Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatice_48, ipek26, zambak2009, kontes26, naneseker+, ELSON, tinkerbell09+

Günaydın kızlar, nasılsınız ?

Ben çok kötüyüm ya, Ayşe aklımdan çıkmıyo hiç...topikte yine kötü bir haberle karşılaşacam diye girmek istemiyorum....offf nasıl atlatıcaz bunu...ben bu haldeysem Ayşemm ne haldedir kim bilir....Allahım sabır ver....

Hatice test yaptın mı? geçmişi okudum bu sabah test yapıcanı söylemişsin....

günaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa
sabahtan beri adama asılıyorlarr akraba çıktınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet canım..kesinlikle..bebeğin gelme zamanı gelmişse yumurtlama günü falan hikayeee..korunurken oluyo bazılarının...hayırlısı inşallahhh...inşallah seninde vardırr... yerimseniben

günaydın kızlar.ayseden haber var mı
yok canımm..bişey yazmamış dünnn..
günaydın bu arada...

canım Takdiri İlahi..başka söylenecek bişey yokkk..Rabbim sabır versinnn..hem ayşe toparladı kendini merak etmee..hepimizden güçlü çıktı...
hatice kırmızıları yemiş dün akşam...

günaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa
sabahtan beri adama asılıyorlarr akraba çıktınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
ah sorma sormaa..nane şimdi arasın bakalım allaaddinciğimi... karasuyu ispiyonlasınnn... delikafadulden

günaydın kızlar.ayseden haber var mı

günaydın ipeğim hoşgeldin...şimdilik haber yok canım ya...bebegine otopsi felan yapılacaktı onunla ugrasıyordur...

günaydın canım hoşgeldin...haklısın cnım ama elimizden hiçbişey gelmiyor teselli etmekten başka o yüzden yalnız bırakmayalım birbirimizi beraber atlatıcaz merak etme canım...

haticem dün akşam kırmızıları görmüş canım...hayırlısı olsun...

cnm hakkında hayırlısı olsun opuyorumnanaktan
sağol hayatım zaten ilk başatada üzülmemiştim o kadar cok koymadı..öptümmm canım.
canım hayırlısı olsun :teselli:
inşallah önümüzdeki ay olur,canını sıkma sen,tatilin keyfini çıkar :1hug:
sağol sucum cok teşekkür ederim..evet önümüzdeki ay olmassa birdaha deneriz umutları kaybetmek yok yola devam....opuyorumnanaktan
kuşummmm ben üzülmedim zaende pek umudum yoktu...ne yapalım önümüzdeki maclara sen beni kudurtursun...daha cok calışırım bu işi tamamlarız belkim haziran ayı senin benim elsonun olue heeeeedelikafaduldendelikafadulden
zaten şimdide tatildeyiz hamiş olsaydım rahat rahat gezemezdim boşver iyi oldu...
cok öptüm şeker sağol...opuyorumnanaktan

olsun canım..canın sağolsunnn...hiç üzülme..Rabbim hayırlı zamanda versin inşşş...

günaydın kudurukkk...

yavrum hayırdır..ne iş doktorcum falann..ohaoldumsmile ohaoldumsmile
elsonumm canım cok sağol...hayırlısı olsun...umarım seninde bugünde dr. randevun güzel gecer inşallah yumoşlar büyümüştür...:Saruboceq:

tinker canım sağol evet durmak yok yola devammm:lepi: inşallah tatilde hiç düşünmeden bu işi hallederizde mutlu sona ulaşırız...:Saruboceq:

zambak canım bende umutluyum senden inşallahhh olurrr:Saruboceq:

günaydın canım..inşallah herşey yolundadır.

günaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama karasu da haklı canım adam çok karizma ben bile yanına gitmiştim bi gün... o havası karizması çok etkiliyo insanı dumura ugruyosun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm sen çok yaşa emii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tinkerbell, idilcan, naneşeker, ELSON, kontes, ipek, zambak,
günaydın kızlar hepinize

günaydın canım hoşgeldin...dün akşam kırmızıları görmüşsün ben üzüldüm açıkcası ama senin üzülmemene çok sevindim bitanem...dediğin gibi yılmak yok çalışmalara devam... sen şimdilik sadece tatilini düşün ve tadını çıkar... :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım..kesinlikle..bebeğin gelme zamanı gelmişse yumurtlama günü falan hikayeee..korunurken oluyo bazılarının...hayırlısı inşallahhh...inşallah seninde vardırr... yerimseniben
evet kızlarrrrr ben ilk hamişliğim doğum kontrol hapı ile hamiş kaldım...birgün gecmi atmıştım ne ondan düşünün yani ama şimdide hamile kalmak için uğraşıyorum kısmet...
:teselli: Haticeeemm üzülme sakın....

idilim canım cok sağol..ama hiç üzülmedim..biliyosun tatildeyiz şuan tatilin tanıdını cıkarıyorum...ne yapalım hayırlısı olsun..

:roflol: :roflol: aaaa karasu yandın:roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz karasuu nerdesinnn gel de seni bi kalaylayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz karasuu nerdesinnn gel de seni bi kalaylayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evli barklı adam utanmıyomusun oranı buranı açmaya dee... delikafadulden delikafadulden

ay canım hemşom canını sıkma napacan omuşa çare yok inşallah tekrardan aramıza döner bende bayağı etkilendim
inşallah canım hayırlısıyla bi öğrenseydik
tinkerbell, idilcan, naneşeker, ELSON, kontes, ipek, zambak,
günaydın kızlar hepinize
günaydın canımmmm

tatlım inşalllaaahhh.inşalllaaaahhhhhhhhhh........sağolll....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:roflol: :roflol: aaaa karasu yandın:roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:cok hoşsunuz haaaaaa

ivet ivet canım üzülmek yokkk:lepi:tatilin tadını cıkaralım...hihoyyyt

evli barklı adam utanmıyomusun oranı buranı açmaya dee... delikafadulden delikafadulden

kocişine yorgan altından doktorcuguna da koy ver gitsin he sen durrr bak ben sana neler edicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…