yeni uyanmadım şekerim yeni girdim diye öyle söyledim yoksa işlerimi bile bitirdim:teytey:
kızlar merhaba...
nasılsınız... ben cuma akşamı üzücü haberi aldıktan sonra size sonucu yazıp bir dahada giremedim buraya... 2 gün unutmak istedim herşeyi... zaten halada hastalanmadım...
neler yaptınız? haftasonu topicimizden hamiş çıktımı?
KIZLAR...... kırmızı kart şimdi gördüm. smartcım beni listeden lisebilirsin.
allahım hayırlısını ver yarabbimmmmm
merhaba canım bizde seni merak ediyorduk...üzülme canım ya daha herşey beli değilki bak hala daha hasta olmamışsın...hiç doktora gittinmi canım?
hoşgeldin canım seni merak ettik( doktora gittinmi ? bu arada henüz yeni hamişimiz yok (
gitmedim valla.. en son kıçımı başımı 2 hafta önce açmıştım zaten... ya anlamadığım bir anormallik yoktu.. hayatımda adetim gecikmemiştir... biz bebek çalışmalarına başladık yaa, düzenli olması gerekio ya bu meletin... şimdi bozdu düzeni...
ne şans... kafamçokkarıştı
yok gitmedim canım yaa.. gitmicemde.. aslında aklım hep sizdeydi.. ama girersem hatırlıcam die girmedim...
gitmedim valla.. en son kıçımı başımı 2 hafta önce açmıştım zaten... ya anlamadığım bir anormallik yoktu.. hayatımda adetim gecikmemiştir... biz bebek çalışmalarına başladık yaa, düzenli olması gerekio ya bu meletin... şimdi bozdu düzeni...
ne şans... kafamçokkarıştı
yok gitmedim canım yaa.. gitmicemde.. aslında aklım hep sizdeydi.. ama girersem hatırlıcam die girmedim...
evet canım haklısın :teselli: doktora görünsen iyi olmaz mı gerçi yeni gitmişsin ama.. o zaman stresten gecikti..neyse sıkma canını tatlım hayırlısı böyleymiş napalım :teselli:
seni çok iyi anlıyorum canım..benimde 10 gün gecikince böyleydim...beklemek çok zor bişey yaa...ama inşallah hamilesindir canım... senin için çok dua edicem...
cuma günü kan testi yaptırdım 0.5 çıktı.. gebelik yok... gecikme var sadece... :çok üzgünüm:
Kızlar benim kafammm çok karışık yaa..Dün bütün gün parçacıklı kanamam oldu.Bugün tamamen kesildi. Testi tekrarladım hala silik ama koyulaşmış..Eger yaşadıgım düşükse ne zaman tamamen negatif çıkar? Yada napabilirim.Türkiye'ye dönmeme daha 14 gün var.. nolur yardım..
hani daha önce gitmemiş olsam gidicem... ayrıca tüm hormon testlerim ve diğer testlerimde normal çıktı..kesin psikolojik benimkisi... beklicem artık ne zaman gelirse...
evet canım tamamen psikolojik umarım gelir de rahatlarsın :1hug:
hepinizi çok seviyorum... şu anda buraya gelseniz hepinizi sevgiyle kucaklarım heralde... mafoldumben:1hug:
Kızlar benim kafammm çok karışık yaa..Dün bütün gün parçacıklı kanamam oldu.Bugün tamamen kesildi. Testi tekrarladım hala silik ama koyulaşmış..Eger yaşadıgım düşükse ne zaman tamamen negatif çıkar? Yada napabilirim.Türkiye'ye dönmeme daha 14 gün var.. nolur yardım..
canım anlattığın durum düşüğe benziyor ama benimde bilgim yok yanlış yönlendirmeyim seni..işallah öyle değildir oralarda herhangi bir hastane falan yok mu canım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?