bugün herkes erkenden kaçtı(
ay ssat geçmek bilmedi..yarın olsada aşkitomu görsem bi an önce... :asigim:
PAZARTESİ KAN SONUCU KÖTÜ ÇIKSA BİLE TAKMICAM ÇÜNKÜ YAŞTAN DOLAYI
OTOMATİKMAN YÜKSELİYOMUŞ RİSK..
BAKALIM KONTESCİM KAÇINCI HAFTADA BELL OLURKİ
2 HAFTA SONRA RAHİM AĞZI İÇİN ÇAIRDI DR.
14.HAFTA OLCAK NASİPSE BELKİ BELLİ OLUR HEMİ zemuszemus
İPEKKKKKKKKKKKK YETİŞEBİLDİMMİ SANA
ÇOK ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN GÜLÜM
KOCANMI GELİYO ELSOINCUM
GÖZÜNAYDIN GÜZELİM :1hug:
canım dediğin gibi bişe çıksada sonuçlarda sen ona bağlı kalma bence içini ferah tut.
Belli olur canım gösterirse senin sıpaaaa
yok datlım ben gidiyorum inşallah yarın..önce hastaneye ordan memlekete..iki gün izinde alıcam sanırım..hasret giderelim biraz...çok ayrı kaldık... :asigim:
berencim bu arada bizim iki tane kazan dibimiz varrr...birini 39 yaşında normal doğurdu annem..Diğerinide 42 yaşında doğurdu.. Hiçte öyle yaşından dolayı yok şu bu denilmedi..ultrrasonlara girdi çıktı o kadar...üstelik kıza hamileyken ev yapılıyodu bizimm..pire gibi ordan oraya koştu..diyeceğim o ki sakınan göze ççöp batarr..sen düşünme onları..hem yaşında ne varmış senin..artık insanların çoğu geç yaşta doğuruyo...
Risk muhakkak vardır...herzaman..sen gönlünü ferah tut...
iyi geceler kıslarrrrr ben kırmızı kartı yedim..:gitme::gitme:
sabah merak edersiniz diye şimdiden yazayım dedim..önümüzdeki maclara bakıcaz artıkım..aklinialirimsmile
yeni adet tarihim 2 temmuz yazarsınız kıslarrrr öptümmmopuyorumnanaktan
sabah merak edersiniz diye şimdiden yazayım dedim..önümüzdeki maclara bakıcaz artıkım..aklinialirimsmile
olsun canım..canın sağolsunnn...hiç üzülme..Rabbim hayırlı zamanda versin inşşş...iyi geceler kıslarrrrr ben kırmızı kartı yedim..:gitme::gitme:
günaydın kudurukkk...Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmmmm opuyorumnanaktan
Of ben de adet olsam artık yaa, ilacı bırakalı 3 gün oldu hala tık yok bilmiyorumkismile doktorumu özledim bir an önce kırmızılar gelse de kavuşsak doktorcumla :asigim: ay kociş bu dediklerimi duysa bidaha asla beni ona göndermez :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?