İşte o yüzden kızıyorum ya ben de, şimdi özür dilesem, kendini haklı görecek, yine aynı şeyleri beklicek, ama ben artık beni anlamasını istiyorum, ikisi de çok bencillik yapıyo hiç bizi düşünmüyolar ve ben bu kez alttan almicam, hiçbişey olmamış gibi arayıp konuşucam yine, ama özür de dilemicem bana ne:sinifsinif:
İşte o yüzden kızıyorum ya ben de, şimdi özür dilesem, kendini haklı görecek, yine aynı şeyleri beklicek, ama ben artık beni anlamasını istiyorum, ikisi de çok bencillik yapıyo hiç bizi düşünmüyolar ve ben bu kez alttan almicam, hiçbişey olmamış gibi arayıp konuşucam yine, ama özür de dilemicem bana ne:sinifsinif:
canım bende annemi çok kırıyorum yeri geldiğinde ne kadar haklı olsamda kendime kızıyorum sonra anlamıyo boşuna ne bu çaban diyorum
sen annenle konuş bağırdığın için özür dile ama kendinden ödün verme sakın onlar kendilerini hep haklı görüyolar sonra
sende annenede kaynananada eğer yakınlarsa hafta içi gitt ben öyle yapıyorum hafta sonu çok acil bişe olmayınca çağırmıyolar benide kocamıdaa
oy benim inatçı kankim..valla haklı değilsin diyemiycemm.
ne güzel hanım hanım misafirlerini ağırlamışsınn..gurur duyması lazımm annenin...
canım bende annemi çok kırıyorum yeri geldiğinde ne kadar haklı olsamda kendime kızıyorum sonra anlamıyo boşuna ne bu çaban diyorum
sen annenle konuş bağırdığın için özür dile ama kendinden ödün verme sakın onlar kendilerini hep haklı görüyolar sonra
sende annenede kaynananada eğer yakınlarsa hafta içi gitt ben öyle yapıyorum hafta sonu çok acil bişe olmayınca çağırmıyolar benide kocamıdaa
oy benim inatçı kankim..valla haklı değilsin diyemiycemm.
ne güzel hanım hanım misafirlerini ağırlamışsınn..gurur duyması lazımm annenin...
süper fikirr...bide büyüklere gidince çok kıpır kıpır olmayın..yorgun gözükün..(ki yalanda değill.. kaydirigubbakcemile3 anlasınlarr..hıı bunlar çok yoruluyo desinler.bire beş katın anlatınn..
benim kayınvalidemler gelince annemde gıcık oluyoo ne kadar uğraştın yemek felan zaten çalışıyorsun bende diyorum sende gel yeterki sanada yaparımm:)
ki kayınvalidemler gelince görümcemler iki dk oturmaz sağolsunlar zaten ayda yılda bi gelirler çalışıyoruz diye
Canım zaten ben ve annem merkezdeyiz, kayınvaldemler de ilçede, anneme hafta içi bi akşam gidiyoruz, genelde de akşam geç çıktığım zamanlarda yemeğe oraya geçiyoruz, kayınvaldeme de ancak hafta sonu, çünkü 45 dak. yol var otobüsle, hafta içi gidilmiyo :sinifsinif: ozaman da bölünüyoruz böyle işte :sinifsinif:
Of bilmiyorum yaa, belki de başından beri böyle alıştırarak biz hata ettik, nasıl alıştırdıysan aynen deam etmesini bekliyo onlar da haklı olarak, ama biz de başka şeylerle uğraşırken ihmal edebiliyoruz artık, iş güç artıyo, çocuk mocuk derken hastanelerde de yoruluyoruz, artık eskisi gibi zaman ayıramıyoruz onlara, onlar da bozuluyo haliyle bilmiyorumkismile
aman diyim Elif memlekete giderseniz sakın benim yaptığım hatayı yapma, çok alıştırma, baştan nasıl başlarsan öyle gider bak benden sana kanki nasihati :sinifsinif:
hıı.demekki dünürlerin arasında herzaman var bi soğuk savaşşş.. bilmiyorumkismile
hıı.demekki dünürlerin arasında herzaman var bi soğuk savaşşş.. bilmiyorumkismile
canım aslında ne istediklerini onlarda bilmiyo kendi oğulları kaynanasını sevse kıskanıyolarrr ama elin oğlu kendilerini sevsin istiyolar elin oğlundan kastım damatttt genelde el oluyoodaakaydirigubbakcemile3
Her zaman canım her zaman :sinifsinif: hiç olmayanı görmedim, hele de torun olunca torunlarını kıskanıyolar ya birbirlerinden işte ozaman daha bi gün yüzüne çıkıyo savaş, daha da kızışıyo ortalık alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, teşekkür ederim sizinle konuşmak çok iyi geldi bana :sinifsinif: hep içime atıp duruyodum, malum kocişe de anlatamazdım bu durumu, anneme karşı dolardı o da ozaman :sinifsinif:
Şimdi benim lab.da kurs başlicak başka öğretmenin, çıkıyorum ben yerimseniben
Yarın görüşürüz kepeleklerim, sizi çok seviyorum :asigim: baş baaaaşşşşşşş opuyorumnanaktan
Of bilmiyorum yaa, belki de başından beri böyle alıştırarak biz hata ettik, nasıl alıştırdıysan aynen deam etmesini bekliyo onlar da haklı olarak, ama biz de başka şeylerle uğraşırken ihmal edebiliyoruz artık, iş güç artıyo, çocuk mocuk derken hastanelerde de yoruluyoruz, artık eskisi gibi zaman ayıramıyoruz onlara, onlar da bozuluyo haliyle bilmiyorumkismile
aman diyim Elif memlekete giderseniz sakın benim yaptığım hatayı yapma, çok alıştırma, baştan nasıl başlarsan öyle gider bak benden sana kanki nasihati :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, teşekkür ederim sizinle konuşmak çok iyi geldi bana :sinifsinif: hep içime atıp duruyodum, malum kocişe de anlatamazdım bu durumu, anneme karşı dolardı o da ozaman :sinifsinif:
Şimdi benim lab.da kurs başlicak başka öğretmenin, çıkıyorum ben yerimseniben
Yarın görüşürüz kepeleklerim, sizi çok seviyorum :asigim: baş baaaaşşşşşşş opuyorumnanaktan
Kızlar gırdım ama kalamadan cıkıyorum kocam geldi..hadi allaha emanet olun
sedefff canım çok sevindimm sonuçlarına bak sana demiştimm bişe çıkmıycak
allah ın izniyleee
hiç bi zaman bi doktora göre hareket etme bencee ben dersimi aldım
hadi şimdi cinsiyet zamanıı bakalım prensesmi prensmi meleğimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?