arkadaşlar merhaba...
ben bu topici bugün gördüm ve biraz inceledim. allah hepinize gönlünüzdekini verir inşallah.ama dikkatimi çeken bir konu üzerine küçük bir tavsiyem olacak size. birkaç arkadaşımızın yumurtlama dönemi ve ilişki ile ilgili sözlerini gördüm.naçizane tavsiyem yumurtlama dönemi veya günü diye ayrım yapmayın. ilişkilerinizi o döneme göre ayarlamayın. geçen yıl ben de hep bu dönemleri kollar yoğun şekilde ilişki yaşardım. ama bu yanlış. yumurtlama döneminizi asla tespit edemezsiniz. o kitler falan kesinlikle güvenilir değil. her ay yumurtanızın çatladığı gün farklı olabilir. peki ne yapmak lazım.bu konuda prof.dr. bir aile dostumuz bana şunu tavsiye etti.
adetinin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girin. taki yeniden adet olana kadar yada adetin gecikene kadar. adetin gecikmesi zaten büyük ihtimalle hamile olduğun anlamına gelir.hem tarih hesapkitap işleriyle uğraşmazsın hemde bir hafta süreyle hergün ilişkiye girip cinsellikten uzaklaşmazsın,hem de günaşırı ilişki yani birgün ara vermekle sperm kalitesini hergün ilişkiye girdiğin zamana göre artırmış olursun.
ben dediğini yaptığım ay hamile kaldım.belki tesadüf bilmiyorum ama ben sadec duyduğumu paylaşmak istedim.umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Smart gİrlll benİ lİsteden sİlebİlİrsİn sekerİmm kırmızı kartı bugÜn gÖrdÜmm
cnm görmedin sanıyorum benim kırmızılar geldi... güzel haber veremedim yine bu ay..
herşeyi oluruna bırakıp kafaya takmadan haraket etmek en doğrusu canım..biz ne kadar kafaya taksak düşünsek üzülsek bu bizi çok etkiliyor sonra adet gecikmesi yaşıyoruz düzensizleşiyor hepsi bu da çocuk sahibi olmamızı engelliyor olabilir...kafamız ne kadar rahat olursa bence daha iyi sonuçlar alabiliriz çalışmalardan... Yerimseniben
evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum
bu ne yaaa haftasonunu hamile gibim geçirdim
sabah heyecanla umdumu anlattım sonra karnım ağrımaya başladı.....
Ve şimdi hastalandım(((((( kırmızı kart mı diyorsunuz yedim onu .....
Smart girlll beni 24 ocak tarihine yazabilirmisin canım
listeye sondan devam edeyim... ( daha başa bile gelemedim )
hayırlısı diorumm
hayır ağlamak yok... kaydirigubbakcemile
biz kduruk teyzeler olarak ağlamıyıp kudurmaya devam edicez... taa ki kocalar kullanım dışı olana kadar... :jeyyar: hihoyyyt
acaba buraya girince bebeğe dahamı yoğunlaştıklarını düşünüyolar yaa zaten bir sonraki ayın isimlerinide yazdırmıyolar bu topik sadece bi aylık değil kızlar hemen yeni tarihlerinizi yazdırın ona göre vazgeçmek yokklava: klava:
bu ne yaaa haftasonunu hamile gibim geçirdim
sabah heyecanla umdumu anlattım sonra karnım ağrımaya başladı.....
ve şimdi hastalandım(((((( kırmızı kart mı diyorsunuz yedim onu .....
Smart gİrlll beni 24 Ocak tarihine yazabilirmisin canım
listeye sondan devam edeyim... ( daha başa bile gelemedim )
hayırlısı diorumm
hayır ağlamak yok... Kaydirigubbakcemile
biz kduruk teyzeler olarak ağlamıyıp kudurmaya devam edicez... Taa ki kocalar kullanım dışı olana kadar... :jeyyar: Hihoyyyt
evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum
8 ay olacak artık sekerim. çok zor bişey beni en iyi siz anlarsınızzzzzzzzz.
üzülme canım benim hepimiz aynı dertten muzaribiz bence rabbim en uygun zamanda kucagımıza verecek bebişlerimizi:saruboceq:
biz kduruk teyzeler olarak ağlamıyıp kudurmaya devam edicez... taa ki kocalar kullanım dışı olana kadar... :jeyyar: hihoyyyt
saol canım destekleriniz için . Gercekten insan sıkıntılarını konustukca atlatıyo gercekten . şimdi biraz daha iyi oluyo gibiyim.
canım ya :sinifsinif: daha zamanı var demekki. üzülme canımcım. her ay yeni umutlarla başlıyor canım.[/QUOTE
HERHALDE ZAMANLA UNUTULUR AMA SANIRIM BUGÜN REGL OLDUM DİYE ÇOK DUYGULASLIM CANIMCIM.
AMA TABİKİ BEBEGİM İÇİN ÇALISMALARA DEVAM. BİRDE ÇARSAMBA GÜNÜ DOKTORA GİDECEM. 1 SENE Yİ BEKLE DEMİŞTİ ÖNCEDEN GİTTİGİM DOKTOR AMA. BEN YİNEDE HORMON TESTLERİNİ FELAN YAPTIRMAK İSTİYORUM
angell ya sen varya acayip bisesin güldürmeyi basardın beni canımmmmmmm.
Kocaların pestili çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?