KIZLAR...... kırmızı kart şimdi gördüm. smartcım beni listeden lisebilirsin.
allahım hayırlısını ver yarabbimmmmm
evet anlıyorum seni bende 7 aydır bekliyorum ama kısmet
Yaaa!Öyle demeBen de yazmadım tarihimi henüz;Çünkü o kadaaarr çok var ki biraz zamangeçsin dedim.BElki onlar da öyle düşünüyordur.
canım sabah sende benim gibi umut doluydun ama şimdi ikmizde kırmızı kartı görmüşüz desene.
Hayırlısı canım senin adınada. Umarım bebişlerimiz bizi çok fazla bekletmezler
( çok üzüldüm canım ya... ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim...herzaman dediğimiz gibi vakti zamanı geldiğinde bizimde bebişimiz olucak...inşallah
canım ya :sinifsinif: daha zamanı var demekki. üzülme canımcım. her ay yeni umutlarla başlıyor canım.[/QUOTE
HERHALDE ZAMANLA UNUTULUR AMA SANIRIM BUGÜN REGL OLDUM DİYE ÇOK DUYGULASLIM CANIMCIM.
AMA TABİKİ BEBEGİM İÇİN ÇALISMALARA DEVAM. BİRDE ÇARSAMBA GÜNÜ DOKTORA GİDECEM. 1 SENE Yİ BEKLE DEMİŞTİ ÖNCEDEN GİTTİGİM DOKTOR AMA. BEN YİNEDE HORMON TESTLERİNİ FELAN YAPTIRMAK İSTİYORUM
git tabi canım yaptır testlerini.ne olur ne olmaz inşallah bişey yoktur ama varsa önlemini alırsın canım. :1hug:
benimde 7 ay oldu canım. Artık 8 oldu ama...
evet ama hiç belirti vermeden sinsi geldi bu kırmızı kart.....
canım ne güzel kendi kendini teselli ediyosun. bu ay gelir inşallah bebişin sana. :Saruboceq:
evet ama hiç belirti vermeden sinsi geldi bu kırmızı kart.....
yok canım kendimi üzmüyorum
Allah ne zaman ol derse o zaman olacak inşallah benim umudum var inşallah
sende kaybetme sakın umudunu
a.s.
AYYYY
üzülen üzülene neler oluyo burda bi saat yoktum neler olmuş ya bugün ben sizinle hiç sohbet edemedim
angel canım hoşgeldin okurken moralinin bozuk olduğunu gördüm kız sen alemsin insan kendi kendinin moralini bu kadar düzeltir.sıkma canını canım lütfen
su canım nasılsın nasıl gidiyo annelik karnın blirgenleşiyomu
ya bizim ne zaman karnımız burnumuza deycekkkkk:bbo:
AYYYY
üzülen üzülene neler oluyo burda bi saat yoktum neler olmuş ya bugün ben sizinle hiç sohbet edemedim
angel canım hoşgeldin okurken moralinin bozuk olduğunu gördüm kız sen alemsin insan kendi kendinin moralini bu kadar düzeltir.sıkma canını canım lütfen
su canım nasılsın nasıl gidiyo annelik karnın blirgenleşiyomu
ya bizim ne zaman karnımız burnumuza deycekkkkk:bbo:
hakkaten ya ne zaman değcek... :mymeka:
kız benim bu ay umudum yok gibi daha bi haftadır iki kere denedik oda tutacakda oooooo
kız benim bu ay umudum yok gibi daha bi haftadır iki kere denedik oda tutacakda oooooo
canım evet umutlarını bir dahaki aya bırakan arkadaşlarımız var malasef.
canım ya bebeğim beni çok duygusallaştırdı sürekli ağlıyorum en ufak şeye zaten sulu gözlüydüm temelli sulu gözlü oldum. allah şükür mide bulantım yok. hiçbirşeyden tiksinmedim. uyku hali çok var işte. onun haricinde bi sorunumuz yok.
sen neler yapıyosun canım iyisin değil mi. çok dua et canım benim inşallah bebişin sana ve isteyen tüm herkese gelecek. a.s.
nie tutmasın yaaa... 72 saat yaşıolar... :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?