Yok kız genç değil, bayağı yaşı var, ama resimdekinden çok daha karizmatik :asigim: odasına girdiğimde masasından bana bakıp hoşgeldin nagehancım demiyo mu işte orda bitiyorum, geç bakiyim koltuğa bakalım şu yumoşlara diyo koşa koşa gidip oturuyorum çatala valla sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tatlım biliyomusunn.bu yazıyı yazdığı dönemlerde uğur dündar karısını aldattı..öpüşürken yakalandı bi kızlaaa...
valla bu erkekleri çözmek çok zorrr... kaydirigubbakcemile3
tatlım biliyomusunn.bu yazıyı yazdığı dönemlerde uğur dündar karısını aldattı..öpüşürken yakalandı bi kızlaaa...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
kız Allah seni..utanmasan evlenme teklif edecen adamaaa...bedava dr .işte fenamı!! :roflol:
ay ne güzel yaa aranızdaki dialoggg... çok hoşuma gitti valla... boshayallersmile
canım peki karısı boşadımı adamısempatiksalakcinni gerçi kadın geri kaydirigubbakcemile sahip çıkmıştır.
Gerçekten çok seviyorum doktorcumu ama öyle değil tabi :kedi: o işin şakasıkendisi gerçekten süpper ötesi bi doktor ve ona çok çok çok güveniyorum boshayallersmile görseniz var ya adamın adını duyup taaa nerelerden geliyolar yaa bi de güzel huyu var fakirlerden hiç para almadan tedavi ediyo yaa, hatta bikaç aileye hiç para almadan aşılama yapmış diye duydum boshayallersmile
elson ....
neeeeeee pislüüük....baktıgında ay cok romantık dersın ..nıye benım kocam bole seyler yazmıyo dersın.....ama ole seyler yapıp telafı ıcın bunları yazmak...aman aman...romantık olmayıversın....
*vallahı nıye ulaşmadı bılmıyom uc mesaj bırlesıktı acaba uzun oldu dıyemı...bılmıyom olmadı bugun yollarım tekrardan
ayyy valla bi kere daha hayran oldummm...Allah razı olsun adamdan ne diyelim.çok dua alıyodurr...çok güzel yaaa... karısı ne şanslıı...boshayallersmileGerçekten çok seviyorum doktorcumu ama öyle değil tabi :kedi: o işin şakasıkendisi gerçekten süpper ötesi bi doktor ve ona çok çok çok güveniyorum boshayallersmile görseniz var ya adamın adını duyup taaa nerelerden geliyolar yaa bi de güzel huyu var fakirlerden hiç para almadan tedavi ediyo yaa, hatta bikaç aileye hiç para almadan aşılama yapmış diye duydum boshayallersmile
öylemi yazmışım kızzz...can dündar diyecedimm... kaydirigubbakcemile3ugur dundar degıl kız can dundar...su gozluklu kıvırcık uzun saclı abımız...ugur dundar yapmaz zaten karısı gencecık ...
bencede çok ağır ama görüyoz baykalın eşini kabullenmiş.yada nebilim effetmiş adamı ayy neyse ocaklardan uzak büyük sölemeyelim. sen nasılsın anlat hele epeydir uğrasamda kafayı veremiyorum işlerden sempatiksalakcinnivalla akıbetini hiç bilmiyorumm ama boşanmıştır gibime geliyo...birbirlerine okadar güvenirken böyle bi durum bütün güveni yerle bir eder...
Ay allah korusun yaa..çok ağır bişeyyy...
Kızlar bugün okul acayip yoğun, çok işim var, millet kapımı aşındırmaya başladı bile :bbo: hadi ben kaçar, ama öğlene kadar, öğleden sonra yine burdayım görüşürük opuyorumnanaktan
Kızlar bugün okul acayip yoğun, çok işim var, millet kapımı aşındırmaya başladı bile :bbo: hadi ben kaçar, ama öğlene kadar, öğleden sonra yine burdayım görüşürük opuyorumnanaktan
bencede çok ağır ama görüyoz baykalın eşini kabullenmiş.yada nebilim effetmiş adamı ayy neyse ocaklardan uzak büyük sölemeyelim. sen nasılsın anlat hele epeydir uğrasamda kafayı veremiyorum işlerden sempatiksalakcinni
http://www.kuzeyhaber.com/article.asp?id=533
Şu haberi bi okuyun bakalım, burda anlatılan Alladdin Balcı benim doktorum işte boshayallersmile
iyiym hayatım çok şükürr.bugün dr.a gidiyorum..ilaçların işe yarayıp yaramadığına bakıcazz..sonrada eşimin yanına.pazartesi salıda izin aldım....eğer yomuşlar büyüdüyse daha çok bi arada olmaz iyi olurr...
ben derse gırdım kızlar gorusuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?