Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hım anladım canım öyle olduğunu bilmiyordum..valla bilsek yardımcı olmaya çalışırız ama inan hiç bir bilgim yok canım Allah yardımcın olsun işallah düşündüğün gibi kötü birşey yoktur :teselli:

yok tatlım o zaman sakın gitme.. madem kanaman durdu.. allah korusun bide mikrop kapma..:umursamaz:

şaşırdım valla ben de diyorum kızcağız neden bir doktora gitmiyor şimdi anladım fisfisfis

angellım hoşgeldin üzme nolur kendini elbet gelicek bebeklerimiz bize düşen sadece çalışmak ve sabır ok

ya adam gibi adet olsaydım... ne güzel bitmiş olcaktı şimdiye ve ben bu ayki çalışmalara başlamış olcaktım...

hiç sıkma canım kendini, böyle düşündükçe kafaya taktıkça adetini dahada cok geciktiriyor olabilirsin... fisfisfis

iyiyim canım saol.. Valla ben kırmızıları görmeye razıyım... Böyle ortada kaldım... Ne üdüğü belirsiz bişey oldu...

bugün sabah hasta oldum ama. Gercekten ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun öle düsünüyorum.
Ama çok üzüldüm. Eşim çok istiyo ama 7 aydır.psikolojim bozuldu artık.

Ya ıstanbul da olsam 10 kere gitmiştim zaten..Yani kanamam durdu ama meraktan ölüyorum.Sonuçta bebek düştümü kadımı neyin nesiydi dış gebelikmi? Kafamda binbir tilki dolaşıyor..Ama kanamamın durması iyiye işaret dimi?En azından kendimi böyle rahatlatabilirim dimiiii???

ya adam gibi adet olsaydım... ne güzel bitmiş olcaktı şimdiye ve ben bu ayki çalışmalara başlamış olcaktım...

doğru söylüyosun ama sen yinede i gitseydin doktora belki söktürücü falan verir yada problem varsa onu öğrenirsin çünkü hiç gecikmezdi diyosun

hayııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olaaaammazzzzzzzzzzzzzzzz
:çok üzgünüm:

evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum

evet canım oldu ..
Ayy kaç saattir aglıyorum . Bide iş yerindeyim .gözler kıpkırmızı ama. Aklıma geldikce göz yaslarımı durduramıyorum

canım yaaa yapma ama böyle üzme kendini napalım herşey Allahtan biliyorum hepimiz üzülüyoruz kırmızıları görünce ama sabı ve çalışmalara tam gaz devam

bugün sabah hasta oldum ama. Gercekten ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun öle düsünüyorum.
Ama çok üzüldüm. Eşim çok istiyo ama 7 aydır.psikolojim bozuldu artık.

aysulaycım üzülme..inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın..bizlerde çok defa hüsrana ugradık ama büyük sabırla ugrasıyoruz cocuk sahibi olmak için...ki Allahım görüyodur ne kadar cok istedigimizi..ve inanıyorumkii biz hazır oldugumuzda bir evlat sahibi olmamızı nasip edicek...

canım yaaa yapma ama böyle üzme kendini napalım herşey allahtan biliyorum hepimiz üzülüyoruz kırmızıları görünce ama sabı ve çalışmalara tam gaz devam

8 ay olacak artık sekerim. çok zor bişey beni en iyi siz anlarsınızzzzzzzzz.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:

sabretmekten baska care yok galiba....

Smart gırlll benı lısteden sılebılırsın sekerımm kırmızı kartı bugÜn gÖrdÜmm

sabretmekten baska care yok galiba....

herşeyi oluruna bırakıp kafaya takmadan haraket etmek en doğrusu canım..biz ne kadar kafaya taksak düşünsek üzülsek bu bizi çok etkiliyor sonra adet gecikmesi yaşıyoruz düzensizleşiyor hepsi bu da çocuk sahibi olmamızı engelliyor olabilir...kafamız ne kadar rahat olursa bence daha iyi sonuçlar alabiliriz çalışmalardan... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…