sen bi dene istersen canım işe yarayıp yaramadıgını görürüz ama adam sana dayanamaz işe yarar gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy eşi felan duymasın sempatiksalakcinni
Afiyet bal şeker olsun kuşum olumunekankayizsmile yarasın sana da meleğine de yerimseniben
Kız nane, ben bu fantazileri doktorcuğuma da anlatsam etkilenir mi acep ne dersin boshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:
saol bı tanem
fırından hamur alıosunuz yağda kızartıosunuz yıyosunuz kızlrrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile
nanecımmmmmmmmm aldım ben teşekkur de ettım çok saol olumunekankayizsmile
saol bı tanem
fırından hamur alıosunuz yağda kızartıosunuz yıyosunuz kızlrrrrrrrrrrrrrrr guclubacismile
nanecımmmmmmmmm aldım ben teşekkur de ettım çok saol olumunekankayizsmile
doktor kan hapı verdi en az 6 ay içilcekmiş bide ağrı kesici parol ağrım oldukça içiyorum canım
sana vermedılermı ilaç
bana kanamayı durduran çok minik haplar var, ondan verdi 1 hafta,
antibiyotik vardı, ağrı kesici birde temizlik için dezenfekte edici bi solusyon... hoş ağrım olmadı, çok kanamamda ama benimki 4,5 aylıktı. dikişim falanda yoktu sende var mı?
aaa.... 22 yaşında mısın yawrucum sen yaaa??? ben 30 yaşımdayım beni düşün hele beni.... o kadar gençsin kii..... kesinlikle şu anda senin sağlığın önemli, inşallah seneye kucağımıza alıcaz bebişlerimizi. unutturacaklar bu acıları bize. inanıyorum ben. pozitif ol canım...
kızlar ben kaç gündür giremiyodum şuan çok moralim bozuk ayşenin durumunu okudum inanamıyorummm bunaaa mafoldumben mafoldumben ilk öne pembedana sonra ayşe yaktı içimizii mafoldumben allahım sen sabır ver yarabbimmmm şok oldum yaaa mafoldumben
inşallah en kısa zamanda atlatıcakkkk bende buna inanıyorumm senağlama ayşe güçlü kızz. ve daha yaşı çok küçük inşallah bidaha sağlıklı bir hamilelik yaşayacak zaten. canım benim yaaa inşallahhh herşey çok güzel olur onun için. yüce rabbimin vardır bir bildiği.....
ayşem canım benim topiğe gelmişsin ama ben yoktum daha yeni okuyorum yazdıklarını...ve seni dahada güçlü gördüm...inş atlatıcaz bunları...senin şuan tek yapman gereken sağlıgınla ilgilenmen...Derdi veren Allah dermansız bırakmaz kulunu...
kendine çok iyi bak canım seni buralarda görmek hepimizi çok mutlu ediyor unutma bunu... olumunekankayizsmile
Canım çok teşekkür edeiyorum verdiğin bilgiler için.Allah hayırla bebğini kucağına almayı nasip etsin inş.
Ay_She canım başından geçen kötü olay için geçmiş olsun ve sabır diliyorum.Dilerim rabbim gönlüne göre versin..
ikimizde kavusucaz pembecim inşalah koşarak ellerimizden tutucaklar yavrularımız...eşimin dediği gibi dün morg da kucağına alıp ismini koydum bir de hayır
duası etmek gerekir yaşasaydıu vatanına milletıne hayırlı olsun denir...ama yaşamadığı için
ben duyamadıgımız tatlı sesi cenneti çınlatsın diye dua ettim dedi :gitme:...öyle olsun inşallah
canım sen epidural olmuştun dimi ? ben normal doğum yaptım dikişim yoktu
kanamamda çok değil...ağrı kesiciyi sadece ağrım olunca alıyorum...bide kan hapım var böyle işte
87 doğumluyum canım evet diyorum ya gencim daha olur inşallah gene sağlığımda yerinde çok şükür
isyan etmıyorum kendımı üzüp üzüp de hasta etmekte istemıyorum tabıı kı
gerekli tahlıleri yaptırıp bi sorunum var mı diye baktırıcam şu an benle alakalı hiçbisorun gözükmüyo ama genede araştırıcam tabii ki
aynı şeyleri tekrar yaşamayalım diye ama hayırlısı...Allah beterinden korusun hep diyorum
kızım cennette anesini babsını bekliyo inşallah onu çok seviyorum özlüyorum
bigün kavusucaz biliyorum....
ikimizde kavusucaz pembecim inşalah koşarak ellerimizden tutucaklar yavrularımız...eşimin dediği gibi dün morg da kucağına alıp ismini koydum bir de hayır
duası etmek gerekir yaşasaydıu vatanına milletıne hayırlı olsun denir...ama yaşamadığı için
ben duyamadıgımız tatlı sesi cenneti çınlatsın diye dua ettim dedi :gitme:...öyle olsun inşallah
ağlattın beni şeker ama inan içim çok huzurlu benim. yarın tam 1 ay dolacak... hayırlısıyla 5 ay sonra çalışmalara başlıycam gene ben...dr.um en az 6 ay dedi. bu sefer olacak o kadar inanıyorum ki buna ben... bebeklerimiz tutacak elimizden dediğin gibi. hep bunu düşünerek geçiyor zaman.
hamilelere bakıp iç geçiriyorum, bebek görünce gözyaşlarım kendiliğinden akıp gidiyor.. gece kafamı yastığa koyduğumda hep 5 mayıs geliyor aklıma...iki damla akmadan gözlerimden uyku uyuyamıyorum. kaldıramayacağın yükü vermezmiş ya allah, gerçekten öyle galiba... hakkımıza hayırlısı neyse o olsun. bebeğim cennette biliyorum annesini izliyor, onun için gizli gizli ağlıyorum.
hem epidural oldum ben ama suni sancı ile normal oldu doğumum benimde canım yaaa...dikişim yok benimde.ufacıktı zaten, bir avuç...senağlama
pembem sen nasılsın?
Selam kızlarr nasılsınız
hatıcem canım vardır bundada bı hayır dıyıp dua edelım
ÇalıŞmalara devam et tatıl tatıl daha gÜzel stressız :))))
aydemetcım amnıyosentez olcaktın yapıldımı ıŞlem nasılsın
Çok Çok su ıÇmen gerekıyor dr.un sÖylemıŞtır gerÇı
karasuu cngemn nanemmm muckssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?