Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım aynı durum bendede var hep arada kalan biz oluyyoruz aynı sen gibi yani üzülme sen sıkma canını annen dayanamaz yarın normale döner meraklanma sen
anlat onada kayınvalidenle onun arasında kaldığını

canım benim çok sevindim senin adına

bu konuda gerçekten haklısın canım..ben annemlere uzagım ama kayınvaldeme çok yakınım onlara kalsa hergün orda olalım istiyolar ama sonucta bizimde kendimize göre bi hayatımız var yeri geldimi insanın evden cıkası bile gelmiyor evini özlüyor insan ya...gerçekten bu büyükler biz yeni genç evlileri hiç anlamıyolar ya da anlamaya çalışmıyolar...ogullarından bir tülü kopamıyolar hep dizlerinin dibinde olsun istiyolar...hatta bazıları gelininden kıskanıyor oglunu ya böyle bişey olabilirmi...Allah korusun ölelerinden.gerçekten de her iki tarafı idare etmek çok zor...ama diyorumki bazen eger biri yakınımda olması gerekiyorsa o da kendi annem olsaydı da kayınvalidem uzak olsaydı boshayallersmile

Ya demin konuşurken dedim ki bikaç gündür kocişin tayin işleriyle uğraşıyoz, okul falan araştırdık, tamamladık sonunda tercihlerini, inşallah gelecek bu tarafa dedim, aman canım nolacak o gelmezse sen gidersin çarşambaya, sen de oralı oldun zaten artık dedi :sinifsinif: bak bak nasıl da laf sokuyo yaaa :gitme:

ay varya etrafımdakilerin yüzde sekseni aynı şeyi söylüyo..ama sizde söyleyin..ikinizde çalışıyosunuz anlayışlı olmaları lazımm..eşin annesine söylesin anne çok yoruluyoruz hafta sonlarıda temizlişk işi falan oluyo desin..dbi hafta sonu ddinleniyoruz desin..sende annenle konuş..anne beni sen anlamazsan kim anlar..çok yoruluyorum okulda..hafta sonuda ncak kendi işlerimi hallediyorum de...
ay zor yaa..aşağı tükürsen sakal..yukarı tükürsen bıyık hesabı... sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 ay kıyamam sanaaa..ay annen baya celallenmiş..kaynananı sevmida ondanmı bu kadar tepki verdi.. bilmiyorumkismile
ama bende sevmesem dünürümü kızımın onunla bal badem olmasına sinir olurdummm... kaydirigubbakcemile3

:)) annen bayagı bayagı sevmiyor senin şu kaynanayı...kadın bir bir laf sokuyo valla...yandın sen:)) bir an önce gönlünü yap annenin canım...ona sendeki yerini hatırlatmalısın...ilgi istiyor kadın napsın haksız da değil hani:)

ayy evet canım yaaa hep aynı dert en iyisi uzak olmak bencede seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü tatlım annenle konuş sen her zaman farklısın falan de şimdi o sevmemiş ya dünürünü herşeyi batıyo ana. anneler kızar kırılır ama sen alırsın canım onun gönlünü sıkma tatlım canını

Ya bir araya gelince onlar da bal badem ama aslında soğuk savaş var aralarında işte, tipik dünür kıskançlığı :sinifsinif:
Ben de kayınvaldemle bal badem değilim aslında, biraz olsun mesafeliyimdir, çok sırnaşık ana kız gibi olamam kayınvaldemle, ama benim annemin benden beklediklerini kayınvaldem de oğlundan bekliyo tabiki, biz de her iki tarafın gönlünü hoş edecez derken ortalık karışıyo offffffffffffffffffffffffffff:sinifsinif: öyle bunaldım ki artık, kaçıp gitmek istiyorum valla yaaaaa mafoldumben

Kızlar ben cıkıyorum karasu allah yardımcın olsun ıdare etmek gercekten zor ben de o ıŞı yazın yasıyom...ama benım annem degıl kayınvalıdem yapıyo...cunku bızı bunaltıyolar bızde semınerlerı verıp kacıyoz ordan...
Napalım bızım evde karısan yok ...kafamıza gore takılabılıyoz denıze gıdıyoz...ama esımın evınde ne yapsak bıze mudahele edıyolar bolece esımde bana hak verıyo
ve tabana kuvvet kacıyoz..bır haftada ayrı takılıyoz o kendı evınde ben kendı evımde..yazı bıtırıyoz ama torun gelınce vay benım halıme...

planladıgınız yaz tatili bence ikinizede çok iyi gelicek biraz daha sabret canım bak az kaldı tatile çıkmanıza...başbaşa güzel bir tatil yaparsınız dinlenirsiniz bol bol...

herkes aynı dertten muzdarip...Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...
kendine iyi bak yarın görüşürz tinkerim güle güle... opuyorumnanaktan

,
gökçecim çok çok tebrik ediyorum güzelim..
ayşenin kötü haberiyle aynı gün hamileliğini öğrendim
o yüzden seni tebrik edemedim hayırlısı olsun canım
sağlıkla gelsin inşallah

minikim kolay olmadığını hepimiz biliyoruz alllahım kimseye vermesin
msjımdada söyledim sana ya hani böyle güçlü olacağını biliyordum
çünkü inançlı insanlarız biz.. verende rabbim alanda rabbim diyorsun ya
bize verilende alınanda sınav bizler için diyorsunya gülüm
o yüzden seninle gurur duyuyorum.. senin şefaatçin o iki yavru
allahın izniyle bi tanem inşallah sağlıklı sıhhatli bir yavrun olacak hayırlı bir evlat
rabbim hakedenide görüyor elbette.. :1hug:

karasuuu canımm burda aslında haksız olanlarrr annelerr sen değilsin sen iki arada bi derede kalmışsınn annelerde burda önceden gelin olduklarını unutuyolarrr bence
ama canım benim allah daha kötü dert vermesinn bırak dünürler birbirlerini sevmeyi versinlerrr
benim annemle kayınvalidem karşılıklı apartmanlarda oturuyolarr ve sokakda görseler birbirlerini görmemezlilkten geliyolarrr artıııııı eşimde annemlere gitmiyoo malum sebeplerden dolayıı o yüzden diyorum ya allah beterinden korusun diyee benim ömrüm bitti dört senedir idare edicem diyee artık boşladım ne ben takıyorum ne kocişimm
şimdi meleğimide kucağıma alınca iştende kurtulucam inşş bakalım o zaman ne yapacaklar

ışte o yüzden kızıyorum ya ben de, şimdi özür dilesem, kendini haklı görecek, yine aynı şeyleri beklicek, ama ben artık beni anlamasını istiyorum, ikisi de çok bencillik yapıyo hiç bizi düşünmüyolar ve ben bu kez alttan almicam, hiçbişey olmamış gibi arayıp konuşucam yine, ama özür de dilemicem bana ne:sinifsinif:

sedefff canım çok sevindimm sonuçlarına bak sana demiştimm bişe çıkmıycak
allah ın izniyleee
hiç bi zaman bi doktora göre hareket etme bencee ben dersimi aldım
hadi şimdi cinsiyet zamanıı bakalım prensesmi prensmi meleğimizzz

aman yaaa..halbuki bilmezlerki siz çocuk için uğraştınız..bir iki problem çıktı..hiç bunların derdi varmı yokmu diye soran yok...
ay inşallah memlekete gidince bizde öyle olmayızzz... :umursamaz:
Elson msn kapandı ınternet sorun ya gülüm burda ondan yanlış anlama..ok...
canım olsun problem değil...açıklama yapmana gerek yok..öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…