Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım eşm gelmedi daha o getircek testi
gelince yapıcam
ama 4 saat bekletmem gerekiyomuş idrarımı
9 gibi yaparım testi

anladım canım..hadi hayrlısı bakalım,yaa aslında 7gün geçmiş artık kesin sonucu verir inş..ben hiç idrar filan tutmamıştım diek yapmıştım ve çıkmıştı hemen,ama benmki 10gün geçmişti,neyse sen yinede tut,daha saglıklı sonuç alırsn belki....

guzel bı hber bu :) ınsallah allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar verır:Saruboceq: sız hamılesınız sanırım

aayyyy çok güzelll bısey daha sorabılırmıyım sıze? nekadar bekledınız yavrunuzu:CüvCüv:

saol canım,inş. sende bebgine en kısa zamnda kavuşursun,biz evlendigimzden beri istiyorduk,yani 10aylık bi çalışma sonucunda oldu=) ,hiç ümidimizin olmadıgı bi anda geldi ve bizi çok mutlu etti çok şükr...

amin canım amiiiinnnnn hayırlısıyla kucagına lamak nasıp etsın ınş.bizde 4 aydır beklıyos bakalım kısmet

hayırlı akşamlar arkadaşlar hamile arkadaşlar allah saglıcakla kucagınıza bebeğinizi almayı nasip etsin umut edenlerede rabbim en kısa zamanda nasip etsin daha sonrada bana inş a.s.

inş canım belirtilerin nelrdi kısaca yazabilirmisin benimde 2 günüm var reglime aynı zamanda sol kasığımda yumurtlama günümden beri gelen bi ağrı iğnelenme var ...fisfisfis

canım bende baş agrıları vardı,kasıgımda agrı,sık idrara çıkma,gögüslerimde şişkinlk ve hassasiyet ve asırı halsizlik vardı adetmin geçikmesi benm için belirti deldi,çünkü bende adet düzensizligi vardı işte adetim geçtikten 10gün sonra test yapmştk pozitf çıkmştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…