selamlar kızlar nasılsınız
ayşe geldimi hiç haber varmı
ben bugün başka hast.de tekrar test yaptırdım
kanla ilgili pzt sonuç çıkacak
ama ult.da herşey normal ense kalınlığı falan.
dr. kan işin içine girdiğinde 35yaş olunca otomatikman risk çıkar dedi
o yüzden ult.daki değerler çok önemli kafanıza hiç takmayın dedi..
çok şükür içim rahatladı epey..
YA kızlar var ya, diyosunuz ya bazen ailemden uzağım özlüyorum ediyorum diye, inanın en güzeli aslında biliyo musunuz, ben bunu anladım, iki tarafa da yakın olunca hangi birini idare edeceğini şaşırıyosun, kayınvaldem her haftasonu gidelim istiyo, annem her hafta gidelim, her gün arayalım istiyo, bi gün aramasam bozuluyo, iki hafta üstüste kayınvaldeme gidecek olsam bozuluyo, çok zor yaa, keşke iki taraftan da uzak olsaydık, başbaşa kalsaydık diyoruz bazen, ikimiz de çok bunalıyoruz yaa, bi haftasonumuz var zaten dinlenebileceğimiz, onu da ailelerimizin gönlünü hoş tutmaya çalışarak geçiriyoruz :sinifsinif: şu tatilin bir an önce gelmesini biraz da o yüzden istiyorum, bikaç hafta da olsa uzaklaşacaz ya burdan çok iyi gelecek bize :sinifsinif:
YA kızlar var ya, diyosunuz ya bazen ailemden uzağım özlüyorum ediyorum diye, inanın en güzeli aslında biliyo musunuz, ben bunu anladım, iki tarafa da yakın olunca hangi birini idare edeceğini şaşırıyosun, kayınvaldem her haftasonu gidelim istiyo, annem her hafta gidelim, her gün arayalım istiyo, bi gün aramasam bozuluyo, iki hafta üstüste kayınvaldeme gidecek olsam bozuluyo, çok zor yaa, keşke iki taraftan da uzak olsaydık, başbaşa kalsaydık diyoruz bazen, ikimiz de çok bunalıyoruz yaa, bi haftasonumuz var zaten dinlenebileceğimiz, onu da ailelerimizin gönlünü hoş tutmaya çalışarak geçiriyoruz :sinifsinif: şu tatilin bir an önce gelmesini biraz da o yüzden istiyorum, bikaç hafta da olsa uzaklaşacaz ya burdan çok iyi gelecek bize :sinifsinif:
Ya demin konuşurken dedim ki bikaç gündür kocişin tayin işleriyle uğraşıyoz, okul falan araştırdık, tamamladık sonunda tercihlerini, inşallah gelecek bu tarafa dedim, aman canım nolacak o gelmezse sen gidersin çarşambaya, sen de oralı oldun zaten artık dedi :sinifsinif: bak bak nasıl da laf sokuyo yaaa :gitme:
Ya demin konuşurken dedim ki bikaç gündür kocişin tayin işleriyle uğraşıyoz, okul falan araştırdık, tamamladık sonunda tercihlerini, inşallah gelecek bu tarafa dedim, aman canım nolacak o gelmezse sen gidersin çarşambaya, sen de oralı oldun zaten artık dedi :sinifsinif: bak bak nasıl da laf sokuyo yaaa :gitme:
kaydirigubbakcemile3 ay kıyamam sanaaa..ay annen baya celallenmiş..kaynananı sevmida ondanmı bu kadar tepki verdi.. bilmiyorumkismile
ama bende sevmesem dünürümü kızımın onunla bal badem olmasına sinir olurdummm... kaydirigubbakcemile3
Ya bir araya gelince onlar da bal badem ama aslında soğuk savaş var aralarında işte, tipik dünür kıskançlığı :sinifsinif:
Ben de kayınvaldemle bal badem değilim aslında, biraz olsun mesafeliyimdir, çok sırnaşık ana kız gibi olamam kayınvaldemle, ama benim annemin benden beklediklerini kayınvaldem de oğlundan bekliyo tabiki, biz de her iki tarafın gönlünü hoş edecez derken ortalık karışıyo offffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif: öyle bunaldım ki artık, kaçıp gitmek istiyorum valla yaaaaa mafoldumben
Kızlar ben cıkıyorum karasu allah yardımcın olsun ıdare etmek gercekten zor ben de o İŞİ yazın yasıyom...ama benım annem degıl kayınvalıdem yapıyo...cunku bızı bunaltıyolar bızde semınerlerı verıp kacıyoz ordan...
Napalım bızım evde karısan yok ...kafamıza gore takılabılıyoz denıze gıdıyoz...ama esımın evınde ne yapsak bıze mudahele edıyolar bolece esımde bana hak verıyo
ve tabana kuvvet kacıyoz..bır haftada ayrı takılıyoz o kendı evınde ben kendı evımde..yazı bıtırıyoz ama torun gelınce vay benım halıme...
,amın canm benım evet ınan gormedım ama senın de aracılığınla tum ark larıma teşekkur ederım dualrı için her şey içinnnnnn allahım tum ısteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versın ınş. benım de sağlıklı bı şekılde elıme kucağıma almayı nasıp etsın rabbimmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Merhaba kızlar,
Haberi almışsınız bugün konbtes arayınca çok şaşırdım sabah henüz ilacımı almadıgım için ağrım vardı konusmaya zor derman buldum...mesajlarınızla çok moral buldum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Pazartesi akşamı doktora gittiğimde ayaklarımın şiştiğini ve bebegımın hareketlerını az hissettiğimi söylediğimde doktorum alaylı bi şekilde gülüp olucak ayşecim bunlar bebegınde hergun aynı hareketlılıkte olmayabilir dedi..ben endişlendım gene lütfen bi bakalım dedim baktık ve bebegımın kalbi atmıyordu...doktorum şok oldu ama ben mahvoldum....nasıl ağladım nasıl kendımden gectım bu ıkıncı kez bebegımın kalbi durması olayı ama bu sefer farklıydı kocamandı kızım yaramazdı hareketliydi...beklemeye daha çok başladıgımdı...Başka ve daha büyük bi hastaneey gidip emın olmak istedım durumdan ve yenimhalalle kadın doğum hastanesıne gitim ordada aynısını söyledıler ve yüksek gizli tansiyon gibi gözüküyor tahlıl yapıcaz bakıcaz emın olucaz...sanada suni sancı verip doğurtcaz dediler.
tahliller sonucu hormonlar olarak bende hiçbi sorun çıkmadıgı gibi idrarımda da protein çıkmadıgı için bebegımın ölme sebebının sandıkları gibi yüksek tansiyon olmadıgını isersek bebege otopsi yapabilceklerini söylediler.bizde istediğimizi söyledik.otopsi yapıldı sonucu henüz çıkmadı....doğumdan 15-20 gün sonra ise çapa tıp fakültesinde infertilite polikliniğine gidip bu işin üstüne ayrıca gitmemi tavsiye ettiler...çapa daha iyi dedi doktorlar...2 tane karnımda bebegım öldüğü için bi üçüncüsü şansa bırakılmıycak yani...ama otopsi ve bana yapılcak diğer tahlıllerde temız çıkarsa napılıcak bilmiyorum...
ama hamılelıgımde hiçbir ihmalde bulunmadıgımı ve hatta doktorları usandıracak şekilde
kontrollere gittğğimi düşünüyorum aksine bana vitamın verirken bile kullanmama gerek bile olmadıgını söyleyecek kadarda rahattılar çünki normalde sağlıklı bi insanım gebelıktede ilk aylarda yaşadığım kanama hariç başka hiçbi sıkıntı yaşamadım...yaşadıysamda bile bu hep doktorlarımın bilgisi dahılındeydı bundan sonra riskli gebelıkler konusunda uzman bi doktorla devam ettiricem tahıllerımı ve tadvimi inşallah...
Doğum...
Doğumum çok kolay oldu sabah 9 dan akşam 9 a kadar sancı çektim ama sanırım adet sancılarımda çok şiddetli oldugu için bu sancı bana çok ağır gelmedi zor gecen bi adet gibiydi...yalnız son yarım saat feci sancılar çektiğimi söyleyebilirim doğumda 5 dakıkada gerçekleşti...ve doğumdan sonra 1 saat ıcınde ayaklanmıştım bile ve endımı çok iyi hissediyordum...şu andada iyiyim sadece biraz belim ağrıyo
işte böyle kızlar çok üzüldüm çok ağladım ama hiçbişey geri gelmiyo en çokta doğumhandeden cıkarken kucağında bebekleriyle çıkanların yanında tekerleklı sandalyede benım tek ve kucağı boş oluşum o an mahvoldum benımle beraber doğumu bilen diğer kladınlarda ağladılar ama kucaklarındaydı bebekleri...doğum sonu servısıde yatarken sabaha kadar yenıdopğmuş bebekelrın sesleri vardı...o sesi çok sevmeme rağmen uyudum duymamak için...
kısaca özetlenmeye çalıştrım canlarım hepinize tekrartekrarteşekkür ederim mesajalrını yazdıkalrınız moral oldu bana güç verdi sağolun iyiki varsınız....
karasuuu canımm burda aslında haksız olanlarrr annelerr sen değilsin sen iki arada bi derede kalmışsınn annelerde burda önceden gelin olduklarını unutuyolarrr bence
ama canım benim allah daha kötü dert vermesinn bırak dünürler birbirlerini sevmeyi versinlerrr
benim annemle kayınvalidem karşılıklı apartmanlarda oturuyolarr ve sokakda görseler birbirlerini görmemezlilkten geliyolarrr artıııııı eşimde annemlere gitmiyoo malum sebeplerden dolayıı o yüzden diyorum ya allah beterinden korusun diyee benim ömrüm bitti dört senedir idare edicem diyee artık boşladım ne ben takıyorum ne kocişimm
şimdi meleğimide kucağıma alınca iştende kurtulucam inşş bakalım o zaman ne yapacaklar
aman yaaa..halbuki bilmezlerki siz çocuk için uğraştınız..bir iki problem çıktı..hiç bunların derdi varmı yokmu diye soran yok...Ya bir araya gelince onlar da bal badem ama aslında soğuk savaş var aralarında işte, tipik dünür kıskançlığı :sinifsinif:
Ben de kayınvaldemle bal badem değilim aslında, biraz olsun mesafeliyimdir, çok sırnaşık ana kız gibi olamam kayınvaldemle, ama benim annemin benden beklediklerini kayınvaldem de oğlundan bekliyo tabiki, biz de her iki tarafın gönlünü hoş edecez derken ortalık karışıyo offffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif: öyle bunaldım ki artık, kaçıp gitmek istiyorum valla yaaaaa mafoldumben
canım olsun problem değil...açıklama yapmana gerek yok..öpüyorum seni...Elson msn kapandı ınternet sorun ya gülüm burda ondan yanlış anlama..ok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?