Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

O da zor yaaa,bir ay boyu;ohooooo CADIARZU

Canım bu arada tebrik ederim;Allah en kısa zamanda kucağına almayı da nasip etsin...

bu ne yaaa haftasonunu hamile gibim geçirdim
sabah heyecanla umdumu anlattım sonra karnım ağrımaya başladı.....
ve şimdi hastalandım (((((( kırmızı kart mı diyorsunuz yedim onu .....

Smart gırlll beni 24 Ocak tarihine yazabilirmisin canım
listeye sondan devam edeyim... ( daha başa bile gelemedim )

hayırlısı diorumm

cnm görmedin sanıyorum benim kırmızılar geldi... güzel haber veremedim yine bu ay..

Canım!Lekelenmem oldu demiştin ben de silmemiştim belki reglin gelemz dşye.Sonrasında da sordum sana ama herhalde gözünden kaçtı.
Tamam sildim;hayırlısı olsun :)

saol canım destekleriniz için . Gercekten insan sıkıntılarını konustukca atlatıyo gercekten . şimdi biraz daha iyi oluyo gibiyim.

evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum

hayır ağlamak yok... kaydirigubbakcemile
biz kduruk teyzeler olarak ağlamıyıp kudurmaya devam edicez... taa ki kocalar kullanım dışı olana kadar... :jeyyar: hihoyyyt

canım sabah sende benim gibi umut doluydun ama şimdi ikmizde kırmızı kartı görmüşüz desene.
Hayırlısı canım senin adınada. Umarım bebişlerimiz bizi çok fazla bekletmezler

Yaaa!Öyle deme Ben de yazmadım tarihimi henüz;Çünkü o kadaaarr çok var ki biraz zamangeçsin dedim.BElki onlar da öyle düşünüyordur.

( çok üzüldüm canım ya... ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim...herzaman dediğimiz gibi vakti zamanı geldiğinde bizimde bebişimiz olucak...inşallah

hayır ağlamak yok... Kaydirigubbakcemile
biz kduruk teyzeler olarak ağlamıyıp kudurmaya devam edicez... Taa ki kocalar kullanım dışı olana kadar... :jeyyar: Hihoyyyt

angell ya sen varya acayip bisesin güldürmeyi basardın beni canımmmmmmm.
Kocaların pestili çıktı..

evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum

canım ya :sinifsinif: daha zamanı var demekki. üzülme canımcım. her ay yeni umutlarla başlıyor canım.

saol canım destekleriniz için . Gercekten insan sıkıntılarını konustukca atlatıyo gercekten . şimdi biraz daha iyi oluyo gibiyim.

bizler böyle birbirimize destek oldukça bizlere moral oluyor...ve umutlarımızı yitirmiyoruz...yeniden başlıyoruz herşeye...yorulmak yok... yerimseniben

hayır ağlamak yok... kaydirigubbakcemile
biz kduruk teyzeler olarak ağlamıyıp kudurmaya devam edicez... taa ki kocalar kullanım dışı olana kadar... :jeyyar: hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız Allah seni bu topikten eksik etmesin emiii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…