Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Tinker bu yazıyı daha önce de okumuştum ve çok da beğenmiştim, gerçekten süper yaa boshayallersmile

ya kızlar ben ayşeye msj atmak istiyorum numarasını bilen varsa özelden mesaj atabilirmi

kız Allah seni..utanmasan evlenme teklif edecen adamaaa...bedava dr .işte fenamı!! :roflol:
ay ne güzel yaa aranızdaki dialoggg... çok hoşuma gitti valla... boshayallersmile

tatlım biliyomusunn.bu yazıyı yazdığı dönemlerde uğur dündar karısını aldattı..öpüşürken yakalandı bi kızlaaa...
valla bu erkekleri çözmek çok zorrr... kaydirigubbakcemile3

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

tatlım biliyomusunn.bu yazıyı yazdığı dönemlerde uğur dündar karısını aldattı..öpüşürken yakalandı bi kızlaaa...

canım peki karısı boşadımı adamısempatiksalakcinni gerçi kadın geri kaydirigubbakcemile sahip çıkmıştır.

elson ....
neeeeeee pislüüük....baktıgında ay cok romantık dersın ..nıye benım kocam bole seyler yazmıyo dersın.....ama ole seyler yapıp telafı ıcın bunları yazmak...aman aman...romantık olmayıversın....

*vallahı nıye ulaşmadı bılmıyom uc mesaj bırlesıktı acaba uzun oldu dıyemı...bılmıyom olmadı bugun yollarım tekrardan

kız Allah seni..utanmasan evlenme teklif edecen adamaaa...bedava dr .işte fenamı!! :roflol:
ay ne güzel yaa aranızdaki dialoggg... çok hoşuma gitti valla... boshayallersmile

Gerçekten çok seviyorum doktorcumu ama öyle değil tabi :kedi: o işin şakası kendisi gerçekten süpper ötesi bi doktor ve ona çok çok çok güveniyorum boshayallersmile görseniz var ya adamın adını duyup taaa nerelerden geliyolar yaa bi de güzel huyu var fakirlerden hiç para almadan tedavi ediyo yaa, hatta bikaç aileye hiç para almadan aşılama yapmış diye duydum boshayallersmile

ugur dundar degıl kız can dundar...su gozluklu kıvırcık uzun saclı abımız...ugur dundar yapmaz zaten karısı gencecık ...

canım peki karısı boşadımı adamısempatiksalakcinni gerçi kadın geri kaydirigubbakcemile sahip çıkmıştır.

valla akıbetini hiç bilmiyorumm ama boşanmıştır gibime geliyo...birbirlerine okadar güvenirken böyle bi durum bütün güveni yerle bir eder...
Ay allah korusun yaa..çok ağır bişeyyy...

Kızlar bugün okul acayip yoğun, çok işim var, millet kapımı aşındırmaya başladı bile :bbo: hadi ben kaçar, ama öğlene kadar, öğleden sonra yine burdayım görüşürük opuyorumnanaktan

sana bırsey dıyeyımmı bole dısarıya cok kıbar gorunen adamlar genelde eslerıne karsı tam bır hoduk olurlar...bır de karısına sormak lazım nasıl bırı dıye....ama adamda yaslı kurt karızması varsositososito

yolla canım yollaa..iyi olurrr...

vehaklısın canımmm..böyle ağzı başka kalbi başkay olacaksa..eksik olsunn.ben oduncuğumla mutluyumm... :asigim:

ayyy valla bi kere daha hayran oldummm...Allah razı olsun adamdan ne diyelim.çok dua alıyodurr...çok güzel yaaa... karısı ne şanslıı...boshayallersmile

ugur dundar degıl kız can dundar...su gozluklu kıvırcık uzun saclı abımız...ugur dundar yapmaz zaten karısı gencecık ...
öylemi yazmışım kızzz...can dündar diyecedimm... kaydirigubbakcemile3
uğur abimiz yapmaz tabi..onun karizmasınada ben hastayımm... :asigim:

ayy sabah sabah noluyo bize yahu..aaaa... delikafadulden
hep bu kudurukun yüzündennn... dur bidene patlatıyım..içimde kalır... :mymeka:

valla akıbetini hiç bilmiyorumm ama boşanmıştır gibime geliyo...birbirlerine okadar güvenirken böyle bi durum bütün güveni yerle bir eder...
Ay allah korusun yaa..çok ağır bişeyyy...
bencede çok ağır ama görüyoz baykalın eşini kabullenmiş.yada nebilim effetmiş adamı ayy neyse ocaklardan uzak büyük sölemeyelim. sen nasılsın anlat hele epeydir uğrasamda kafayı veremiyorum işlerden sempatiksalakcinni
Kızlar bugün okul acayip yoğun, çok işim var, millet kapımı aşındırmaya başladı bile :bbo: hadi ben kaçar, ama öğlene kadar, öğleden sonra yine burdayım görüşürük opuyorumnanaktan

görüşürük bitanem kolay gelsin sana uğraş bakim bıcırıklarla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

görüşürük bacımm.öğleden sonrada ben yokumm..ama sizi bilgilendirrim akşam..inşallah güzel şeyler yazarım..hadi öptümmm..

iyiym hayatım çok şükürr.bugün dr.a gidiyorum..ilaçların işe yarayıp yaramadığına bakıcazz..sonrada eşimin yanına.pazartesi salıda izin aldım....eğer yomuşlar büyüdüyse daha çok bi arada olmak iyi olurr...

Son düzenleme:

ay inşallah canım olmuştur yumoşlar.tabi tabi bol bol eşinin yanında olman lazım malum bebek tek başına olmuyo, ben bu ay varya yumurtlama gününden iki üç gün önce birlikte oldum sonra bir hafta işleriiz yoğundu yoruluyoduk yapmadık olmasına hiç ihtimal vermiyordum , bak günüm bile geçti şimdi nasıl umutluyum bütün belirtiler var nerdeyse inşallah darısı sana (tabi bebiş varsa bende):kedi:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…