kızlar aranızda üniversitede okuyan kimler var benim gibi :)
tatlım öğrencimiz yok sanırım..ama öğretmenimiz çokk..
canım işlerin rast gider inşallah...hadi bakalım inşallah büyümüştür kıvama gelmiştir seninkiler...
ayy sabah sabah noluyo bize yahu..aaaa... delikafadulden
hep bu kudurukun yüzündennn... dur bidene patlatıyım..içimde kalır... :mymeka:
kız karasu senin doktorun alaattin balcımı :1shok: benim annemin amcasının oğlu...yani benim dedem onun amcası oluyor..bende balcı torunuyum yanii.. aaa çok şaşırdım valla... akannehir
günaydınnnn
,kız amma güldüm haaaa
sabahtan beri adama asılıyorlarr akraba çıktınızzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
ah sorma sormaa..nane şimdi arasın bakalım allaaddinciğimi... karasuyu ispiyonlasınnn... delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama karasu da haklı canım adam çok karizma ben bile yanına gitmiştim bi gün... o havası karizması çok etkiliyo insanı dumura ugruyosun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: aaaa karasu yandın:roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızzz karasuu nerdesinnn gel de seni bi kalaylayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evli barklı adam utanmıyomusun oranı buranı açmaya dee... delikafadulden delikafadulden
kocişine yorgan altından doktorcuguna da koy ver gitsin he sen durrr bak ben sana neler edicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
evet söylee.artıık kudurukluğu bini aştı..topikimizin adı çıkacak onun yüzüendennn... :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 karasuya kudurklugu yasaklıyoruz bundan sonra yok öyle valla tehdit ederim allattin doktorcugunu koz olarak saklıyorum artıkın kaydirigubbakcemile3
karasunun kudurukluguna son verirsek tadımız kalmaz kızzz kaydirigubbakcemile3 az güldürmüyor bizi fantezi ve kudurukluguyla kaydirigubbakcemile3
Yaşasın kudurukların kardeşliği olumunekankayizsmileevet onsuz olmazz.... kuduruk kankim o benimm.. olumunekankayizsmile
benim doktorum da çok karizmatik hahah göbek fırlamışşş, pantolonu düşüyoo, gömleğin yarısı içte yarısı dışta....gözlüklü beyaz saçlıııı çok karizmatik bir amca :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama onlar ulaşmak bile ulaşamıyolar hayranlarına sadece tvden izledikleri kadar kaydirigubbakcemile3 karasucuma bak doktorcuguna ne zaman istese gidiyor görüyor hatta orasını burasını acıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy öldürcek karasu benii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay kızlar siz benim dr.umu görmediniz.... yok böyle bir şey...
ay epidural yapılırken, ' üşümüşsün sen ' dedi, geldi elimi tutmaz mı... aman allahım neydi o yaa.....
biraz yaşı var ama, amca diyemiycem kendisine!!!
Al işte bi kuduruk daha, bi de bana suç atıyonuz, hepiniz kuduruksunuz da benim adım çıkmış işte bikere anacım :kedi:
yaaaaaaaaaaasengözlerimebaksanabay kızlar siz benim dr.umu görmediniz.... yok böyle bir şey...
ay epidural yapılırken, ' üşümüşsün sen ' dedi, geldi elimi tutmaz mı... aman allahım neydi o yaa.....
biraz yaşı var ama, amca diyemiycem kendisine!!!
slm nslsın:1hug:SELAM arkadaşlarr
inşallah canım benim...inşallahh.ilaca başladım başlayalı baş ağrım bitmedi..ilaçtanmıdırki.bu seferde ona huzursuz oldumm..
neyse..haberleşirizzz... olumunekankayizsmile
selam kızlar
Merhaba kızlar
ya şimdi il_ya ile konuştuk şarjım bitiyodu kapattık
tinkerın mesajını gördum cevap yazayım şarj bitmeden dedim şarj bitti o dolana kadar ben foruma girrımde yazarım dedim.
Tinkercim ilk mesajını da aldım sağol canım...ulaştı yani
ben iyiyim kahvaltımı yapıp ilaçlarımı aldım sizler naıslsınız bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?