Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tesekkür ederim canim dogru söylüyorsun aslinda psikolojik olarak öyle düsünüyoruz ama iste gögüslerimde öyle degisiklikler olunca acaba mi demistim bi umut ama bu ay da bos gecti ne yapalim allah hayirlisini zamani gelince verir insallah burada bebek bekleyen herkes bebislerine bi an önce kavusur:Saruboceq:

Yani olay benim şüphelendiğim yere gelip dayanıyor.Canım yanlış anlama,umutlan diye söylemiyorum çünkü düşük bir ihtimal bu konuştuğumuz şey;ama ben olsam temkinli yaklaşırdım olaya neden 0.5 çıktı diye.

O gün de konuşacaktım bunları seninle ama sen moralin bozuk olduğundan hiç girmediğin için konuşamadım.Yakın bir doktor ahbabın varsa bir danışırmısın be gülüm!Ne olur ne olmaz;'neden BHcg değerim bebiş olmadığı halde yükseldi' falan diye!

Aa!Canım bi dur yaaa... İnsanlar aylarca bekliyorlar ve yine de sabırlarını muhafaza ediyorlar.Bu şekilde yaparsan hem bebeğinin gelmesi gecikir hem de regl düzenin bozulur ondan sonra yumurtlama hesaplarında güme gider.

Canımcım!Aslında bugün yeni kararalr almaya çalıuşıyoruz;yaşananlara bakılınca bu bebek olayını hakikaten isteyen sağlıklı anne ve babanın bir siklus boyunca gün aşırı ilişkiye girmesi kesin çözüm.Can dayanır diyorsan uygula valla!:teytey:

kızlar test yaptım negatif(((((((((((((((((((((((((((

Ayyyy canım yaaaaaaaa!Nedir bu bizim hayal kırıklıklarımız böyle.O testte pozitifi göreceğini düşünrürken negatif görmek çok acı olsa gerek yaaa. Bende negatif olacağını bildğim halde test yaptığımda saniyelik dahi olsa bi burkulma oluyorsa hakikaten isteyen ve bekleyen sizler kim bilir ne duygular yaşıyorsunuz.

Parolayı unutma ÜZÜLMEK YOOOK.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
ANGEL neler oluyor bugun giremedim
offf kendi derdime düştüm unuttum seni çok özür dilerim ne oldu anlat lütfennnn

cumartesi günü doktora randevu alıcam... şayet o zamana kadar hala adet olmadıysam... gidicem bi muayene etsin bakalım.. rahimde bişey varsa görür zaten.. psikolojik olarak bu derece uzayacağını sanmıyorum gecikmenin... ya rahim filminden ötürü bir sorun yaşıyorum yada başka bir şey var... gidiyimde bir baksın bakalım... en azından iğne yapar adet olurum ve rahatlarım... çok rahatsızlık vermeye başladı... göğüslerim çok acıyo ve inanılmaz gazım var... karnım taş gibi oldu gazdan... dün gece yüzü koyun yatamadım... gazdan dolayı içim acıyo resmen...

offff yaaa:gitme: canım çok geçmiş olsun aynı dertleri yaşıyoruz bende bide kusma başladıı inş hamilesindir sen ve bugun bi arkadasım sen hamilesin dedi içime yine kurt düşürdü inş değilimdir çok ilaç kullandımmmm:sinifsinif:

ANGEL neler oluyor bugun giremedim
offf kendi derdime düştüm unuttum seni çok özür dilerim ne oldu anlat lütfennnn

bişi olmadı be kuzucum... 7. günüde devirdim bugün... kafam çok karışık neler olup bittiğini anlayamıyorumki... hadi dedim psikolojik olarak kırmızıların gelmesini istemedim diye gelmediler... ama cuma akşamı testten sonra artık olmadığını öğrendiğim için kesin gelir dedim... ki genelde gecikenler kan tahlili yaptırıpta negatifi görünce adet oluyo... bende oda olmadı... inan çok rahatsızlık vermeye başladı artık.. patlıycak gibiyim... göğüslerim ağrıyo.. belim ağrıyo... gazdan zaten infilak edicem... dediğim gibi cumartesi doktora gidicem.. muayene etsin yapsın bi iğnede rahatlıyım artık...

sonrada önümüzdeki maçlara bakalım... :jeyyar:

Tabiki canım!Regl olmak ne kadar o gün için hayatımızı sınırlasa da aynı zamanda vücudumuzu da rahatlatıyor.bence de kesinlikle git doktora,git ki ne yapacağını bil!İğne vuracaksa iğne vursun,başka bişeyse onu söylesin ve ona göre yolumuza devam edelim.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

hastalanmadınmı hala sende? allahım büyümek ne kötüymüş yaa.. çocukken bir plastik bebek alırlardı hemen anne olurduk.. sıkılıncada bebeği atardık bi kenera bırakırdık anne olmayı ip atlardık...zemuszemus

the_fts canım sen de mi daha olmadın yaaaaaaaaaaa!Of ki ne off..Hakikaten çok zor bu işler.
Ne büyük stres vardır sende şimdi.Asabiyet de başlamıştır. :S

Allah'ım İnşAllah hemen olursun.... :Saruboceq: ben 18 günü devirdim hala tık yok ufak tefek lekeler gelio olucam diodum bgn cerrahpaşadaki dr rahim agzında yara var onlar kanıyo dedi yani hala olamıyorum stres sıkıntı agrılar bulantı gögüslerim midem offf offfff

the_fts canım sen de mi daha olmadın yaaaaaaaaaaa!Of ki ne off..Hakikaten çok zor bu işler.
Ne büyük stres vardır sende şimdi.Asabiyet de başlamıştır. :S

sorma canım ateş saçıyorum etrafıma en çokta annem ve kocişime yüregim parçalanıyo ama tüm hırsımı onlardan alıyorum anneme bagırıp çağırdım Allahtan anlayışlılarr yoksa halim nicedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…