Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bacular ben 12 de çıkıcam..bidaha dönmiycem bugün..ama kayınvalidemlerde yazarım..öpüyorum hepinizi şimdikteeennn...opuyorumnanaktan

canım işlerin rast gider inşallah...hadi bakalım inşallah büyümüştür kıvama gelmiştir seninkiler...

inşallah canım benim...inşallahh.ilaca başladım başlayalı baş ağrım bitmedi..ilaçtanmıdırki.bu seferde ona huzursuz oldumm..
neyse..haberleşirizzz... olumunekankayizsmile

ayy sabah sabah noluyo bize yahu..aaaa... delikafadulden
hep bu kudurukun yüzündennn... dur bidene patlatıyım..içimde kalır... :mymeka:

Allah Allah, sizin içinizde varmış kudurukluk anacım, ben sadece gün yüzüne çıkarıyom okadar :roflol:

kız karasu senin doktorun alaattin balcımı :1shok: benim annemin amcasının oğlu...yani benim dedem onun amcası oluyor..bende balcı torunuyum yanii.. aaa çok şaşırdım valla... akannehir

Ayyyyy bak çok utandım şimdi yaaaa :kedi:

günaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa
sabahtan beri adama asılıyorlarr akraba çıktınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

:kedi: :kedi: :kedi:

ah sorma sormaa..nane şimdi arasın bakalım allaaddinciğimi... karasuyu ispiyonlasınnn... delikafadulden

Sakııııııııııııınnnnn bilmiyorumkismile

Ben boş adamı beğenmem şekerim, zevkli gacıyımdır alim Allah bayanssulusmile

:roflol: :roflol: aaaa karasu yandın:roflol: :roflol:

Yandım ki ne yandım eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz karasuu nerdesinnn gel de seni bi kalaylayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızma bacı yaa, napim vahşi cazibesine dayanamıyom :kedi: :kedi: :kedi:

evli barklı adam utanmıyomusun oranı buranı açmaya dee... delikafadulden delikafadulden

Valla ne yalan söyliyim utanmıyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kocişine yorgan altından doktorcuguna da koy ver gitsin he sen durrr bak ben sana neler edicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

Ama kocişten utanıyom bacum :kedi:

evet söylee.artıık kudurukluğu bini aştı..topikimizin adı çıkacak onun yüzüendennn... :roflol:

Yine ihale bana kaldı iyi mi bayanssulusmile

Siz ben ve fantazilerim olmazsa bebe falan yapamazsınız kuzum unut o işi :roflol: :roflol: :roflol:

evet onsuz olmazz.... kuduruk kankim o benimm.. olumunekankayizsmile
Yaşasın kudurukların kardeşliği olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

Selam kızlar ben geldim opuyorumnanaktan arkamdan amma da dedikodumu hapmışsınız heee klava:

ay kızlar siz benim dr.umu görmediniz.... yok böyle bir şey...
ay epidural yapılırken, ' üşümüşsün sen ' dedi, geldi elimi tutmaz mı... aman allahım neydi o yaa.....
biraz yaşı var ama, amca diyemiycem kendisine!!!

Al işte bi kuduruk daha, bi de bana suç atıyonuz, hepiniz kuduruksunuz da benim adım çıkmış işte bikere anacım :kedi:

yaaaaaaaaaaasengözlerimebaksanab
SELAM arkadaşlarr
slm nslsın:1hug:
inşallah canım benim...inşallahh.ilaca başladım başlayalı baş ağrım bitmedi..ilaçtanmıdırki.bu seferde ona huzursuz oldumm..
neyse..haberleşirizzz... olumunekankayizsmile

:1hug:a.s.

Merhaba kızlar

ya şimdi il_ya ile konuştuk şarjım bitiyodu kapattık
tinkerın mesajını gördum cevap yazayım şarj bitmeden dedim şarj bitti o dolana kadar ben foruma girrımde yazarım dedim.

Tinkercim ilk mesajını da aldım sağol canım...ulaştı yani

ben iyiyim kahvaltımı yapıp ilaçlarımı aldım sizler naıslsınız bakalım ?

Biz de iyiyiz tatlım, seni burda aramızda gördükçe daha iyi oluyoruz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…