Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selamlar kızlar nasılsınız
ayşe geldimi hiç haber varmı

ben bugün başka hast.de tekrar test yaptırdım
kanla ilgili pzt sonuç çıkacak
ama ult.da herşey normal ense kalınlığı falan.
dr. kan işin içine girdiğinde 35yaş olunca otomatikman risk çıkar dedi
o yüzden ult.daki değerler çok önemli kafanıza hiç takmayın dedi..
çok şükür içim rahatladı epey..

selam kızlar merhaba dün amniosenyezi yaptırdım.şimdi gayet iyiyim.kzuzucum nasıl suyu alırken kafasını kaldırmaya çalısıyodu kuzucum. size haber vereyim dedim. işallah sonuclarımızda iyi çıkacak.

şimdi söledim canım birazdan gelir yeriz oğluşumla acıkdık yavvvv

ohhh yarasın sana ve oğluşuna...

aslm hşgeldin berenim...ayşe dün geldi sonra gece de girmiş yazmış bize...ondan haber aldıgımız için biraz rahatladık biz de...
seninde sonuçlar iyi çıkmış canım çok sevindim ve diger degerleri de kafana takma doktorun dedigi gibi... boşuna kendini üzmüşsün dün canım...ama rahatlamış olmana gerçekten çok sevindim..Allah başka sıkıntılar vermesin... :Saruboceq:

Hadi gözün aydın kuşum yerimseniben

Kızlar çok bozuğum yaa :sinifsinif: annem bana darıldı galiba mafoldumben

hayırdır karasuyum annen neden darıldıki sana...hem anne bu darılsada 1-2 saat sonra unutur...kıyamaz evlatlarına..

selam kızlar merhaba dün amniosenyezi yaptırdım.şimdi gayet iyiyim.kzuzucum nasıl suyu alırken kafasını kaldırmaya çalısıyodu kuzucum. size haber vereyim dedim. işallah sonuclarımızda iyi çıkacak.

aslm canım hoşgeldin..oyy yer onu teyzesiii...oh oh bugün güzel haberler alıyoruz hamişlerimizden...Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza da almayı nasip eder inş... :Saruboceq:

saol cnm. biraz sancım oluyo arada. o yüzden gene gelirim bugün .şimdi çıkıyom canım. hepiniiz çokkk öpüyorumm.

hmm anladım canım sagol o zaman bende 5 değilim şuan
yok besıncı ayın ıcındesın ama doolmadı tıckerına gore ama drların hesabına gore dolsu sayılır...kagan kocatepe sayfasına gore doldu ...ama bazı hesaplayıcılar bole yapıyo...
oooh sevindim çok gözün aydın

noldu fıstık analar darılmaz kızlarına ole numaradandır o

Hiç sormayın kızlar yaa, bu sefer 3 gündür bozuk ama hissediyorum :sinifsinif:
Geçenlerde kayınvaldem tarafı cümbür cemaat geldiler ya bana haftasonu, o gün ve ertesi gün aramadım diye telefonda bozuk attı bana, onlar gelince beni unuttun dedi :sinifsinif: ben de yoğunluktan ve yorgunluktan unuttum aramayı dedim, çok yoruldum başım çok ağrıdı onları gönderdikten sonra dedim, sen kendin kaşındın, çalışan kadınsın ne işin olur senin okadar kalabalık misafirle dedi bana, o görgüsüzler de yeyip içip dağıtıp gitmişlerdir, iyi yapmışlar senin gibi enayiye dedi :sinifsinif: aslında haklı ama annemin ağzından bunları duymak benim çok canımı sıktı o anda, ben de kızdım, saçma sapan konuşma sen onları sevmiyosun diye ben görüşmicek miyim dedim, biraz da sesimi yükselttim sanırım bunu söylerken bilmiyorumkismile o da bozuldu, üstüne 2 gün hiç aramadı, ben de okulda çok yoğundum zaten aramadım, dün de ayşenin derdine düştük unuttum açıkçası, bugün babam aradı anneme ver de bi de onun sesini duyiyim dedim, soğuk soğuk konuştu benimle, belli ki hala kırgın mafoldumben

olur böyle şeyler canım canını sıkma...annenle yüzyüze tatlı tatlı konuş..eminim seni anlayacaktır...annen senden ilgi beklemiş biraz görmeyince o da alınmış sanırım...eee kolay değil kızını ele emanet etmek..anneler kızlarını verince daha bir düşkün oluyolar kızlarına ve hep ilgi istiyolar...ikinizin de duygusal anına denk gelmiş...öpüşür başırsınız annenin gönlünü alırsın...üzülme sakın..

ah caNIMMMM...kıyamam sana..gıcık oluyorum ailelerin birbiriyle anlaşamayıp çocukları huzursuz etmesinee...annemde bi ara kayınvalideme gıcık kapmıştı...çok sinir bi durumm... annen sevmiyomu kaynannnı??

aaa sen nıye bagırıyon anana...haklı kadın ben de kızardım..kızının helak olmasını ıstemıyodur...ama ıkı tarafı da ıdare etmek zordur ya...sen de demekkı sıkılmıssın bu durumdan en yakının annene patlamıssın ..aynı yerdemı oturuyonuz aksamustu ugrayıver yanına...

YA kızlar var ya, diyosunuz ya bazen ailemden uzağım özlüyorum ediyorum diye, inanın en güzeli aslında biliyo musunuz, ben bunu anladım, iki tarafa da yakın olunca hangi birini idare edeceğini şaşırıyosun, kayınvaldem her haftasonu gidelim istiyo, annem her hafta gidelim, her gün arayalım istiyo, bi gün aramasam bozuluyo, iki hafta üstüste kayınvaldeme gidecek olsam bozuluyo, çok zor yaa, keşke iki taraftan da uzak olsaydık, başbaşa kalsaydık diyoruz bazen, ikimiz de çok bunalıyoruz yaa, bi haftasonumuz var zaten dinlenebileceğimiz, onu da ailelerimizin gönlünü hoş tutmaya çalışarak geçiriyoruz :sinifsinif: şu tatilin bir an önce gelmesini biraz da o yüzden istiyorum, bikaç hafta da olsa uzaklaşacaz ya burdan çok iyi gelecek bize :sinifsinif:

uğrayamıyosanda gönlünü al mutlaka...ama annende biraz seri konuşmuş yaniii...
çiçek falan yolla hoşuna gidermi..
bu seferde kes yalakalığı demesinn.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…