Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

E,peki neden adet söktürücü iğne yapmıyorlar sana?

anneme onu dedim senin yüzünden nie büyüttün benii :) sapıklıga bakarmısın yaa bendeki mafoldumben

sorma yaa... kayınvaldemler bende... kadıncaz ne dese itiraz modundayım... dün evde kekik bitmiş diye uçurttum kafayı resmen... öylece bana baka kaldı garibim.. sonrada sen bana bakma gelmedi ya benimkiler sinirlerim bozuk dedim.. allahtan aramız anne kız kadar iyide bişicik demiyo.. bide bana telkinde bulunuyor fakirim... zaten ya bağırıp çağırıyorum yada ağama krizine giriyorum... menapoza girdim galba.. :sinifsinif:

şekercim ilaçını içiyorum normalde 2. günde geliomuş benim bgn 5. günüm mafoldumben inat yaaa gelmiyoooookaydirigubbakcemile3

Şaka gibi!!!E doktor ne diyor iki günde geliyorsa normalde seninki neden 5 gün olmuş gelmemiş?Nasıl işler bunlar böyleeee yaaaaaaaaaa

iyi geceler kızlar, angelllllL ve the_fts, sizler test yaptınız değil mi? eğer negatif çıktıysa testleriniz daha fazla beklemeyin arkadaşlar,
dr ye gidin hemen benim gibi taaaa 48. güne kadar bekledim yok bayramdı yok hafta sonuydu yok sevk alamadım derken 48 günden sonra a det olabildim ilaçla kist olmuştu benim de 3 cm lik ilaçla erittik adet oldum ama bu ay korkuyorum galiba yine aynı şey olacak çünkü sağ kasığım şiş ve bu ay ovulasyon günlerim olmasını tahmin ettiğim günlerde akıntım hiç olmadı geçen ay da aynen böyleydi bu nedenle korkuyorum artık ilaçsız adet olamıycam mı diye, allahım çok zor biliyorum ama lütfen çok gecikmeyin dr ye gitmekte olur mu.....?

:))) allahtan iyiymiş benimkine yapamam böle hemen triplere girer.
kız dur ne menopozu allah korusun.

Merhaba canım!48 gün hakikaten çok uzun bir süre.the_fts'nin de herhalde bi 40 gün olmuştur diye tahmin ediyorum.Angel'ın daha bir hafta geçti.bazen de regl bir hafta geçtikten sonra olursan bir sonraki ay gebelik için çok verimli geçer derler.Rahim kendini hazırlıyormuş.

Sana gelince,kötü bir tecrübe yaşadığın için herşeyi kötüye yoruyorsun bence.Geçen aylarda öyle oldu diye bu ay da gecikecek diye bişey yok;belki kullandığın ilaçlardan dolayı siklusun kaymıştır ama bir o kadar daha bekleteceğini sanmıyorum seni.

hatunsultan benim öyle kist mist problemim yok... ben daha 15 gün önce baya bi geniş çaplı muayene oldum... miyomum filanda yok... neyse gidicez zaten bakalım ne çıkıcak :)

ya smartım... ilk listeye adet olacaklara eklendiğimde adeti gecikenlere imreniyodum... adeti gecikenlere eklendiğimde en alttaki hamişlere imrendim... şimdiyse hiç aklıma gelmeyecek bir listeye imreniyorum... adet olacağım atarihi bilmiyorum :1shok: adet olacaklar listesindekiler inanın hamişler kadar şanslısınız... çünki o listeye bi tarih girdiyseniz bilinki br gün hamile kalma şansınızda o liste kadar yüksek...

teşekkürler smart, umarım dediğin gibidir ben kuruntu yapıyorumdur, keşke gerçekten günümde becerebilsem adet olabilmeyi bu ay,, ayy yani öyle demek istemedim tabii ki de, keşke bebişim gelse ne çok sevinirdim, ama yani hamile olmazsam en azından vaktiyle regl olabileyim diye keşke dedim, bilmiyorum umudum yok zaten bu ay ama bakalım daha var günüme zaten bu sefer geçen ayki gibi atlamayacağım hemen ne de çok hamile sandıydım kendimi, ama sonra adet olduğumda da çok sevinmiştim oh dedim nihayet... bir daha adet olduğumda hiç üzülmeyeceğim dediydim en azından sağlıklıyım her şey normal ki adet oldum, inşallah bu ay bunu hem derim hem demem (bebişim geldiyse eğer yani)

Şaka gibi!!!E doktor ne diyor iki günde geliyorsa normalde seninki neden 5 gün olmuş gelmemiş?Nasıl işler bunlar böyleeee yaaaaaaaaaa

yarın arıcam ama demişti eger ki yine de 5.gün olmazsa bırakıp beklicez

canım geçmiş olsun senin ufakmış benim biri 7cm digeri 5 cmn ilaçlık değil bakalım allah bana yardım etsinnn ve hepimize

doğru söyledin canım, haklısın gerçekten ben geçen yaşadım aynını ne zaman olacağımı bile bilmiyordum hem de son 4 aydır 28.günü geçirmeyen bir adetim varken hep aynı günde gelirdi, şimdi bu ay da kaç gün süreceğini bilmiyorum periyodumun,
Hatta ben dr ye gittiğimde geçen ay menopoza girdim diye tahmin etmiştim

Aslında bu kistler hiç beklenilmediği kadar çabuk büyüyormuş benim bir tanıdığım söyledi ablasında bir hafta sonra kist çıkmış, normal kontrollerinden sonra

Canımcım!Bak sende de psikolojik anlamda bir hassasiyet durumu başlamış.Umarım herşeye ağlayıp vara yoğa gülmeye başlamamışsındır.
Bu kadar hasssas olma,en kısa zamanda senin için de hayırlı olan neyse olacak ve listemizin birinde adın yaldızlı harflerle yazacak.
:teselli:

ben duphastone içtim kızlar bana 6 gün iç bırak demişti dr, ben 5. günü akşam olduydum, ama bir arkadaşım da farlutal kullandı o 10 gün oldu

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü özlem ne hallere geldikk beeeee laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak şimdi korktum işte... mafoldumben

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
osgeada.....................21 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Nazo............27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby.................................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Beleney'cim!Sende durumlar ne?Kırmızı kart yemedin değil mi? Hala güzel güzel bekliyor muyuz? :)

aiyyyyyyyy... inşallah canım.... cümlemizin adını yazalım o güzel listeye...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…