Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Afiyet bal şeker olsun kuşum olumunekankayizsmile yarasın sana da meleğine de yerimseniben

saol bı tanem

fırından hamur alıosunuz yağda kızartıosunuz yıyosunuz kızlrrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile

nanecımmmmmmmmm aldım ben teşekkur de ettım çok saol olumunekankayizsmile

Ay siz iyice çoğalmaya başladınız ama benim çıkmam gerek artık yaaa :gitme:
Hiç de bırakıp gitmek istemiyom ama yemeğim de yok evde, anca yetiştiririm kociş gelene kadar :sinifsinif:
Hadin öptüm hepinizi kepeleklerim opuyorumnanaktan

ay son dk çok güldüm ya iyi geldi...saol karasuyummm...ben çıkıyorum canlar kendinize iyi bakın yarın görüşürz öptüm hepinizi... opuyorumnanaktan

saol bı tanem

fırından hamur alıosunuz yağda kızartıosunuz yıyosunuz kızlrrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile

nanecımmmmmmmmm aldım ben teşekkur de ettım çok saol olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım sen epidural olmuştun dimi ? ben normal doğum yaptım dikişim yoktu
kanamamda çok değil...ağrı kesiciyi sadece ağrım olunca alıyorum...bide kan hapım var böyle işte

87 doğumluyum canım evet diyorum ya gencim daha olur inşallah gene sağlığımda yerinde çok şükür
isyan etmıyorum kendımı üzüp üzüp de hasta etmekte istemıyorum tabıı kı
gerekli tahlıleri yaptırıp bi sorunum var mı diye baktırıcam şu an benle alakalı hiçbisorun gözükmüyo ama genede araştırıcam tabii ki
aynı şeyleri tekrar yaşamayalım diye ama hayırlısı...Allah beterinden korusun hep diyorum
kızım cennette anesini babsını bekliyo inşallah onu çok seviyorum özlüyorum
bigün kavusucaz biliyorum....

ikimizde kavusucaz pembecim inşalah koşarak ellerimizden tutucaklar yavrularımız...eşimin dediği gibi dün morg da kucağına alıp ismini koydum bir de hayır
duası etmek gerekir yaşasaydıu vatanına milletıne hayırlı olsun denir...ama yaşamadığı için
ben duyamadıgımız tatlı sesi cenneti çınlatsın diye dua ettim dedi :gitme:...öyle olsun inşallah

superisi canım sağolasın...üzmekendını bak sende hamılesın atlatıcam inşallah
geçicek hepsi....miniğim yaramaz kızım cennete gitti kavusucaz bigün çok üzücü ayrı olmak ama
hayırlısı kısmette varmış bu da Rabbim daha kötüsündne korusun tekrar sağlıklı bebekler nasib etsin inşallah
inşallah sizde sağlıkla kucaklarsınız bebeışlerıızı kendıne iyi bak

nanecim ben iyiyim yavaş yavaş daha iyi oluyorum....ısyan etmıyorum kızım çok güzel bi yerde Allah ım hayırlısını versin hep hayırlısını istedık gene öyle diyoruz
hepimiz için en güzeli olsun inşalah

sağol canım...amin inşallah...sende hoşgeldin topiğe

ayşecim seni iyi ve güçlü gördüm maşallah sana canım benim..
inşallah Allah'ın izniyle bunları da atlatıcaksın ve yeniden hamile kalıp sağlıcakla bebeğini kucağına alıcaksın canımcım..biz hep yanındayız ve dualarımız seninle..kendine iyi bak canımcım seni çok seviyoruz..

ayşem yaaaaaa çok güçlüsün cidden
rabbim ssana dahada güç versin
dualarım seninle tatlım a.s.

Aysecim canım benım haberını alınca ne yazacagımı ınan bılemedım çok üzüldüm halada öyleyım Allah ım sana sonsuz sabırlar versın bıtanem sen çok güçlü bır kadınsın ınanıyorumkı bu zamanlarıda atlatacaksın ve çok ıyı olacaksın tatlım senı cennette bekleyen yavruların var kendını en ıyı hıssettıgın an bunu düşündügün an olsa gerek çok geçmıs olsun canım sana sabır dılıyorum arkadasım Allah ım bırdaha böyle bır acıyı sanada baskasınada yasatmasın ınsallah canım benım her zaman yanındayız kendıne çok dıkkat et görüşürüz tatlım AEOL

İnanmıyorum yaa!

Ayşecim şimdi okudum; inanamayacağın kadar çok üzüldüm.
Ben bile ağlarken seni hiç düşünemiyorum.
Canım Allah sabır versin; ne denir bilemiyorum ki :1no2:
Ama maşaallah demek lazım sana;,güçlülüğüne gerçekten hayran kaldım
Allahın izniyle atlatacaksın bunu da, Allah tekrar sabır versin canım....

canım çok ama çok sevindim.ayyy ne güzel bir haber verdin bana...allah tamamına erdirsin canım...benim kızım da tam 1,5 yaşında çok tatlı oldu teyzesi...çok öpüyorum seni...by:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…