Allah'ım İnşAllah hemen olursun.... :Saruboceq: ben 18 günü devirdim hala tık yok ufak tefek lekeler gelio olucam diodum bgn cerrahpaşadaki dr rahim agzında yara var onlar kanıyo dedi yani hala olamıyorum stres sıkıntı agrılar bulantı gögüslerim midem offf offfff
hastalanmadınmı hala sende? allahım büyümek ne kötüymüş yaa.. çocukken bir plastik bebek alırlardı hemen anne olurduk.. sıkılıncada bebeği atardık bi kenera bırakırdık anne olmayı ip atlardık...zemuszemus
E,peki neden adet söktürücü iğne yapmıyorlar sana?
sorma canım ateş saçıyorum etrafıma en çokta annem ve kocişime yüregim parçalanıyo ama tüm hırsımı onlardan alıyorum anneme bagırıp çağırdım Allahtan anlayışlılarr yoksa halim nicedir
şekercim ilaçını içiyorum normalde 2. günde geliomuş benim bgn 5. günüm mafoldumben inat yaaa gelmiyoooookaydirigubbakcemile3
sorma yaa... kayınvaldemler bende... kadıncaz ne dese itiraz modundayım... dün evde kekik bitmiş diye uçurttum kafayı resmen... öylece bana baka kaldı garibim.. sonrada sen bana bakma gelmedi ya benimkiler sinirlerim bozuk dedim.. allahtan aramız anne kız kadar iyide bişicik demiyo.. bide bana telkinde bulunuyor fakirim... zaten ya bağırıp çağırıyorum yada ağama krizine giriyorum... menapoza girdim galba.. :sinifsinif:
iyi geceler kızlar, angelllllL ve the_fts, sizler test yaptınız değil mi? eğer negatif çıktıysa testleriniz daha fazla beklemeyin arkadaşlar,
dr ye gidin hemen benim gibi taaaa 48. güne kadar bekledim yok bayramdı yok hafta sonuydu yok sevk alamadım derken 48 günden sonra a det olabildim ilaçla kist olmuştu benim de 3 cm lik ilaçla erittik adet oldum ama bu ay korkuyorum galiba yine aynı şey olacak çünkü sağ kasığım şiş ve bu ay ovulasyon günlerim olmasını tahmin ettiğim günlerde akıntım hiç olmadı geçen ay da aynen böyleydi bu nedenle korkuyorum artık ilaçsız adet olamıycam mı diye, allahım çok zor biliyorum ama lütfen çok gecikmeyin dr ye gitmekte olur mu.....?
Şaka gibi!!!E doktor ne diyor iki günde geliyorsa normalde seninki neden 5 gün olmuş gelmemiş?Nasıl işler bunlar böyleeee yaaaaaaaaaa
iyi geceler kızlar, angelllllL ve the_fts, sizler test yaptınız değil mi? eğer negatif çıktıysa testleriniz daha fazla beklemeyin arkadaşlar,
dr ye gidin hemen benim gibi taaaa 48. güne kadar bekledim yok bayramdı yok hafta sonuydu yok sevk alamadım derken 48 günden sonra a det olabildim ilaçla kist olmuştu benim de 3 cm lik ilaçla erittik adet oldum ama bu ay korkuyorum galiba yine aynı şey olacak çünkü sağ kasığım şiş ve bu ay ovulasyon günlerim olmasını tahmin ettiğim günlerde akıntım hiç olmadı geçen ay da aynen böyleydi bu nedenle korkuyorum artık ilaçsız adet olamıycam mı diye, allahım çok zor biliyorum ama lütfen çok gecikmeyin dr ye gitmekte olur mu.....?
hatunsultan benim öyle kist mist problemim yok... ben daha 15 gün önce baya bi geniş çaplı muayene oldum... miyomum filanda yok... neyse gidicez zaten bakalım ne çıkıcak :)
ya smartım... ilk listeye adet olacaklara eklendiğimde adeti gecikenlere imreniyodum... adeti gecikenlere eklendiğimde en alttaki hamişlere imrendim... şimdiyse hiç aklıma gelmeyecek bir listeye imreniyorum... adet olacağım atarihi bilmiyorum :1shok: adet olacaklar listesindekiler inanın hamişler kadar şanslısınız... çünki o listeye bi tarih girdiyseniz bilinki br gün hamile kalma şansınızda o liste kadar yüksek...
hatunsultan benim öyle kist mist problemim yok... ben daha 15 gün önce baya bi geniş çaplı muayene oldum... miyomum filanda yok... neyse gidicez zaten bakalım ne çıkıcak :)
ya smartım... ilk listeye adet olacaklara eklendiğimde adeti gecikenlere imreniyodum... adeti gecikenlere eklendiğimde en alttaki hamişlere imrendim... şimdiyse hiç aklıma gelmeyecek bir listeye imreniyorum... adet olacağım atarihi bilmiyorum :1shok: adet olacaklar listesindekiler inanın hamişler kadar şanslısınız... çünki o listeye bi tarih girdiyseniz bilinki br gün hamile kalma şansınızda o liste kadar yüksek...
doğru söyledin canım, haklısın gerçekten ben geçen yaşadım aynını ne zaman olacağımı bile bilmiyordum hem de son 4 aydır 28.günü geçirmeyen bir adetim varken hep aynı günde gelirdi, şimdi bu ay da kaç gün süreceğini bilmiyorum periyodumun,
Hatta ben dr ye gittiğimde geçen ay menopoza girdim diye tahmin etmiştim
Aslında bu kistler hiç beklenilmediği kadar çabuk büyüyormuş benim bir tanıdığım söyledi ablasında bir hafta sonra kist çıkmış, normal kontrollerinden sonra
Canımcım!Bak sende de psikolojik anlamda bir hassasiyet durumu başlamış.Umarım herşeye ağlayıp vara yoğa gülmeye başlamamışsındır.
Bu kadar hasssas olma,en kısa zamanda senin için de hayırlı olan neyse olacak ve listemizin birinde adın yaldızlı harflerle yazacak.
:teselli:
aiyyyyyyyy... inşallah canım.... cümlemizin adını yazalım o güzel listeye...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?