karasu nereye kactın yınee
karasu nerdeki yaaa..iki kudururdu neşemiz yerine gelirdi..
şimdi söledim canım birazdan gelir yeriz oğluşumla acıkdık yavvvv
selamlar kızlar nasılsınız
ayşe geldimi hiç haber varmı
ben bugün başka hast.de tekrar test yaptırdım
kanla ilgili pzt sonuç çıkacak
ama ult.da herşey normal ense kalınlığı falan.
dr. kan işin içine girdiğinde 35yaş olunca otomatikman risk çıkar dedi
o yüzden ult.daki değerler çok önemli kafanıza hiç takmayın dedi..
çok şükür içim rahatladı epey..
selamlar kızlar nasılsınız
Kızlar çok bozuğum yaa :sinifsinif: annem bana darıldı galiba mafoldumben
selam kızlar merhaba dün amniosenyezi yaptırdım.şimdi gayet iyiyim.kzuzucum nasıl suyu alırken kafasını kaldırmaya çalısıyodu kuzucum. size haber vereyim dedim. işallah sonuclarımızda iyi çıkacak.
selam kızlar merhaba dün amniosenyezi yaptırdım.şimdi gayet iyiyim.kzuzucum nasıl suyu alırken kafasını kaldırmaya çalısıyodu kuzucum. size haber vereyim dedim. işallah sonuclarımızda iyi çıkacak.
hadı gecmıs olsun...
hayırdır karasuyum annen neden darıldıki sana...hem anne bu darılsada 1-2 saat sonra unutur...kıyamaz evlatlarına..
aslm canım hoşgeldin..oyy yer onu teyzesiii...oh oh bugün güzel haberler alıyoruz hamişlerimizden...Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza da almayı nasip eder inş... :Saruboceq:
yok besıncı ayın ıcındesın ama doolmadı tıckerına gore ama drların hesabına gore dolsu sayılır...kagan kocatepe sayfasına gore doldu ...ama bazı hesaplayıcılar bole yapıyo...hmm anladım canım sagol o zaman bende 5 değilim şuan
oooh sevindim çok gözün aydınselamlar kızlar nasılsınız
saol cnm. biraz sancım oluyo arada. o yüzden gene gelirim bugün .şimdi çıkıyom canım. hepiniiz çokkk öpüyorumm.
Hiç sormayın kızlar yaa, bu sefer 3 gündür bozuk ama hissediyorum :sinifsinif:
Geçenlerde kayınvaldem tarafı cümbür cemaat geldiler ya bana haftasonu, o gün ve ertesi gün aramadım diye telefonda bozuk attı bana, onlar gelince beni unuttun dedi :sinifsinif: ben de yoğunluktan ve yorgunluktan unuttum aramayı dedim, çok yoruldum başım çok ağrıdı onları gönderdikten sonra dedim, sen kendin kaşındın, çalışan kadınsın ne işin olur senin okadar kalabalık misafirle dedi bana, o görgüsüzler de yeyip içip dağıtıp gitmişlerdir, iyi yapmışlar senin gibi enayiye dedi :sinifsinif: aslında haklı ama annemin ağzından bunları duymak benim çok canımı sıktı o anda, ben de kızdım, saçma sapan konuşma sen onları sevmiyosun diye ben görüşmicek miyim dedim, biraz da sesimi yükselttim sanırım bunu söylerken bilmiyorumkismile o da bozuldu, üstüne 2 gün hiç aramadı, ben de okulda çok yoğundum zaten aramadım, dün de ayşenin derdine düştük unuttum açıkçası, bugün babam aradı anneme ver de bi de onun sesini duyiyim dedim, soğuk soğuk konuştu benimle, belli ki hala kırgın mafoldumben
Hiç sormayın kızlar yaa, bu sefer 3 gündür bozuk ama hissediyorum :sinifsinif:
Geçenlerde kayınvaldem tarafı cümbür cemaat geldiler ya bana haftasonu, o gün ve ertesi gün aramadım diye telefonda bozuk attı bana, onlar gelince beni unuttun dedi :sinifsinif: ben de yoğunluktan ve yorgunluktan unuttum aramayı dedim, çok yoruldum başım çok ağrıdı onları gönderdikten sonra dedim, sen kendin kaşındın, çalışan kadınsın ne işin olur senin okadar kalabalık misafirle dedi bana, o görgüsüzler de yeyip içip dağıtıp gitmişlerdir, iyi yapmışlar senin gibi enayiye dedi :sinifsinif: aslında haklı ama annemin ağzından bunları duymak benim çok canımı sıktı o anda, ben de kızdım, saçma sapan konuşma sen onları sevmiyosun diye ben görüşmicek miyim dedim, biraz da sesimi yükselttim sanırım bunu söylerken bilmiyorumkismile o da bozuldu, üstüne 2 gün hiç aramadı, ben de okulda çok yoğundum zaten aramadım, dün de ayşenin derdine düştük unuttum açıkçası, bugün babam aradı anneme ver de bi de onun sesini duyiyim dedim, soğuk soğuk konuştu benimle, belli ki hala kırgın mafoldumben
hiç sormayın kızlar yaa, bu sefer 3 gündür bozuk ama hissediyorum :sinifsinif:
Geçenlerde kayınvaldem tarafı cümbür cemaat geldiler ya bana haftasonu, o gün ve ertesi gün aramadım diye telefonda bozuk attı bana, onlar gelince beni unuttun dedi :sinifsinif: Ben de yoğunluktan ve yorgunluktan unuttum aramayı dedim, çok yoruldum başım çok ağrıdı onları gönderdikten sonra dedim, sen kendin kaşındın, çalışan kadınsın ne işin olur senin okadar kalabalık misafirle dedi bana, o görgüsüzler de yeyip içip dağıtıp gitmişlerdir, iyi yapmışlar senin gibi enayiye dedi :sinifsinif: Aslında haklı ama annemin ağzından bunları duymak benim çok canımı sıktı o anda, ben de kızdım, saçma sapan konuşma sen onları sevmiyosun diye ben görüşmicek miyim dedim, biraz da sesimi yükselttim sanırım bunu söylerken bilmiyorumkismile o da bozuldu, üstüne 2 gün hiç aramadı, ben de okulda çok yoğundum zaten aramadım, dün de ayşenin derdine düştük unuttum açıkçası, bugün babam aradı anneme ver de bi de onun sesini duyiyim dedim, soğuk soğuk konuştu benimle, belli ki hala kırgın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?