canım bende baş agrıları vardı,kasıgımda agrı,sık idrara çıkma,gögüslerimde şişkinlk ve hassasiyet ve asırı halsizlik vardı adetmin geçikmesi benm için belirti deldi,çünkü bende adet düzensizligi vardı işte adetim geçtikten 10gün sonra test yapmştk pozitf çıkmştı..[inş ben beklemedeyim kasık agrısı beni ümitlendiriyor biraz 1 2 gün önce tes yapmıştım negatif çıkmıştı 2 5 yılıdır istiyoruz takdir hala bekliyoruz bu ay fazlaca istiyorum her ayda aslında yumurtlama günümde sadece 2 defa eşimle beraber olduk ama umut işte inş vardır sessizce bekleyen birileri... opuyorumnanaktan
kızlar bana müsaade hepinize iyi akşamlar diliyorum...opuyorumnanaktan
bide bunu buldum:
canım aynısı benimde başıma geldi adetim geçtikten 1 hafta sonra test yaptım bişey çıkmadı 13 . günde tekrar test yaptım yine çıkmadı hiçbir belirtimde olmadığından hamile değilimdir diye düşündüm ve kendime hiç dikkat etmedim.çok yordum kendimi ağır kaldırdım .21. günde doktora gittim adet söktürücü ilaç versin diye kan tahlilinde hamile olduğum çıktı meğerse tam adet olmam gereken günlerde hamile kalmışım.bende tam bebeğin yerleşeceği günlerde bilmediğim için dikkat etmedim ve bebeğim düştü.sonradan çok kızdım kendime ama olan oldu ..sende nolursa olsun çok dikkat et kendine.inşallah hamilesindir
merhabalar ben siteye bugün üye oldum.2 aydir burdakileri okuya okuya kafayi yemek üzereyim. 22 yasindayim 2 yillik evliyim ve 1 yil dogum kontrol hapi kullandiktan sonra geri kalan 1 yilda esim korundu ve su son 2 aydir artik cocuk sahibi olmaya karar verdik ama 2 ayda basaramadik. zaten bu kadar cabuk olmasini ummuyordum ama bu ay kesin hamile oldugumu düsünmüsken bugün regl olunca mahvoldum. cünkü bu ay bende bütün belirtiler vardi en cokta gögüslerimde. sismislerdi,damarlarim cok belli oluyodu ve etrafindaki kahverengi halka büyümüstü ve de üstündeki bezeler kabarmisti hala da öyleler ama hamile degilmisim iste. ne zor ismis böyle hamile kalmak yok yumurtlama günleri yok beklemeler falan derken insanin psikolojisini bozuyo resmen. düsünmeyeyim diyorum olmuyo en ufak bisey hamilelik belirtisi gibi geliyo bana daha 2 ayda böyle oldum insallah cok uzun sürmez hamile kalmam yoksa kafayi yicek gibiye benziyorum :)
SLM ARKADAŞLAR NASILSINIZ? varmı güzel haberler inanın gün içinde aklımda acaba varmı bırı guzel haberler varmıdır diye gercektenopuyorumnanaktan sımdı okuyorum paylaşımlarınızı adet olması gereken gunlerde hamıle kalmıs bır arkadas şaşırdım demekkı herzaman sansımız var ben bılmıyodum ınannın:uhm:
kızlar test yaptım negatif(((((((((((((((((((((((((((
Yani olay benim şüphelendiğim yere gelip dayanıyor.Canım yanlış anlama,umutlan diye söylemiyorum çünkü düşük bir ihtimal bu konuştuğumuz şey;ama ben olsam temkinli yaklaşırdım olaya neden 0.5 çıktı diye.
O gün de konuşacaktım bunları seninle ama sen moralin bozuk olduğundan hiç girmediğin için konuşamadım.Yakın bir doktor ahbabın varsa bir danışırmısın be gülüm!Ne olur ne olmaz;'neden BHcg değerim bebiş olmadığı halde yükseldi' falan diye!
cumartesi günü doktora randevu alıcam... şayet o zamana kadar hala adet olmadıysam... gidicem bi muayene etsin bakalım.. rahimde bişey varsa görür zaten.. psikolojik olarak bu derece uzayacağını sanmıyorum gecikmenin... ya rahim filminden ötürü bir sorun yaşıyorum yada başka bir şey var... gidiyimde bir baksın bakalım... en azından iğne yapar adet olurum ve rahatlarım... çok rahatsızlık vermeye başladı... göğüslerim çok acıyo ve inanılmaz gazım var... karnım taş gibi oldu gazdan... dün gece yüzü koyun yatamadım... gazdan dolayı içim acıyo resmen...
ANGEL neler oluyor bugun giremedim
offf kendi derdime düştüm unuttum seni çok özür dilerim ne oldu anlat lütfennnn
cumartesi günü doktora randevu alıcam... şayet o zamana kadar hala adet olmadıysam... gidicem bi muayene etsin bakalım.. rahimde bişey varsa görür zaten.. psikolojik olarak bu derece uzayacağını sanmıyorum gecikmenin... ya rahim filminden ötürü bir sorun yaşıyorum yada başka bir şey var... gidiyimde bir baksın bakalım... en azından iğne yapar adet olurum ve rahatlarım... çok rahatsızlık vermeye başladı... göğüslerim çok acıyo ve inanılmaz gazım var... karnım taş gibi oldu gazdan... dün gece yüzü koyun yatamadım... gazdan dolayı içim acıyo resmen...
offff yaaa:gitme: canım çok geçmiş olsun aynı dertleri yaşıyoruz bende bide kusma başladıı inş hamilesindir sen ve bugun bi arkadasım sen hamilesin dedi içime yine kurt düşürdü inş değilimdir çok ilaç kullandımmmm:sinifsinif:
bişi olmadı be kuzucum... 7. günüde devirdim bugün... kafam çok karışık neler olup bittiğini anlayamıyorumki... hadi dedim psikolojik olarak kırmızıların gelmesini istemedim diye gelmediler... ama cuma akşamı testten sonra artık olmadığını öğrendiğim için kesin gelir dedim... ki genelde gecikenler kan tahlili yaptırıpta negatifi görünce adet oluyo... bende oda olmadı... inan çok rahatsızlık vermeye başladı artık.. patlıycak gibiyim... göğüslerim ağrıyo.. belim ağrıyo... gazdan zaten infilak edicem... dediğim gibi cumartesi doktora gidicem.. muayene etsin yapsın bi iğnede rahatlıyım artık...
sonrada önümüzdeki maçlara bakalım... :jeyyar:
the_fts canım sen de mi daha olmadın yaaaaaaaaaaa!Of ki ne off..Hakikaten çok zor bu işler.
Ne büyük stres vardır sende şimdi.Asabiyet de başlamıştır. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?