Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:cok hoşsunuz haaaaaa

ivet ivet canım üzülmek yokkk:lepi:tatilin tadını cıkaralım...hihoyyyt

afferim kız sana böyle ol hiçbir zamanda umutsuz olma!! :lepi: :lepi:

AL Bİ TANE DAHAAA:roflol::roflol:

kocişine yorgan altından doktorcuguna da koy ver gitsin he sen durrr bak ben sana neler edicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

evet söylee.artıık kudurukluğu bini aştı..topikimizin adı çıkacak onun yüzüendennn... :roflol:

kızlar ben de kime bayılıyom bılıyonuz mu doktorum programındakı adama...o da kadın dogumcu zannedersem ama adam tan anlamıyla ..............çirkin karizma............ole baktıgında cırkın bır adam ama bence o çirkinlik ona ayrı kaizma katıyo..birde dr kıyafeti buna destek oluyo herhalde...:kedi:

sendemi brütüssss.... akannehir akannehir akannehir

bir akarsuda benden gelsin.doktor demişken ben ilk doktorum günay bey ay aklıma geldi.ilk erkek doktorumdu ve şok olmuştum masaya geçtiğimde çok kibardı ya;bide ay pardon demezmi ulrasyonla bakarken ya bu doktorlar niye bu kadar karizmatik Allahsevdiğine bağışalasın ne diyelim :Saruboceq::Saruboceq:

evet söylee.artıık kudurukluğu bini aştı..topikimizin adı çıkacak onun yüzüendennn... :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 karasuya kudurklugu yasaklıyoruz bundan sonra yok öyle valla tehdit ederim allattin doktorcugunu koz olarak saklıyorum artıkın kaydirigubbakcemile3

karasunun kudurukluguna son verirsek tadımız kalmaz kızzz kaydirigubbakcemile3 az güldürmüyor bizi fantezi ve kudurukluguyla kaydirigubbakcemile3

aha bi doktor hastası daha...kız kocişlerimiz duymasın valla fena olur kaydirigubbakcemile3 bakıyomuşuz bizim beyler afet doktorlar yolunda valla saçlarını başlarını yolarım afetlerin kaydirigubbakcemile3

evet onsuz olmazz.... kuduruk kankim o benimm.. olumunekankayizsmile

sendemi brütüssss.... akannehir akannehir akannehir
evet ben deeeeee
vallahı bılmıyom ama hepsi degıl be...ne hanzoları da var..ben entel olanlarına bayılıyorum...

aman onların yokmu hayran oldukları benımkı nıckhol kıdman hayranı ( yazılışı ole mı bılmıyorum) evet..her cıktıgında hayran hayran ızlıyo ben de hıc begenmem o kadını buz gıbı bembeyaz...soguk bır havası var..ben de bole bugday tenlı acık kumral hatunları severım...latın havası olcak koca kızlı ınce bellı...neyse sınırı asıyom adamlardan kadınlara gectım:):roflol:

benim doktorum da çok karizmatik hahah göbek fırlamışşş, pantolonu düşüyoo, gömleğin yarısı içte yarısı dışta....gözlüklü beyaz saçlıııı çok karizmatik bir amca :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama onlar ulaşmak bile ulaşamıyolar hayranlarına sadece tvden izledikleri kadar kaydirigubbakcemile3 karasucuma bak doktorcuguna ne zaman istese gidiyor görüyor hatta orasını burasını acıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy öldürcek karasu benii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 amcamla niye dalga geçiyon kız napsın adam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…