günaydın kızlarrrr!!!!
kız karasu senin doktorun alaattin balcımı :1shok: benim annemin amcasının oğlu...yani benim dedem onun amcası oluyor..bende balcı torunuyum yanii.. aaa çok şaşırdım valla... akannehir
ay inşallah canım olmuştur yumoşlar.tabi tabi bol bol eşinin yanında olman lazım malumbebek tek başına olmuyo, ben bu ay varya yumurtlama gününden iki üç gün önce birlikte oldum sonra bir hafta işleriiz yoğundu yoruluyoduk yapmadık olmasına hiç ihtimal vermiyordum , bak günüm bile geçti şimdi nasıl umutluyum bütün belirtiler var nerdeyse inşallah darısı sana (tabi bebiş varsa bende):kedi:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yok canımm..bişey yazmamış dünnn..günaydın kızlar.ayseden haber var mı
hatice_48, ipek26, zambak2009, kontes26, naneseker+, ELSON, tinkerbell09+
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
Ben çok kötüyüm ya, Ayşe aklımdan çıkmıyo hiç...topikte yine kötü bir haberle karşılaşacam diye girmek istemiyorum....offf nasıl atlatıcaz bunu...ben bu haldeysem Ayşemm ne haldedir kim bilir....Allahım sabır ver....
Hatice test yaptın mı? geçmişi okudum bu sabah test yapıcanı söylemişsin....
ah sorma sormaa..nane şimdi arasın bakalım allaaddinciğimi... karasuyu ispiyonlasınnn... delikafaduldengünaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa
sabahtan beri adama asılıyorlarr akraba çıktınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar.ayseden haber var mı
hatice_48, ipek26, zambak2009, kontes26, naneseker+, ELSON, tinkerbell09+
Ben çok kötüyüm ya, Ayşe aklımdan çıkmıyo hiç...topikte yine kötü bir haberle karşılaşacam diye girmek istemiyorum....offf nasıl atlatıcaz bunu...ben bu haldeysem Ayşemm ne haldedir kim bilir....Allahım sabır ver....
sağol hayatım zaten ilk başatada üzülmemiştim o kadar cok koymadı..öptümmm canım.cnm hakkında hayırlısı olsun opuyorumnanaktan
sağol sucum cok teşekkür ederim..evet önümüzdeki ay olmassa birdaha deneriz umutları kaybetmek yok yola devam....opuyorumnanaktancanım hayırlısı olsun :teselli:
inşallah önümüzdeki ay olur,canını sıkma sen,tatilin keyfini çıkar :1hug:
kuşummmm ben üzülmedim zaende pek umudum yoktu...ne yapalım önümüzdeki maclara sen beni kudurtursun...daha cok calışırım bu işi tamamlarız belkim haziran ayı senin benim elsonun olue heeeeedelikafaduldendelikafaduldenKuşuuuuuuuuuuuuuuuuum :sinifsinif: bak üzüldüm şimdi yaaa :sinifsinif: ama sen üzülme boşver yerimseniben dediğin gibi önünüzdeki maçlara bak aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Merak etme kuduruk karasu seni yine kudurtur yaparsın bebecikleri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gıt gıt gıdaaaaaakkkkkkkk :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
elsonumm canım cok sağol...hayırlısı olsun...umarım seninde bugünde dr. randevun güzel gecer inşallah yumoşlar büyümüştür...:Saruboceq:olsun canım..canın sağolsunnn...hiç üzülme..Rabbim hayırlı zamanda versin inşşş...
günaydın kudurukkk...
yavrum hayırdır..ne iş doktorcum falann..ohaoldumsmile ohaoldumsmile
günaydın kızlar ...nasılsınız bugün..hatıcecım durmak yok yola devam...(bu sozu soyleyenı pek sevmesem de)...
bu arada ayseye yolladıgım mesaj ıletılmemıs bugun geldı uyarı....ya da ben yenı farkettım
canım Takdiri İlahi..başka söylenecek bişey yokkk..Rabbim sabır versinnn..hem ayşe toparladı kendini merak etmee..hepimizden güçlü çıktı...
hatice kırmızıları yemiş dün akşam...
yok canımm..bişey yazmamış dünnn..
günaydın bu arada...
canım Takdiri İlahi..başka söylenecek bişey yokkk..Rabbim sabır versinnn..hem ayşe toparladı kendini merak etmee..hepimizden güçlü çıktı...
ah sorma sormaa..nane şimdi arasın bakalım allaaddinciğimi... karasuyu ispiyonlasınnn... delikafadulden
günaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa
sabahtan beri adama asılıyorlarr akraba çıktınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canımm..bişey yazmamış dünnn..
günaydın bu arada...
ah sorma sormaa..nane şimdi arasın bakalım allaaddinciğimi... karasuyu ispiyonlasınnn... delikafadulden
elsonumm canım cok sağol...hayırlısı olsun...umarım seninde bugünde dr. randevun güzel gecer inşallah yumoşlar büyümüştür...:Saruboceq:
günaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa
tinkerbell, idilcan, naneşeker, ELSON, kontes, ipek, zambak,
günaydın kızlar hepinize
evet kızlarrrrr ben ilk hamişliğim doğum kontrol hapı ile hamiş kaldım...birgün gecmi atmıştım ne ondan düşünün yani ama şimdide hamile kalmak için uğraşıyorum kısmet...evet canım..kesinlikle..bebeğin gelme zamanı gelmişse yumurtlama günü falan hikayeee..korunurken oluyo bazılarının...hayırlısı inşallahhh...inşallah seninde vardırr... yerimseniben
:teselli: Haticeeemm üzülme sakın....
:roflol: :roflol: aaaa karasu yandın:roflol: :roflol:
evli barklı adam utanmıyomusun oranı buranı açmaya dee... delikafadulden delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz karasuu nerdesinnn gel de seni bi kalaylayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay canım hemşom canını sıkma napacan omuşa çare yok inşallah tekrardan aramıza döner bende bayağı etkilendimhatice_48, ipek26, zambak2009, kontes26, naneseker+, ELSON, tinkerbell09+
inşallah canım hayırlısıyla bi öğrenseydikevet canım..kesinlikle..bebeğin gelme zamanı gelmişse yumurtlama günü falan hikayeee..korunurken oluyo bazılarının...hayırlısı inşallahhh...inşallah seninde vardırr... yerimseniben
günaydın canımmmmtinkerbell, idilcan, naneşeker, ELSON, kontes, ipek, zambak,
günaydın kızlar hepinize
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tatlım inşalllaaahhh.inşalllaaaahhhhhhhhhh........sağolll....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:cok hoşsunuz haaaaaa:roflol: :roflol: aaaa karasu yandın:roflol: :roflol:
günaydın canım hoşgeldin...dün akşam kırmızıları görmüşsün ben üzüldüm açıkcası ama senin üzülmemene çok sevindim bitanem...dediğin gibi yılmak yok çalışmalara devam... sen şimdilik sadece tatilini düşün ve tadını çıkar... :lepi:
evli barklı adam utanmıyomusun oranı buranı açmaya dee... delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?