Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım bende annemi çok kırıyorum yeri geldiğinde ne kadar haklı olsamda kendime kızıyorum sonra anlamıyo boşuna ne bu çaban diyorum
sen annenle konuş bağırdığın için özür dile ama kendinden ödün verme sakın onlar kendilerini hep haklı görüyolar sonra
sende annenede kaynananada eğer yakınlarsa hafta içi gitt ben öyle yapıyorum hafta sonu çok acil bişe olmayınca çağırmıyolar benide kocamıdaa

oy benim inatçı kankim..valla haklı değilsin diyemiycemm.
ne güzel hanım hanım misafirlerini ağırlamışsınn..gurur duyması lazımm annenin...

süper fikirr...bide büyüklere gidince çok kıpır kıpır olmayın..yorgun gözükün..(ki yalanda değill.. kaydirigubbakcemile3 anlasınlarr..hıı bunlar çok yoruluyo desinler...

ne güzel hanım hanım misafirlerini ağırlamışsınn..gurur duyması lazımm annenin...

benim kayınvalidemler gelince annemde gıcık oluyoo ne kadar uğraştın yemek felan zaten çalışıyorsun bende diyorum sende gel yeterki sanada yaparımm:)
ki kayınvalidemler gelince görümcemler iki dk oturmaz sağolsunlar zaten ayda yılda bi gelirler çalışıyoruz diye

Canım zaten ben ve annem merkezdeyiz, kayınvaldemler de ilçede, anneme hafta içi bi akşam gidiyoruz, genelde de akşam geç çıktığım zamanlarda yemeğe oraya geçiyoruz, kayınvaldeme de ancak hafta sonu, çünkü 45 dak. yol var otobüsle, hafta içi gidilmiyo :sinifsinif: ozaman da bölünüyoruz böyle işte :sinifsinif:

Of bilmiyorum yaa, belki de başından beri böyle alıştırarak biz hata ettik, nasıl alıştırdıysan aynen deam etmesini bekliyo onlar da haklı olarak, ama biz de başka şeylerle uğraşırken ihmal edebiliyoruz artık, iş güç artıyo, çocuk mocuk derken hastanelerde de yoruluyoruz, artık eskisi gibi zaman ayıramıyoruz onlara, onlar da bozuluyo haliyle bilmiyorumkismile
aman diyim Elif memlekete giderseniz sakın benim yaptığım hatayı yapma, çok alıştırma, baştan nasıl başlarsan öyle gider bak benden sana kanki nasihati :sinifsinif:

valla okdar hiperaktifimdir kayınvalideme gidince asla bişe söylemez bana yap diyee.bayramda seyranda sadece çok yorulurum onun haricinde paşalar gibiyim valla
özellikle hafta içi gidiyorum iş çıkışıı en azından yemek sorunum olmmuyooo
ondada zaten bi iki saat anca oturuyoruzzz

hıı.demekki dünürlerin arasında herzaman var bi soğuk savaşşş.. bilmiyorumkismile

tatlım daha yeni evlisin annen anlamaz şimdi ama ilerde anlıycak
hem sen annene bir gidiyorsan kayınvalidene on kerede gidebilirsin yanii normaldirrr
bunu anlıycak merak etme senn ama sen o anlıyana kadar kendini yıpratma boşuna sonra çok kafana vurursunn

bak benim annem yengemle habire gezerlerr
ben hafta sonu kayınvalidemle yada görümcelerle bi yere gidince annem kıskanırdıı gıcık gıcık laf sokardııı ama sonra dönüp bi kendine bakmayı akıl etti nihayetindee çünkü o heran geliniyle
yani boşuna geriyorsun kendini sen git gerisini boşverr

hıı.demekki dünürlerin arasında herzaman var bi soğuk savaşşş.. bilmiyorumkismile

Her zaman canım her zaman :sinifsinif: hiç olmayanı görmedim, hele de torun olunca torunlarını kıskanıyolar ya birbirlerinden işte ozaman daha bi gün yüzüne çıkıyo savaş, daha da kızışıyo ortalık alsanaalsanasmile

canım aslında ne istediklerini onlarda bilmiyo kendi oğulları kaynanasını sevse kıskanıyolarrr ama elin oğlu kendilerini sevsin istiyolar elin oğlundan kastım damatttt genelde el oluyoodaakaydirigubbakcemile3

canım aslında ne istediklerini onlarda bilmiyo kendi oğulları kaynanasını sevse kıskanıyolarrr ama elin oğlu kendilerini sevsin istiyolar elin oğlundan kastım damatttt genelde el oluyoodaakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, teşekkür ederim sizinle konuşmak çok iyi geldi bana :sinifsinif: hep içime atıp duruyodum, malum kocişe de anlatamazdım bu durumu, anneme karşı dolardı o da ozaman :sinifsinif:
Şimdi benim lab.da kurs başlicak başka öğretmenin, çıkıyorum ben yerimseniben
Yarın görüşürüz kepeleklerim, sizi çok seviyorum :asigim: baş baaaaşşşşşşş opuyorumnanaktan

siz bide beni görün doğum yapıncasempatiksalakcinni
keşke girebilsemde yazsam sizeee olanlarıı
ikiside konuşmuyolarrr ve nasıl gelecekelr ne yapacaklar çok merak ediyorum şimdiden
önceden kara kara düşünürdüm evde mevlüt okutsam ayrı ayrı okuturdum hep bi eşimin tarafını çağırırdım bi kendi tarafımı ayrı ayrııı
şimdi sadece gülüyorum artık ben değil onlar düşünsün diyorumm bunca sene konuşmayan onlar demi amadelikafadulden

güle güle balımmmopuyorumnanaktan
kesinlikle anlatma sakınnnn

tamam canım..bunu ilk söyleyen değilsin...bu konudan çekiniyordum zaten..tavsiyene uyucam.ben kendi aileme çok düşkünüm..inşallah farkında olmadan ayrımcılık yapmam...
ama benim kayınvalidem öyle sorun yapmıyo..ona gittin bana geldin falann....en azından şimdilik..ilerisi için bilemem...

görüşürüz datlımmm...hiiiiççç takma kafanı..hiç suçun yok senin..sen kocişinle mutlu olmaya bakk..ama annenide ara..hergün arıyomuşun mademm,,alışıtırmışınn..hadi baş başşş... Şeniz

PAZARTESİ KAN SONUCU KÖTÜ ÇIKSA BİLE TAKMICAM ÇÜNKÜ YAŞTAN DOLAYI
OTOMATİKMAN YÜKSELİYOMUŞ RİSK..
BAKALIM KONTESCİM KAÇINCI HAFTADA BELL OLURKİ
2 HAFTA SONRA RAHİM AĞZI İÇİN ÇAIRDI DR.
14.HAFTA OLCAK NASİPSE BELKİ BELLİ OLUR HEMİ zemuszemus

İPEKKKKKKKKKKKK YETİŞEBİLDİMMİ SANA
ÇOK ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN GÜLÜM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…