Karaçi'deyim.Burda hastaneye gitsem başka bir mikrop kaparım diye korkuyorum..Ki önceden kapanlarda olduofff birsürü yere yazdım herkese soruyorum kimse net bişey söyleyemiyor.. Herkesde farklı tabii.. kanama durmamış olsaydı gidecektim ama tamamen kesildi.offf
Karaçi'deyim.Burda hastaneye gitsem başka bir mikrop kaparım diye korkuyorum..Ki önceden kapanlarda olduofff birsürü yere yazdım herkese soruyorum kimse net bişey söyleyemiyor.. Herkesde farklı tabii.. kanama durmamış olsaydı gidecektim ama tamamen kesildi.offf
Angell cnm merhaba nasılsın bende bugÜn kırmızı kartı gÖrdÜm.
ya yabancı ülkede derdini anlatmak kadar kötü bir durum yok... biz italyada bi seferinde bir arkadaşı hastaneye götürmek zorunda kaldık... :1shok: korkunçtu... ayrıca hastaneleri dökülüyordu... onlarında devletle alakalı yerleri bizimkilerle aynı merak etmeyin.. a.s
angellım hoşgeldin üzme nolur kendini elbet gelicek bebeklerimiz bize düşen sadece çalışmak ve sabır ok
ya adam gibi adet olsaydım... ne güzel bitmiş olcaktı şimdiye ve ben bu ayki çalışmalara başlamış olcaktım...
iyiyim canım saol.. Valla ben kırmızıları görmeye razıyım... Böyle ortada kaldım... Ne üdüğü belirsiz bişey oldu...
ya adam gibi adet olsaydım... ne güzel bitmiş olcaktı şimdiye ve ben bu ayki çalışmalara başlamış olcaktım...
hayııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olaaaammazzzzzzzzzzzzzzzz
:çok üzgünüm:
evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum
bugün sabah hasta oldum ama. Gercekten ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun öle düsünüyorum.
Ama çok üzüldüm. Eşim çok istiyo ama 7 aydır.psikolojim bozuldu artık.
canım yaaa yapma ama böyle üzme kendini napalım herşey allahtan biliyorum hepimiz üzülüyoruz kırmızıları görünce ama sabı ve çalışmalara tam gaz devam
aysulaycım üzülme..inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın..bizlerde çok defa hüsrana ugradık ama büyük sabırla ugrasıyoruz cocuk sahibi olmak için...ki allahım görüyodur ne kadar cok istedigimizi..ve inanıyorumkii biz hazır oldugumuzda bir evlat sahibi olmamızı nasip edicek...
8 ay olacak artık sekerim. çok zor bişey beni en iyi siz anlarsınızzzzzzzzz.
sabretmekten baska care yok galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?