeydi.. ama girersem hatırlıcam die girmedim...

evet canım haklısın :teselli: doktora görünsen iyi olmaz mı gerçi yeni gitmişsin ama.. o zaman stresten gecikti..neyse sıkma canını tatlım hayırlısı böyleymiş napalım :teselli:

seni çok iyi anlıyorum canım..benimde 10 gün gecikince böyleydim...beklemek çok zor bişey yaa...ama inşallah hamilesindir canım... senin için çok dua edicem...

evet canım haklısın :teselli: doktora görünsen iyi olmaz mı gerçi yeni gitmişsin ama.. o zaman stresten gecikti..neyse sıkma canını tatlım hayırlısı böyleymiş napalım :teselli:

hani daha önce gitmemiş olsam gidicem... ayrıca tüm hormon testlerim ve diğer testlerimde normal çıktı..kesin psikolojik benimkisi... beklicem artık ne zaman gelirse...

seni çok iyi anlıyorum canım..benimde 10 gün gecikince böyleydim...beklemek çok zor bişey yaa...ama inşallah hamilesindir canım... senin için çok dua edicem...

cuma günü kan testi yaptırdım 0.5 çıktı.. gebelik yok... gecikme var sadece... :çok üzgünüm:

Kızlar benim kafammm çok karışık yaa..Dün bütün gün parçacıklı kanamam oldu.Bugün tamamen kesildi. Testi tekrarladım hala silik ama koyulaşmış..Eger yaşadıgım düşükse ne zaman tamamen negatif çıkar? Yada napabilirim.Türkiye'ye dönmeme daha 14 gün var.. nolur yardım..

benim bu konularda hiç bilgim yok canım.. inşallah böyle bir şey yaşamıyorsundur...

hani daha önce gitmemiş olsam gidicem... ayrıca tüm hormon testlerim ve diğer testlerimde normal çıktı..kesin psikolojik benimkisi... beklicem artık ne zaman gelirse...

evet canım tamamen psikolojik umarım gelir de rahatlarsın :1hug:

canım anlattığın durum düşüğe benziyor ama benimde bilgim yok yanlış yönlendirmeyim seni..işallah öyle değildir oralarda herhangi bir hastane falan yok mu canım ya?

Karaçi'deyim.Burda hastaneye gitsem başka bir mikrop kaparım diye korkuyorum..Ki önceden kapanlarda oldu offf birsürü yere yazdım herkese soruyorum kimse net bişey söyleyemiyor.. Herkesde farklı tabii.. kanama durmamış olsaydı gidecektim ama tamamen kesildi.offf

öff ben bunları aştım artık ilgilenmiyorum böyle şeylrle en gıcık olduğum şey kadın doğumcuların şu bacağını ayırarak oturduğun masaları varya işte o

canım anlattığın durum düşüğe benziyor ama benimde bilgim yok yanlış yönlendirmeyim seni..işallah öyle değildir oralarda herhangi bir hastane falan yok mu canım ya?

ya yabancı ülkede derdini anlatmak kadar kötü bir durum yok... biz italyada bi seferinde bir arkadaşı hastaneye götürmek zorunda kaldık... :1shok: korkunçtu... ayrıca hastaneleri dökülüyordu... onlarında devletle alakalı yerleri bizimkilerle aynı merak etmeyin.. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…